Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα κορες δεν μπορω να διαβασω τα νεα σας γιατι ειμαι με 3 ωρες υπνο και την μικρη με 39. Εχουμε τελικα Αμυγδαλιτιδα & ως αποτελεσμα εκανε παλι την ουλοστοματιτιδα. Ξυπνησε ο ερπης.....μολις εφυγε η γιατρος. Μας εδωσε αντιβιωση και βλεπουμε.

Φιλια σε ολες......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σαι καλα μου εφτιαξες το κεφι με την περιγραφη, ευχομαι να την σκαπουλαρει η γιαγια και να κοιμηθεις αποψε.

Εχω ξεπερασει τα ορια μου με το θεμα του φαγητου του Μαριου πια δεν ξερω πραγματικα τι να κανω. Μην μου πειτε να μην τον πιεζω γιατι δοκιμασα και την αδιαφορια και δεν επιασε ολη μερα μενει νηστικο χωρις να ζητησει φαγητο και αν ζητησει ζηταει μονο ψωμι τιποτα αλλο. Νιωθω απογνωση πλεον εχω δοκιμασει τα παντα δεν ξερω πως να το λυσω αυτο πια.

Μπουνιτσα πως ειναι τα παιδια??

Ελλ καλυτερα σημερα?

Μπουνιτσα πως ειναι τα παιδια??

είμαστε όλοι συμπαθητικά!!!!! αρκετα καλύτερα μπορώ να πω..... άντε να τελειώνουμε και μ' αυτό!!!

Καλησπερα κορες δεν μπορω να διαβασω τα νεα σας γιατι ειμαι με 3 ωρες υπνο και την μικρη με 39. Εχουμε τελικα Αμυγδαλιτιδα & ως αποτελεσμα εκανε παλι την ουλοστοματιτιδα. Ξυπνησε ο ερπης.....μολις εφυγε η γιατρος. Μας εδωσε αντιβιωση και βλεπουμε.

περαστικά σας κοριτσάκι!!! υπομονη και θα περάσει!!!! τη συμπαραστασή μας ρε......

Εχω ξεπερασει τα ορια μου με το θεμα του φαγητου του Μαριου πια δεν ξερω πραγματικα τι να κανω. Μην μου πειτε να μην τον πιεζω γιατι δοκιμασα και την αδιαφορια και δεν επιασε ολη μερα μενει νηστικο χωρις να ζητησει φαγητο και αν ζητησει ζηταει μονο ψωμι τιποτα αλλο. Νιωθω απογνωση πλεον εχω δοκιμασει τα παντα δεν ξερω πως να το λυσω αυτο πια.

πόσα κιλά πάει τώρα;;;;

ελλάκι περαστικά και γρήγορα!

χάρλοου να έχεις ένα ήρεμο και ξεκούραστο βράδυ χωρίς να χτυπήσει τηλ. ,και τη γιαγία να τη σκαπουλάρει οπως είπε και η ειρήνη

εμείς εδώ καλά!ολη μέρα σήμερα βολτάραμε στο χωριό της μάνας μου και σε παραλίες!το μικρό το καταφχαριστήθηκε το ίδιο κι εμείς

οσο για τα υλικά αγαθά που λεγατε πιο πάνω εγώ πιστεύω το εξής:αν εσυ κι αυτοί που αγαπάς έχουν την υγειά τους, αν υπάρχει αγάπη και κατανόηση με το σύντροφο και αν υπάρχουν τοσα ωστε να ζεις αξιοπρεπώς τότε όλα είναι τέλεια! τα εξτρα και οι πολυτέλειες είναι εντελώς μα εντελώς αχρησΤΑ!

Διαφημίσεις

Καλημερα (αν και δεν το κοβω)..

Ειμαστε ξυπνιες απο τις 6μιση, παρολο που εχθες κοιμηθηκε στις 11 παρα.... Με εχουν πιασει τα νευρα μου, δεν ξερω τι αλλο να κανω για να κοιμαται λιγο παραπανω τα πρωινα... Δεν ζηταω να ξυπναει στις 10, εστω στις 7μιση, θα ημουν ικανοποιημενη... Αυτο το 6 - 6μιση με εχει πεθανει... :evil: Εν τω μεταξυ αδιαθετησα κιολας εχθες και ποναω φριχτα... Τι να σας λεω!

Εχθες περασαμε πολυ ομορφα! Πηγαμε στην παρασταση, προς μεγαλη μου εκπληξη εκατσε και την ειδε ολη, χωρις παρατραγουδα.. Μετα πηγαμε παιδοτοπο με το κιουλτακι και το μεταξακι και φυγαμε 9 και κατι. Καλα ητανε.. Σημερα τι την κανουν που κανει σαν αφιονισμενο μου λετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όσο για τα έπιπλα κι εγω προς IKEA προσανατολίστηκα αρχικώς αλλά επειδή η αδερφή μου αλλάζωντας την παλιά της κρεβατοκάμαρα πήρε απο κει και είναι πανέμορφη γι'αυτό μετά σκέφτηκα τα PRAKTIKER.

