Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

παιδικό θα πάει σίγουρα απο σεπτέμβρη. τώρα να τον στείλω για μισό μήνα στον παιδικό δε θέλω για πολλούς λόγους. το ζόρι μου είναι απο τις 15 μεχρι τις 30 ιουνίου. ιουλιο αυγουστο εχω διακοπές και σεπτέμβρη αρχίζουμε κι εμεις παιδικό!

μακάρι να προσαρμοστεί τόσο εύκολα οσο το μαράκι σου!:D

Συζήτα με τον Α. μήπως και μιλήσει στη μητέρα του... δε λέει για 2βδομάδες να τον στείλεις σταθμό. Άλλη λύση είναι να βρεις μία γυναίκα -κάποιο έμπιστο άτομο του κύκλου σας- και να τον κοιτάξει. Άλλωστε δεν έχεις και τα τρελά ωράρια, έτσι δεν είναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Tok tok Κερνώ κι εγώ! Αν ανεβείτε μη μας ξεχάσετεεεεεεεεεε

Ρε Νιτσάκι ρε Νιτσάκι τι να πω...απελπισία. Ανοίγω αγγελιοφόρο και με πιάνει απελπισία...

Φαίη...το παιδί σου έχει προσωπικότητα, τέλος!Και ναι, καλά κουκουβαγιάζεις...

Ελλ πως είναι η μικρή?

Κατερινάκι δύσκολα...

Wktmp2.png

qIogp3.png

παιδικό θα πάει σίγουρα απο σεπτέμβρη. τώρα να τον στείλω για μισό μήνα στον παιδικό δε θέλω για πολλούς λόγους. το ζόρι μου είναι απο τις 15 μεχρι τις 30 ιουνίου. ιουλιο αυγουστο εχω διακοπές και σεπτέμβρη αρχίζουμε κι εμεις παιδικό!

μακάρι να προσαρμοστεί τόσο εύκολα οσο το μαράκι σου!:D

Βρε Κατερίνα μου,

για 15 ημέρες αμαρτία είναι το πουλάκι μου. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός σας (κάποια θεία/ξαδέρφη ή και γειτόνισσα ακόμη έμπιστη εννοείται) να σας βοηθήσει ? Η πεθερά σου δλδ είναι τελείως off ? Ή εσύ δεν θες ? Πόσες ώρες πια θα λείπεις ημερησίως ?

Ε ρε τί τραβάμε !

ναι, ευτυχως τα ωράρια μου δεν είναι τόσο τρελά ,αυτό είναι αλήθεια. κατα τη μια μια και κάτι θα μαι σπίτι.

την πεθερά την έχω αποκλείσει γιατί οσες φορές της ζητήσαμε να βοηθήσει μας κρέμασε και γενικώς δεν την πολυεμπιστεύομαι

σήμερα μου είπαν για μια κυρία, μητέρα παλιάς μου μαθήτριας , που κρατάει παιδάκια και γενικω΄ς είναι πολύ καλή. στην ανάγκη.....

αλλοι συγγενείς εδώ δεν υπάρχουν δυστυχως

Κατερινα δυσκολο πραγμα ρε παιδι μου.. :( Αν η πεθερα σου δεν ειναι επικινδυνη (εννοω δεν ειναι κλινηρης, ή με ανοια ρε παιδι μου), κανε την καρδια σου πετρα και αστον εκει.. Αλλιως νταντα ή παιδικος εστω και για 15 μερες αν δεν βρεις αλλη εναλλακτικη.

Εγω μολις εκλεισα το τηλ. με τη διευθυντρια προσωπικου απο ενα απο τα Σ/Μ που ειχα παει να δωσω βιογραφικο.. Κι επειδη ειχα βαλει και μεσον για εκει (δεν μπορω να πω παραπανω sorry) αλλα και παλι δεν.. με πηρε να μου πει πως μου ζητα συγγνωμη αλλα εχουν αναδουλειες και πως λογω των υπηρεσιων που τους παρεχει το μεσον μου, αποφασισαν να της κανουν δωρο 10 μερες διακοπες στη Μονεμβασια που εχουν βιλλες (διαμερισματα). Επειδη οπως το μεσον μου δεν θελει να παει, ειπε να το πουν σε εμενα και ετσι εγινε.. Μας κανει φιλικη τιμη 40 ευρω την ημερα σε δωματιο 75 τμ, με 2 υπνοδωματια, κλιματισμο, πληρως εξοπλισμενη κουζινα, θεα θαλασσα, ψυγειο, τηλεοραση, παρκινγκ εξω απο το διαμερισμα.

