Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερες!!

Τι κανετε κοριτσουδια?

Ρε Λευκη ουτε εγω εχω παει Μαυρικιο ποτε, αλλα θα ορκιζομουν πως αυτα τα μερη δεν ειναι στην Ελλαδα! Πολυ ωραια, μπραβο σας, να πατε!

Νιτσακι οντως ειναι ωραια αισθηση αυτη που περιγραφεις.. Τωρα που το λες πρεπει κι εγω να αλλαξω κουρτινες καποια στιγμη (φυσικα ΟΧΙ να παρω καινουριες, δεν εχω, απλα να τις πλυνω, να τονωθει το χρωμα τους! Οσο για την Ολγα, πιθανο να περναει κι εκεινη καμμια φαση. Μηπως βγαζει κανενα δοντι?

Μαρκοπουλακι χαιρομαι για τον υπνο του Μαριου, σταυρωσε το το παιδι μην πισωγυρισει!!

Ειρηνακι μου περαστικα στη Ζωιτσα.. Για την πεθερα να σου πω την αληθεια ανατριχιασα, δεν θα μπορουσα να κανω διακοπες στο ιδιο σπιτι μαζι της. Θα προτιμουσα να κατσω Αθηνα. Αλλα ειπαμε, η δικια μου πεθερα ειναι ειδικης συνομωταξιας.. :rolleyes: Οι υπολοιπες "παλευονται" καπως!

Μεταξακι κι εσυ "καταυλακιανη?" Τα καλυτερα παιδια ειμαστε εμεις εκει κατω ρε! ;) Τωρα για τα μερη και την ξεραϊλα ουτε εμενα με πειραζει, να αλλαξω παραστασεις θελω και να κανω κανενα μπανιο με τη μικρη, τα υπολοιπα δεν με ενδιαφερουν! Επισης συμφωνω για τις αδειες παιδικες χαρες.. Μια χαρα θα την ευχαριστηθω την Αθηνα αδειανη και μολις φυγω για διακοπες θα ευχαριστηθω και τα μερη κατω αδειανα (αφου ειναι τελος σεζον). Το καλυτερο για εμενα που φρικαρω με την πολυκοσμια.

Το παιδι μου σημερα μας εκοψε το αιμα το βραδυ.. Παταει γυρω στις 4 μια τσιριδα και -ρε παιδια πως το εκανα αυτο???- διακτινιστηκα στο δωματιο της, μιλαμε σε κλασματα δευτερολεπτου ημουν διπλα της. Της λεω "τι επαθες αγαπη μου?" και μου λεει μεσα απο τον υπνο της "τιποτα μαμα, υγε" γελωντας.. Μαλλον κατι εβλεπε στον υπνο της.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειναι κακια..μας περιποιειται τα μάλλα φτιάχνει αστακομακαροναδες σουπερ..αλλα..μου την δινει που δεν ερχεται να δει την μικρη

γιαυτό θα παμε εμεις, δεν θελω η μικρή να μεινει χωρις "γιαγια"

Ναι βρε, το καταλαβα!

Για τη δικια μου πεθερα λεω.. Δεν παλευεται η γυναικα!

Καλα κανεις Ειρηνακι.. Ειναι ωραιο να γνωριζουν παπουδογιαγιαδες τα μικρακια μας! :)

gM4vp2.png

Ειρήνη, είναι και μακριά ρε! Πόσων ετών είναι τα πεθερικά σου?

Μία πολύ καλή ευκαιρία να πάτε και να βγείτε λίγο μόνοι σας ;)

Φαίη, έχω σκάσει τόσα φράγκα για τις κουρτίνες μου κι έχω από 2 για κάθε παράθυρο (1 καλοκαιρινή/1 χειμωνιάτικη). Με βλέπω να αγοράζω κουρτίνες σε 10χρόνια πάλι.

Η Όλγα δεν βγάζει δόντια απλά είναι παραχαϊδεμένη κ θέλει να μου σπάσει τα νεύρα μαζί με τον πατέρα της.

Για την ωρα τους αφήνω να ζήσουν τον έρωτα τους. Αλλά σε καμιά 15αρια μέρες που θα έχω κλείσει όλες μου τις εκκρεμότητες -και θα είμαι πιο ήρεμη- θα τις βάλω όρια.

Σήμερα θα μας ακούσει όλη η περιοχή, έχει το mantoux!

Ειρήνη, είναι και μακριά ρε! Πόσων ετών είναι τα πεθερικά σου?

Μία πολύ καλή ευκαιρία να πάτε και να βγείτε λίγο μόνοι σας ;)

!

νεοι ειναι σχετικα 65-66 χρονων..απλά δεν ξεκουνιουνται

ειναι το μονο που με παρηγοτει Νιτσάκι!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνακι μενουν μονιμα στο νησι?

Εμενα δεν ξεκουναει τον απαυτο της να ερθει να δει τη μικρη και μενει στην Πατρα (3 ωρες με χαλαρο ταξιδακι). Τη μια ζαλιζεται στο ΚΤΕΛ (μη χεσω) και την αλλη δεν θελει να παρει το δικο τους αμαξι γιατι εχει ακριβυνει η βενζινη.. Λες και θα χαλασει πολλες φορες βενζινη για να δει το εγγονι της..

Αντε μην το ανοιξω παλι!

Edit: Εμενα ειναι 51 η πεθερα και 54 ο πεθερος και αποκαλουν τον εαυτο τους ως "γεροι ανθρωποι"........................

(Βγαλτε συμπερασματα τωρα εσεις......)

gM4vp2.png

Ειρηνακι μενουν μονιμα στο νησι?

