Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπουνιτσα δεν εχω ιδεα γι' αυτο που ρωτας... Εμας παντως δεν μας απαγορεψε ποτε να φαει ή να πιει κατι πριν ή μετα απο καποιο εμβολιο..

Ζουπυ καλη ξεκουραση!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...Και τερμα, μετα το σημερινο πλεον πειστηκα πως θα τη στελνω πιο νωρις στο σταθμο εφοσον ξυπναει απο μονη της αξημερωτα. Θα παρω αργοτερα να συννενοηθω με τη διευθυντρια.

στη συνωμοταξία κι εσύ : "το παιδί μου ξυπνάει νωρίς"... μην απελπίζεσαι... μεγαλώνοντας, θα φτιάξει... εμένα ο γιος μου όταν έχει περάσει βιετνάμ την προηγούμενη μέρα, συνήθως ξυπνά (αργά) κατά τις 8.30!:shock:

...Είναι όπως ο άλλος αστικός μύθος...ότι με τα χρόνια με τον άντρα σου γίνεσται σαν αδερφάκια με 0 σεξουαλική ζωή κτλ... Τέτοιους δαίμονες προσπαθώ να τους πολεμάω. Και μέχρι στιγμής, δόξα το Θεό με επιτυχία.

Όλα μια ιδέα είναι.

Μόνο ένα δαίμονα δε μπορώ να πολεμήσω γμτ. Της φασίνας γκρρ

χαχαχαχαχαχα! κι εγώ!! εντάξει... και μερικούς άλλους!

πως πάει η αναζήτηση δουλειάς κικίτσα?

...Με πιάνει κρίση πανικού και νιώθω ότι μου κόβετε η ανάσα... πρέπει να το ξεπεράσω κατεπειγόντως!

τέτοιες ώρες παίρνε με τηλέφωνο, ν' ανταλλάσουμε πανικούς...! κι εγώ νιτσάκι μου... βουτηγμένη μέχρι το κεφάλι είμαι...

Μαρκοπουλάκι,

Ο Μαριούλης μάλλον έχει την ανάγκη να βρίσκεται πιο πόλλες ώρες με τον μπαμπά σε αποκλειστικότητα και όσο μεγαλώνει θα το βλέπεις πιο έντονα αυτό. Όσο για το θέμα του φαγητού, άσ' το ! Δεν παλεύεται!

συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο (έχουμε κι εμείς μπαμπά που δουλεύει νυχθημερόν κι άρα αντίστοιχες συμπεριφορές) και διαφωνώ στο δεύτερο - πρέπει ν' αντιμετωπιστεί με διατροφολόγο (συνδυασμός τροφών / βιταμινών κ.λ.π) και με παιδοψυχολόγο (πως να χειριστούν οι γονείς το θέμα) - είναι πολύ σημαντικό το θέμα της παιδικής διατροφής, όχι μόνο για τους ευνόητους λόγους αλλά και για το μέλλον!

Τελικά εμείς δεν θα φύγουμε το ΣΚ του Αγίου Πνεύματος, γιατί αυτη την εβδομάδα θα κάνει μια ψιλοεπέμβαση ο κουνιάδος μου, θα πάμε το άλλο, πρώτα ο Θεός. Το δίποδο επ' αυτού με εχει τρελάνει. :mad: Μου είπε στην αρχή, δεν έχω όρεξη να γυρνάω, πάμε κάπου να αράξουμε. Αφήνω κι εγω τα Ζαγοροχώρια που είχα κατά νου και λέω, πάμε Αμμουλιανή. Μετά μου λέει στην Αμμουλιανή θα βαρεθω, πάμε τουλάχιστον καμια Θάσο. ΟΚ. Μετά μου λεει εγω δεν έχω όρεξη για θάλασσα, εσύ με τρέχεις, εγώ θέλω Μυλοπόταμο (νομός Τρικάλων). :shock::shock::shock: Είπα να πατήσω καμια τσιρίδα, αλλα το κατάλαβε μόνος του και μου λέει, πάμε Σκιαθο. Ως το άλλο ΣΚ, ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα μου ξεφουρνίσει. Έχετε κάτι να προτείνετε σε Σκιάθο, κόρες?

ρε φιλενάδα... θα σε πάει και ρομαντικό γουικέντ και γκρινιάζεις που γκρινιάζει?:rolleyes:

για σκιάθο δεν ξέρω - η σκόπελος μου άρεσε πολύ!

Θέλω Βουρβουρούυυυυυυυυυυυ!!!!!!!)

τι εστί βουρβουρού?:confused:

Με βλέπω να κανω πεζοδρόμιο..