Στις υπηρεσιες τους εχουν πρωινο, πισινα με θαλασσινο νερο 30 τμ, παιδικη χαρα, φουσκωτα, γηπεδα μπασκετ, mini soccer, πινγκ - πονγκ και το καλυτερο ειναι πως ειναι 30 μ. απο τη θαλασσα. Φυσικα και το εκλεισα, απο τις 26/08 που ξεκινα η αδεια του Β μεχρι τις 03/09. Τα σχολεια ανοιγουν 01/09 ημερα Πεμπτη, αλλα τη Μαρια θα τη στειλω απο 05/09 ημερα Δευτερα. Να'μαστε καλα μεχρι τοτε βεβαια.. Απλα χαρηκα, μπηκα στην ιστοσελιδα τους και τρελαθηκα με τις υπηρεσιες! Και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας! :D

Το μεσον μου ηταν η μανα μου.. Δεν μπορω να πω παραπανω. Συγγνωμη! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Το μεσον μου ηταν η μανα μου.. Δεν μπορω να πω παραπανω. Συγγνωμη! ;)

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa να΄σαι καλα με εκανες και γελασα. Καλα να περασετε μικρακι. Μονεμβασια παει καθε χρονο η Θεια μου και ειχα παει αρκετα καλοκαιρια. Δεν ειναι του γουστου μου, πολυ ξεραιλα, αλλα ο βραχος αν καταφερεις να πας επανω επανω στην εκκλησια ειναι εντυπωσιακος. Οπως και η πολη απο κατω μεσα απο τα τοιχη. Εχει και καλη θαλασσα. Αλλα δεν θα δεις πρασινο.......:P.......τιπ να προσεξετε να δειτε τον Κισσαβο καθως θα κατεβαινετε. Ισως οτι πιο εντυπωσιακο εχω δει στην ζωη μου απο την Εθνικη......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κοριτσια τι κανετε ?

εχω λιωσει απο τη ζεστη .... δε μπορω!

εμεις γυρναμε ολη μερα και το βραδυ γυριζουμε σπιτι .... εχω μπλεξει και με τη δουλεια και ειμαι ολη τη μερα στην πιεση....αλλα οκ! Νεα πολλα δεν εχω ,εως καθολου δλδ.... Το μονο οτι την Παρασκευη καναμε το MMR και ειμαι υπ' ατμον λιγο να ελεγχω για πυρετο απο αυριο μεθαυριο (μας ειπε οτι αν ειναι να κανει πυρετο θα κανει σε καμια βδομαδα) . Κατα τα αλλα, πηγαμε 12,300 κιλα και 86 ποντους ....

Φαιη κι εμενα μου εκανε προσκληση αυτη που λες, αλλα καμια σχεση να την κανω add

Καθριν, απο 15 ως 30 ιουνιου ποσες εργασιμες ειναι ? δε παιζει να παρεις αδεια ?

Ραννια 12300 ειμαστε και εμεις που ειμαστε ενα χρονο μεγαλυτεροι ακριβως αλλα δεν το τρωμε το φαι μας!!!!!!! Φοραμε ομως μεγαλα νουμερα λογω υψους.

Φαιακι τελεια η Μονεμβασια θα περασετε ομορφα εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη ξεραιλα της περιοχης και εχει πολλα μερη να γυρισετε με το αυτοκινητο. Το καστρο μεσα σε ταξιδευει σε αλλες εποχες και ειναι ρομαντικα πολυ!!!!

Κατερινακι η λυση με την κυρια που λες ισως σας σωσει αλλα πρεπει εγκαιρα να την γνωρισει το παιδι για να την συνηθισει.

εμεις το τρωμε ολο! :D και ολα...μονο με τις φακες εχουμε θεμα, αλλα δεν τον πιεζω...του το σταματησα τωρα για λιγο καιρο και θα τις ξαναβαλω στο μενου αργοτερα ....

Εγώ δεν έχω εμφανιστεί γιατί εργάζομαι πυρετωδώς! Αύριο έχουμε deadline για 2 από τα 5 βιβλία και την τετάρτη για τα άλλα 3. Οπότε ξεχάστε με μέχρι να τελειώσω! Χέρια είναι κάτι παραπάνω από off.... χαπακώνομαι τρις ημερησίως! Μετά την παράδοση θα ζητήσω τις υπερωρίες σε μία μέρα άδεια! Να κάτσω σπίτι να λιώσω!

Διαφημίσεις

γειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

σήμερα κάναμε τα εμβολια μας και τα δυο μου τα αντρακια!!!!!

αλλά έκανα μλκ.... δείτε εδώ και πέιτε μου γνώμες.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=92045

κατά τ άλλα λιώμα....

σήμερα σηκωσα χαλιά από το μισό σπίτι... αύριο περιμένω να μας καθαρίσουν το τζάκι 7:30 το πρωί παρακαλώ.... και να κάνω και κουζινα-σαλονι καθαριότητα και να τελειωνουμε μ αυτή τη μλκ....

