Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

300.000 χιλιάδες υπέροχου, αγανακτισμένου, ενωμένου κόσμου, χωρίς κομματικά στεγανά στην πλατεία Συντάγματος!!!!!

Είμασταν εκεί οικογενειακώς και με φίλους και δεν μπορώ να περιγράψω τον παλμό, την ένταση, την ομόνοια, την αποφασιστικότητα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

300.000 χιλιάδες υπέροχου, αγανακτισμένου, ενωμένου κόσμου, χωρίς κομματικά στεγανά στην πλατεία Συντάγματος!!!!!

Είμασταν εκεί οικογενειακώς και με φίλους και δεν μπορώ να περιγράψω τον παλμό, την ένταση, την ομόνοια, την αποφασιστικότητα!!!!!!!!!

μπράβο, μπράβο μπράβο!πόσο θά θελα να μουν εκεί!!

και εγω θα ηθελα να παω. Απο τις λιγες φορες που θα ηθελα να κατεβω σε συγκεντρωση και αυτο για μενα λεει πολλα. Αν πιστευω οτι αυτο μπορει να κανει κατι? οχι.....αλλα μεγαλη συζυτηση.

Βικακι κουκλα μου μην πανικοβαλεσε, κανε οτι σου πουν......

Ειρηνη μου περαστικα....πρεπει να ηταν αρρωστο απο πριν απο οτι καταλαβα.

Εμεις γ@μιομαστε με τον πυρετο που ειναι κολλημενος 38 και, και ΔΕΝ κατεβαινει. Η γιατρος λεει εχει 2πλο πονο. Μια τα ουλα μια η αμυγδαλιτιδα. Τωρα το βραδυ σηκωνετε και κλαει συνεχεια. Εχει μαυρισει η ψυχη μου. Ποναει στο στομα.....:-(

Μανα κουραγιο.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα :) Ελλάκι θυμάσαι τι σου είχα πει για τον πυρετο των δοντιών ε; Να που επαληθεύεται στα τελευταία σας δόντια! Προφανώς ενεργοποιήθηκε το μικρόβιο λόγω χαμηλής αντίστασης του ανοσοποιητικού :( Κουράγιο Μάνα!

Διαφημίσεις

Καλημερα..

Δεν ξερω αν ειναι καλη, αλλα ας την πω τη ρημαδα μιας και ξεκιναει νεα εβδομαδα..

Η Μαρια ορθια απο τις 6 παρα.. Καθε μερα ξυπναει ολο και νωριτερα.. Δεν παιζει να ειναι απο τη ζεστη, καθως εχθες ανοιξα κλιματιστικο. Δοντια δεν βγαζει, απο οσο ειδα εσκασαν μυτη και τα πανω, δηλ. εχει σκιστει το ουλο, ξεμπερδεψαμε επιτελους με την οδοντοφυια. Απλα δεν γουσταρει να κοιμηθει και μας εχει τσακισει τι νευρικο συστημα..

Κατεβηκαμε κατω να μας παρει το σχολικο κρατωντας 4 μικρα τριανταφυλλα, τα οποια μας τα ειχε δωσει χθες η γιαγια μας απο την αυλη της για να δωσουμε ενα στη συνοδο του σχολικου, ενα στον οδηγο, ενα στη δασκαλα μας και ενα τελευταιο στη διευθυντρια! Κι ενω φαινομενικα ηταν ευδιαθετη, εγινε η "στραβη" να περασει αλλο σχολικο μπροστα απο το σπιτι μας οση ωρα περιμεναμε, με αποτελεσμα η Μαρια να νομιζει πως ηταν το δικο μας και να κανει σαν παλαβη. Εν τελει δεν αντεξα και της φωναξα και εκεινη -τι αλλο?- εβαλε τα κλαμματα. Μολις ηρθε το δικο μας σχολικο μπηκε μεσα γελωντας ενω στα ματια ειχε ακομα δακρυα. Εξηγησα στη συνοδο τι εγινε και της ειπα να ενημερωσει και τη δασκαλα της μην τυχον και ειναι κακοκεφη απο τον καβγα μας.. Η Μαρια εκατσε κυρια στη θεση της και καθως απομακρυνοταν το σχολικο, ειδα που εδωσε το ενα τριανταφυλλο στη συνοδο.

Και τερμα, μετα το σημερινο πλεον πειστηκα πως θα τη στελνω πιο νωρις στο σταθμο εφοσον ξυπναει απο μονη της αξημερωτα. Θα παρω αργοτερα να συννενοηθω με τη διευθυντρια.