το θέμα είναι πως δεν βρίσκω δουλειά και όσο και να το σκέφτομαι το εγχείρημα,χωρίς δική μου δουλειά (+1 μισθός δηλαδή) φοβάμαι να το κάνω..φοβάμαι οτι αν αρχίσουν τα οικονομικά θα φθαρεί η σχέση,κι αυτό με τρομάζει όσο τίποτα.

Ellephriem περαστικά σας!!!

1. Έχω πάρει καναπέ από τα πράκτικερ και είναι σούπερ. Μην τα φοβηθείς. Ποιοτικά το βρίσκω καλύτερο από του ΙΚΕΑ.... το μόνο αρνητικό είναι ότι κατασκευάζονται Τουρκία.

2. Όταν αποφασίσαμε με τον Λ. να μείνουμε μαζί έμεινε άνεργος στο δίμηνο. Περάσαμε πολύ δύσκολα κυρίως λόγω της ψυχολογίας του (ήρθε και έμεινε μαζί μου οπότε για μένα δεν άλλαξε κάτι.... ό,τι πλήρωνα πριν πλήρωνα και τότε) και πολλές κρίσεις... μόλις έπιασε δουλειά είπαμε ότι αφού επιβιώσαμε στις δύσκολες μέρες τις ανεργίας δεν μας τρομάζει τίποτα και πάμε βουρ μπροστά. Θέλω να πω πως αν σκέφτεσαι σοβαρά για μια σχέση δεν υπάρχει άλλος τρόπος να την 'δοκιμάσεις' παρά μόνο στα δύσκολα. Εκεί θα δεις αν μπορεί να βγει από το βρακάκι της μαμάς ο άλλος και πόσο υποστηρικτός μπορεί να είναι/είσαι. Μην το φοβάσαι λοιπόν. Τόλμα το και όπου βγει :) Καλύτερα να δοκιμαστεί πριν το γάμο γιατί μετά τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαστε όλοι ελαφρως καλυτερα!!!!! επιτέλους!!!!

ρε για πειτε μου κατι.....

ο μικρος εχει θέμα με τον υπνο του.... όταν ειναι να κοιμηθεί ασν τον αφησω κατω χαλάει το κοσμο, αν τον εχω αγκαλια μου τραβάει τα μαλλιά....

λοιπόν, χτες μετά τη διαβολομέρα κι εγω ναμη τη παλευω άλλο (εκανε ζέστη, ηθελα μπάνιο, ο λαιμος να ποναει, η μυτη μπουκωμενη... ενα χαλι) τους φωναξα και στους δυο.... ο κων οκ καταλαβαινει και λουφαξε.... ο μικρός μολις αγριέψα κοιμηθηκε πραγματικα χωρις υπρβολές σε 1 λεπτό!!!!!!

και σημερα μου έκανε πάλι τα ίδια, μου τραβαγε τα μαλλια κι εκανε τα δικά του.... και μολις αγριεψα τη φωνη μου τεζα σε 1 λεπτό!!!!

κι οταν λεμε φωναξα δεν εννουμε υστεριες και μαλακιες.... απλα με εντονο υφος, αποφασιστικο, και καλα δε σηκωνω πολλα, κοιμηθειτε..... εξηγώντας παντα τη καταστση.....

αυτο τωρα για ενα μωρο 8,5 μηνων ειναι καλο;;;;;;

ο κων οκ.... ειναι 2 χρ + 1 μηνων.... καταλαβαινει κι ειναι και αλμογιο.... αρα του χρειαζεται......

ο μικρος ειναι δυνατόν να με κανει οτι θελει;;;; μηπως του κανω κακο που του μιλαω ετσι;;;;

Εννοείται ότι μας κάνουν ό,τι θέλουν! Και εννοείται ότι με αυστηρή φωνή δεν παθαίνει τίποτα. Εφόσον δεν υστεριάζεις, εξηγεις και είσαι απόλυτη σε αυτό που λες θα μάθει σιγά σιγά πως όταν λέμε Α εννοούμε Α!

τι θα πιεις στο κωλομπαρο εσύ? αναψυκτικο???????? χεχεχεχ

Έλα μου ντε! Που μου θέλει και κωλόμπαρο το ξενέρωτο :P Έχω να δηλώσω κι εγώ φαν του δίποδου διότι ξέρω τι υστέρω είσαι οπότε αφού σε αντέχει αρκεί για να έχει την αμμέριστη συμπαράστασή μου! Συν όλα όσα είπαν οι προλαλήσασες :D:

Απο που να αρχισω, ας αρισω απο το συμπαθες διποδο που προσμετρουνται τα θετικα πιο πολλα απο τα αρνητικα και λιγο στον κοσμο του να ειναι δεν περιαζει βρε Χαρλοου εμπνεει καλοσυνη και αγαπη σαν ανθρωπος μην το ξεχνας οταν σε φρικαρει καμια φορα.

