Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα!

καιρό έχουμε να τα πούμε!

ελπίζω να είστε καλά κ τα πιτσιρίκια σας ακόμα καλύτερα. διάβασα λίγα μηνύματά σας!

καλά αποτελέσματα σε Φαίη κ Χάρλοου!

εδώ βρέχει, όπως κ χθες βράδυ. έτσι μου είπαν...εγώ έπεσαα σαν τούβλο.

το συνηθίζω τελευταία! κοιμήθηκα πριν την κόρη!

χθες είχαμε παιδίατρο, εμβόλιο, είμαστε 88,5 κ 12.850! κ μιλάμε συνέχεια είτε κατανοητές λέξεις, είτε τα δικά της!

πολύ χαδιάρα! αγκαλιές νον στοπ!

λατρεύει τα σκυλιά! κ τελευταίως κυλιέται στο μάρμαρο με φιγούρες αρτίστα κ φωνή ...κορμάρας!

μάκια στα μαγουλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα !!!

Ζούπυ,

Κράτα γερά μην πέσει το τελευταίο "οχυρό" για το fb...

Harlow,

Να 'σαι καλά μ' έκανες και γέλασα με την παρομοίωση.... ωραία άδεια έχεις ζητήσει κι εσύ ... θα "λυσσάξεις" στην κεξούραση βλέπω... δεν έχεις καμία έμπιστη γειτόνισσα να έρθει να κάτσει σπίτι να φτιάξει και κάνα καφεδάκι στα μαστόρια και να ψιλο-επιτηρεί ???? Λέω εγώ τώρα...

Φαίη,

Φτιάξε το ρημάδι το ξυπνητήρι... μην ταλαιπωρείς το Μαράκι αδίκως. Μας έχει συμβεί και σ' εμάς και δεν θέλω να το θυμάμαι...

Σέβη,

Αυτό με τα τριψίματα στα πατώματα να το κοιτάξεις παιδί μου.... τί σου είναι όμως τα κορίτσια ε ?

Στα δικά μου τώρα: κοντεύω να σκάσω. Κάτι έχει πάθει ο Νικόλας στο αυτάκι του... από την Δευτέρα το βράδυ που κάναμε μπάνιο, την ώρα που πήγα να τον καθαρίσω με την μπατονέτα μου την αρπάζει από το χέρι λέγοντας "Νο νο μαμά εσύυυυυυυ" και όπως έκανε απότομη κίνηση του μπήκε όλη η μπατονέτα στο αυτί...... και κλάαααααααμα ο Νικόλας, παρηγορούσε η μαμά...

Πάμε για ύπνο. Όλα ΟΚ. Από την Τρίτη το απόγευμα όμως αυτό όλο κάτι σα να ξερνάει ένα πράγμα -και δεν είναι κερί-. Σε σημείο που χυες το απόγευμα επιστρέφοντας από τον παιδικό, ΤΡΟΜΑΞΑ... νόμιζα ότι τρέχουν αίματα δλδ... το καλό είναι πως δεν δείχνει ενόχληση... Τον έκανα μπάνιο κι εχθές, του το καθάρισα πολύ σχολαστικά -πάλι τα ίδια... έχει ένα χρώμα βρε κορίτσια σαν βάμμα ιωδίου, τόσο σκούρο, σαν ξεραμένο αίμα..

Μίλησα με ΩΡΛ και θα τον πάω σήμερα το απόγευμα... να δω τί μας περιμένει (από το πουθενά έτσι) ????

Αυτά "εν ολίγοις".

Υ.Γ. Το Πουκόπαιδο πώς είναι ? Έχουμε κανένα νέο από την Μάρα ?

Καλημέρα!! Σήμερα έχουμε πολλή γκρίνια και γενέθλια!

Τέτοια ώρα πέρσι βρισκόμουν σε ένα στενό δωματιάκι στο Μητέρα όπου μόλις είχα νιώσει τη χαρά της επισκληριδίου, με τον Τ. να μου κρατάει το χέρι, τη μαία να λέει πράγματα που με εκνεύριζαν και άκουγα μια κακομοίρα που ούρλιαζε γιατί δεν προλάβαινε να κάνει επισκληρίδιο...

Τέτοια ώρα πέρσι βρισκόμουν σε ένα στενό δωματιάκι στο Μητέρα όπου μόλις είχα νιώσει τη χαρά της επισκληριδίου, με τον Τ. να μου κρατάει το χέρι, τη μαία να λέει πράγματα που με εκνεύριζαν και άκουγα μια κακομοίρα που ούρλιαζε γιατί δεν προλάβαινε να κάνει επισκληρίδιο...

Λευκή,

Πολύχρονο να είναι το παιδί ! Να τα εκατοστήσει ! Πάντα γερή και καλότυχη σου εύχομαι ! Κι εσύ παρά δίπλα να την καμαρώνεις !

