Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Οκ μην τα δέχεσαι αλλά λύστε το με πμ! Μην ξεκατινιαστείτε δημόσια please! Είναι εντελώς μαλακία να σε βάζει/βάζουν οι άλλοι σε τέτοιο τριπ!

1000 δικια εχεις! αλλα ξερεις τι λενε....πες πες...κατι μενει...και δε γουσταρω να μεινει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να μη φανεί ότι κάνω χαβαλέ και βγάζω την ουρά μου απ' έξω, έχω να πω και το εξής: πάρα πολλές σελίδες πίσω, σε άσχετο χρόνο, είχαμε συνομολογήσει με το Αερικό ότι στο καφέ η Αντιπαράθεση, είχαμε ξεφύγει όλες. Εγώ πρώτη και καλύτερη. Δεν ξέρω αν έχεις την ίδια γνώμη, Ράννια.

Από τότε πολλές φορές έχω μπει σε παρόμοιο πειρασμό, αλλά μέχρι στιγμής τα κατάφερα και προσπέρασα. Ευελπιστώ και στο μέλλον.

Ράννια σέσε μας και μην ασχολείσαι πλέον... Πιάσαμε το σοβαρό θέμα τώρα και το αναλύουμε κιόλας, άντε μην τα πάρω...

Χριστίνα, σ' ευχαριστώ πολύ αλλά μένω Μενίδι (ballou u too?). Στον διπλανό σου Δήμο!

Αγγελίνα thank u too για το ενδιαφέρον..

Πνευμονολόγο, ε? Φοβάμαι... κι αν μου πει ότι έχω καμία αρρώστια, 10έτη καπνίστρια, όλο και κάτι δε θα δει? Αν πάω να κάνω ακτινογραφία σε διαγνωστικό, τι θα κάνω? θώρακος? Γιατί το ΙΚΑ ξέρετε πως λειτουργεί... rdv μετά από 2μήνες...Δεν θα πάρω...

Γιατί να πάρεις τσάμπα την ακτινοβολία. Καλύτερα να σε δει γιατρός, μπορεί να μην σου συστήσει ακτινογραφία. Και άντε και την έκανες; Ποιος θα στην αξιολογήσει; Δεν χρειάζεσαι πάλι γιατρό; Ή μήπως θα την βάλεις θέμα στο φόρουμ να στην αξιολογήσουμε εμείς;:D

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Για να μη φανεί ότι κάνω χαβαλέ και βγάζω την ουρά μου απ' έξω, έχω να πω και το εξής: πάρα πολλές σελίδες πίσω, σε άσχετο χρόνο, είχαμε συνομολογήσει με το Αερικό ότι στο καφέ η Αντιπαράθεση, είχαμε ξεφύγει όλες. Εγώ πρώτη και καλύτερη. Δεν ξέρω αν έχεις την ίδια γνώμη, Ράννια.

Από τότε πολλές φορές έχω μπει σε παρόμοιο πειρασμό, αλλά μέχρι στιγμής τα κατάφερα και προσπέρασα. Ευελπιστώ και στο μέλλον.

ακομα και ετσι να ειναι (που ειναι!) δε θα απολογηθω δεξια και αριστερα, παρα μονο σε οσους θεωρουν οτι τους εθιξα...

Θώρακος και παραρίννια Νίτσα... εξήγησε ότι θες να δεις για το μπούκωμα της μύτης και θα σου βγάλει εκείνος τη σωστή ακτινογραφία για τη μύτη...

10ετή; χαχαχαχα εδώ δεν βρήκε στην 30ετή ;) Μην φοβάσαι και τράβα...

Διαφημίσεις

ακομα και ετσι να ειναι (που ειναι!) δε θα απολογηθω δεξια και αριστερα, παρα μονο σε οσους θεωρουν οτι τους εθιξα...

