Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας! Κική χρόνια πολλά, να ζήσετε αγαπημένοι για πολλά πολλά χρόνια! Τελικά πού πήγατε; Χτες γμτ σου έγραφα λεπτομέρειες για άλλα εστιατόρια, και έγραφα και έγραφα, και στο τέλος κατάλαβα ότι είχε κολλήσει το καταραμένο και δεν διάβαζες γκρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουουουφφφφφ να'μαι κ εγώ επιτέλους...:oops:

Έχω πήξει στην δουλειά και επειδή δουλευω κυριως από άλλον υπολογιστή από αυτόν που σας γραφω τώρα, αποφεύγω να μπαίνω κ στο φορουμ και στο καφέ...

Τι κάνετε πώς ειστε? Το μόνο που συγκράτησα είναι η επέτειος της Κικής

Να ζήσετε φιλενάδα!!!!!!!!!!!!

καλησπέρα κι απο μένα

Κική να ζήσετε!!!

τις τελευταίες μέρες δεν μπαίνω όσο θέλω εδω γι'αυτο εύχομαι να είστε όλες καλά κι οι οικογένειές σας το ίδιο!!!

το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και μας δείχνει τα δοντάκια του!!!!άντε να δούμε πότε θα δούμε και καμιά παραλία!!!!

τα φιλιά μου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια.

Δεν μπαίνω γιατί έχω πήξει αυτές τις μέρες. Επί τροχάδην: πήγα τα παιδιά για τα εμβόλια, πήγαμε και οδοντίατρο, πήρα όλα τα δικαιολογητικα και έγραψα χθες τον μεγάλο στο νήπιο και ή κατεβαίνω στο γραφείο τα απογεύματα ή τρέχω τα πρωινά στις εφορίες και σε σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Αν πανε όλα καλά, θα φύγουμε Σάββατο και θα γυρίσουμε Δευτέρα. Σε όποια άλλη κάνει το ίδιο, εύχομαι να περάσετε καλά!

Κική να τα χιλιάσετε!

Το πιθανότερο είναι να τα πούμε από βδομάδα. Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ, καλό τριήμερο εύχομαι, σε μικρούς και μεγάλους!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλη παρεα αυτο εχει σημασια!!!!!

Επιτελους κοιμηθηκε και χαλαρωνωωωωωωωωωωωωω.

Και εμεις φουλ Σαββατοκυριακο και απο Δευτερα μονη μου για τρεις ημερες με το θηριο αφου φευγει για δουλεια ο αντρας μου στην Λαρισσα. Χοντρο πηξιμο θα φαω.

Κι εμενα επιτελους ξαπλωσε!

Μια χαρα κυλησε το απογευμα μας, αν εξαιρεσουμε την ωρα του μπανιου που την ειχε πιασει νυστα και εκανε σαν να τη στραγγαλιζουν και τσιριζε οση ωρα τη σαπουνιζα..

Ευτυχως ειναι και ο Β εδω και την ταϊσε. Της εδωσα και μιση δοση ντεπον γιατι ειχε συνεχεια το χερι στο στομα στα δοντια που βγαλαμε τελευταια.. Ισως κατεβαινουν και τη φαγουριζουν, δεν ξερω..

Και φυσικα τωρα θελω να μαζεψω και μετα να κανω μπανιο και να κατσω να δω τον αντρα μου (λεω τωρα).. Αυριο το πρωι θα παω να φτιαξω νυχια των ποδιων γιατι ξεκινανε τα πεδιλακια.. Το απογευμα κλεισαμε παιδοτοπο με το κιουλτακι!

Και φυσικα το Σ/Κ μας ειναι κλειστο μεχρι τα μπουνια.. Γιατι το Σαββατο πρωι θα παω μετρο μολ να ψωνισω για τα events μας, Σαββατο απογευμα ειναι το παρτυ και Κυριακη μετα το pucco-βαφτισι, λεμε να παμε Ερετρεια με το Αερικοσογο για μπανακι!

Δευτερα δεν εχει σταθμο λογω αργιας η μικρη και μαλλον θα κανουμε κανενα μπανακι προς Λαγονησι μερια (τ' ακους Ελλ???? ;))

Φουλ κι εμεις αλλα μου αρεσει.. Απο το να μην ειχα τι να κανω, χιλιες φορες αυτο.. Ακομα και ο Β που γκρινιαζει "παλι κανονισες, που θα τρεχουμε κλπ", ξερω πως στο βαθος ευχαριστιεται! Εχει δεσει και με τα αρσενικα της παρεας και ολα καλα!

