Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι αμε σε κανα νοσοκομειο απεξω θα κατασκηνωσουμε........:rolleyes:......εχουμε κλεισει Αετομιλητσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παμε.....θα δουμε......και πριν ρωτησει κανεις να πω ειναι νομο Ιωαννινων, στην Κονιτσα 2.000 υψομετρο.......:P

μην το γελας..εγώ πλεον δεν παω πουθενά που νά μην εχει κοντά νοσοκομειο για κατι εκτακτο.. περυσι την πρωτη εβδομαδα στη Σάμο ναι ρε εκει κατασκηνωσαμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην το γελας..εγώ πλεον δεν παω πουθενά που νά μην εχει κοντά νοσοκομειο για κατι εκτακτο.. περυσι την πρωτη εβδομαδα στη Σάμο ναι ρε εκει κατασκηνωσαμε!

Ποιος γελαει καλε? σοβαρα λεω οτι μαλλον ΓΙΑΥΤΟ δεν θα παμε, επειδη θα ειμαστε ΟΝΤΩΣ σε νοσοκομεια.......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλέ κουνηθείτε από τη θέση της που το γρουσουζεύετε μόνοι σας...

όσο για τις διακοπές με τα πεθερικά να μην μιλήσω ε; Τρίτη χρονιά μαζί τους!!!! Κανονίστε όπου πάτε να έχετε ιντερνετ γιατί θα χρειάζομαι support!

Τέλειωσα τις πολλές διορθώσεις και τώρα περιμένω τα ψιλά μπας και τα διώξουμε για εκτύπωση! Χέρια... ανύπαρκτα! Έβαλα και το γαντοεπίδεσμο στον αγκώνα γιατί αλλιώς δεν νιώθω απο τον πόνο!

Η Είδηση της ημέρα όμως είναι άλλη:

Το παιδί μου μπήκε χωρίς κλάμματα στον παιδικό ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Ανεβήκαμε μαζί με τον Λ από το μετρό μέχρι τον παιδικό (γιατί δεν είχα δύναμη να σπρώξω το καρότσι) ο Λ έμεινε έξω από τον παιδικό και εμείς ανεβήκαμε πάνω.... της έταξε και η μία παιδαγωγός κέικ και έφυγε να πάει να φάει το κέικ της :lol:

Αυτά είναι νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ μάλλον ήμουν αναίσθητη...Όταν πήγε 1η χρονιά ο Π. τον παρατούσα κι έφευγα. Έκλαιγε ο Π., πλάνταζε, χτυπιότανε..Μετά από καμιά 10αριά μέρες που συνήθισε δεν είχε θέμα.

Εγώ είχα, πάντα, άγχος μην αργήσω στη δουλειά. Τότε βλέπετε αν αργούσες 5-10' συνεχόμενες μέρες, περνούσες απλά από το λογιστήριο χωρίς πολλά-πολλά... Κάτι η κίνηση, κάτι το παιδί, φρόντιζα να είμαι τυπική!

Μέσα στο άγχος ήμουνα η καϋμενούλα...

Διαφημίσεις

μπράβο χριστινάκι!!!! μπράβο στη μικρή!!:D

είδα τις παραλίες της βουρβουρούς κι έπαθα πλάκα!! τι θεικό μέρος είναι αυτό??

πω πω τι πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, όνειρο φαίνεται

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ!!!

Νιτσακι προσωπικα χεστηκα ερθει δεν ερθει.. Εμενα μου τη σπαει που θελει να εχει λογο σε ολα και που φυσικα στεναχωριεται ο Β.

Μανουλα-Ελλ σκατοψυχες παιδακι μου... :evil:

Αερικακι μπραβο στην Κωτανινα μας!!!! :D

Κατερινακι μιλησατε τελικα με τον Αρη? Καταληξατε καπου για το μικρο?

