Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να πάρεις τσάμπα την ακτινοβολία. Καλύτερα να σε δει γιατρός, μπορεί να μην σου συστήσει ακτινογραφία. Και άντε και την έκανες; Ποιος θα στην αξιολογήσει; Δεν χρειάζεσαι πάλι γιατρό; Ή μήπως θα την βάλεις θέμα στο φόρουμ να στην αξιολογήσουμε εμείς;:D

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Γουστάρω... η ακτινογραφία μου θέμα στο φόρουμ... Πλάκα θα έχει... Στο μεταξύ, ξαναπήγα φαρμακείο κ είχε 25άτομα να περιμένουν.. Όπως πήγα, ξαναέφυγα...

Διαφημίσεις

και που θα βρεις καλυτερα?ε?ε?Ε?ε?

(αρχισε τις μαλακιες ο διακομιστης!)

Λες να το κάνουν επίτηδες όταν αναβουν τα αίματα;

Κατί κάτι άλλο σε όλους τους χρήστες είναι απασχολημένος; ή σε επιλεγμένους; Όταν καταφέρνω να μπω, βλέπω απαντήσεις που έχουν δοθεί την ώρα που εγώ δεν μπορούσα να μπω:confused:

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Τι σόι αρρωστια να σου πει ότι έχεις, βρε Νίτσα μου? Κι εγώ 7 χρόνια κάπνιζα, δεν μου 'μεινε κουσούρι (νομίζω, δηλαδή). ;)

Έχει δίκιο η ballou σε αυτά που σου λέει. Μην κάνεις άλματα με το νου σου. Επειδή χρειάστηκε ακτινογραφία η Χριστίνα, δεν σημαίνει ότι θα χρειαστείς οπωσδήποτε κι εσύ! Πάνε να σε δει ο γιατρός, να σου πει τι πρέπει να κάνεις!

Δε με πειράζει να κάνω ακτινογραφία... αλλά τελευταία, επειδή είμαι χεζμεντέν γενικότερα, φοβάμαι μη πάθω κάνα καρκίνο (φτου φτου φτου) Παναγίτσα μου... κι έτσι όπως βήχω... Τέρμα... πρέπει να πάω στο γιατρό..

αύξηση περιθωρίου σε ομολογιακό δάνειο.

υπογραφή πρόσθετης πράξης, τίτλος ομολογίας...

σε άλλο επίπεδο... διαταγή πληρωμής από ατελείωτα τιμολόγια...

και πολλές επιταγές στην ουρά για νομική διεκπεραίωση.

δεν λέτε κάτι για δημιουργική απασχόληση παιδιών (15-16 μηνών) στο σπίτι! αυτό με απασχολεί!

Για τις διαταγές πληρωμής και τη δημιουργικη απασχόληση σε νιώθω, συνάδελφε. ;)

Το έχουμε χιλιοπεί, αλλά η δημιουργικότερη απασχόληση είναι η παρέα με άλλα παιδάκια...

Νίτσα, αφού φοβάσαι, ακολούθα το λαμπρό μου παράδειγμα και κόψτο. Μια κι έξω!

Διαφημίσεις

αύξηση περιθωρίου σε ομολογιακό δάνειο.

υπογραφή πρόσθετης πράξης, τίτλος ομολογίας...

σε άλλο επίπεδο... διαταγή πληρωμής από ατελείωτα τιμολόγια...

και πολλές επιταγές στην ουρά για νομική διεκπεραίωση.

δεν λέτε κάτι για δημιουργική απασχόληση παιδιών (15-16 μηνών) στο σπίτι! αυτό με απασχολεί!

Τι είναι τούτα ρε Σέβη?

Δημιουργική απασχόληση, ε? Πήγαινε σ' ένα βιβλιοπωλείο ή παιχνιδάδικο και πάρε παζλ για την ηλικία της Χρύσπας, μεγάλο μπλοκ ζωγραφικής (και για σένα), μαρκαδόρους νερού (που καθαρίζουν εύκολα από τοίχους, καναπέδες κλπ), βιβλία δραστηριοτήτων πάλι για την ηλικία της. Ξέρεις μετά τι πρέπει να κάνεις! Του Παναγιώτη του άρεσε πολύ το παζλ..

Εμείς τελευταία έχουμε ανέβει επίπεδο... βάζουμε cd με τραγουδάκια και χορεύουμε... Πρέπει να είσαι από μία μεριά να βλέπεις...έχει πολύ πλάκα.Η μικρή δε, τρελαίνεται γελάει, διασκεδάζει.. Όταν βαριόμαστε τα πάντα πάμε σε παιδότοπο όπου παίζουν με άλλα παιχνίδια κι εκτονώνονται;)

Α, δε σας είπα... Χθες το απόγευμα τα παιδάκια μου κάνανε για πρώτη φορά αγκαλίτσες και αγαπουλίτσες ο ένας με τον άλλον... Συγκινήθηκα μιλάμε..για να μη σας πω ότι κατουρήθηκα!:tongue:

Για τις διαταγές πληρωμής και τη δημιουργικη απασχόληση σε νιώθω, συνάδελφε. ;)

Το έχουμε χιλιοπεί, αλλά η δημιουργικότερη απασχόληση είναι η παρέα με άλλα παιδάκια...

Νίτσα, αφού φοβάσαι, ακολούθα το λαμπρό μου παράδειγμα και κόψτο. Μια κι έξω!

Δεν αντέχω... θα πάρω το ηλεκτρονικό ή μία πίπα... θα είναι σίγουρα λιγότερο επιβλαβές!!!:mrgreen:

Δεν αντέχω... θα πάρω το ηλεκτρονικό ή μία πίπα... θα είναι σίγουρα λιγότερο επιβλαβές!!!:mrgreen:

χαχαχαχαχ δε ξερω για το ηλεκτρονικο....αλλα το αλλο (η πιπα ντε!!!! μπωωωωωωω) οχι μονο δεν ειναι επιβλαβες...αλλα κανει και καλο! χαχαχα

τιποτα ζουπη μου! ολα καλα! γιατι παγωσες?

επέστρεψα πολύ κάπως - παγωμένη, κουρασμένη, κ.λ.π.

ράννια τι σου συνέβη?

νίτσα μην απαντήσεις!

Περαστικά σου Νίτσα... μου έλειψες πάρα πολύ!!! Πού μένεις? Δώσε μου τη δ/νση σου κ θα έρθω να σε πάρω να πάμε στον πνευμονολόγο της Χριστίνας:cry::cry::cry:

Γειά σου ζώπυρον... όχι δεν απαντώ... που σ'έπιασε ξαφνικό ενδιαφέρον...

κλώσσα ε κλώσσα:mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...