Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα τι κανετε?

Ιωαννη καλως το μας......εκχμμμ......γκουχ.....γκουχ.......:D

Περαστικα στην μικρη της Μαρας, μην ανησυχεις αμυγδαλιτιδα περασαν σχεδον ΟΛΑ τα παιδια γυρω μου αυτη την εποχη. Ολα καλα θα πανε.

Εμεις εδω κλασσικα. Πρωι βραδυ παιδικες να αρπαξουμε και τπτ αλλο να ΜΗΝ ερθουμε στα κανονισμενα ντου ντου, γενεθλια, συγκεντρωσεις, βαφτισεις.....ΠΑΛΙ.....:P

Φιλακια........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρες!!!!!!!

ε συγνώμη.... ξέρετε τι εποχή έχουμε;;;

γιατί εμείς εδώ πηδήξαμε το καλοκαίρι και πήγαμε στο φθινόπωρο..... γιατί σήμερα μέχρι και μακριμάνικα βάλαμε.... :confused::confused::confused::confused::confused:

ρε γμτ τωρα που ο Τολ ειναι ακόμα σπίτι κάποιοες μέρες λέγαμε να κάνουμε κανα μπάνιο..... αλλά δε το βλέπω.... δε το βλέπω καθόλου.....

μπάνιο στη βροχή το απόγευμα κάναμε..... :shock::shock::shock::shock:

Gavrias καλωσήρθες!!!!

Φυστίκι πας κι έρχεσαι εσύ;;;;

την καλησπέρα μου τις τελευταίες μέρες μπαίνω με μειωμένη όρεξη και γι'αυτό δεν σας γράφω...

ελπίζω να είστε όλες καλά,γερές και δυνατές και χαμογελαστές με τα μωράκια σας!!!

Harlow θα σου στείλω κι εγω στο fb αίτημα φιλίας με προσωπικό μύνημα,αν θέλεις με προσθέτεις αν όχι δεν θα παρεξηγηθώ.

θα ήθελα λίγο τη συμβουλή σας...είναι δυνατόν να σου λέει ο άλλος θέλω να μείνουμε μαζί και να ΜΗ θέλει με τίποτα να κοιτάξει σε μαγαζιά με έπιπλα;;μου λέει οτι είναι νωρίς,και πρέπει πρώτα να βρούμε το σπίτι...εγω πάλι υποστηρίζω οτι καλό είναι να έχουμε πάρει 2-3 ιδέες απο κοντά (την έρευνα μέσω διαδικτύου την έχω κάνει ήδη) και τσακωνόμαστε τρελλά τις τελευταίες μέρες...επίσης την κουζίνα που είχα έξτρα εγω την χρειάστηκε ο αδερφός μου ο μικρός και την πήρε (μένει μ'ενα φίλο του) και μου την ψιλοείπε...παιδιά κουράστηκα να τσακώνομαι είναι και τα νεύρα μου σπασμένα που δεν βρίσκεται τίποτα απο δουλειά ο πατέρας μου δεν ξεκουνάει απο το κρεβάτι κι εγω είμαι έτοιμη να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.....:mad::-x

τα νεύρα μου είναι απίστευτα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..

Κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου αυτόν τον καιρό γι' αυτό δεν πολυμπαίνω σαν τη Ρηνιώ...

Ο Π. συνεχίζει τις εργοθ. και πάει πολύ καλά, έχουμε αρχίσει και βλέπουμε βελτίωση στο μαθησιακό κομμάτι και στη συγκέντρωση. Αν σκεφτείτε ότι έκατσα στον κινηματογράφο και είδε όλη την ταινία, μεγάλη επιτυχία. Αλλά το συμπεριφοριστικό δεν αλλάζει!

Ο Μάριος, Ειρήνη, είναι έτοιμος για δουλειά!

Κιουλτάκι μπράβο.. καλά κάνετε και κατεβαίνετε! Εμείς δεν τα καταφέραμε. Ο Γ. αδιαφορεί, εγώ τρέχω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Σήμερα πετάξαμε μόνοι μας την πιπίλα στα σκουπίδια....τώρα αρχίζει ο αγώνας όπως καταλαβαίνετε...

Μπράβο :D:D:D:D:D

Επιτέλους! Μόνος του την πέταξε ή εσύ το κανες εν αγνοία του?

Και εμενα την πεταξε χθες απο το μπαλκονι αλλα μετα στον υπνο εκλαιγε να του την δωσω.

χαχαχαχαχαχα

Του Π. του την είχα κόψει με ψαλίδι και του την έδινα να την πιπιλάει ώσπου τη βαρέθηκε και τέρμα!;)

Το δοκίμασες?

Χτες έριξα τρικούβερτο καυγά με το δικό μου προσωπικό δίποδο. Με ακυρώνει συνέχεια, σε σχέση με τη μικρή και θα γίνουμε Βαγδάτη, σας το δηλώνω.

Της δίνω μια σπάτουλα σιλικόνης για να απασχοληθεί 2 λεπτά και πάει και της την παίρνει "μη αυτό, κακό, το θέλει η μαμά να φτιάχνει τούρτες". Αφήνει το παιδί σύξυλο να κλαίει και με ρωτούσε μετά "βρε μήπως το έχουμε (=έχεις) κακομάθει και όλο γκρινιάζει?. Της δίνω μετά από λίγο ένα ψεύτικο και άδειο νεροπίστολο και μαντέψτε, πάει και της το παίρνει. "Δεν θέλω να μαθαίνει τα όπλα το παιδί", λες και της έδωσα περίστροφο. Κλααααααμα το παιδί. Με΄χρι εκείνη την ώρα δεν είχα πει κάτι. Το λοιπόν της βάζω την πιπίλα με το κρεμασταράκι από τη μπλούζα και την αφήνω στο πάτωμα να παίξει. Και τι κάνει ρε το άτομο? Πάει και της βγάζει την πιπίλα :shock::shock:γιατί ΘΑ συρθεί στο πάτωμα και ΘΑ τη βάλει στο στόμα μετά και ΘΑ πάθει γάγγραινα. Τον $@%!# ή δεν τον %@%@ κύριε Πρόεδρε? Ε εγώ τον @#%!% και ήρθε και έστρωσε. Να δούμε για πόσο.

Φανταζομαι μονο εγω ειμαι ξυπνια απο τις 7 παρα δεκα το φελεκι μου μεσα εγω δεν γεννησα παιδι κοκκορι γεννησα.

Εμείς από τις 6.30... σέρνομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...