δε γουσταρω καθόλου τις δουλειες του σπιτιού... είναι τρελό χάσιμο χρόνου....

καλά κουράγια αύριο λοιπόν.....

Μάρκο πολο ο Κων ειναι 14 κιλά... δεν εχουν και μεγαλη διαφορα ρε συ τα παιδια μας... και 90 υψος....

ο μικρός μας ειπε ο δοκτορ θα ηταν καλο να ηταν πιο παχύς... ειναι 8 κιλά... 8,5 μηνών και λεω το απογευμα που δινω βυζι κατά βάση να του δίνω μπισκοτοκρεμες, φαριν λακτε κτλ κτλ.... δε τις γουστααρω αυτες τις κρέμες αλλά θα του δώσω....

Κατερινακι βρήκες καμιά λύση για το μπεμπέ;;; ο άντρας σου δε μπορεί να κανονίσει με τη δουλειά του;;;; αχ και να μασταν κοντά.....

Αερικό υπομονη ρε κορίτσι.... σκέψου τα καλύτερα!!!!!

Ράννια θα τελειώσει ρε το πήξιμο... ή ζέστες μόλις ξεκίνησαν.... συνήθισε το....

Φαίη θα πας Μονεμβασιά;;;; εγω τρελαινομαι για Μονεμβασιά το χειμώνα!!!! ησυχία, ρομαντικά!!!!αν θες να σου πω όμορφα μέρη να πας.....

Το cultaki τι κάνει;;;;

Ελλ καλύτερα ε;;;

καλησπέρα!!

υπάρχει emoticon που να είναι τέζα κι έτσι να δείχνει την πλήρη εξόντωσή του??

harlowwwwwwwwwww... έγραψα τον γιο μου σήμερα στο Δημοτικό...!!! αααχ...!!

ελλ και κιουλτάκι, περαστικά στις κοριτσάρες σας!! πως είναι τα παιδιά??

άκτιβ, εδώ είσαι??

αγγελίνα, πως πήγαν τα εμβόλια? πότε μετακομίζετε παραλία? = σε μισώ! (ξεχειλίζω από θετικά συναισθήματα...)

το βικάκι μας πως πάει?

περιμένω τον ζώπυρο να γυρίσει από (πατ κιουτ) εκτός Αθηνών... κι ανησυχώ... να φθάσει καλά...

επανέρχομαι σε λίγο!

Γελας μανουλο-Ελλ μου? Εγω δεν ξερω τι να κανω με την καταντια μου.. Να γελασω ή να κλαψω του θανατα? :lol: Ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα τις αξιοποιησω! :D Και θα βγαλω και πολλες φωτογραφιες να σας δειξω οταν γυρισουμε γιατι ξερω πως σου αρεσουν! :D:D

Ραννιακι θηριο ο μικρος ε? Η Μαρια ειναι 12400 και 88 ποντους και ειναι 27 μηνων! Ε, ρε τι θηριακια βγαζει η Πατρα!!! (Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου :tongue:) Μονο ο δικος μου βγηκε 1,70 και 82 κιλα?? Και μετα σου λεει η πεθερα πως εκανε το καλυτερο με το θηλασμο!!! :lol::tongue: Ευχαριστω για την πληροφορια, κι εγω την "εστειλα" την αλλη στο φατσοβιβλιο!

Μαρκοπουλακι δεν κατεβαινετε κι εσεις καμμια εβδομαδα κατω να ενωσουν δυναμεις τα δαιμοναρια? :lol:

Κρις κανε γρηγορα.. Θα μας λειψεις!!

Το απογευμα πηγαμε κουνιες (κλασσικα) και βαρεθηκα να κυνηγαω την κορη μου που κηνυγουσε τα μεγαλα παιδακια που κυνηγουσαν τη μπαλα παιζοντας ποδοσφαιρο.. Σε καποια φαση παραλιγο να τη χτυπησουν κιολας (δεν εφταιγανα τα αλλα παιδακια ομως που η Μαρια εμπαινε σφηνα) και της ειπα να παμε σπιτι να ζωγραφισουμε. Ηρθαμε, ζωγραφισαμε και κατα τις 9 την επλυνα και την εβαλα για υπνο αφου ηπιε 210 ml γαλα με μελι. Αυριο ειναι η τελευταια μερα που θα παει σχολειο στις 9 παρα καθως ο κυρ-Φωτης επιστρεφει αυριο και λογω του οτι θα ειναι και αυριο ο αλλος τους οδηγος, θα ξεκινησει να πηγαινει στις 7μιση απο μεθαυριο...

Αυτα τα ολιγα..

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...