Εμενα δεν ξεκουναει τον απαυτο της να ερθει να δει τη μικρη και μενει στην Πατρα (3 ωρες με χαλαρο ταξιδακι). Τη μια ζαλιζεται στο ΚΤΕΛ (μη χεσω) και την αλλη δεν θελει να παρει το δικο τους αμαξι γιατι εχει ακριβυνει η βενζινη.. Λες και θα χαλασει πολλες φορες βενζινη για να δει το εγγονι της..

Αντε μην το ανοιξω παλι!

Edit: Εμενα ειναι 51 η πεθερα και 54 ο πεθερος και αποκαλουν τον εαυτο τους ως "γεροι ανθρωποι"........................

(Βγαλτε συμπερασματα τωρα εσεις......)

ωχ! υπάρχουν και χειροτερα.....

ναι μονιμα μενουν Φαιη μου

Τι να σου λεω ρε Νιτσακι... Αν διαβασεις στις πεθεροπληκτες νυφουλες (τοπικ που ειχε ανοιξει μια λλη κοπελα εδω στο καφε), γραφω μερικα απο τα σκηνικα που μας εχει κανει κατα καιρους.. Εχω να γραψω πολυ καιρο εκει.. Οχι γιατι σταματησε να κανει, αλλα βαρεθηκα να γραφω πως καθε 3 και λιγο εχω θεμα με την πεθερα...

Τι να σου λεω.. Εχει κανει "χοντρα" σκηνικα..

Μια που μοιρασε το κινητο του αντρα μου σε καποιες κοπελιες απο τα μερη της για να τους προξενεψει το Β (δεν εχει σημασια που ηταν παντρεμενος)

Μια που ηρθε τελευταια στιγμη στο γαμο και ηταν σαν κλαμμενο μου**.. Ο αντρας μου ντυθηκε μονος του γαμπρος, δεν πηγανε καν απο το σπιτι να τον ντυσουνε

Εχει κανει παααααααααρα πολλα..

Τι να σου πρωτοπω!

gM4vp2.png

Καλημέρα!

Ζούπι Βουρβουρού εστί ονειρικό μέρος!!! Είναι στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής στη Σιθωνία απέναντι από το Άγιο Όρος. Μιλάμε για τις πιο τέλειες παραλίες του κόσμου τώρα έτσι? Πρασινογάλαζα νερά, καθαρότατα και τέλεια για κολύμπι και καταδύσεις. Τρελή ομορφιά. Δεν έχω πάει Μαυρίκιο, αλλά από τις φωτογραφίες που θα σου βάλω εδώ πιο κάτω, να δεις που θα σου τον θυμίσει!

Αχ δες ... δες...!

33411109.jpg

80912239.jpg

43787570.jpg

Άδικο έχω??????

ΟΧΙ ρε φιλε δεν παιζει.....πωπωπωπω.....θεικο μερος. Λοιπον παρολο οτι ειμασταν πολυ ταξιδιαριδες στο δευτερο ποδι χαλκιδικη που ειναι και το πιο ομορφο απο βορεια Ελλαδα ΔΕΝ εχουμε παει. Η ειρωνια το ηθελε να ετοιμαζαμε ταξιδι για εκει το καθυστερημενο του μελητος που ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΑ!!!!!:mad::-x:-x .........και φυσικα ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Τι να σου λεω ρε Νιτσακι... Αν διαβασεις στις πεθεροπληκτες νυφουλες (τοπικ που ειχε ανοιξει μια λλη κοπελα εδω στο καφε), γραφω μερικα απο τα σκηνικα που μας εχει κανει κατα καιρους.. Εχω να γραψω πολυ καιρο εκει.. Οχι γιατι σταματησε να κανει, αλλα βαρεθηκα να γραφω πως καθε 3 και λιγο εχω θεμα με την πεθερα...

Μια που μοιρασε το κινητο του αντρα μου σε καποιες κοπελιες απο τα μερη της για να τους προξενεψει το Β (δεν εχει σημασια που ηταν παντρεμενος)

Μια που ηρθε τελευταια στιγμη στο γαμο και ηταν σαν κλαμμενο μου**.. Ο αντρας μου ντυθηκε μονος του γαμπρος, δεν πηγανε καν απο το σπιτι να τον ντυσουνε

Τι να σου πρωτοπω!

Το λοιπον τι μου θυμισες εδω ρε μικρουλα? Τον γαμο μιας φιλης μου που ημουν κουμπαρα. Καθομαστε λοιπον τραπεζι εγω διπλα στην πεθερα (ω τι τυχη), και λεω 'μα δεν ειναι κουκλα η νυφη μας?' και τι μου απανταει η απαραδεχτη? 'μπα εχω δει και πολυ καλυτερες'.......!!!!!! ρε αντε μην %$^%@#^@%$ την μανα που σε γεννησε *^#%*^@%$*.........:mad::-x:-x:-x

Τι να σου πρωτοπω!

Και σε πειράζει που δεν έρχεται????????????

Πλάκα με κάνεις...

Και μη μου πεις "θέλω το παιδί να γνωρίζει τη γιαγιά του".

Άστην, μια χαρά κάθεται στην Πάτρα;)

Ελλ θα πάτε πουθενά φέτος?

Ναι αμε σε κανα νοσοκομειο απεξω θα κατασκηνωσουμε........:rolleyes:......εχουμε κλεισει Αετομιλητσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παμε.....θα δουμε......και πριν ρωτησει κανεις να πω ειναι νομο Ιωαννινων, στην Κονιτσα 2.000 υψομετρο.......:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...