Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ακολουθεί ποστ με νέα μας - δεν είναι βέβαια και πολλα.

Το απόγευμα έχουμε εμβόλιο και στα δύο - αχ βαχ...θα έρθει μια φίλη μου μαζί μου. Είναι ανύπαντρη, ετων 37 και της ετοιμάζουμε προξενιο με έναν Ελληνοαμερικάνο από τη Μινεσότα που θα έρθει τον άλλο μήνα. Την είδε σε φωτό και ενθουσιαστηκε, δε σας κάνω πλάκα! Άμα κάτσει η φάση, θα 'χω να το λέω! Μακάρι, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, αλλα τρομερά άτυχη. Έχει να μου πει και νέα για ένα ζευγάρι γνωστών μας που μάλλον χωρίζει, με πολύ άσχημο τρόπο. :-( Με την κοπέλα μαζί γεννήσαμε τον Οκτώβριο του 2009, αλλά εκείνης ήταν το πρώτο της. Δεν βρέθηκε τρόπος να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα προβλήματα, τουλάχιστον ως τώρα. :-(:sad:

Τελικά εμείς δεν θα φύγουμε το ΣΚ του Αγίου Πνεύματος, γιατί αυτη την εβδομάδα θα κάνει μια ψιλοεπέμβαση ο κουνιάδος μου, θα πάμε το άλλο, πρώτα ο Θεός. Το δίποδο επ' αυτού με εχει τρελάνει. :mad: Μου είπε στην αρχή, δεν έχω όρεξη να γυρνάω, πάμε κάπου να αράξουμε. Αφήνω κι εγω τα Ζαγοροχώρια που είχα κατά νου και λέω, πάμε Αμμουλιανή. Μετά μου λέει στην Αμμουλιανή θα βαρεθω, πάμε τουλάχιστον καμια Θάσο. ΟΚ. Μετά μου λεει εγω δεν έχω όρεξη για θάλασσα, εσύ με τρέχεις, εγώ θέλω Μυλοπόταμο (νομός Τρικάλων). :shock::shock::shock: Είπα να πατήσω καμια τσιρίδα, αλλα το κατάλαβε μόνος του και μου λέει, πάμε Σκιαθο. Ως το άλλο ΣΚ, ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα μου ξεφουρνίσει. Έχετε κάτι να προτείνετε σε Σκιάθο, κόρες?

Αυτά σε γενικές γραμμές. Α, πήρα και καινούρια παπά στο μωρό, ασημί με μπλε HOOPS, τρέλα είναι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ελπίζω Αγγελίνα αν και το βλέπω χλωμό. (Ο Τ. εκτός από την κανονική δουλειά ασχολείται και με συναγερμούς και τώρα το καλοκαίρι έχουν λυσσάξει όλοι να περάσουν στα εξοχικά. Μόλις ξελασκάρει κάπως θα ανέβουμε, δεν μπορώ άλλο στο νοτιά. Θέλω Βουρβουρούυυυυυυυυυυυ!!!!!!!)

Βικάκι μου τώρα το είδα!

Όλα καλά θα πάνε απλά θέλει προσοχή... Σου στέλνω θερμά φιλιά!

Αγγελίνα, μου πέσανε όλα μαζεμένα. Εγγραφές παιδιών, σύζυξ άνεργος κι εγώ αγχωμένη επειδή δεν ξέρω που θα πρωτοδίνω από αυτό το μήνα. Έχει κ η μικρή γεννέθλια, μας πέφτουν και μαζεμένες υποχρεώσεις (γενν. κουμπάρου, γάμος). Άστα... και θέλεις να είσαι τυπικός παντού!!!

Με βλέπω να κανω πεζοδρόμιο..

