Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κν, ποτε στη πριζα... πεταχτηκε οπως ηταν, σχεδον στο κουτι του

-μηχανηματακι για μασαζ... -δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για μασαζ... αλλα οκ, μια χρηση την ειχε... καποια στιγμη... :mrgreen: (προ μωρου.... τοτε που εμ... εμοτικον που πινει ενα ποτο πρν, και κανει ενα τσιγαρο μετα..._

τι λες τωρα???????? το πουλάς?????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα :D:D:D:D

καλώς την!

-μηχανηματακι για μασαζ... -δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για μασαζ... αλλα οκ, μια χρηση την ειχε... καποια στιγμη... :mrgreen: (προ μωρου.... τοτε που εμ... εμοτικον που πινει ενα ποτο πρν, και κανει ενα τσιγαρο μετα..._

αχαχχα μου θύμησες τη Σαμάνθα!!:-P

Διαφημίσεις

οποιος/α εχει αποκτησει αυτο το αγοραζω οσο οσο!

http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=5691&ct=16

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Parents are the last people on earth who ought to have children

και γω το πηρα το πραματακι που κοβει λαχανικα σε τετραγωνακια....

επισης εχω αγορασει απο τελεμαρκετινγκ

-σκευος για μικρα ντονατς -δεν το εβαλα καν, ποτε στη πριζα... πεταχτηκε οπως ηταν, σχεδον στο κουτι του

-ενα πραμα με βεντουζες για αδυνατισμα...

ενα φεγγαρι ηθελα να παρω και το ρομποτακι που σκουπιζει, δεν κανω πλακα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ολα αυτα τα εβλεπα και τα αγοραζα, τοτε που βγαιναμε τα βραδυα, πιναμε τον μωλο της, και γυρναγαμε ψιλομεθυσμενοι και πριν φυτευτουμε βλεπαμε τελεμαρκετινγκ τρωγωντας βρωμικα....

φιλε......

τι καλα που ηταν :-( κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ!!! τι μου θύμισες τώρα! αξέχαστες εποχές!(εμότικον που αναπολεί και σε συννεφάκι πάνω του σκηνές κραιπάλης)

gavrias καλώς ήρθες!

Η Μαρια ειναι ξυπνια απο τις 4μιση το μεσημερι. Ο πατερας της εφυγε κατα τις 5 για δουλεια και το παιδι μου αποφασισε να με κανει να αναπληρωσω το χαμενο χρονο του πρωινου μαζι της, κανοντας με απλα να τρεχω! :?

Πηγαμε κουνιες, παιξαμε με τη μπαλα, πηγαμε βολτα με το λεωφορειο στη γιαγια μας, γυρισαμε με λεωφορειο και μετρο σπιτι μας και εκτοτε ζωγραφιζουμε πινοντας χυμουλι..

Το πως περιμενω να παει σταθμο αυριο το πρωι... δεν φανταζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gavriaki καλως μας ηρθες!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! :D:D:D Το πηρα το μην. στο face, σε ευχαριστω τοσο πολυ! Θα επικοινωνησω μαζι σου εντος της εβδομαδας να συνενοηθουμε!

Αερικο welcome back! Παλι καλα που ειναι μια χαρα η Κωτανινα!

Σε λιγακι θα μπανιαρισω και να δω πως θα βγαλω παλι τους μαρκαδορους απο τα χερια της.. Πως θα τη στειλω σχολειο ετσι????? :confused: Να τη λουσω με οινοπνευμα και αμα δεν βγουν να πεταξω κανενα σπιρτο?? :tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπεραααα.........τι κανετε? Εμεις πρωι απογευμα παιδικη....με τον Λ ειμαστε σκοτωμενοι και ειναι απλα γαιδαρος τπτ αλλο........χαιρομαι που περασατε ολες καλα.

Γαβριας καλως ηρθες.......

Τελεμαρκετιν εχω ΑΚΟΜΑ ενα πολυμιξερ/κοφτη ο οποιος ειναι και ο πιο γρηγορος που ειχα ποτε ασχετα αν μετα πηρα ενα τεραστιο της κενγουντ. Ζει και βασιλευει μετα απο 5 χρονια και κανει παγο θρυψαλα ;) Ηταν το μονο που πηρα......

Φιλακια σε ολες........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Τώρα είδα τι έγραφα από το κινητό χαχαχαχα

Συγχωρέστε με αλλά κούναγε πολύ το 'καράβι' χαχαχαχαχα

Ταξίδευα αγκαλιά και με μια πασχαλιά που επιτέλους ήρθε σπίτι μας!

Εννοείται ότι το ντουρασελ συνέχισε και το απόγευμα την προσπάθεια εξόντωσης + του ότι είχα και να τακτοποιήσω όσα φέραμε και να μεταφυτεύσω τρεις γλάστρες! Επίσης καθάρισα το χτύπημα που είχα κάνει στο αμάξι και ναι... έφυγε! Μπογιά σκέτη ήταν τελικά το δικό μου :D Για να ξέρετε: Λαδομπογιά φεύγει με μαλακό επίμονο τρίψιμο με λάδι φαγητού!!!! Γι' αυτό λέγεται και λαδομπογιά... με το τρίψιμο ζεσταίνεται και φεύγει!

Γαβριάς καλώς ήρθες και εδώ :) Χάρλοου έπεσες! Σειρά της ζούπη τώρα!

Αψογα ηταν αλλα το σκατο με παιδεψε να κοιμηθει παροτι εξαντληθηκε, οταν ενθουσιαζεται κοιμαται πιο δυσκολα.

Το πρωι με περιμενει ξυπνημα με τρελη γκρινια που δεν θα ειναι εδω ο μπαμπας βοηθεια μου. Για διακοπες κοιταζω μου ειπαν η Αρια και η Ειρηνη καποιες καλες ιδεες αλλα πρεπει να περιμενω και τον Κ να τα δει να πει την γνωμη του καλη Πεμπτη δηλαδη και αμα βρω δωματιο φτυστε με.

Επιπλεον ξεχασα να φαω σημερα και πεθαινω της πεινας και τι να φαω δεν ξερω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...