Έλα πες αλήθεια: δεν σου φαίνεται σαν χθές ????

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολους καλα αποτελεσματα απο την εξεταση Χαρλοου και Φαιη!!!

Εγω ξυπνησα πιο κουρασμενη απο οταν κοιμηθηκα πως γινεται αυτο?

Μπαμπας επεστρεψε και χαρηκε ο Μουτζαχεντιν.

.................

Εγω ξυπνησα πιο κουρασμενη απο οταν κοιμηθηκα πως γινεται αυτο?

Μπαμπας επεστρεψε και χαρηκε ο Μουτζαχεντιν.

χαχα βρε Ειρήνη τα λες ωραία !!!!

Κι εγώ έτσι είμαι μονίμως τελευταία... βέβαια, κάθε βράδυ, αργώ να πέσω για ύπνο... μπας και φταίει ο κ...καιρος ????

Αχ κορίτσια δεν είναι σαν χτες...σαν σήμερα είναι! Το ζω ξανά από την αρχή και μονίμως συγκινούμαι. Είναι μεγάλο πράγμα τελικά το να γίνεται μια γυναίκα μάνα. Λυπάμαι μόνο τους άντρες που ενώ λατρεύουν τα παιδιά τους όπως ο δικός μου πχ, δεν τους δίνει η φύση τη δυνατότητα να ζήσουν αυτό το μεγαλείο, αυτό το θαύμα.

Σας ευχαριστώ ρε!:P

Λευκούυυυυυυυυυυυυυυλα!

Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις όπως επιθυμεί :D Να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη :D

Διαφημίσεις

καλημερούδια!!

Σκ@τα κι αποσκ@τα...

ΠΑΛΙ μας πηρε ο υπνος το πρωι, αυτη τη φορα δεν προλαβαμε ουτε το ονομα μας να αρθρωσουμε.. Το σχολικο ερχεται 07:05 κι εγω ξυπνησα 07:01!!!!!!!!!!!!

εγώ πάλι... γιατί πιστεύω πως πρέπει να την στέλνεις πιο αργά...?

ειμαι με το ρολοι στο χερι.... ενα λεπτο πριν τις 7 αν ξεκινησουν, και ενα λεπτο μετα τις 2.30 αν σταματησουν, θα τους παρει και θα τους σηκωσει... θα παω απο κει με τη μαρια αγκαλια, και θα με φοβηθει το ματι τους....

όρμα τους! δεν παλεύονται λέμε τέτοιοι θόρυβοι!!

-Πουρνό πουρνό έρχονται μαστόροι για βάψιμο στο σπίτι.

πόσο σου ζήτησαν για βάψιμο? μόνο τοίχους ή και πόρτες? πόσα τμ? θα σκεπάσουν / μετακινήσουν αυτοί τα έπιπλα?

όπως καταλαβαίνεις, θα βάψω κι εγώ σε λίγο καιρό...

Ζούπη γουέλκαμ μπακ.

ευχαριστώ αερικό μου!

χθες είχαμε παιδίατρο, εμβόλιο, είμαστε 88,5 κ 12.850! κ μιλάμε συνέχεια είτε κατανοητές λέξεις, είτε τα δικά της!

πολύ χαδιάρα! αγκαλιές νον στοπ!

λατρεύει τα σκυλιά! κ τελευταίως κυλιέται στο μάρμαρο με φιγούρες αρτίστα κ φωνή ...κορμάρας!

μπράβο στη σεβοκόρη!!

Ζούπυ,

Κράτα γερά μην πέσει το τελευταίο "οχυρό" για το fb...

Στα δικά μου τώρα: κοντεύω να σκάσω. Κάτι έχει πάθει ο Νικόλας στο αυτάκι του... από την Δευτέρα το βράδυ που κάναμε μπάνιο, την ώρα που πήγα να τον καθαρίσω με την μπατονέτα μου την αρπάζει από το χέρι λέγοντας "Νο νο μαμά εσύυυυυυυ" και όπως έκανε απότομη κίνηση του μπήκε όλη η μπατονέτα στο αυτί...... και κλάαααααααμα ο Νικόλας, παρηγορούσε η μαμά...

Πάμε για ύπνο. Όλα ΟΚ. Από την Τρίτη το απόγευμα όμως αυτό όλο κάτι σα να ξερνάει ένα πράγμα -και δεν είναι κερί-. Σε σημείο που χυες το απόγευμα επιστρέφοντας από τον παιδικό, ΤΡΟΜΑΞΑ... νόμιζα ότι τρέχουν αίματα δλδ... το καλό είναι πως δεν δείχνει ενόχληση... Τον έκανα μπάνιο κι εχθές, του το καθάρισα πολύ σχολαστικά -πάλι τα ίδια... έχει ένα χρώμα βρε κορίτσια σαν βάμμα ιωδίου, τόσο σκούρο, σαν ξεραμένο αίμα..

