Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Περαστικά στην Πούκυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννη?

who r u? you r watching us? να υποθέσω...

Facebook: Το μάτι του Μεγάλου Αδελφού

http://www.connection.gr/eblog/connection-blog/facebook-big-brother.html

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωάννη γι' αυτό απολύθηκες; :confused::rolleyes:

Ως τώρα ξέραμε 2 λόγους απόλυσης Ποντίου από ζαχαροπλαστείο. Τώρα έγιναν 6 και είναι οι εξής:

- Ξεσκονίζει τους κουραμπιέδες.

- Χτενίζει τα καταϊφια.

- Ανεβαίνει στους κορμούς.

- Ξεδιπλώνει τις δίπλες.

- Κάθεται στα καναπεδάκια.

- Τσακώνεται με τους εργολάβους.

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Υπερπροτατευτικος ο μπαμπας Κελυ ε? Ωχ...

Οχι ψαλιδι δεν δοκιμασα ακομα το παω πιο χαλαρα. Την ειχε κοψει κατα την διαρκεια της ημερας εδω και ενα εξαμηνο την ζηταγε μονο νυχτα, αλλα εκανε μια βλακεια ο αντρας μου και ξανακυλησαμε. Του εβαζε βιντεακια απο τον εαυτο του μωρο και εβλεπε συνεχεια την πιπιλα στο στομα και απο τοτε την ζηταει και μερα.

Έριξε τη βόμβα ο Ιωάννης και μας εξαφάνισε όλες? που είστε καλέ κοπελιές?

Ο στρατός ακύρωσε την επίθεση λόγω… Facebook

http://www.otherside.gr/2010/03/o-stratos-akyrwse-tin-epithesi-logw-facebook/

Hellen Rowland,

Ως τώρα ξέραμε 2 λόγους απόλυσης Ποντίου από ζαχαροπλαστείο. Τώρα έγιναν 6 και είναι οι εξής:

- Ξεσκονίζει τους κουραμπιέδες.

- Χτενίζει τα καταϊφια.

- Ανεβαίνει στους κορμούς.

- Ξεδιπλώνει τις δίπλες.

- Κάθεται στα καναπεδάκια.

- Τσακώνεται με τους εργολάβους.

Εσένα σε κόβω πάντως να έχεις τσακωθεί με τους εργολάβους :lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Κι εμείς με το θέμα "πιπίλα" έχουμε αποτύχει παταγωδώς... τί του την έχω ψαλιδίσει, τί την πετάει μόνος του από κάτω να την πάρει το σκυλάκι/η γατούλα και όλα τα ζωάκια της γειτονιάς... όταν έρθει όμως η ώρα του ύπνου κλαίει και ωρύεται "πίλα λεεεεε" !!!

Άσε καλύτερα κατά Αύγουστο μεριά (που θα 'ναι παχιές οι μύγες) και καλά στις διακοπές ΜΑΧΑΙΡΙ και στα ΔΥΟ...

Καλησπερα τι κανετε?

Ιωαννη καλως το μας......εκχμμμ......γκουχ.....γκουχ.......:D

Καλως με ξαναβρηκατε μια και ειμαι πιο παλιος απο πολλούς εδω μεσα...

Δες τε,δεν συμβαινουν μονο στην Ελλαδα.......

Λακούβες… όπως δεν τις έχετε ξαναδει! (Photos)

http://www.otherside.gr/2011/06/lakouves-opws-de-tis-exete-ksanadei/

Hellen Rowland,

Καλημέρα !

Κι εμείς με το θέμα "πιπίλα" έχουμε αποτύχει παταγωδώς... τί του την έχω ψαλιδίσει, τί την πετάει μόνος του από κάτω να την πάρει το σκυλάκι/η γατούλα και όλα τα ζωάκια της γειτονιάς... όταν έρθει όμως η ώρα του ύπνου κλαίει και ωρύεται "πίλα λεεεεε" !!!

Άσε καλύτερα κατά Αύγουστο μεριά (που θα 'ναι παχιές οι μύγες) και καλά στις διακοπές ΜΑΧΑΙΡΙ και στα ΔΥΟ...

Σε εμας την πηρε ο Σλαιτερ ,ο δρακος απο την Barbie και δεν την ξαναφερε ποτε...το ελεγε λιγο καιρο ,τα ειχε με τον δρακο,και μετα της περασε.....