Το maleconaki που βρισκεται? Το ειδα στον υπνο μου εχθες.. Βασικα οχι αυτοπροσωπως.. Ειδα πως μιλουσαμε μεσω μνματων.. (Τα εχει κανει ολιγον τι αχταρμα το υποσυνειδητο μου αλλα δεν πειραζει)!

Παω να ξεραθωωωω! Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιάκι, αύριο θα μιλήσει ο α με το αφεντικό του να τον ρωτήσει αν γίνεται να διατηρηθεί για λίγες μέρες ακόμα η αλλαγή στο ωραριο του (χλωμό το βλέπω). αν όχι, θα δούμε τις εναλλακτικές. μέχρι πέμπτη έχουμε πει να χουμε καταλήξει κάπου!

Γεια σε ολα τα κοριτσακια..

Το απογευμα μας κυλησε σχετικα ηρεμα.. Πηγαμε στην απο πανω μας να δωσουμε το ενοικιο και καθησαμε για καφε.. Το Μαρακι μας πηρε λιγακι το μυαλο αλλα ολα οκ..

Γυρισαμε μετα και παω να ανοιξω τη βρυση να την κανω μπανιο και διαπιστωνω πως δεν εχει ζεστο νερο ενω -υποτιθεται- ο ηλιακος μας καλυπτει. Παω να ανοιξω φυσικο αεριο (μες στη ζεστη), δεν δουλευε ουτε το φυσικο αεριο.. :confused: Εν τελει εβρασα νερακι σε μια κατσαρολα και την εκανα ετσι.. Περιμενω να ερθει ο Β απο τη δουλεια να δει τι εχει γινει γιατι ηθελα να κανω κι εγω μπανιο αλλα δεν εχει νερο.. Θα μεινω μες στη μπιχλα σημερα, ισα που θα βρασω λιγο νερο να πλυθω απο κατω γιατι δεν γινεται να μεινω βρωμικη.

Μολις τελειωσαμε με το μπανιο, στεγνωσαμε μαλλακια με το σεσουαρ (γιατι αναψαμε και σημερα το κλιματιστικο), βαλαμε καινουρια πυτζαμακια, κοψαμε νυχακια και μετα φαγαμε γιαουρτακι και πεσαμε για νανακια.

Ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερετε: Το νυχακι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου της Μαρως εχει μπει προς τα μεσα με αποτελεσμα να εχει κοκκινησει σε εκεινο το σημειο και το παιδι να ποναει, ειδικα την ωρα που το εκοβα. Της εβαλα λιγο betadine και της εδωσα και μιση δοση ντεπονακι να μην ποναει. Εχει τυχει σε καμμια σας?

Θα τα πουμε το πρωι!

Καλο βραδυ να εχουμε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερετε: Το νυχακι στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου της Μαρως εχει μπει προς τα μεσα με αποτελεσμα να εχει κοκκινησει σε εκεινο το σημειο και το παιδι να ποναει, ειδικα την ωρα που το εκοβα. Της εβαλα λιγο betadine και της εδωσα και μιση δοση ντεπονακι να μην ποναει. Εχει τυχει σε καμμια σας?

πρεπει να της κοβεις τα νυχια σε ευθεια και οχι σε καμπυλη

επισης οταν συμβαινει αυτο (εγω τουλαχιστον αυτο κανω και εκανα απο παιδι) βαζεις τα ποδαρακια σε πολυ ζεστο νερο με αλατι (τωρα λαθος σωστο τι να σου πω.. εμενα παντως με βοηθησε), ωσπου να μαλακωσει το δερμα και μετα πιανεις το ψαλιδι

προσεξε το παντως, αν της ξανασυμβει, να μη δημιουργηθουν μολυνσεις, περαν απο τον πονο

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πιο γλυκειά μανούλα της παρέας μας αλλά και στην νεοβαπτισθείσα μας. Να ζήσετε ωσάν τα ψηλά βουνά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...