Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες !!!

Υ.Γ. Το ξέρετε πως σήμερα θα φάω καρτούλα ? Σας το λέω εγώ λοιπόν: αν με χάσετε, μην ανησυχήσετε !!!

Τι έκανες ωρέ? δώσε λινκκκκκκκκ!!!!!!!

Καλημερα!

Theklitsa ευχαριστω για τις πληροφοριες, να εισαι καλα!

Μανουλο-Ελλ χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα!

Λευκουλα να χαιρεσαι το ζουμπουρλουδικο σου!

Το παιδι μου σημερα εφυγε πουρνο - πουρνο για το σχολειο μες στην τρελη χαρα. Σε λιγο θα παρω να ρωτησω πως τα παει γιατι ξεκινησαμε δοκιμαστικα, αν δουμε πως κουραζεται και την πιανει γκρινια θα επιστρεψουμε στο παλιο ωραριο.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σας ευχαριστω ΟΛΕΣ....με θυμηθηκε και ο Λ, και γλιτωσε τον αποκλεισμο :P.....Χρονια πολλα στο μπεμπακι σου Λευκη!...σας τα ψηλα βουνα!......ειμαστε εδω με την μικρη και ακουμε πλασιμπο :P......σας αγαπω ολες φιλακια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν έκανα και τπτ κακό... απλά σε ένα θέμα που άνοιξε χθες η DALIA της είπα ότι νομίζω πως θα χρειαστεί εργοθεραπεία... και με "έκραξε" η κα Στυλιανάκη λέγοντας πως πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στις διατυπώσεις μας και να μην προτείνουμε θεραπείες μέσω net.... OK, συμφωνώ σε αυτά αλλά δεν ισχυρίστηκα πουθενά ούτε ότι είμαι ειδική ούτε κάτι άλλο... γνώμες λέμε και η μια και η άλλη... τεσπα...

Διαφημίσεις

ελλάκι, κελλάκι χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη κ πολλά χαμόγελα!

ό,τι επιθυμείς ελλ μου,

Λευκούλα μου να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου! γερό κ ευτυχισμένο!

τα καλύτερα από την καρδιά μου!

δεν ήξερα τη γιορτή, απλά είδα στο φέης ευχές κ τότε είδα το ημερολόγιο!

τί κάνετε οι υποδέλοιπες; εύχομαι καλά κ τα πιτσιρίκια σας ακόμα καλύτερα.

δεν προλαβαίνω να διαβάσω λέξη. πέφτει ιδρώτας για το μεροκάματο!

φιλάκια στα μαγουλάκια!

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου! Αλλά οκ, για'μένα δεν μετράει τόσο η σημερινή γιορτή όσο την άλλη εβδομάδα (στις 16 γκουχ γκουχ) που θα είναι ένας χρόνος από τη μέρα που τη γέννησα.:cool::cool:

Αναδουλειες βλεπω παντου. Καλησπερα.....εμεις καλα ειμαστε. Αμυγδαλιτιδα καθαρισε τελειως, αυτια πεντακαθαρα ουλοστοματιτιδα σε υποχωρηση. Χθες πηγαμε τελικα ΠΑΛΙ γιατρο γιατι επεμενε στον πονο στο αυτι. Μπορει να ειναι ενα απο τα δοντια. Ειναι πρησμενα τα ουλα αλλα οπως ειπε η γιατρος δεν εχουν ανατηλει ακομα τα δοντια οποτε και δεν δικαιολογουν πονο. Τι να πεις. Σημερα δεν εκανε κανενα παραπονο. Σπιτι καθομαστε σε καραντινα παρολη την αντιβιωση γιατι θελω ΣΚ να παω σε ενα παρτι οπωσδηποτε και Κυριακη ΙΣΩΣ καταφερουμε και την Μαρα..;)......Θα ειναι και η μεγαλη μαζι μαςςςςςςςς αυτο το ΣΚ......ετοιμαστειτε να την γνωρισετε τσουπρες.....:P

Κατα τα αλλα στο σπιτι μεσα εχουμε ΛΑΛΙΣΕΙ. Κυκλοφορει συνεχεια με τα φτερα νεραιδας που της πηραμε και ακομα με αυτα θελει να κοιμηθει. Και σημερα εκανε η μαμα και το αλλο το κουλοοοοοοο.......ειχα υποσχεθει να της μακρυνω τα μαλλια οκ? ΟΚ. Τα εχουμε κουρεψει δε απο τοτε που γεννηθηκε 6 φορες!......και λεω ΔΕΝ θα τα κοψω το καλοκαιρι (υποσχεση και καλα). Θα την πηγαινω με αλογοουρες.....και την βλεπω σημερα να τραβολογαει την αλογοουρα, τα μισα μαλλια εξω, καταιδρωμενη και εκνευρισμενη και την βαζω στην μπανιερα και την κουρεψα σαν γιδι! Ενα πολυ κοντο καρε........! Και τωρα δεν την αναγωριζω λεμε.....αλλα οταν την ρωτησα αν ειναι καλυτερα μου ειπε 'ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ'.....οποτε.......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

χρόνια πολλά και όμορφα στις Κελλίτσες!!:D

φιλάκια κοριτσάκια μου!!

edit : 1) χάνομαι γιατί είμαι... φουλ έξτρα... με δουλειές / υποχρεώσεις / βόλτες!

2) ελλ, πήρες τις απαντήσεις από το παπ-τεστ? όλα καλά?

3) στην μάρα δεν θα μπορέσω νάρθω γιατί... θα βόσκω αλλού (όπως σας είχα πει, προγραμματισμένη εκδρομή με φίλους) - θα της μεταβιβάσετε please τις ευχές μου και δυο φιλάκια στα μαγουλάκια της πουκίτσας??

4) love4four... μη μασάς, μια χαρά τα είπες...;)

Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!

Κελάκυ περαστικά θα είναι.

Σήμερα αισίως θα βγάλουμε τα ράμματα.

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το 3ήμερο για τον κοσμοπολίτικο μάμα.

Χθες βγήκαμε με τον καλό μου επιτέλους οι 2 μας. Κράτησε τα παιδιά η μάνα μου όλο το βράδι!!!!!!! Περάσαμε τέλεια. Μου έλειψαν οι έξοδοί μας. Πήγαμε για φαγητό.

Η βλακεία ήταν ότι εγώ ήμουν χάλια από το μπούκωμα και δεν αξιοποιήθηκε η βραδιά πλήρως:cool: Υποσχεθήκαμε 1 φορά το μήνα να το κανονίζουμε. Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου...

Αυτά. Σας φιλώ γλυκά!Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...