συγκρατήσου...:cool:

Ενταξει.. Να πω οτι ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑ??? :D:D:D:D:D

ελεύθερα! εδώ μέσα είμαστε όλες μας οι Ανώνυμες Κουκουβάγιες!:D

Νιτσακι εχει αποψη για ΟΛΑ! Την Παρασκευη που μαζευτηκαμε στις κουνιες της Αριας, ηταν το μοναδικο παιδι με κατασπρο φορεμα (το οποιο φυσικα το εκανε συχρηστο), αλλα αντε να την πεισεις να βαλει κατι αλλο... :|

Μανουλο-Ελλ ατιμο πραγμα ο ερπης.. Σωπα καλη μου και την καταλαβαινω τη μικρη οσο δεν παει.. Να μου τη φιλησεις!

Η Μαρα εγραψε στο φατσοβιβλιο! Ελπιζω να ειμαστε ΟΛΕΣ καλα μεχρι τοτε να συναντηθουμε στο πουκο-event!! :D:D

στη μάρα δώσε φιλιά εκ μέρους μου και πες της περιμένω... το κεφαλάρι...!:cool:

για τα ρούχα και το άποψη για όλα (και μιλώ με όλο το θάρρος), επιτρέψτε μου να πω τα εξής : στα παιδιά, σε όλα τα θέματα - κλειστές ερωτήσεις, όχι ανοιχτές! π.χ. αγάπη μου, θέλεις να φορέσεις αυτό το ροζ που σε κάνει να μοιάζεις με νεράιδα ή εκείνο το τζην σαν της ντόρας? κι όχι... "τι θέλεις να φορέσεις?"... μελλοντικά, καταστροφικό...

ναι, ευτυχως τα ωράρια μου δεν είναι τόσο τρελά ,αυτό είναι αλήθεια. κατα τη μια μια και κάτι θα μαι σπίτι.

την πεθερά την έχω αποκλείσει γιατί οσες φορές της ζητήσαμε να βοηθήσει μας κρέμασε και γενικώς δεν την πολυεμπιστεύομαι

σήμερα μου είπαν για μια κυρία, μητέρα παλιάς μου μαθήτριας , που κρατάει παιδάκια και γενικω΄ς είναι πολύ καλή. στην ανάγκη.....

αλλοι συγγενείς εδώ δεν υπάρχουν δυστυχως

πάρε την κυρία και για τώρα και γι' αργότερα stand by... θα δεις ότι οι παιδικοί, για διάφορους λόγους, δεν δουλεύουν όταν κι όσο λένε...

...Μας κανει φιλικη τιμη 40 ευρω την ημερα σε δωματιο 75 τμ, με 2 υπνοδωματια, κλιματισμο, πληρως εξοπλισμενη κουζινα, θεα θαλασσα, ψυγειο, τηλεοραση, παρκινγκ εξω απο το διαμερισμα.

Στις υπηρεσιες τους εχουν πρωινο, πισινα με θαλασσινο νερο 30 τμ, παιδικη χαρα, φουσκωτα, γηπεδα μπασκετ, mini soccer, πινγκ - πονγκ και το καλυτερο ειναι πως ειναι 30 μ. απο τη θαλασσα. Φυσικα και το εκλεισα, απο τις 26/08 που ξεκινα η αδεια του Β μεχρι τις 03/09. Τα σχολεια ανοιγουν 01/09 ημερα Πεμπτη, αλλα τη Μαρια θα τη στειλω απο 05/09 ημερα Δευτερα. Να'μαστε καλα μεχρι τοτε βεβαια.. Απλα χαρηκα, μπηκα στην ιστοσελιδα τους και τρελαθηκα με τις υπηρεσιες! Και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας! :D

σε μισώ και σένα όπως την αγγελίνα!!

...Δεν ειναι του γουστου μου, πολυ ξεραιλα, αλλα ο βραχος αν καταφερεις να πας επανω επανω στην εκκλησια ειναι εντυπωσιακος. Οπως και η πολη απο κατω μεσα απο τα τοιχη. Εχει και καλη θαλασσα.

η θάλασσα δεν μου άρεσε... αλλά η πόλη πάνω και μέσα, μαγευτική... είχα περάσει ονειρεμένα με τον ζώπυρο... πάλαι ποτέ...

Εγώ δεν έχω εμφανιστεί γιατί εργάζομαι πυρετωδώς! Αύριο έχουμε deadline για 2 από τα 5 βιβλία και την τετάρτη για τα άλλα 3. Οπότε ξεχάστε με μέχρι να τελειώσω! Χέρια είναι κάτι παραπάνω από off.... χαπακώνομαι τρις ημερησίως! Μετά την παράδοση θα ζητήσω τις υπερωρίες σε μία μέρα άδεια! Να κάτσω σπίτι να λιώσω!

κουράγιο!!

δε γουσταρω καθόλου τις δουλειες του σπιτιού... είναι τρελό χάσιμο χρόνου....

μα πόσο δίκιο έχεις!!!

