Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αει να χαθείτε όσες δεν δουλεύετε σήμερα στοπ.

Αει να χαθείτε γιατί σας ΞΑΝΑ-λεω ότι δεν μπορώ να μπω στο fb από το γραφείο στοπ.

κολλησαμε με το φουμπου, χαρλακι??? :tongue::tongue: χεχε, επεσε και το τελευταιο οχυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool::cool::cool:

πειτε μου ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ, οτι δεν μπαινει στο φεης... :tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H Ζουπυ fistikaki μου καλο!

Αυτη δεν εχει! :D

!

η ζουπυ ειναι το ζοπυρακι?

ελα ρε...

ζοπ..... δεν εχεις φου μπου???

κριμα... εχω γυμνες φωτος μου μεσα... (ενας ακομα λογος για να μην μπεις ποτε στο φεης!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

Λοιποοοον...

Εχθες το βραδυ κοιμηθηκα γυρω στις 2. Ξυπνησα στις 4μιση απο εναν κλαπαρχιδα που τσακωνοταν με εναν αλλο κλαπ@ρχιδα για τη θεση παρκινγκ κατω απο το σπιτι μου (τι ωραια που περναμε στας Αθηνας! :rolleyes:) και τελοοοοοος... Δεν μπορουσα να κοιμηθω με την καμμια μετα ομως.. Και το αποκορυφωμα? Κατι ειχε παθει η συνδεση και δεν ειχα ουτε ιντερνετ! :mad: Οποτε.... το 'ριξα κι εγω στο τηλεμαρκετινγκ! Τι σαχλαμαρες διαφημιζουν αυτοι ρε? Ειδα απο πολυεργαλειο που σου φτιαχνει κοιλιακους/ραχιαιους/γλουτιαιους -και ολα τα εις -αιους- μεχρι πολυμηχανημα που κοβει ντοματες/πατατες/φασολακια κλπ κλπ Μιλαμε για καψιμοοοο..

Τελικα ξανακοιμηθηκα στις 9 (το πρωι) και ξυπνησα τωρα! :oops: Ευτυχως ηταν ο Β εδω και πηγε κουνιες με τη μικρη, οποτε ειχε ησυχια το σπιτι! :lol:

Μαρκοπουλακι σου στελνω πμ με το μερος που θα παμε κι εμεις. Νομιζω τα περιεχει ολα οσα ζητας, ριξε μια ματια στη σελιδα τους, παρε ρωτα τιμες (γιατι εμεις σου ειπα, μπαινουμε "σφηνα" και μας το αφησαν τοσο, ποσο εχει κανονικα, δεν γνωριζω :?) και ευχομαι να ικανοποιηθεις.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ρε συ φαιη, τι καλο αντρα που εχεις! (δεν ειναι τυχαιο που του την επεσε η κορη μου)

κοιμηθηκες στις 9 το πρωι???!!! και δεν σ ενοχλησε κανεις???!!!!

θεε μου, αν ξενυχτουσα ολη νυχτα, και κοιμομουν αργα το πρωι, θα ξυπναγα απο τη σειρηνα του πυροσβεστικου... θα χε καψει το σπιτι η κορη μου, και ο αντρας μου θα ηταν ακομα σε φαση 'τωρα, τωρα, ερχομαι μαρια.... μισο, πινω μια γουλια καφε κι ερχομαι να σε ταισω/αλλαξω/παω βολτα/σβησω τη φωτια που αναψες πανω απο το κεφαλι της μανας σου'

:(

Διαφημίσεις

Ναι ρε, δεν εχω παραπονο απο το Β.

Εχω ξαναπει, αν ειχε και βυζια θα τη θηλαζε, μιλαμε για τετοια επικοινωνια..

Και στο παρτυ το Σαββατο με αφησε να κανω ο,τι θελω και οποτε πηγαινα να αναλαβω εγω μου ελεγε "πηγαινε στις φιλες σου, την εχω εγω τη μικρη" και εχθες στη βαφτιση μου ελεγε συνεχεια "αραξε στο τραπεζι, ειμαι εγω εδω".

Και γενικα ειναι με τη μικρη πολυ καλος, μη σου πω τα καταφερνει καλυτερα και απο εμενα. Σε αυτο δεν εχω να του προσαψω τιποτα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γειά σε όλες!!

έχω πεθάνει στη ζέστη και ανυπομονώ το απογευματάκι να πάμε να την αράξουμε στας παραλίας. λέω να κάνω την πρώτη εμφάνιση με μαγιω να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος λουόμενος

φαιάκι το τηλεμάρκετίνγκ είναι μεγάλη και λατρεμένη απόλαυση, ιδιαίτερα τα πολυεργαλεία κουζίνας που κόβουν, αλέθουν , τεμαχιζουν ψήνουν καφέ και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο . το κορυφαίο όμως είναι το τηλεμάρκετίνγκ για κουβέρτες σεντόνια και είδη προικός. ειδικά εδώ στα κρητικά κανάλια διαφημίζουν κατι κουβερτούλες με τάρανδους πάνω(προφανώς για να μπορεί η νοικοκυρά να περνάει το μην. στο σύζυγο)φοβερές.ρίχνω πολύ γέλιο λέμε!

