Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερωτηση σε οσους εχουν μεγαλυτερα παιδια και εχουν κανει διακοπες με διχρονα. Αναμεσα σε ενα οικογενειακο ξενοδοχειο με παιδικες εγκαταστασεις μεσα παιδικη χαρα και παιδοτοπο και κοντα στην Αθηνα και αναμεσα σε δωματιο με αυλη ισογειο στην Καρδαμυλη μεσα στο πρασινο και στις ελιες τι θα διαλεγατε? Και τα δυο ειναι ωραια απλα διαφορετικα.

Και τα δυο εχουν θαλασσα κοντα.

Βρε Κουρουνες πειτε γνωμη και εχω μπερδευτει. Το ενα ειναι μια ωρα απο την Αθηνα και εχει τα παντα μεσα και παιδικες χαρες και ειναι και ισογειο και δεν ειναι κοντα στην πισινα οπως το ηθελα. Το αλλο εχει τρεις ωρες δρομο και αλλα ειναι και αυτο ισογειο μεσα στο πρασινο αλλα χωρις παιδικες χαρες και λιγοτερο ξενοδοχειο.

Διαφημίσεις

Ειρήνη εγώ θα επέλεγα την Καρδαμύλη. Εντάξει μπορεί να μην έχει πολλές δραστηριότητες αλλά δίπλα στη φύση θα ξεσαλώσει ο μικρός. Κι επειδή θα έχεις και τον άντρα σου θα τρέχει αυτός από πίσω του, κι εσύ θα χαλαρώσεις λιγάκι.

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε?

Ειρηνάκι, πιστεύω πως θα προτιμούσα το σπίτι με την αυλή για να αλωνίζει ο Μ. τις ώρες που θα είστε μέσα και θα έχεις την άνεση να του φτιάξεις το γαλατάκι του κλπ κλπ.

Ερώτηση: το μασάζ προσώπου βοηθάει στις ρυτίδες? (άσχετο! και εντελώς πληροφοριακά).

Το 3ήμερο ήταν σούπερ... Σαβ. είμασταν σε πάρτυ γενν., Κυρ. πήγαμε και είδαμε με Π. το kung fu panda 2. Πω πω ρόμπα έγινα!

Έδειχνε την ιστορία του panda που το αποχωρίστηκε η μαμά του και συγκινήθηκα τόσο πολύ... χαχαχαχαχαχα έπρεπε να το βλέπατε!

Χθες πήγαμε και σε παιδότοπο, εγώ αδιάθετη τα παιδιά σε κατάσταση αλλοπρόσαλλη και ο Γ. με ύφος απειλητικό τύπου "αν δεν έρθεις παίρνω μόνο έναν μαζί"! Τι να κανα κι εγώ...έπνιξα τον πόνο μου μ' ένα φρέντο εσπρέσσο και έκατσα σαν την κλώσσα ενόσω ο πατήρ έτρεχε πίσω από τα παιδιά του. Εγώ off πόνοι κοιλιά/μέση και πονοκέφαλος! Τι τραβάμε οι δόλιες..

Βρε Κουρουνες πειτε γνωμη και εχω μπερδευτει. Το ενα ειναι μια ωρα απο την Αθηνα και εχει τα παντα μεσα και παιδικες χαρες και ειναι και ισογειο και δεν ειναι κοντα στην πισινα οπως το ηθελα. Το αλλο εχει τρεις ωρες δρομο και αλλα ειναι και αυτο ισογειο μεσα στο πρασινο αλλα χωρις παιδικες χαρες και λιγοτερο ξενοδοχειο.

Καλημέρα !

Μια και ακούω όταν με φωνάζουν δεν μου λες κι εμένα τί έχεις βρει ? Λεπτομέρειες ? Τιμές ?

Ετσι όπως τα περιγράφεις το 2ο ακούγεται πιο "εύκολο" αλλά εγώ θα επέλεγα το 1ο... για πες Ειρήνη μου, για πες...

Διαφημίσεις

Ο αντρας μου παλι λεει το πρωτο Δερβενι Κορινθιας τιποτα συγκλονιστικο σαν μερος αλλα κοντα στην Αθηνα και με πολλες επιλογες και μετα κατευθειαν παμε χωριο Μεσολογγι χωρις να κανουμε τεραστιες διαδρομες. Και ειναι οργανωμενο για παιδια εχει καλες κριτικες για οικογενειακο. Αλκυον hotel λεγεται Δερβενι Κορινθιας. Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι οτι μπορει να πεταχτουν και φιλοι απο Αθηνα και να περασουμε καλα.