Παναγία μου, τι σεντόνι ήταν αυτό που έγραψα!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο bounitsa viewpost.gif

δε γουσταρω καθόλου τις δουλειες του σπιτιού... είναι τρελό χάσιμο χρόνου....

μα πόσο δίκιο έχεις!!!

χαιρομαο που κάποιος με καταλαβαίνει!!!!!

δίκιο εχουμε ζουπη αλλα που να το βρούμε;;;;;;;;

χαιρομαο που κάποιος με καταλαβαίνει!!!!!

δίκιο εχουμε ζουπη αλλα που να το βρούμε;;;;;;;;

τώρα... μιλάς με μια πρώην υστερική του σπιτιού / καθαριότητας - νυν, μάλλον αδιάφορη...

αλλά ανάμεσα στη χαρά του γιου μου (κι όσων άλλων αγαπάω) και με δεδομένα την έλλειψη χρόνου και... κουράγιου..., δεν διστάζω να διαλέξω...

εντάξει, δεν λέω να πιάσουμε κι αράχνες... αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή και τα παιδιά μεγαλώνουν εξαιρετικά γρήγορα...

Καλημέρα!

Ζούπι Βουρβουρού εστί ονειρικό μέρος!!! Είναι στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής στη Σιθωνία απέναντι από το Άγιο Όρος. Μιλάμε για τις πιο τέλειες παραλίες του κόσμου τώρα έτσι? Πρασινογάλαζα νερά, καθαρότατα και τέλεια για κολύμπι και καταδύσεις. Τρελή ομορφιά. Δεν έχω πάει Μαυρίκιο, αλλά από τις φωτογραφίες που θα σου βάλω εδώ πιο κάτω, να δεις που θα σου τον θυμίσει!

Αχ δες ... δες...!

33411109.jpg

80912239.jpg

43787570.jpg

Άδικο έχω??????

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ούτε κι εγώ γουστάρω ιδιαίτερα τις δουλειές του σπιτιού... Αλλά όταν χθες γύρισα σπίτι, σφουγγάρισα και άλλαξα κουρτίνες σαλόνι/κουζίνα, έπλενα μπαλκόνι το βράδυ ήταν τόσο απολαυστικά! Κάτσαμε με τους γονείς μου που μας επισκέφθηκαν έξω και όλο το σπίτι μοσκοβολούσε...

Η Ο. μας έκανε κολπάκια, δεν ξέρω τι έχει πάθει αυτό το παιδί. Συνήθως κοιμάται γύρω στις 20.00-07.00πμ. Χθες δεν ήθελε να πέσει για ύπνο, την αφήσαμε μέχρι τις 21.30 και μετά τη βάλαμε με το ζόρι. Ξύπνησε στις 5.00 για λίγο και μετά την φέραμε στο κρεβάτι μας. Το πρωί, γύρω στις 7, την ένιωθα που μου χάιδευε τα μαλλιά... Η πλάκα είναι που ξύπνησε ο Π. στις 07.30 και δεν την είδε στην κούνια της και τσίριζε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑ...Πετάγομαι κι εγώ σαν τρελή και τι μου λέει... ΚΑΠΟΙΟΟΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ...Κλάμα! του λέω ηρέμησε, αγοράκι μου, η Ο. κοιμάται με το μπαμπά..

Καλημερα σε ολες!!!!1

Εμεις χθες φαγαμε καλα επιτελους μετα απο καιρο ολα τα γευματα χωρις δραματα. Σκεφτομαι μηπως ο συνδιασμος δοντιων και ιωσεων τον εφτασε στο σημειο να μην τρωει καλα. Ζοπ απο μωρο λογω παλινδρομησης και οισοφαγητιδας δεν επινε πολυ γαλα με τον καιρο ξεπεραστηκε αλλα ποτε δεν ηταν φαγανο μωρο αλλα επαιρνε βαρος κανονικα. Μπαινοντας στα δυο και με απανωτα χτυπηματα ιωσεων και γαστρεντεριτιδας σταματησε να τρωει καλα.

Τωρα το παλευουμε να ορθοποδησει ξανα σε σχεση με το φαγητο, απο κληρονομικης αποψης και εγω και ο πατερας του παιδια ημασταν εξαιρετικα δυσκολα στο φαγητο τωρα ομως τρωμε τον αμπακο.

Θα δω πως θα παει και θα μιλησω και με ειδικο αν χρειαστει και δεν λυθει το θεμα. Ο παιδιατρος επειδη αναπτυσσεται κανονικα δεν αγχωνεται και ειναι της αποψης δεν πιεζουμε, θα κανουμε και εξετασεις για να δουμε αν του λειπουν βιταμινες και βλεπουμε.

Στο οτι του λειπει ο πατερας του δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα ολο τον ελευθερο χρονο στον Μαριο τον αφιερωνει αλλα οταν θα παει σχολειο θα ειναι τα δυσκολα που θα τον βλεπει ακομα λιγοτερο.

