Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια! Ειμαι τοσο κουρασμενη οσο δεν παει..

Καταρχην περασαμε κι εμεις υπεροχα στο παρτυ εχθες! :D Χαρηκα που ειδα κοριτσακια που ειχα πολυ καιρο να δω (οπως το φυστικι π.χ.) καθως επισης που γνωρισα -επιτελους- απο κοντα αυτο το ξανθο, υπεροχο κοριτσι που μιλαμε τοσο καιρο στο face (στη gavrias αναφερομαι). Της εχω στειλει λινκ να ερθει κατα 'δω να μας βρει, να κλεισουμε επιτελους! :lol:

Αριακι η μικρη ειναι μια θεα, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι παντα τοσο ευτυχισμενη οσο εχθες! Να τη χαιρεσαι! :D

Και εν τελει πηγαμε και στη βαφτιση της μουρλο-Μαρας σημερα. Χαρηκα πολυ που τη γνωρισα, το πουκιδιο ειναι μια θεα και ολα ηταν υπεροχα, αν και μας τα χαλασε ο καιρος στο τελος λιγακι (παντως εγω προλαβα να φαω ΚΑΙ γλυκο ;). Και Ριακι μη στεναχωριεσαι, η Μαρια μου οπως θα ειδες κι εσυ φανταζομαι, ξεφαντωσε χορευοντας στην πιστα! Την εχω τραβηξει και βιντεακι! :D

Και μετα πηγαμε Ερετρεια για λιγο με την Κρις και το Κωτινακι (και το Λ φυσικα). Ηπιαμε εναν καφε, φαγαμε και παγωτακι και γυρισαμε Αθηνα. Εξουθενωμενοι εμεις, μια χαρα το ταλιμπανακι.. Αλλα δεν αντεξα και πολυ... Την εστειλα για υπνο προ 5λεπτου. Ετσι κι αλλιως νωρις ξυπναει, ειτε πεσει 9, ειτε πεσει 11 για υπνο!

Αυριο λεγαμε για μπανακι αλλα ο καιρος δεν ευνοει και τοσο. Σιγουρα παντως κατι θα κανουμε αφου ο Ταλιμπαν δεν καθεται σπιτι!

Γεματο τριημερο, αλλα ομορφο, πραγματικα... :)

Φιλακια σε ολες! :D

Υ.Γ. Γιουλη ευχαριστουμε για τις φωτο στο face, ειναι πολυ ομορφες!

Harlow καλως σε βρηκαμε και διπλα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οντως εξουθενωτικο διημερο αλλα αξιζε τον κοπο, Γιουλη και Μαρα να τις χαιρεστε και παντα ομορφες στιγμες να εχουν οι κορες σας!!!!!

Και ο δικος μου τωρα κοιμηθηκε αφου μας εξουθενωσε, κοιμηθηκε ο κυριος μια χαρα στην επιστροφη και μετα μας χορεψε στο ταψι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Χρόνια Πολλά (λέμε σήμερα ??? ) ...ιδέα δεν έχω ....

Πού είστε όλες χαμένες ορέ ? Στις παραλίες ε ? Κι εγώ εδώ μετράω τα πλήκτρα... καλά σας !

Ελλ,

Πώς είσαι καμάρι μου σήμερα ?

Μάρα-76 (Ρία whatever)

Να σας ζήσει και πάλι η Πούκη... ήταν όλα πολύ όμορφα... Εμείς βέβαια ως πιο "κεφάτοι" σπάσαμε και κάνα δυο ποτήρια.. ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα δωράκια και ελπίζω να καταφέρουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε σε κλειστό χώρο κάπου μόνες μας να τα λέμε !!!!

Α χθες στο γύρνα φάγαμε την βροχή της αρκούδας ! Τόσο νερό είχα χρόνια να δω λέμε... ελπίζω να μην κάνει τα ίδια και σήμερα και σας χαλάσει την βόλτα στις παραλίες !

Αερικό,

ΧΑΡΗΚΑ πάρα πολύ που σε γνώρισα επιτέλους !

Αρια,

να χαίρεσαι την μικρούλα σου ! Κάτι φωτογραφίες είδα στα πεταχτά στο fb, θα μπω το βράδυ να σχολιάσω...

Φιλάκια πολλά σε όλες -- καλά να περνάτε όπου και να 'στε ό,τι κι αν κάνετε !!!

Υ.Γ. Νίτσα, τελικά, δεν έκανα εκείνο τον τσαμπουκά που λέγαμε... χαλάρωσε μανούλα μου με τους τοίχους κι εσύ... τουλάχιστον έχεις εκείνο το μαρκούτσι να τελειώνεις πατ-κιουτ ή κάθεσαι και τρίβεις χειρονακτικώς ????

Καλημέρα!