Διαφημίσεις

Ελπίζω Αγγελίνα αν και το βλέπω χλωμό. (Ο Τ. εκτός από την κανονική δουλειά ασχολείται και με συναγερμούς και τώρα το καλοκαίρι έχουν λυσσάξει όλοι να περάσουν στα εξοχικά. Μόλις ξελασκάρει κάπως θα ανέβουμε, δεν μπορώ άλλο στο νοτιά. Θέλω Βουρβουρούυυυυυυυυυυυ!!!!!!!)

Kαλή η Βουρβουρού...και για το παιδί ό,τι πρέπει! Άντε, όταν είναι, πες μου! Ελπίζω να έχει ετοιμαστεί και το σπίτι της παραλίας, να σας κεράσω κι εκεί καφέ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βικάκι μου τώρα το είδα!

Αγγελίνα, μου πέσανε όλα μαζεμένα. Εγγραφές παιδιών, σύζυξ άνεργος κι εγώ αγχωμένη επειδή δεν ξέρω που θα πρωτοδίνω από αυτό το μήνα. Έχει κ η μικρή γεννέθλια, μας πέφτουν και μαζεμένες υποχρεώσεις (γενν. κουμπάρου, γάμος). Άστα... και θέλεις να είσαι τυπικός παντού!!!

Ωχ κατάλαβα. Καλή δύναμη, Νιτσάκι μου. Όλα θα γίνουν, μην αγχώνεσαι γιατί τα βλέπεις ακόμα πιο μεγεθυμένα τα προβλήματα και χάνεσαι. Φιλιά πολλά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Kαλή η Βουρβουρού...και για το παιδί ό,τι πρέπει! Άντε, όταν είναι, πες μου! Ελπίζω να έχει ετοιμαστεί και το σπίτι της παραλίας, να σας κεράσω κι εκεί καφέ!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Γεια σας και παλι!

Μολις εκλεισα το τηλ. με τον παιδικο.. Μου εκαναν και μια μινι-ενημερωση για τη μικρη! :cool:

Μου ειπαν αρχικα για το θεμα της ομιλιας πως εχει ξεκινησει και κανει προτασεις με 3 - 4 λεξεις (κατι που παρατηρησα κι εγω το Σ/Κ), με προσφατο παραδειγμα την Κυριακη το απογευμα που με ρωτησε "που ειναι οι κουνιεθ?"!

Σημερα το πρωι, ηρθε και μας πηρε το σχολικο με αλλον οδηγο απο τον κυρ-Φωτη που ερχεται καθε πρωι (ο ανθρωπος ειχε παει για αιματολογικες και μας ειχαν ενημερωσει απο το σταθμο). Η Μαρια οταν μπηκε -λεει- στο σχολειο, ετρεξε στη διευθυντρια και της ειπε "που ειναι ο Μημωτης?" (Μυμωτης = κυρ Φωτης :lol:).. Της εξηγησε η διευθυντρια και τη ρωτα στο τελος "δε σου αρεσε που σε εφερε ο αλλος μας οδηγος?" και απαντα η δικια μου "ΟΧΙ" (Το τονιζω αυτο γιατι ναι και οχι δεν ελεγε το δικο μου παιδι ως τωρα!!!! :D:D:D:D:D)

Απο την προηγουμενη εβδομαδα την εβαλαν στο μεγαλυτερο τμημα γιατι "τραβουσε" πιο πολυ εκει! Μας το ειπαν σημερα γιατι την εβαλαν δοκιμαστικα απο την Τεταρτη και επειτα αλλα αφομοιωθηκε εκει με τη μια και αποφασισαν να την κρατησουν εκει. Εχει μαθει ζωακια της θαλασσας και αν τη ρωτησεις (δηλ. η δασκαλα της τη ρωτουσε) ξερει να στα πει.

Τρωει κανονικα χωρις να δημιουργει προβληματα και τα παει πολυ καλα.

Τελος (εφτασα και στο ζητουμενο), απο αυριο θα φευγει για το σχολειο στις 7μιση.

Ενταξει.. Να πω οτι ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑ??? :D:D:D:D:D

Αερικακι αν πινανε το ιδιο γαλα τα παιδια μας, θα ελεγα πως αυτο φταιει..