Αυτα...

Κιουλτακι πως ειστε? Περιμενουμε νεα σας!

Ελλ περαστικα σας και κουραγιο!

Ζουπυ κι εμεις πηγαμε την περασμενη Κυριακη για λιγακι, ηταν οντως μαγικα!

Μαρκοπουλακι λυπαμαι για τη μαμα σου.. Ζορικα τα πραγματα!

Αντε και καλη μας μερα! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Εμείς εκδρομή χθες στο Μάμα με ιστορίες από τον παιδικό...θα σας πω αργότερα...

Ρε συ Ελλ τι να πω....περαστικά και κουράγιο στη μικρή.

Κιουλτάκι πως είστε?

Φαίη συμφωνώ να τη στέλνεις πιο μπροστά αφού ξυπνάει το αξημέρωτο.

Ζούπυ πραγματικά συγκινητική η εικόνα.

Η γιαγιά μου έλεγε, όταν η φτώχεια έρχεται από την πόρτα ο ΄'ερωτας πηδάει από το παράθυρο. Και με βρίσκει σ.υμφωνη σε γενικές γραμμές.

Ο γιος μου δε με αφήνει να συνεχίσω θα σας δω και μετά

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σε εμάς το ρητό της γιαγιάς σου δεν φτουράει :) το έχουμε καταρρίψει ως αστικό μύθο :)

Φαίη αν σε παρηγορεί και η φιλενάδα της σήμερα από τις 6.30 ξύπνησε... προσπάθησε να την πείσει ο πατέρας της να ξανακοιμηθεί μαζί μας μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι αλλά φευ... το καλό είναι πως το έκανε την κατάλληλη μέρα μιας και 9 έπρεπε να είμαι εγώ στο γραφείο και ο Λ στο δικό του. Το πρώτο το πετύχαμε. Ο Λ είναι ακόμα στο δρόμο για το γραφείο μιας και λόγω της στάσης του Μετρό οι δρομοι είναι πήχτρα!

Και ο δικος μου οτι ωρα και να κοιμηθει 6 και μιση με 7 παρα θα ξυπνησει στανταρ. Εμεις εχουμε κυλισει στην πιπιλα παλι μετα απο τοσους μηνες και αρνειται να την βγαζει προσπαθω με ολα τα μεσα. Κατα τα αλλα εχει τρια τεσσερα βραδια που κοιμαται καλα μακαρι να το κρατησει.

καλημέρες και περαστικά στα αρωστούλικα.

η γιαγιά μου στις επάλξεις ακόμα (γερό κόκαλο η γριούλα).

Πάω δίπλα να Τζερτζελιαστώ πριω μπουν οι αντμιν και αρχίσουν τα μπαν (θα το φάω , δεν το γλιτώνω:D)

Διαφημίσεις

Αερικό γενικώς πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δυστυχώς είναι μια αλήθεια γενική.

Έπειδή γενικώς εμένα δε μου αρέσουν οι ηττοπαθητικές στάσεις το πολέμησα κι εγώ το ρητό σα δαίμονα.

Την τελευταία 2ετία είμαστε πολύ δύσκολα οικονιμικά. Και πάντα λέω του Λ δεν πειράζει αγάπη μου υγεία να έχουμε κι όλα γίνοντι κτλ. Εκείνος όμως είνα σα Μ.Παρασκευή:?

Δόξα το Θεό όμως.

Είναι όπως ο άλλος αστικός μύθος...ότι με τα χρόνια με τον άντρα σου γίνεσται σαν αδερφάκια με 0 σεξουαλική ζωή κτλ... Τέτοιους δαίμονες προσπαθώ να τους πολεμάω. Και μέχρι στιγμής, δόξα το Θεό με επιτυχία.

Όλα μια ιδέα είναι.

Μόνο ένα δαίμονα δε μπορώ να πολεμήσω γμτ. Της φασίνας γκρρ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελλ, περαστικά ρε... όλα μαζί σας έτυχαν!

Ζούπυ μπράβο σας!!! Μακάρι να κατεβαίναμε όλοι να γινόταν πανικός...

Ο σύζυξ από σήμερα στο σπίτι, εγώ με κρίση πανικού!

Πήρα στο νήπιο (το καινούριο) για να συντονίσουμε την κατάσταση με το νομάρχη που πρέπει να επισκεφθώ, έκλεισα ρνβ και με παιδίατρο για αύριο (να εξετάσει Π. και να δώσει χαρτί/να κάνει μαντού η Ο. για να γραφτεί στο βρεφονηπιακό). Κι έπειτα να κανονίσω οφθαλμίατρο...