μάρκο αύτό με τα ντρες κόουντ δεν τα μπορω ούτε εγω. ρε παιδί μου ο άλλος διακοπές είναι, θέλει να χαλαρώσει, να μη μπορεί να βάλει βερμουδίτσα?έλεος δηλαδή

Εγώ θέλω εκείνον τον κόφτη που είναι σαν μακρόστενο τάπερ και βάζεις το αγγουράκι και πατάς μία και στο κάνει τετραγωνάκια. Τον βρήκα στο telemarketing shop αλλά έχει μια περιουσία, κι εγώ περιουσίες για μια πλαστικούρα δεν δίνω. Έτσι, κάτι καμένες ώρες όταν ξυπνάει το παιδί κατά τις 4 το πρωί και της δίνω γάλα βλέπω τον κόφτη με τις ώρες.

Διαφημίσεις

Ωπα!

Όποια θέλει πράγματα από telemarketing σε μένα.

Ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος πελάτης αυτών των επιχειρήσεων.

Το τι μ@λκιες έχω μαζέψει από κουβερλί, σεντόνια και κόφτες όλων των ειδών και προτιμήσεων δεν λέγεται........

Θα σας τα μεταπωλήσω στη μισή τιμή:P

μαρκο η Μελινα μας ειχε πει για ένα κάπμινγκ κυριλε στο ναυπλιο που ειχε παει περυσι με το κων/νο και και κατι φιλους που ειχαν παιδιά και περασαν υπέροχα..

δε κοιμοντουσαν σε σκηνη εννοειται ε? ;)

Αει να χαθείτε όσες δεν δουλεύετε σήμερα στοπ.

Αει να χαθείτε γιατί σας ΞΑΝΑ-λεω ότι δεν μπορώ να μπω στο fb από το γραφείο στοπ.

Εγω ψαχνομαι με τις διακοπες και ακρη δεν βρισκω μεχρι στιγμης. Δεν ψαχνω και λιγα η αληθεια ειναι, θελω μερος που να παμε οδικωςαποκλειονται νησια να ειναι ισογειο για να μην κανει σαλτα αυτοκτονιας ο Μαριος να μην εχει πισινα κοντα στο δωματιο για να μην κανει τον Τιτανικο ο Μαριος, να ειναι η θαλασσα διπλα, να εχει αμμο αλλα να μην ειναι κρυα, να ειναι ολα κοντα για βολτουλες απογευματινες, να εχει αυλη που θα μπορουμε να πιουμε εναν ριμαδοκαφε αλλα ελεγχομενη για να μην βγαινει στον δρομο ο Μαριος αν εχει και κουνιες θα ειναι τελεια.

Αυτα τα λιγα ζηταω μονο και απορω γιατι δεν τα βρισκω χαχα!!!!!!

Επιπλεον τα μεγαλα που κοιταξα aldemar kai γκρεκοτελ εχουν δραστηριοτητες για παιδια πανω απο 3 και το γκρεκοτελ που εχει και για διχρονα εχει dress code το βραδυ για τους αντρες μακρυ παντελονι και μονο που το ακουσε ο αντρας μου φρικαρε ναι να φορεσει παντελονι το βραδυ και οχι βερμουδα αλλα γιατι το θελει αυτος οχι να του το επιβαλουν ενω πληρωνει μια περιουσια. Τεσπα αν σας ερχεται κατι στο μυαλο για την περιπτωση μου που δεν το βλεπω πειτε μου.

Βιβή,

.... ομοιοπαθούσα ! Μα αν με άφηναν να μπαίνω και στο fb αυτό δεν θα ήταν "δουλειά" αλλά παράδεισος !!!

Ειρήνη (Marco),

Επειδή τα ίδια ψάχνω εδώ και μια εβδομάδα για τον ρημαδο-Αύγουστο... ναι καλά ! Αν βρεις κάτι πες και σε εμένα ! Το μόνο που είχα βρει σε all-inclusive στην Χαλκιδική για 5 διαν/σεις έδινε τιμή 990 ευρώ την Παρασκευή... σήμερα τα 990 έγιναν 1100... πάνω κάτω οι ίδιες τιμές παίζουν και Κρήτη αλλά εκεί έχεις και τα ειστιήρια, οπότε το ξεχνάς...

Ω ρε μανούλα ωραία που θα περάσουμε κι εφέτος εις το βουνό ψηλά εκεί, τέρμα Θεού-αρχή Αλλάχ.... :-(

Πολύ ωραίο τώρα (χωρίς πλάκα) είναι το Costa-Navarino... αλλά δεν το συζητώ ούτε για πλάκα...

μαρκο η Μελινα μας ειχε πει για ένα κάπμινγκ κυριλε στο ναυπλιο που ειχε παει περυσι με το κων/νο και και κατι φιλους που ειχαν παιδιά και περασαν υπέροχα..

δε κοιμοντουσαν σε σκηνη εννοειται ε? ;)

Ναι καλά... το Club Agia Anna. Έχει και online booking. Το κοίταξα για Αύγουστο έχουν εξαντληθεί τα δωμάτια. Δίνω μόνο κάτι σε yurt (καλό είναι και αυτό) αλλά από 20/08 κι έπειτα με 120-130 ευρώ με ημι-διατροφή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...