Κικη χαλαρωσε με τη φασινα.. Δεν χαθηκε και ο κοσμος :cool:

Αγγελινα καλο κουραγιο με τα εμβολια και ευχομαι να πανε ολα καλα με το "προξενιο". Λυπαμαι για το αλλο ζευγαρι.. :(

Νιτσακι κουραγιο και σε εσενα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου τώρα το είδα!

Ψυχραιμια Νιτσα καπως ετσι ειμαι και εγω.......Κρις δεν ξερω αν ηταν απο τα δοντια. Η γιατρος ειπε οτι ξεκινησε Αμυγδαλιτιδα εριξε την αμυνα και πηρε μπρος ο Ερπης....και ο Θεος βοηθος......:(

Φαιη η μικρη σου με το σχολειο ειναι απαιχτη λεμε.......φιλακια σε ολες τις υπολοιπες παω να κοιμηθω ειμαι νεκρη.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μπράβο φαιάκι! τι καλά που τα πάει το μαράκι στον παιδικό

νιτσάκι κουράγιο!να πάνε ολα καλά!

αγγελίνα μακάρι να στεριώσει το προξενιό!πολύ μου αρέσουν αυτά, είναι ρομαντικάαα!

εγω είμαι σκασμένη γιατί απο τις 14/6 και μετά δεν έχω ιδέα που θα αφήνω το παιδάκι μου για να πηγαίνω δουλειά.:( έχω σπάσει το κεφάλι μου και αυτή την εβδομάδα πρέπει με τον άρη να βρούμε λύση. βοήθεια δεν παίζει δυστυχως, η μαμά μου είναι μεγάλη και μένει 60 χλμ μακριά και η πεθερά μένει κοντά αλλά είναι στον κόσμο της.:evil:

άντε να δούμε πως θα βγει ο μήνας!:confused:

Ρε 'σεις ποια ειναι η Ioanna Krystallenia?

Την εχει καμμια απο εσας στο φατσοβιβλιο?

Μου εστειλε αιτημα φιλιας και εγω δεν την επιβεβαιωνω γιατι εχω λογο...

Ατομα που δεν ξερω θα τρωνε ακυρο απο 'δω και στο εξης γιατι δεν θελω επαφες με συγκεκριμενους ανθρωπους και δεν ξερω αν κρυβονται εκεινοι απο πισω.. Η Κρις ξερει για τι πραγμα μιλαω.. :rolleyes:

Τεσπα.. Αμα την ξερει καμμια σας ας μου το πει, αλλιως θα τη στειλω στα ταρταρα μεχρι το βραδυ! ;)

Νιτσακι εχει αποψη για ΟΛΑ! Την Παρασκευη που μαζευτηκαμε στις κουνιες της Αριας, ηταν το μοναδικο παιδι με κατασπρο φορεμα (το οποιο φυσικα το εκανε συχρηστο), αλλα αντε να την πεισεις να βαλει κατι αλλο... :|

Μανουλο-Ελλ ατιμο πραγμα ο ερπης.. Σωπα καλη μου και την καταλαβαινω τη μικρη οσο δεν παει.. Να μου τη φιλησεις!

Η Μαρα εγραψε στο φατσοβιβλιο! Ελπιζω να ειμαστε ΟΛΕΣ καλα μεχρι τοτε να συναντηθουμε στο πουκο-event!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κατερινακι ο παιδικος δεν παιζει ως λυση?

παιδικό θα πάει σίγουρα απο σεπτέμβρη. τώρα να τον στείλω για μισό μήνα στον παιδικό δε θέλω για πολλούς λόγους. το ζόρι μου είναι απο τις 15 μεχρι τις 30 ιουνίου. ιουλιο αυγουστο εχω διακοπές και σεπτέμβρη αρχίζουμε κι εμεις παιδικό!

μακάρι να προσαρμοστεί τόσο εύκολα οσο το μαράκι σου!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...