Να ειστε καλα ολες ρε κορες.. Αν δεν ειχα κι εσας θα ειχα αποτρελαθει! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κι από το όρθιο λείψανο.............

πολλές δουλειές του σπιτιου αυτη η εποχή.... χαλια, χειμωνιατικα, πλυσιματα....

σκατα....

αλλα. επιτέλεους τέλειωσα με όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε και του χρόνου πάλι τλετοιο μανίκι.....

κωλοδουλειές μου τρώτε το πολύτιμο χρόνο μου......

να πάτε και να μη ξανάρθετε......

από ότι διάβασα στα πεταχτά είστε όλι καλά έτσι;;;;

Κική να είστε πάντα καλά!!!! αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!!!

Εμείς πήγαμε κιουλτάκι σήμερα και γυρίσαμε και ξεραθήκαμε :)

Φαιάκι... για την Κυριακή προβλέπει ασθενείς βροχές... μην το δέσουμε για το μπάνιο και απογοητευτούμε χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Ακουω μικρακι αλλα τωρα το θυμηθηκα. Εχει αντιβιωση μεχρι Τριτη. Κανει να παει και για μπανιο? δεν ξερω.....παντως θα τα πουμε απο κοντα ΣΚ στα ντου'ς (οχι ντουζ.....do's....):P και μεσα στην εβδομαδα ισως σε καποιο αλλο ντου.....ντου ντου την ντου ντου........ολο ντου και ντου......εμενα παντως ο Λ για να κολλησει σε παρεα θελει πολυ δουλεια......δεν ειναι ευκολος.

Κικη χιλιοχρονοι......

Εμεις ειμαστε σε αναρρωση (μαλλον).......και βγηκε και το παπ ολα καλα ;) Παμε παρακατω..........!!!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Οκ μανουλο-Ελλ.. Κι εγω με αντιβιωση δεν θα την πηγαινα, αλλα ενταξει, δεν θα χαθουμε.. :)

Χαρηκα για το παπ.. Ολα καλα να πηγαινουν απο εδω και στο εξης!

gM4vp2.png

Ειμαστε ξυπνιες απο τις 6 παρα..

Χριστινα δεν πειραζει για τον καιρο, ετσι κι αλλιως δεν θα το παρει το ρεπο, οποτε μετα το pucco-event και το τραπεζι, θα γυρισουμε Αθηνα ανεξαρτητως καιρου.

Καλημερα σε ολες..

gM4vp2.png

Δευτερα δεν εχει σταθμο λογω αργιας η μικρη και μαλλον θα κανουμε κανενα μπανακι προς Λαγονησι μερια (τ' ακους Ελλ???? ;))

το ακούω εγώ..πειραζει?? χεχεχεχε

Φουλ κι εμεις αλλα μου αρεσει.. Απο το να μην ειχα τι να κανω, χιλιες φορες αυτο.. Ακομα και ο Β που γκρινιαζει "παλι κανονισες, που θα τρεχουμε κλπ", ξερω πως στο βαθος ευχαριστιεται! Εχει δεσει και με τα αρσενικα της παρεας και ολα καλα!

Να ειστε καλα ολες ρε κορες.. Αν δεν ειχα κι εσας θα ειχα αποτρελαθει! :)

Ακουω μικρακι αλλα τωρα το θυμηθηκα. Εχει αντιβιωση μεχρι Τριτη. Κανει να παει και για μπανιο? δεν ξερω.....παντως θα τα πουμε απο κοντα ΣΚ στα ντου'ς (οχι ντουζ.....do's....):P και μεσα στην εβδομαδα ισως σε καποιο αλλο ντου.....ντου ντου την ντου ντου........ολο ντου και ντου......εμενα παντως ο Λ για να κολλησει σε παρεα θελει πολυ δουλεια......δεν ειναι ευκολος.

κανει κανει...ρωτησα την γιατρο και ειπε οκ!

Εμεις ειμαστε σε αναρρωση (μαλλον).......και βγηκε και το παπ ολα καλα ;) Παμε παρακατω..........!!!

μπραβο ελλ ολα καλααααααααααααααααα

Καλημέρα !

Παρασκευήηηηη !!!

Ελλ,

Πολύ χάρηκα που είναι ΟΚ το pap-test...

Να ρωτήσω κάτι ? ΜΟΝΟ ΕΓΩ δουλεύω ΚΑΙ την Δευτέρα (Αγ. Πνεύματος) οεο ???? Όχι τίποτις άλλο να πάω "πάνω" να κάνω έναν τσαμπουκά... λέμε τώρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...