Ράννια... το φυστίκι δεν είναι δεξιά και αριστερά αφενός, αφετέρου είμαι 1000% σίγουρη πως δεν το είπε όπως το πήρες... για να σε συνεφέρει το είπε... απλώς έχει το δικό του τρόπο το φυστίκι να νοιάζεται κάποιους ανθρώπους ;)

Τι σόι αρρωστια να σου πει ότι έχεις, βρε Νίτσα μου? Κι εγώ 7 χρόνια κάπνιζα, δεν μου 'μεινε κουσούρι (νομίζω, δηλαδή). ;)

Έχει δίκιο η ballou σε αυτά που σου λέει. Μην κάνεις άλματα με το νου σου. Επειδή χρειάστηκε ακτινογραφία η Χριστίνα, δεν σημαίνει ότι θα χρειαστείς οπωσδήποτε κι εσύ! Πάνε να σε δει ο γιατρός, να σου πει τι πρέπει να κάνεις!

Γιατί να πάρεις τσάμπα την ακτινοβολία. Καλύτερα να σε δει γιατρός, μπορεί να μην σου συστήσει ακτινογραφία. Και άντε και την έκανες; Ποιος θα στην αξιολογήσει; Δεν χρειάζεσαι πάλι γιατρό; Ή μήπως θα την βάλεις θέμα στο φόρουμ να στην αξιολογήσουμε εμείς;:D

Μπα! Θα την αξιολογήσει μόνη της :lol:

Μισό κορίτσια! Την ακτινογραφία δεν την έκανα γιατί χρειαζόταν μόνο στη δική μου περίπτωση! Για να γίνει οποιαδήποτε ΣΩΣΤΗ διάγνωση στο αναπνευστικό δεν φτάνει μόνο η ακρόαση! Γιατί η ακρόαση οκ θα ακούσει το βράσιμο... Μόνο η ακτινογραφία όμως μπορεί να δει αν υπάρχει συγκέντρωση στους πνεύμονες και αν χρήζει ανάγκης αντιβίωσης ή όχι! Δεν τρως ακτινογραφία τσάμπα! Την τρως για να είναι καλύτερη και ορθότερη η διάγνωση ;)

Μισό κορίτσια! Την ακτινογραφία δεν την έκανα γιατί χρειαζόταν μόνο στη δική μου περίπτωση! Για να γίνει οποιαδήποτε ΣΩΣΤΗ διάγνωση στο αναπνευστικό δεν φτάνει μόνο η ακρόαση! Γιατί η ακρόαση οκ θα ακούσει το βράσιμο... Μόνο η ακτινογραφία όμως μπορεί να δει αν υπάρχει συγκέντρωση στους πνεύμονες και αν χρήζει ανάγκης αντιβίωσης ή όχι! Δεν τρως ακτινογραφία τσάμπα! Την τρως για να είναι καλύτερη και ορθότερη η διάγνωση ;)

Άρα το ίδιο λέμε για να γίνει σωστή και λεπτομερή εξέταση ΠΡΕΠΕΙ να την δει και ΓΙΑΤΡΟΣ!!! ακούς Νίτσα;

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Ναι βρε παιδί μου...αλλά μπορεί ο γιατρός να θεωρήσει ότι η περίπτωση της Νίτσας δεν χρήζει ακτινογραφίας για να κάνει διάγνωση. Κι εγώ έχει τύχει να έχω αυτά τα συμπτώματα, πήρα την αγωγή μου, μου πέρασε, ακτινογραφία έκανα μόνο όταν ήταν να γραφτώ στο πανεπιστήμιο!

Για το φυστικι? Δεξια και αριστερα ειμαι ρε. Εγω θα την κρινω, ως τι? Και σε μενα θα απολογηθει ...ως τι?

τεσπα....μη κουραζω και τις αλλες κοπελες...σιγα το θεμα που προεκυψε δλδ...

Για το φυστικι? Δεξια και αριστερα ειμαι ρε. Εγω θα την κρινω, ως τι? Και σε μενα θα απολογηθει ...ως τι?

τεσπα....μη κουραζω και τις αλλες κοπελες...σιγα το θεμα που προεκυψε δλδ...

α γεια σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...