Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι καλά... το Club Agia Anna. Έχει και online booking. Το κοίταξα για Αύγουστο έχουν εξαντληθεί τα δωμάτια. Δίνω μόνο κάτι σε yurt (καλό είναι και αυτό) αλλά από 20/08 κι έπειτα με 120-130 ευρώ με ημι-διατροφή...

οχι ρε αυτο! στο ναυπλιο σου λεω..λιγο εξω μαλλον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρναμε αξθηνα στοπ μικρη υγιης και ξεσαλωωμενη κοιμαται για να συνεχισει το σκισιμο μας και μετα στοπ πεθερος εκανε σεξ στον λ κοβοντας μια βερρυκοκια στοπ ξεμουραση δικη μου πηγε περιπατο καποοιον επρεπε .α πηδαει η κωτιτα στοπ

χαχαχα Αερικο καλη εξοντωση να εχεις.

Ναυπλιο εχουμε παει δεν θελω παλι, Κοστα Ναυαρινο γαμω αλλα θα υποστουμε εμφραγμα οταν ερθει η ωρα να πληρωσουμε.

Ευβοια κοιταζω αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι εχω ξαναπαει, Πηλιο κοιταζω αλλα με αγχωνουν οι παραλιες, και γενικα τιποτα δεν μου κανει κλικ οπως το θελω χαχα!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω εκείνον τον κόφτη που είναι σαν μακρόστενο τάπερ και βάζεις το αγγουράκι και πατάς μία και στο κάνει τετραγωνάκια. Τον βρήκα στο telemarketing shop αλλά έχει μια περιουσία, κι εγώ περιουσίες για μια πλαστικούρα δεν δίνω. Έτσι, κάτι καμένες ώρες όταν ξυπνάει το παιδί κατά τις 4 το πρωί και της δίνω γάλα βλέπω τον κόφτη με τις ώρες.

Λευκη...εγω το ειχα αυτο...για την ακριβεια ενα προηγουμενο μοντελο το οποιο μου χαλασε απο την πολλη χρηση και που δεν το βρισκω πλεον και μου εχουν δεθει τα χερια...Μιλαμε με ειχε καταβολεψει..εφτιαχνα ντακους στο λεπτο,κρμμυδι για την σαλατα αλλα και τα φαγητα δεν ξανακοψα με μαχαιρι και δεν με ξαναπονεσαν ματια,ολα τα λαχανικα για σαλτσες και σουπες τα εκοβα εκει,πατατες για βραστες κυβακια επισης...

Οταν χαλασε το ταπερ(εσπασαν οι βολτες του πανω στις οποιες στηριζοντουσαν οι λεπιδες που ανεβοκατεβαιναν)...φρικαρα...γιατι μιλαμε ηταν το απολυτο γκατζετακι...

Τρομερη αποσβεση τα χρηματα που ειχα δωσει...

Τωρα εχω παρει ενα παρομοιο πολυμηχανημα που κοβει τα παντα επισης μεχρι και λαχανο κι εχει μεγαλα ταπερ και στραγγιστηρι..Κορυφαιο κι αυτο αλλα λογω του ογκου του αν δεν εχεις μεγαλη κουζινα ειναι λιγο δυσχρηστο...ενω το αλλο ηταν μικρο και το χρησιμοποιουσες για ψυλλου πηδημα!

Εχω κι εναν αλλον κοφτη...κορυφαιο...εναν κοκκινο που κοβει σε ροδελες και κανει παπαδες αλλα απο τοτε που πανω στην βιαση μαζι με το αγγουρακι κοπηκε ψιλη ροδελα κρεατακι κι απο το πλαι του δαχτυλου μου....τον φοβαμαι κι εχει μεινει αχρηστος..

Ολα αυτα τα εχω παρει με ατοκες δοσεις εννοειται αλλα δεν εχω μετανιωσει στιγμη γιατι ειναι παρα πολυ καλα εργαλεια που γλυτωνουν χρονο στην νοικοκυρα οταν εχει να προετοιμαζει πιατα με λαχανικα μπολικα!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια! Ειμαι τοσο κουρασμενη οσο δεν παει..

Καταρχην περασαμε κι εμεις υπεροχα στο παρτυ εχθες! :D Χαρηκα που ειδα κοριτσακια που ειχα πολυ καιρο να δω (οπως το φυστικι π.χ.) καθως επισης που γνωρισα -επιτελους- απο κοντα αυτο το ξανθο, υπεροχο κοριτσι που μιλαμε τοσο καιρο στο face (στη gavrias αναφερομαι). Της εχω στειλει λινκ να ερθει κατα 'δω να μας βρει, να κλεισουμε επιτελους! :lol:

Ήρθε ,και ναι τώρα που πάτησε ποδάρι εδώ θα κλέισετε σίγουρα (το μαγαζί) :-P

Καλησπέρα σε όλες και να τα χαιρεστε τα παιδάκια όλες και καλορίζικο το cafe :):) (κάλιο αργά παρά ποτέ οι ευχές).