Hellen Rowland,

Σε εμας την πηρε ο Σλαιτερ ,ο δρακος απο την Barbie και δεν την ξαναφερε ποτε...το ελεγε λιγο καιρο ,τα ειχε με τον δρακο,και μετα της περασε.....

:tongue::tongue::tongue: Και δεν με λες ? Το πρωί που ξύπναγε π.χ. σας βάραγε ?????

Γιατί εμένα αυτό κάνει !!!!:confused:

Μπράβο :D:D:D:D:D

Επιτέλους! Μόνος του την πέταξε ή εσύ το κανες εν αγνοία του?

Μόνος του!

Έχει εδώ και μέρες που λέμε ότι όποτε θέλει μπορεί να την πετάξει γιατί πλέον είναι μεγάλο παιδί και δεν τη χρειάζεται κτλ κτλ

Ξέρω βέβαια ότι πάλι θα τη ζητήσει, αλλά είμαι αποφασισμένη να παραμείνω σταθερή στην απόφασή μου.

Άντε να δούμε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxa από τα καλύτερα που έχω ακούσει!!!!!!!!!

Θα το δοκιμάσω με την baby Olga:D

Μόνος του!

Έχει εδώ και μέρες που λέμε ότι όποτε θέλει μπορεί να την πετάξει γιατί πλέον είναι μεγάλο παιδί και δεν τη χρειάζεται κτλ κτλ

Ξέρω βέβαια ότι πάλι θα τη ζητήσει, αλλά είμαι αποφασισμένη να παραμείνω σταθερή στην απόφασή μου.

Άντε να δούμε...

Είναι ΚΑΛΟ (το τονίζω!) ότι πήρε μόνος του την απόφαση!!!

Βήμα μεγάλο..

:tongue::tongue::tongue: Και δεν με λες ? Το πρωί που ξύπναγε π.χ. σας βάραγε ?????

Γιατί εμένα αυτό κάνει !!!!:confused:

Βαραγε τον Σλαιτερ ,τον ειχε σαν κουκλα ...Βρες ενα αρκουδο και κανε το ιδιο...

Hellen Rowland,

εγώ πάντως συμφωνώ με τον καλό σου!

ούτως ή άλλως τα έπιπλα θα τα πάρω με γνωμονα το σπίτι της πεθεράς μου όπου και θα καταλήξουμε...λες είναι χαζό;δε θέλω να πάρω κάποια πράγματα και μετά απο 2 χρόνια να τα πετάξω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Harlow θα σου στείλω κι εγω στο fb αίτημα φιλίας με προσωπικό μύνημα,αν θέλεις με προσθέτεις αν όχι δεν θα παρεξηγηθώ.

θα ήθελα λίγο τη συμβουλή σας...είναι δυνατόν να σου λέει ο άλλος θέλω να μείνουμε μαζί και να ΜΗ θέλει με τίποτα να κοιτάξει σε μαγαζιά με έπιπλα;;μου λέει οτι είναι νωρίς,και πρέπει πρώτα να βρούμε το σπίτι...εγω πάλι υποστηρίζω οτι καλό είναι να έχουμε πάρει 2-3 ιδέες απο κοντά (την έρευνα μέσω διαδικτύου την έχω κάνει ήδη) και τσακωνόμαστε τρελλά τις τελευταίες μέρες...επίσης την κουζίνα που είχα έξτρα εγω την χρειάστηκε ο αδερφός μου ο μικρός και την πήρε (μένει μ'ενα φίλο του) και μου την ψιλοείπε...παιδιά κουράστηκα να τσακώνομαι είναι και τα νεύρα μου σπασμένα που δεν βρίσκεται τίποτα απο δουλειά ο πατέρας μου δεν ξεκουνάει απο το κρεβάτι κι εγω είμαι έτοιμη να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.....:mad::-x

τα νεύρα μου είναι απίστευτα

Γεια σου Ρηνιω μου.. Εχεις κι εσυ face? Για στειλε κανενα πμ ρε κοπελια, εχουμε κι οι υπολοιπες.. Δηλαδη τι? Μονο στη Harlow? Τι εχει η Harlow δηλαδη? Μελι? :tongue::tongue:

Για τα υπολοιπα που λες, κατσε χαλαρωσε κοριτσι μου.. Εχεις κανει ηδη ερευνα απο το διαδικτυο οποτε εχεις μια σφαιρικη αποψη του τι ζητας. Βρειτε το σπιτακι, αξιολογηστε το χωρο και μετα πηγαινετε για τα επιπλα. Μη χολοσκας και σπας τα νευρα σου. ;)

Φανταζομαι μονο εγω ειμαι ξυπνια απο τις 7 παρα δεκα το φελεκι μου μεσα εγω δεν γεννησα παιδι κοκκορι γεννησα.

