Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αγγελίνα μου όταν βάζεις τα σχόλια μέσα στο QUOTE δεν καταλαβαίνει ό,τι έχεις γράψει... θέλει και εκτός Quote κείμενο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είσαι παρατηρητική λέμε, μετά από τόσα μηνύματα τώρα το είδες;

Ε, όχι για να ξέρεις την είχα από ΠΑΝΤΑ, μηηηηηηηηηηηηηηηηη τ' αυτιά μου!

Στο cafe μόνο γιατί τα έκανα σκ#τ& στην εγγραφή και έστειλα τον σύνδεσμο σε αλληνής mail μη ρωτήσεις σε ποια δεν ξέρω.:P

αααα δεν πάω καλά. Αφού μιλούσαμε ήδη κανα μήνα, παρατήρησα στο τίκερ πως έχεις 2 παιδιά και άλλους 2 μήνες μετά την τελίτσα.:oops::oops::oops::oops:

αααα δεν πάω καλά. Αφού μιλούσαμε ήδη κανα μήνα, παρατήρησα στο τίκερ πως έχεις 2 παιδιά και άλλους 2 μήνες μετά την τελίτσα.:oops::oops::oops::oops:

Εντάξει, είσαι σε καλό δρόμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Ωχ ωχ ωχ...άρχισε και ο εμφύλιος σπαραγμός στο θέμα του Χάους.

Μη πει καμια οτι τον ξεκινησα εγω! Την εφαγα! :tongue:

Αλλα οποιος θελει πολεμο ...θα τον εχει! Μπουχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Με ειδες να τσακωθω για το θεμα του χαους?

αλλα τα λοιπα φρουφρου και αρωματα, τυπου ρουφιανιλικι που απευθυνθηκαν στο ονομα μου...οχι ρε φιλε....δε τα δεχομαι!

Μη πει καμια οτι τον ξεκινησα εγω! Την εφαγα! :tongue:

Αλλα οποιος θελει πολεμο ...θα τον εχει! Μπουχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ράννια, άλλαξε κι εσύ το nick σου...μπορείς! Κάτι σε Απογυμνωμένο Δόντι σου κάνει? :mrgreen:

Ράννια, άλλαξε κι εσύ το nick σου...μπορείς! Κάτι σε Απογυμνωμένο Δόντι σου κάνει? :mrgreen:

Σε πρόλαβε άλλη Αγγελινά, της προτάθηκε .... ο Μπάμπης ο σουγιάς:D

Ράννια ΕΣΥ αποφασίζεις:D

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Με ειδες να τσακωθω για το θεμα του χαους?

αλλα τα λοιπα φρουφρου και αρωματα, τυπου ρουφιανιλικι που απευθυνθηκαν στο ονομα μου...οχι ρε φιλε....δε τα δεχομαι!

Οκ μην τα δέχεσαι αλλά λύστε το με πμ! Μην ξεκατινιαστείτε δημόσια please! Είναι εντελώς μαλακία να σε βάζει/βάζουν οι άλλοι σε τέτοιο τριπ!

Ράννια σέσε μας και μην ασχολείσαι πλέον... Πιάσαμε το σοβαρό θέμα τώρα και το αναλύουμε κιόλας, άντε μην τα πάρω...

Χριστίνα, σ' ευχαριστώ πολύ αλλά μένω Μενίδι (ballou u too?).

Αγγελίνα thank u too για το ενδιαφέρον..

Πνευμονολόγο, ε? Φοβάμαι... κι αν μου πει ότι έχω καμία αρρώστια, 10έτη καπνίστρια, όλο και κάτι δε θα δει? Αν πάω να κάνω ακτινογραφία σε διαγνωστικό, τι θα κάνω? θώρακος? Γιατί το ΙΚΑ ξέρετε πως λειτουργεί... rdv μετά από 2μήνες...Δεν θα πάρω...

Οκ μην τα δέχεσαι αλλά λύστε το με πμ! Μην ξεκατινιαστείτε δημόσια please! Είναι εντελώς μαλακία να σε βάζει/βάζουν οι άλλοι σε τέτοιο τριπ!

Ρε Χριστίνα...την κοινωνία μου... μην εκφράζεσαι έτσι...

Στο τέλος θα είμαστε οι μισές αποκλεισμένες εδώ κι οι άλλες μισές εκεί...Και θα φτιάξουμε δικό μας φόρουμ να μιλάμε:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...