Εγω σπανια πεφτω εξω σε εκτιμηση ανθρωπου κατα βαθος και η ημιτρελη Χαρλοου το ξερει!!!!!!!!χαχα!!!

Αυτά δηλαδή!

Σημερα απο το πρωι στραβωσε μαζι μου ο Μαριος γιατι του ελεγα να φαει την φρουτοκρεμα και τον επιασε μπαμπακιαση με αποτελεσμα να του λεω ελα να βαλουμε τα ρουχα σου να παμε βολτα και να με διωχνει. Ηθελε χρονο με τον πατερα του μονοι τους προσπαθησα να του πω ξανα ντυσου να παμε ολοι μαζι βολτα αλλιως θα φυγω μονη μου και αυτο με χαιρεταγε να φυγω μονη μου ετσι και εγω ανοιξα την πορτα και εφυγα μονη μου. Στενοχωρηθηκα λιγο αλλα λογικο να του λειπει ο πατερας του. Πηγα βολτα στα μαγαζια και εκανα σοπινγκ θεραπυ πηρα στον Μαριο ωραιο μαγιω και καπελα δυο και γυρισα πισω μετα απο κανενα τριωρο.

Μια χαρα περασανε οι δυο τους ο Κ του ελεγε να πανε βολτα αλλα αυτος δεν ηθελε προτιμουσε να κατσουν σπιτι οι δυο τους χαμος το σπιτι μετα αλλα δεν πειραζει αφου περασανε καλα.

Τωρα πηγαν μαζι σουπερ μαρκετ στο φτυσιμο εγω σημερα.

Είδες πως νιώθεις ρε γμτ όταν τελικά γίνεται αυτό που ζητάς και μένεις στην 'απέξω'; Σα να σε προδίδουν ένα πράγμα :)

Φιλια σε ολες......

Περαστικά στο Ελλόπαιδο. Τα φιλιά μας και τις αγκαλιές μας και κουράγιο στη μανούλα!

Εμείς αφήσαμε χθες βράδυ παπούδες με κωνσταντίνα να κοιμάται και φύγαμε για ένα ποτό απέναντι και μετά υπνο στης Θείας Τζο γιατί χρειαζόμασταν επειγόντως αποσυμπίεση και ύπνο! Ξυπνήσαμε 12.15!!!!!!!! Θεϊκό και ακόμα μου φαίνεται όνειρο ότι καταφέραμε να κοιμηθούμε τόσο! Τώρα όμως πρέπει να το πληρώσω... έχω δουλειά του γραφείου στο σπίτι! Το απόγευμα θα έρθει και ο κουμπάρος που δεν έχει δει το παιδί από τότε που γεννήθηκε μιας και έλειπε στα εξωτερικά. Φύγανε 2 και γυρίσανε 3 (είναι έγγυος η κοπέλα του) και ανυπομονώ να τους δω!

Καλησπέραααααα!!!

Χάρλοου, λυπάμαι για τη γιαγιά σου! Αλλά συγνώμη ρε...η περιγραφή που έκανες μ' έκανε και γέλασα πολύ...Απίστευτη!

Ειρήνη μάλλον είσαι η 1η της παρέας που πηγαίνει για μπάνιο και που κάνει πυρετό το παιδί της από τη θάλασσα. Δεν πιστεύω να της κρατήσει πολύ. Περαστικούλια στη Ζωίτσα!!!

Λοιπόοοοον... χθες βράδυ είχαμε τραπέζι στα ξαδέλφια του Γ. Επειδή όμως ο Γ. δεν αισθάνθηκε καλά έπεσε για ύπνο από τις 23.00 χωρίς να μας πει τίποτα. Κάτσαμε κι εμείς έως τις 02.00 τα είπαμε, γελάσαμε. Περάσαμε καλά. Σηκώθηκε το πρωί ξεκούραστος, μας ετοίμασε πρωινό αφού εγώ ήμουν off και πήγαμε βολτίτσα στο πατρικό μου. Αφού επιστρέψαμε είπαμε μετά από πολύ καιρό να κοιμηθούμε μεσημέρι μαζί με τα παιδιά μας, να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι παραπάνω. Έλα μου όμως που τα άτιμα δεν ήθελαν να κοιμηθούν. Οπότε αναγκαστικά ο μεσημεριανός ύπνος ακυρώθηκε.

Σε λίγο φεύγουμε, πάμε σε παιδότοπο τα βλαστάρια μας μπας και κουραστούν και ξεραθούν το βράδυ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορες.Ελλ περαστικα μαναρι μου.

