Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα !

Παρασκευήηηηη !!!

Ελλ,

Πολύ χάρηκα που είναι ΟΚ το pap-test...

Να ρωτήσω κάτι ? ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλεύω ΚΑΙ την Δευτέρα (Αγ. Πνεύματος) οεο ???? Όχι τίποτις άλλο να πάω "πάνω" να κάνω έναν τσαμπουκά... λέμε τώρα...

και εγω θα δουλευα αν δουλευα.....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Ελλάκι!

Εμείς χτες πήγαμε για καφεδάκι με 3 κοπέλες που γνώρισα από'δώ και είναι από Σαλαμίνα, μαζί με τις κόρες τους. Περάσαμε πολύ ωραία. Η κόρη μου απέκτησε μια συνομίληκη φίλη. Τα σκατούλια χαμογελούσαν η μια στην άλλη και έπιαναν τα χεράκια τους!!!!!!!!! Τι να πω, συγκινήθηκα και έγινα ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!! Αχχχχ!!! Κουκουβάααα!

Κατά τα άλλα ξυπνήσαμε μες στην άγρια νύχτα και είμαι μονίμως με ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο από τη νύστα.

Τελικά στης Άριας αύριο δεν θα έρθουμε λόγω συναγερμού και παίζεται της Μάρας την Κυριακή (μακάρι να τελειώσε το Σάββατο, θέλω πολύ να έρθω).

Αυτάαααα!

Ειμαστε ξυπνιες απο τις 6 παρα..

Χριστινα δεν πειραζει για τον καιρο, ετσι κι αλλιως δεν θα το παρει το ρεπο, οποτε μετα το pucco-event και το τραπεζι, θα γυρισουμε Αθηνα ανεξαρτητως καιρου.

Καλημερα σε ολες..

Γιατι κοιμηθηκες καθολου?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Παρέδωσα τα πραγματάκια στον περήφανο χαζομπαμπά και αναμένεται σήμερα ή αύριο να βγουν και να πάνε σπίτι τους μάνα και γιος :)

Ευχαριστώ και τις δύο ειρήνες για την βοήθειά τους :D

Σήμερα ήρθαμε με το αυτοκίνητο στη δουλειά και επιτέλους θα το οδηγήσω το απόγευμα με το παιδί οι δυο μας! Χωρίς να έχω τον Λ να με αγχώνει!

xaxaxax Μεταξάκι τρέχα...

κάνε λίγο τσαμπουκά και έλα πες μας αν δουλεύεις ακόμα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ είπα? δεν είπα...ε σας λέω τώρα!

Πνίγομαι στη δουλειά! τρέχω σαν τρελή!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ:

Πήγε ο σύζυξ κι έγραψε τη μικρή στο βρεφονηπιακό (καλά, μη γελιέστε...εγώ ετοίμασα όλα τα χαρτιά :)

αυτά...

αααααααααα

με πήρε χθες βράδυ η νέα νηπιαγωγός και μου ζήτησε χάρη για τη γιορτούλα τους την Τρίτη να της φτιάξει ο σύζυξ-μαραγκός μία σκάλα για το θεατρικό "Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ". Θα πάω το απόγευμα στο σπίτι της να πάρω το dvd για να καταλάβει και ο Γ. τι ακριβώς θέλει...Δεν είναι τέλειο το πόσο ενδιαφέρεται να στήσει μία ωραία γιορτούλα? Όχι σαν τις δικές μας, που πήγα σήμερα τον Π. εγώ -είχα να πάω από την περίοδο του Πάσχα με την επαναφοίτηση- και καθόντουσαν απαρτία στην είσοδο με τον καφέ τους και κάνανε πηγαδάκι...Είπα καλημέρα και ούτε καν πως πάτε δε με ρώτησαν!!!! Τελειώνει η χρονιά, σου λέει και ποιός χέστηκε..

Προς περίεργη: Γέννησε μια φίλη και την εξυπηρετήσαμε με κάτι πραγματάκια από τα κορίτσια :D

Διαφημίσεις

η μέρα θέλει πολυυυυυυύ ακόμη:shock: για να τελειώσει και ήδη τάχω παίξει:shock:

περιττό να σας πω ότι δεν έχω ετοιμάσει τίποτε για το ταξίδι:shock: και δεν προβλέπεται πριν από αύριο πουρνό πουρνό:shock:

ελλ, χάρηκα πολύ που είναι όλα καλά:D:D

να περάστε όμορφα ότι κι αν κάνετε, τα φιλιά μου στη μάρα και μακάρι το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει...:rolleyes:

πολλά φιλιά!!:tongue:;)

Καλημέρα κορίτσια!