Τιμη 150 αλλα παζαρευεται αναλογα τις ημερες μαλλον. Στην τιμη πρωινο και βραδυνο μπουφες

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άρια και Μάρα να χαίρεστε τα βλαστάρια σας!

Χαίρομαι πολύ που περάσατε τόσο ωραία αν και ζηλεύω πολύ!Γκρρρρρ

Εμείς 3ήμερο στο μάμα, περάσαμε υπέροχα!Κυρίως ο Μάνος. Γεμίσαμε 2 πισίνες, ξεσάλωσαν τα παιδιά, ο γιος μου ξυπνούσε και φώναζε στάση (αναστάση, τον ξάδερφό του που είναι μεγαλύτερος 9 μήνες). Γενικώς άψογα, για εμάς...Διαβάζω και το άλλο βιβλίο του παπαβέντση και θα το πάρω κι αυτό κάβα!

Και επειδή ήμασταν 3 ζευγάρια με 2 παιδιά έκαστο, εκ των οποίων και ο κουνιάδος μου για τον οποίο σας έχω μιλήσει...μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους βία στα παιδιά...Δυστυχώς και το άλλο ζευγάρι χρησιμοποιεί παρόμοιες τακτικές όχι τόσο χοντρές όσο ο κουνιάδος μου.

Μου έκανε δε εντύπωση ότι όταν φώναζε ο κουνιάδος μου, ο Μάνος έκλεινε τα αυτιά του με τα χέρια του.

Χαρακτηριστικό περιστατικό. Ο Χρήστος 5 ετών έπαθε επιπεφυκίτιδα (διορθώστε το οι ορθογράφοι). Το πρωί της Κυριακής σηκώνεται η μαμά του να τον πλύνει σχολαστικά. Ε, το παιδί λίγο έπαιζε λίγο το ένα λίγο το άλλο δεν καθόταν καλά για να τον πλύνει. Κι αρχίζει τα ωραία...θα σου χώσω καμμιά μες στα μούτρα.. έτσι που κάνεις θα μείνεις τυφλοπόντικας

κτλ...Και καπάκι σηκώνεται ο Αναστάσης ο μικρός, τρέχει η μαμά και του κάνει αγαπούλες.

Και το κλου της ημέρας, στο μεσημεριανό τραπέζι αναρωτιόντουσαν γιατί δεν τους ακούνε τα παιδιά τους...γιατί κάνουν πάντα το αντίθετο, γιατί εμένα ο Χρήστος με ακούει κτλ..

Και με μεγάλη ηρεμία τους έλεγα πως, όταν βλέπουμε κάποια ακραία ή περίεργη συμπεριφορά για το παιδί, πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε που κάνουμε εμείς το λάθος και συμβαίνει αυτό κι όχι να υπάρχει η εύκολη καραμέλα, είναι στο παιδί. Πχ ο Μάνος τελευταία άρχισε κάτι περίεργα με την αδερφή του...έπεσε χτύπησε η μικρή έπεσε κι αυτός επίτηδες από πίσω. Αυτό εμένα, μαζί με άλλα, μου έδειξε ότι κάτι κάνω λάθος και ο Μάνος αισθάνεται ότι δε λαμβάνει αρκετή αγάπη. Κι έτσι ΄'αλλαξα την τακτική που είχα όταν χτυπούσε τη μικρή. Τον έβγαζα από το δωμάτιο. Τώρα ξεκίνησα να του το συζητάω..΄. και άρχισαν τα ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως νομίζει...

ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δε μπορώ να τους δώσω να καταλάβουν πόσο λάθος κάνουν, δεν ξέρω τι να κάνω, στενοχωριέμαι τόσο γι αυτά τα παιδιά. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ απογοητευμένη. Ο γιος μου χαίρεται τ'οσο πολύ την παρέα του αναστάση, εγώ από την άλλη όποτε βρισόμαστε και συμβαίνουν αυτά ανεβάζω πίσεη 800, σκασμένη είμαι...

Τα πα και ξεθύμανα.

Θα μπω κι αργότερα!

Α, χάρλοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλωςήρθες στο φβ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...