Λευκη...εγω το ειχα αυτο...για την ακριβεια ενα προηγουμενο μοντελο το οποιο μου χαλασε απο την πολλη χρηση και που δεν το βρισκω πλεον και μου εχουν δεθει τα χερια...Μιλαμε με ειχε καταβολεψει..εφτιαχνα ντακους στο λεπτο,κρμμυδι για την σαλατα αλλα και τα φαγητα δεν ξανακοψα με μαχαιρι και δεν με ξαναπονεσαν ματια,ολα τα λαχανικα για σαλτσες και σουπες τα εκοβα εκει,πατατες για βραστες κυβακια επισης...

Οταν χαλασε το ταπερ(εσπασαν οι βολτες του πανω στις οποιες στηριζοντουσαν οι λεπιδες που ανεβοκατεβαιναν)...φρικαρα...γιατι μιλαμε ηταν το απολυτο γκατζετακι...

Τρομερη αποσβεση τα χρηματα που ειχα δωσει...

Τωρα εχω παρει ενα παρομοιο πολυμηχανημα που κοβει τα παντα επισης μεχρι και λαχανο κι εχει μεγαλα ταπερ και στραγγιστηρι..Κορυφαιο κι αυτο αλλα λογω του ογκου του αν δεν εχεις μεγαλη κουζινα ειναι λιγο δυσχρηστο...ενω το αλλο ηταν μικρο και το χρησιμοποιουσες για ψυλλου πηδημα!

Εχω κι εναν αλλον κοφτη...κορυφαιο...εναν κοκκινο που κοβει σε ροδελες και κανει παπαδες αλλα απο τοτε που πανω στην βιαση μαζι με το αγγουρακι κοπηκε ψιλη ροδελα κρεατακι κι απο το πλαι του δαχτυλου μου....τον φοβαμαι κι εχει μεινει αχρηστος..

Ολα αυτα τα εχω παρει με ατοκες δοσεις εννοειται αλλα δεν εχω μετανιωσει στιγμη γιατι ειναι παρα πολυ καλα εργαλεια που γλυτωνουν χρονο στην νοικοκυρα οταν εχει να προετοιμαζει πιατα με λαχανικα μπολικα!

Αχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!! τον πρώτο θέλω, για τα κρεμμύδια!!! Αχχχχχχχχχχχ!

(και ναι, καταλαβαίνω πόσο θλιβερό είναι να ενθουσιάζομαι/συζητάω/ονειρεύομαι έναν πολυκόφτη... Κατάντια.)

Ωπα!

Όποια θέλει πράγματα από telemarketing σε μένα.

Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος πελάτης αυτών των επιχειρήσεων.

Το τι μ@λκιες έχω μαζέψει από κουβερλί, σεντόνια και κόφτες όλων των ειδών και προτιμήσεων δεν λέγεται........

Θα σας τα μεταπωλήσω στη μισή τιμή:P

χαχαχχαα να συναντηθούν με το δικό μου βρε!!! ¨οχι μόνο telemarketing τον ψάχνουν και οι πλανόδιοι!!:lol::lol::lol::lol:

Ήρθε ,και ναι τώρα που πάτησε ποδάρι εδώ θα κλέισετε σίγουρα (το μαγαζί) :-P

Καλησπέρα σε όλες και να τα χαιρεστε τα παιδάκια όλες και καλορίζικο το cafe :):) (κάλιο αργά παρά ποτέ οι ευχές).

ωωωωω καλως μας ήρθες!!!

Διαφημίσεις

και γω το πηρα το πραματακι που κοβει λαχανικα σε τετραγωνακια....

επισης εχω αγορασει απο τελεμαρκετινγκ

-σκευος για μικρα ντονατς -δεν το εβαλα καν, ποτε στη πριζα... πεταχτηκε οπως ηταν, σχεδον στο κουτι του

-μηχανηματακι για μασαζ... -δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για μασαζ... αλλα οκ, μια χρηση την ειχε... καποια στιγμη... :mrgreen: (προ μωρου.... τοτε που εμ... εμοτικον που πινει ενα ποτο πρν, και κανει ενα τσιγαρο μετα..._

-ενα πραμα με βεντουζες για αδυνατισμα...

ενα φεγγαρι ηθελα να παρω και το ρομποτακι που σκουπιζει, δεν κανω πλακα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ολα αυτα τα εβλεπα και τα αγοραζα, τοτε που βγαιναμε τα βραδυα, πιναμε τον μωλο της, και γυρναγαμε ψιλομεθυσμενοι και πριν φυτευτουμε βλεπαμε τελεμαρκετινγκ τρωγωντας βρωμικα....

φιλε......

τι καλα που ηταν :-( κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Parents are the last people on earth who ought to have children

επισης εχω αγορασει απο τελεμαρκετινγκ

-μηχανηματακι για μασαζ... -δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε για μασαζ... αλλα οκ, μια χρηση την ειχε... καποια στιγμη... :mrgreen: (προ μωρου.... τοτε που εμ... εμοτικον που πινει ενα ποτο πρν, και κανει ενα τσιγαρο μετα..._

φιλε......

τι καλα που ηταν :-( κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ω ντίαρ γκαντ, αγόρασες το "μασάζ προσώπου"????

ω ντίαρ γκαντ, αγόρασες το "μασάζ προσώπου"????

οχι ρε βλακα χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα ξερω ποιο λες χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...