Χμμ.. Βασικα σημερα μας ξυπνησε η Μαρια στις 7 παρα 5 (σημ.: 07:05 ερχεται το σχολικο).. Δεν χτυπησε η μαμημενη για αφυπνιση και τρεχαμε πανικοβλητοι. Ευτυχως για εμας αργησε 5 λεπτα το σχολικο και προλαβαμε να πιει λιγο γαλα. Δοντια, δημητριακα κλπ ουτε κατα διανοια σημερα!

Σήμερα πετάξαμε μόνοι μας την πιπίλα στα σκουπίδια....τώρα αρχίζει ο αγώνας όπως καταλαβαίνετε...

Καλη επιτυχια! Αντε, δειξτε το δρομο και σε εμας τους υπολοιπους! ;)

Χτες έριξα τρικούβερτο καυγά με το δικό μου προσωπικό δίποδο. Με ακυρώνει συνέχεια, σε σχέση με τη μικρή και θα γίνουμε Βαγδάτη, σας το δηλώνω.

Της δίνω μια σπάτουλα σιλικόνης για να απασχοληθεί 2 λεπτά και πάει και της την παίρνει "μη αυτό, κακό, το θέλει η μαμά να φτιάχνει τούρτες". Αφήνει το παιδί σύξυλο να κλαίει και με ρωτούσε μετά "βρε μήπως το έχουμε (=έχεις) κακομάθει και όλο γκρινιάζει?. Της δίνω μετά από λίγο ένα ψεύτικο και άδειο νεροπίστολο και μαντέψτε, πάει και της το παίρνει. "Δεν θέλω να μαθαίνει τα όπλα το παιδί", λες και της έδωσα περίστροφο. Κλααααααμα το παιδί. Με΄χρι εκείνη την ώρα δεν είχα πει κάτι. Το λοιπόν της βάζω την πιπίλα με το κρεμασταράκι από τη μπλούζα και την αφήνω στο πάτωμα να παίξει. Και τι κάνει ρε το άτομο? Πάει και της βγάζει την πιπίλα :shock::shock:γιατί ΘΑ συρθεί στο πάτωμα και ΘΑ τη βάλει στο στόμα μετά και ΘΑ πάθει γάγγραινα. Τον $@%!# ή δεν τον %@%@ κύριε Πρόεδρε? Ε εγώ τον @#%!% και ήρθε και έστρωσε. Να δούμε για πόσο.

Βασικα τον @#%!% αλλα επειδη ακρη και παλι δεν ξερω αν θα βγαλεις..... δεν το ξανασκεφτεσαι? :lol: Υπομονηηη.. Ειπαμε.. Διποδο ειναι! ;)

Φιλτατε Ιωαννη εμενα δεν μου απαντησες!!! Σε ξερουμε??? ;)

Κατα τα αλλα τρεχω σαν τον μην πω καλυτερα.. Αυριο εκλεισα ραντεβου για μια δουλεια μεσω της Βικυς μας, ευχομαι να γινει κατι.. Φυσικα και εκανα τον απαυτο μου ναααα με το συμπαθειο, καθως η Μαρια γυρναει 1μιση με το σχολικο κι εγω πρεπει να παω 12μιση Καλλιθεα και να γυρισω πισω με συγκοινωνια. Ο Β σχολαει 2 αυριο, οποτε δεν θα υπηρχε κανεις εδω για να παραλαβει το παιδι.. Τελικα συννενοηθηκα με τη μανα μου, εχει ρεπο να ερθει εκεινη να παραλαβει τη Μαρια, μιλησα και με το σταθμο και τους ειπα αν πανε ολα καλα να τη φερνουν 4μιση το απογευμα πισω. Φυσικα θα ξαναμιλησουμε, να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα. Εκτος των αλλων αυριο στις 17:00 εχω γυναικολογο και μετα θα παμε για ψωνια με τη μανα μου γιατι δεν εχω τιποτα να φορεσω στη βαφτιση της Κατινακι..

Και εν ολιγοις... Τρεχωωωωω! :D:cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...