Με πιάνει κρίση πανικού και νιώθω ότι μου κόβετε η ανάσα... πρέπει να το ξεπεράσω κατεπειγόντως!

Καλημέρα !

Ελλ,

Περαστικά σας !

Καλτάκι,

Έχει ακόμη πυρετό το παιδί ? Τί το 'θελες κι εσύ το μπάνιο Χριστιανή μου ????? Αφού "κλώσσαγε" από το Σάββατο η μικρή !!!!

Βικάκι,

Υπομονή... ξάπλα. Κάτσε ακίνητη -ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού σου και ο Θεός βοηθός !

Μαρκοπουλάκι,

Ο Μαριούλης μάλλον έχει την ανάγκη να βρίσκεται πιο πόλλες ώρες με τον μπαμπά σε αποκλειστικότητα και όσο μεγαλώνει θα το βλέπεις πιο έντονα αυτό. Όσο για το θέμα του φαγητού, άσ' το ! Δεν παλεύεται !

Καλή εβδομάδα σε όλες !

Καλημέρα κορίτσια. :D

Σόρρυ που χάθηκα όλο το ΣΚ. Μόνη με τα παιδιά, τα πεθερικά χωριό, ο άντρας μου είχε πολύ δουλειά και χθες το βράδυ πήγε και στη δική μας τη συγκέντρωση. Εντάξει, καλά έκανε, αλλά από ό,τι μου είπε, καμια σχέση με Αθηνα κλπ (σιγά να μην είχε δλδ).

Ζούπυ, είμαι περήφανη για σένα! Μπραβο! Όταν μπορέσεις, δώσε λεπτομέρειες!

Χάρλοου, τι ακριβώς έγραφαν τα αποτελέσματα? Όσο για τα υπόλοιπα, τι να πω...:lol:

Ειρήνη και Ελλ, περαστικά στις θυγατέρες.:-( Ελπίζω να είσαστε σύντομα καλύτερα.

Μαρκοπόλο, όντως δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση. Αυτός ο συνδυασμός, αϋπνία+αφαγία, σε κάνει να θέλεις να το βάλεις κάτω και να το πατήσεις. Εγώ οπωσδήποτε δεν συγκαταλέγομαι στις ψύχραιμες που περιμένουν να πεινάσει το παιδί για να φάει, no way. Δεν ρωτάς το γιατρό, να του δώσεις ένα σιροπάκι για την όρεξη? Τόσα υπάρχουν, δε μπορεί, όλο και κάποιο θα τον βοηθήσει.

Φαίη, αυτό ακριβώς να κάνεις. Τι ώρα ανοιγει ο σταθμός σας? Στείλτην με το πρώτο πρωινό λεωφορείο, τι νόημα έχει να κάθεται σπίτι και να χαλιέστε όλοι μαζί? Αφού περνάει καλά το παιδί εκεί! Προσωπικά, μισώ το πρωινό ξύπνημα. Από μικρό παιδί έχω πρόβλημα. Ζηλεύω όμως όσους το 'χουν...είναι πιο λειτουργικοί μέσα στη μέρα τους. Εγώ για να οργανωθώ πάει 10 και. Οπότε, αν σε παρηγορεί, σκέψου πόσο χρήσιμο θα της είναι στο μέλλον.

Νίτσα, τι έπαθες, καλή μου? Δεν πάνε όλα καλά με το καινούριο νήπιο? Γιατί πανικοβλήθηκες ξαφνικα?

Βίκυ, δεν ήξερα, χαρά μου...:-( Έλα, μη σε παίρνει από κάτω, θα ξεπεραστεί σίγουρα, λίγο να προσέχεις μόνο! Εμένα και οι δύο κουμπάρες μου, η μία που γεννησε πέρισυ και η άλλη που γέννησε φέτος, με αποκόλληση από τον 2ο μήνα ήτανε, αλλά γεννήσανε μια χαρά παίδαρους! Και φαντάσου ότι η 'περισινή" είχε κι άλλα δυο παιδιά μικρά, δούλευε και σχεδόν καμια βοηθεια!

Ελπίζω κι υπόλοιπες να είσαστε καλα, δεν ξερω αν ξεχνάω τώρα κάτι.

Λευκήηηηηηη, πού είσαι? Θέλω να σε ρωτήσω!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...