Μίλησα με ΩΡΛ και θα τον πάω σήμερα το απόγευμα... να δω τί μας περιμένει (από το πουθενά έτσι) ????

Αυτά "εν ολίγοις".

Υ.Γ. Το Πουκόπαιδο πώς είναι ? Έχουμε κανένα νέο από την Μάρα ?

κρατάω κρατάω... στο φατσοβιβλίο αναφέρομαι...

περαστικά για το αυτάκι του παιδιού!!

ναι, το δηλώνω - μου λείπει η μάρα!!:cool:

Χαρλοου επιβλέπω εγώ τους μαστορους!!!!! :)

όταν... θα... θα επιβλέψεις και τους δικούς μου?

να την χαίρεστε!! νάναι γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη!!!

άκτιββββββββββ?

αγγελίνααααααα?

νίτσαααααααααα?

φεύγω... πάω για τα προς το ζην... σας φιλώ!

Καλημέραααααααα!

Λευκή να χαίρεσαι το βλαστάρι σου το όμορφο. Πάντα γερή και δυνατή.

Ο καιρός τα 'χει παίξει. Τελικά ίσως και να ισχύει ότι ο Τζέφρυ πούλησε το καλοκαίρι! Αρχίζω και το πιστεύω...χαχαχαχχα

Λοιπόν, πήγα σήμερα κι έγραψα τον Π. στο νέο νήπιο, όλα οκ..

ΚΑΙ ΝΑΙ ΉΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ Α.Τ.Μου λέει κ η δ/ντρια εντάξει κα ΤΑΔΕ δεν γράφει και κάτι σπουδαίο, δεν χρειαζόταν να το επικυρώσετε.

Ε όχι...

Καλημέρα!

Λευκή μου να είναι χιλιόχρονη! Να την καμαρώσεις ευτυχισμένη!

Μεταξία...ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από τις χτεσινές σου πληροφορίες για το σίδερο...

Ιωάννη καλωςήρθες!

Νέα από το μέτωπο της πιπίλας. Το μεσημέρι 14:30 ήρθε από το σχολείο, έπεσε για ύπνο, ήταν ήδη κοιμισμένος για να ακριβολογώ, χωρίς να τη ζητήσει. Ξύπνησε 16:30 άρχισε να τη ζητάει και να κλαίει. Τον πήρα αγκαλιά, τον χάιδευα και του εξηγούσα ότι την πέταξε το πρωί κτλ κτλ.

Το βράδι κοιμήθηκε χωρίς να τη ζητήσει, και την ξαναζήτησε σήμερα το πρωί 07:30 που σηκώθηκε, με κλάμματα πάλι αλλά πολύ πολύ πιο ήπια από χθες.

Τελικά νομίζω ότι ήταν έτοιμος να την κόψει πιο πολύ από ότι πίστευα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λευκήηηηηη χρόνια σας πολλά!:D Να τη χαίρεσαι!:D:DΔιδυμάκι το κορίτσι σου, ε?

Κάντυ μου, δε θέλω να σε φρικάρω...αλλά μάλλον είχε μαζέψει υγρό πίσω από το τύμπανο και τώρα έσπασε και τρέχει. Βασικά, τρέχει ακόμα το αυτί του παιδιού? Αν ναι, καλύτερα να πας ΚΑΙ σε μικροβιολόγο να πάρει δείγμα και να σου κάνει καλλιέργεια και αντιβιόγραμμα, γιατί, θα πάρει που θα πάρει αντιβίωση, να πάρει τη σωστή τουλάχιστον, να καθαρίσει. Αν έχεις καμιά άλλη απορία ρώτα με, έχω γίνει εξπέρ!

Χάρλοου και Φαίη, καλά αποτελέσματα!

Κιουλτάκι, ήθελα να σε ρωτήσω, πώς σου φαίνεται το κατσό? (μετάφραση: το ότι δεν εργάζεσαι)

Ρε παιδιά κι εμένα μου έλειψε η Μάρα! Την έχω στο νου μου! Χάλασε που χάλασε το δικό μου το τριήμερο, ήθελα να πάνε όλα καλά στο event της και να περάσετε όλες καλά και ξενέρωσα όταν έμαθα για βροχές κι αρρώστιες!

Τελικά, μόνο εδώ σε μας δεν βρέχει καθόλου? :shock: Μυστήριο μου φαίνεται...:confused: Στο μεταξύ σημερα ήρθε η νταντά μετά από 5 συναπτές μέρες απουσίας και μου φαίνεται παράδεισος! Κάθομαι και πίνω καφεδάκι για να πάρω κουράγιο για τις δουλειες που με περιμένουν!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...