Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Nα ζησετε Κικη και να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!

Εμεις βολτες εξω γενικα και χθες ηρθε και η αγαπημενη μας Κωτιτα και περασε καλα το ζευγος αρπαχτηκανε και λιγο μια χαρα. Και εμεις ανυπομονουμε για την Πουκυ και το Σαββατοκυριακο!!!!! Ολα να πανε τελεια Μαρα!!!!!!

Ελλ σαν τον αντρα μου και εσυ κουρεψε τον Μαριο μια ημερα και τον ειδα ξαφνικα και κοντεψα να τον σκοτωσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kρις ξεχασα την κουνουπιερα την ειχα πλυνει αλλα ηταν ασιδερωτη να στην φερω το Σαββατο??

ειρηνακι καλημερα!

σημερα θα ερθει να παρει από μενα την καλαθουνα..οποτε μαλλον εκει θα κοιμαται το μωρο στην αρχη

για να μην εχεις άγχος με την κουνουπιερα στο λεω...

Καλημέρα κορίτσια!

Κική να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι...

Εμείς εν μέσω οικογενειακής κρίσης είπαμε χθες να πάμε βόλτα με τον Π. -εγώ είπα δλδ ο Γ. απλά ακολούθησε. Πήγαμε στον οφθαλμίατρο και όταν ήρθε η ώρα να εξεταστεί τον ρώτησε "ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ?". Τι σκατούλης!!!

Μετά πήγαμε για παγωτό στη δωδώνη και ακολούθησε golden hall.

Ήταν ωραία, το ευχαριστήθηκα!

Το πρωί πήγα να γράψω την Ο. στο βρεφονηπιακό και δεν τα κατάφερα λόγω 1 λάθους χαρτιού από τον ΟΑΕΔ του Γ. (η επιδότηση λήγει αύριο). Ε ρε γλέντια...

Οπότε θα τον στείλω αύριο να το πάρει και να πάει εκείνος να ολοκληρώσει την εγγραφή του παιδιού. Η πλάκα είναι ότι επειδή ο βρεφο/κός είναι της Εργατικής Εστίας έχουμε λίγες πιθανότητες, επειδή ο Γ. δεν θα επιδοτείται πλέον κι έτσι η υπηρεσία τους δεν θα χει εισφορές από εκείνον. Κουλό, έτσι?

Διαφημίσεις

Καλημεροκαλησπέρα :) Τελείωσα με τα deadlines και χαλαρώνω παίζοντας στο νετ :)

Μαρκοπουλάκι χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε χθες και περιμένουμε πως και πως το Σάββατο :)

Κική να ζήσετε :)

Αυτή η εβδομάδα είχε πολύ τρέξιμο και ακόμα δεν τελείωσε....

Διαφημίσεις

Ζωπ οχι δεν εχω παρει να ρωτησω για το παπ ακομα αλλα αυτος ειναι συγγενης μας. Αν το ειχε παρει στο χερι θα με επερνε αμεσως.......;) Αλλα θα παρω σημερα το απογευμα να δω....ευχαριστω πολυ παντως....

Μεταξακι θα εισαι και εσυ Σαββατο?!.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα και απο 'δω μερια...

Σερνω το κουφαρι μου σημερα..

Εχθες ειχαμε εξοδο της τελευταιας στιγμης.. Που σημαινει πως τελευταια ωρα μας πηραν τηλ. φιλικο ζευγαρι και κανονισαμε εξοδο.. Και την τελευταια ωρα, επρεπε να κανω μπανιο τροχαδην, να σουλουπωσω μαλλι, να βαψω το εκρου στου νεκρου προσωπο, να διαλεξω ρουχα και μετα απο ολα αυτα, να στειλω το Β να φερει τη μανα μου να καθησει με τη μικρη, οσο εγω την εκανα μπανιο, την ταϊσα και την εβαλα για υπνο.. Ουφ! Ε, μετα απο ολα αυτα βγηκαμε..

Πηγαμε για αρχη σε μια μπυραρια στο Παλαιο Φαληρο. Πολυ ωραια ηταν, πηραμε κατι ποικιλιες τυριων, μια ποικιλια λουκανικων και τις μπυρες μας.. Και φυσικα σημερα το κεφαλι μου κουδουνιζει καθως κατεβασα μονη μου μια latrap των 500 ml και μια duvel των 750 ml. Ευτυχως που η μικρη παει παιδικο, τιποτα αλλο δεν σας λεω.. Με το ζορι ανοιξα ματια το πρωι, να την ετοιμασω, να της δωσω γαλατα, δημητριακα κλπ. Και με το που εφυγε το παιδι, ανεβηκα πανω και την επεσα για υπνο μεχρι τη 1 παρα τεταρτο που με ξυπνησε ο Β. να μου πει πως σε λιγο θα φυγει για δουλεια και πρεπει να σηκωθω για να παραλαβω τη μικρη απο το σχολικο.. Τεσπα! Μετα τη μπυραρια πηγαμε και πηραμε παγωτα απο ενα περιπτερο και την αραξαμε στην παραλια της Γλυφαδας. Μια χαρα περασαμε, σημερα ποιος την παλευει??

Κικιτσα να ζησετε, να ειστε παντα αγαπημενοι, ενωμενοι και ευτυχισμενοι..

Στανταρ κατι αλλο μου διαφευγει, αλλα σχωρνατε με, δεν ειμαι σε φαση να το βαλω να δουλεψει.. Ηδη εχω αγχωθει πως θα τα βγαλω περα οταν ξυπνησει η μικρη και μεχρι να ερθει ο Β.

Για το Σαββατο κι εγω ανυπομονω να σας δω ολες! Κι αν το καλοσκεφτειτε, με αυτα και με αυτα, ειναι "κλεισμενα" τα επομενα 3 Σ/Κ.. Παλι καλα που υπαρχετε κι εσεις και δεν με εχει φαει η κλεισουρα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παιδακι μου αυτες ολο κανονιζουν!! Δεν τις πιανεις πουθενα!! :lol:

Δεν διαβασες που λεω πως εχουμε "κλεισμενα" 3 Σ/Κ?

(Και καλα εμενα δεν μ' αρεσει... Καθολου ομως.. Τραβατε με κι ας κλαιω!! :tongue:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν έχω ιδέα τί στο καλό έχετε ετοιμάσει πάλι... :tongue:

χεχεχεχεχεχε

Παιδακι μου αυτες ολο κανονιζουν!! Δεν τις πιανεις πουθενα!! :lol:

Δεν διαβασες που λεω πως εχουμε "κλεισμενα" 3 Σ/Κ?

(Και καλα εμενα δεν μ' αρεσει... Καθολου ομως.. Τραβατε με κι ας κλαιω!! :tongue:)

ναι ναι σε βλεπω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...