Εγω κορες επαθα αποκολληση ειμαι χαλια ψυχο γι αυτο χαθηκα.Αλλα ολα καλα θα πανε νομιζω.Μου ετυχαν ολα μαζι μια το θεμα της μικρης τωρα αυτο χεστα κι αστα που λενε.............

Καλησπερα κορες.Ελλ περαστικα μαναρι μου.

Εγω κορες επαθα αποκολληση ειμαι χαλια ψυχο γι αυτο χαθηκα.Αλλα ολα καλα θα πανε νομιζω.Μου ετυχαν ολα μαζι μια το θεμα της μικρης τωρα αυτο χεστα κι αστα που λενε.............

Βικάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!

και με την εγκυμοσύνη και με το θέμα της μικρής!!!

υπομονή..... αισιοδοξία και πίστη!!!!

Γεια σας κοριτσακια..

Βικακι προσοχη ματακια απο 'δω και μπρος! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Αερικακι πολυ χαρηκα για εσας, σας αξιζε μια μερα χαλαρωσης (εστω και λιγης) μετα απο το τρεξιμο που ριχνετε!

Νιτσακι οταν εμεις κανουμε σχεδια για ξεκουραση ο Θεος γελαει.. Αστο!

Κιουλτακι 39ρισατε τελικα? :( Περαστικα σας ρε γμτ... Τι θα κανεις αυριο? Θα τη στειλεις σταθμο?

Μαρκοπουλακι δεν μπορω να σου πω τιποτα.. Δοκιμαζουν τα ορια μας, δεν εξηγειται αλλιως.. :|

Μανουλα-Ελλ πως ειστε εσεις σημερα?

Εγω κοντευω να πεθανω... Απο τις 6μιση το πρωι, τωρα συνηλθα καπως... Απο τη μια ειχα τρελα νευρα με τη μικρη που ξυπνησε τοσο πρωι.. Ηταν εδω και ο κουνιαδος μεχρι τις 7μιση και ο Β ειχε ηδη φυγει για δουλεια και καταλαβαινετε... (By the way και μιας που το 'φερε η κουβεντα, δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα..... Δεν θελω αλλο να τον φιλοξενησω, δεν θελω.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ.... :(:(:()

Ολο το πρωι που λετε με ετρεχε η κορη μου.. Οχι πως καναμε τιποτα σπουδαιο, δεν πολυασχοληθηκα μαζι της σημερα (γαϊδουρα :oops:), αλλα δεν μπορουσα να πιω και καφε ας πουμε με ανεση.. Το μεσημερι, φαγαμε, ξαπλωσαμε λιγακι, εμενα με εχει επηρρεασει και η περιοδος και αντι να ξεραθω στον υπνο, την εβγαλα να κλαιω ανευ λογου και αιτιας φαινομενικα.. Βασικα ξεσπασα και καλυτερα ετσι γιατι ειχα μαζεψει πολυ "υλικο"... Τεσπα!

Το απογευμα ευτυχως ηταν και ο Β εδω και ηταν καλυτερα.. Εχω τρελαθει στην αιμορραγια, μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που αδιαθετω και εχω ΤΟΣΟ αιμα, οι κραμπες χαμηλα με εχουν πεθανει και νομιζω πως θα ανοιξει η μεση μου στα 2.... Τοσο καλα. Σκεφτειτε πως πηγα και βαφτηκα (λιγο ρουζ βασικα) γιατι ημουν κατασπρη σαν πεθαμενη.. Και τωρα δεν εχω αντοχες, θα κανω ντουσακι και θα τη βγαλω στον καναπε να δω dancing with the stars.

Αυτα.. Συγγνωμη αν ξεχναω κατι, ευχομαι η αυριανη να μας φερει μια υπεροχη εβδομαδα!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Bρε Βικακι δεν το ηξερα ολα καλα θα πανε προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι εφαγες τρελη πιεση τελευταια ξαπλα και ολα θα πανε καλα να σκεφτεσαι αισοδοξα.

Φαιη ειναι πακετο αυτο με τον κουνιαδο και δεν ξερω πως λυνεται πραγματικα προσπαθησε να μην χαλιεσαι τοσο.

Κιουλτακι και Ελλ περαστικα στις ομορφες και υπομονη,,, Τι να πω περιεργο καλοκαιρι φετος.

Κρις μια χαρα ζηλευω τον υπνο που κανατε!!!!!!!!!!!

Εμεις περασαμε ωραιο Σαββατοκυριακο με βολτες συνεχεια και το μονο δυσαρεστο ειναι οτι η δουλεια της μανας μου κλεινει μαλλον σε κανενα μηνα απο οτι της ειπαν και αντε σε αυτη την ηλικια να βρει αλλη. Ειναι πολυ πιεσμενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...