Καλημέρα !

Τέλειο μέρος η Βουρβουρού -έχουμε πάει- !

Φαίη,

Φυσικά και να το τσιμπήσετε το σπιτάκι στην Μονεμβασιά, να πάτε να αλλάξετε λίγο παραστάσεις και να ηρεμήσετε ! Πολύ καλή τιμή όντως ! Εμένα τα μέρη από εκεί κάτω μου αρέσουν τρελά ιδίως το κομμάτι Αερόπολη-Καραβοστάσι-Οιτυλο τρελλαίνομαι .... κι ας είναι ξεραΐλα... έχει μια άγρια ομορφιά το μέρος !!! Είναι και η μισή καταγωγή μου βέβαια από Μάνη....

Όσο για τις δουλειές του σπιτιού, πονεμένο θέμα ! Εγώ προσωπικά ζω και χωρίς αυτές αλλά δεν μπορώ χωρίς αυτές !!!!! Εντάξει δλδλ δεν είμαι και τόσο υστέρω πλέον με τα παιδιά έχω βάλει νερό στο κρασί μου, αλλά, σε ξεκουράζει ένα τακτοποιημένο και καθαρό περιβάλλον όπως και να 'χει !

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι, μπαίνει σε σειρά το παιδί σιγά-σιγά..Μπράβο..τώρα θα ηρεμήσεις κι εσύ.

Καλά για μας, εξυπακούεται, ότι δεν θα πάμε πουθενά φέτος. Το πολύ-πολύ 2-3μερούλες στις Σέρρες με τον Παναγιωτάκο and that's it!

Σφίξαν.... τα πράγματα.

καλημεραααααααααααααα

πυωδης αμυγδαλιτιδα η μικρή..αντιβιωση για δεκα μερες..σημερα δεν εχει πυρετο και πηγε σταθμο

και εμεις φετος που ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο το ακυρωσαμε και θα παμε να μεινουμε στην πεθερα τελικα......γκρρρρρρρρρρρρρ

καλημεραααααααααααααα

πυωδης αμυγδαλιτιδα η μικρή..αντιβιωση για δεκα μερες..σημερα δεν εχει πυρετο και πηγε σταθμο

και εμεις φετος που ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο το ακυρωσαμε και θα παμε να μεινουμε στην πεθερα τελικα......γκρρρρρρρρρρρρρ

Έλα ρε συ Καλτ !

Το ακύρωσες λόγω οικονομικών συγκυριών ε ??? Α χα χα τρι-καλα θα περάσεις με την πεθερούλα ! Το έχω κάνει (και αυτό) και τί να σου πώ ! Σούπερ ! Μα, και με την μάνα μου για να είμαι ειλικρινής, δεν το αντέχω πλέον !

Θέλω ή κάπου μόνη μου με τα παιδιά μου + τον άντρα μου ή ας μην πάω καθόλου και πουθενά στην τελική... που αυτό βλέπω να παίζει φέτος !

Μμμμμμμ δεν είναι και κακή ιδέα... να δείτε που τον Αύγουστο θα σουλατσάρουμε με τα τέκνα μας στις άδειες παιδικές χαρές και θα τα περάσουμε "ζάχαρη" !!!

Έλα ρε συ Καλτ !

Το ακύρωσες λόγω οικονομικών συγκυριών ε ??? Α χα χα τρι-καλα θα περάσεις με την πεθερούλα ! Το έχω κάνει (και αυτό) και τί να σου πώ ! Σούπερ ! Μα, και με την μάνα μου για να είμαι ειλικρινής, δεν το αντέχω πλέον !

Θέλω ή κάπου μόνη μου με τα παιδιά μου + τον άντρα μου ή ας μην πάω καθόλου και πουθενά στην τελική... που αυτό βλέπω να παίζει φέτος !

Μμμμμμμ δεν είναι και κακή ιδέα... να δείτε που τον Αύγουστο θα σουλατσάρουμε με τα τέκνα μας στις άδειες παιδικές χαρές και θα τα περάσουμε "ζάχαρη" !!!

κοιτα το ξενοδοχειο που ειχαμε κλεισει ήταν κοντά στα πεθερικά για να τους δουμε και αυτούς λιγο...

τα ακτοπλοικά τα έχουμε κλεισει ήδη..ειπαμε αφού εχουμε την δωρεαν διαμονη να μην το σπαταλησουμε το χιλιαρικο

ετσι και αλλιώς η Λεσβος ειναι μεγάλο νησι και όλη μερα λειπεις για εκδρομες..το απόγευμα που θα γυριζουμε θα παρκαρω τη Ζωιτσα και θα βγαινουμε μονοι μας...

τι να κανουμε..ενεκα της κρισης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...