Εγώ εδώ πάλι μόνη, ο άντρας δουλεύει και η μικρή με φτύνει. Προτιμάει να αδειάζει τα βιβλία από τα ράφια και τα cd από την σιντοθήκη... Χτες καθάρισα το σύμπαν ολόκληρο από τη βαρεμάρα μου και σήμερα δεν έχω τι να κάνω.:rolleyes:

μερονια, λονγκ ταιμ νο σι!!! :D

-καλα, ειδα πολλες απο σας, αυτο το σκ- :-P

μαρακο, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΚΟΝΙ!!!! να χαιρεται το ονοματακι της, και σεις και εις αλλα με υγεια!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλε, λιωσαμε στα δρομολογια και τα παρτυ αυτο το σαββ/κο, αλλα περασαμε καλα......

η δε κορη μου, μετα απο τοσο ανελεητο παρτυ, θεωρει οτι καθε μερα πλεον θα πηγαινουμε σε παρτυ, και μολις ξυπναει ετοιμαζει τα ρουχα και τα παπουτσια που θα φορεσει...

-μαμα, χημερα χια παμε στο 'γα'ι'δάρι'?? -χαιδαρι-

-οχι..

-στο χαλαντρι?

-οχι...

-ε, που παρτυ σημερα????? :confused:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Εγω ψαχνομαι με τις διακοπες και ακρη δεν βρισκω μεχρι στιγμης. Δεν ψαχνω και λιγα η αληθεια ειναι, θελω μερος που να παμε οδικωςαποκλειονται νησια να ειναι ισογειο για να μην κανει σαλτα αυτοκτονιας ο Μαριος να μην εχει πισινα κοντα στο δωματιο για να μην κανει τον Τιτανικο ο Μαριος, να ειναι η θαλασσα διπλα, να εχει αμμο αλλα να μην ειναι κρυα, να ειναι ολα κοντα για βολτουλες απογευματινες, να εχει αυλη που θα μπορουμε να πιουμε εναν ριμαδοκαφε αλλα ελεγχομενη για να μην βγαινει στον δρομο ο Μαριος αν εχει και κουνιες θα ειναι τελεια.

Αυτα τα λιγα ζηταω μονο και απορω γιατι δεν τα βρισκω χαχα!!!!!!

Επιπλεον τα μεγαλα που κοιταξα aldemar kai γκρεκοτελ εχουν δραστηριοτητες για παιδια πανω απο 3 και το γκρεκοτελ που εχει και για διχρονα εχει dress code το βραδυ για τους αντρες μακρυ παντελονι και μονο που το ακουσε ο αντρας μου φρικαρε ναι να φορεσει παντελονι το βραδυ και οχι βερμουδα αλλα γιατι το θελει αυτος οχι να του το επιβαλουν ενω πληρωνει μια περιουσια. Τεσπα αν σας ερχεται κατι στο μυαλο για την περιπτωση μου που δεν το βλεπω πειτε μου.

το γκρεκοτελ που εχει και για διχρονα εχει dress code το βραδυ για τους αντρες μακρυ παντελονι.

νιαααααααα χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα ρε τους καραγκιοζηδες!!!

πες τους, αμα τον αποτριχωσω, μπορει να φοραει βερμουδα?? καθοτι, στους 45 βαθμους θερμοκρασια, αμα φοραει μακρυ παντελονι, του πεφτει η πετσα απο τις γαμπες???!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Φυστικι η Μαρια εχει γινει μια θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν σας ευχαριστηθηκα πολυ γιατι φυγαμε νωρις αλλα θα τα πουμε συντομα ελπιζω!!!!

Το ιδιο και ο Μαριος σημερα αξημερωτα ηθελε παρτυ!!!!!!!!!!

Ναι βρε Φυς να ζητανε μια περιουσια και να σου λενε και τι θα φορεσεις. Στις διακοπες εμεις ολη την ημερα με βερμουδες ειμαστε και σορτς. Και στην τελικη ξερεις να φερθεις κοσμια τι εισαι φανταρος να σου λενε τι θα βαλεις.

Φυστικι η Μαρια εχει γινει μια θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν σας ευχαριστηθηκα πολυ γιατι φυγαμε νωρις αλλα θα τα πουμε συντομα ελπιζω!!!!

Το ιδιο και ο Μαριος σημερα αξημερωτα ηθελε παρτυ!!!!!!!!!!

χτες σε σκεφτομουν, στο αλλο παρτυ που ημουν, σε μια φαση ειχαμε βουτηξει ολες τα πιτσιρικια μας, και μετραγαμε τις γαμπες και τα κωλια τους... πιο ειναι το πιο πετσι και κοκαλο... παρα λιγο να τσακωθουμε, ποιανης ηταν το πιο αδυνατο... :lol::lol:

'οχι το δικο μου', 'οχι το δικο μου', 'οχι κοιτα τα δικα μας χαλια' :lol::lol::lol::lol:

σουρεαλιστικα σκηνικα!

κοιμήθηκα 13 ωρες στοπ

μαρα να δεις το παιδι όπως επιθυμεί , ελπίζω να περασατε καλα στοπ

περασαμε ωραία γενικά και ειδικά στοπ

μαρκο πολο βόρεια έυβοια στοπ

υπολειτουργώ στοπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...