Όντως όλες χαμένες σήμερα...

Εγώ σηκώθηκα νωρίς-νωρίς και (Χριστέ μου!) έπλενα τους τοίχους στη σκάλα αφού ο Γ. δεν θέλει να βάψει...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου?! Κάθε φορά λέω είναι η τελευταία και κάθε φορά τα ξανακάνω...

Μούτζες..

Καλημέρα κορίτσια!

Όντως όλες χαμένες σήμερα...

Εγώ σηκώθηκα νωρίς-νωρίς και (Χριστέ μου!) έπλενα τους τοίχους στη σκάλα αφού ο Γ. δεν θέλει να βάψει...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου?! Κάθε φορά λέω είναι η τελευταία και κάθε φορά τα ξανακάνω...

Μούτζες..

Καλημερααααααα.. ετοιμαζεστε?.........Γκρρρρρρ.........:mad::mad: Εμεις εδω ειμαστε γυρισαμε με την μεγαλη απο Μουστακα και προσπαθω να μην πατησω τα ποδια μου γιατι πονανε. Ευτυχως η μεγαλη το περασε αυτο που περναω εγω τωρα αρχες της εβδομαδας. Την κολλησε η μικρη, οποτε δεν ειχε θεμα να ερθει. Πααααααααλι καλα. Μουστακα πηγαμε για παιχνιδια και φυγαμε με 4 παραμυθια.......χοχοχοχο καλυτερα.....;)

Εσυ Νιτσα γιατι κανεις βλακειες πες μου?

ΥΓ: Ζωπ ειδες τι παθαινουμε? λεγαμε λεγαμε να βρεθουμε απο περσι.....λεγαμε να παμε στο παιδικο τμημα ελευθερουδακη......παααει και αυτο. Εκλεισε ο 8οροφος Ελευθερουδακης με το γαματο παιδικο τμημα και συμπικνωθηκε σε 1.5 οροφο. Πολυ καλοφτιαγμενο αλλα καμια σχεση.......αμα το παμε ετσι θα κλεισει και η παιδικη βιβλιοθηκη στον Εθνικο να το δεις .........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερααααααα.. ετοιμαζεστε?.........Γκρρρρρρ.........:mad::mad: Εμεις εδω ειμαστε γυρισαμε με την μεγαλη απο Μουστακα και προσπαθω να μην πατησω τα ποδια μου γιατι πονανε. Ευτυχως η μεγαλη το περασε αυτο που περναω εγω τωρα αρχες της εβδομαδας. Την κολλησε η μικρη, οποτε δεν ειχε θεμα να ερθει. Πααααααααλι καλα. Μουστακα πηγαμε για παιχνιδια και φυγαμε με 4 παραμυθια.......χοχοχοχο καλυτερα.....;)

Ωραίες οι επισκέψεις σε καταστήματα παιδικών! Ο Π. έχει κολλήσει με τα playmobil..

Εσυ Νιτσα γιατι κανεις βλακειες πες μου?

Τις κάνω Ελλ μου, δυστυχώς...Βλέπεις πάει και η πολυτέλεια της καθαρίστριας 1φορά/εβδομάδα..:(:mad::cry: Να δω τι άλλο θα κόψω εν μέσω κρίσης!

ΥΓ: Ζωπ ειδες τι παθαινουμε? λεγαμε λεγαμε να βρεθουμε απο περσι.....λεγαμε να παμε στο παιδικο τμημα ελευθερουδακη......παααει και αυτο. Εκλεισε ο 8οροφος Ελευθερουδακης με το γαματο παιδικο τμημα και συμπικνωθηκε σε 1.5 οροφο. Πολυ καλοφτιαγμενο αλλα καμια σχεση.......αμα το παμε ετσι θα κλεισει και η παιδικη βιβλιοθηκη στον Εθνικο να το δεις .........

Περικοπές..κι αφού κοπούν όλα-όλα θα πληρώνεις τον αέρα που αναπνέεις!!!

Εσύ πως είσαι με το δερματικό? Κάνει να λουστείς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...