Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τς Τς Τς...

Κι εσυ μικρη τα εκανες ολα ρε Νιτσα, δεν ντρεπεσαι?? :tongue:

Εμεις καναμε τον πολιτικο στα 19 εγω 26 ο Β, το παιδι στα 22 εγω 29 ο Β και μετα θρησκευτικο και βαφτιση στα 23 εγω 30 ο Β.

Σπιτι δικο μας δεν εχουμε, ειμαστε στο ενοικιο.. Ειχαμε το δικο μου, το οποιο ειναι παλιο και εβγαζε συνεχεια φθορες και γι' αυτο φυγαμε.. Και επειδη δεν υπηρχαν λεφτα για να το φτιαξουμε και δεν δανειοδοτει και καμμια τραπεζα το Β. επειδη ειναι χρεωμενος ηδη πολυ, αποφασισαμε να το πουλησουμε και τουλαχιστον να ξεχρεωσει. Δεν το ξερω το μελλον και αν αποφασισουμε καποια στιγμη που θα εχει βγει και ο Β απο τον Τειρεσια να παρουμε μεγαλο δανειο για δικο μας σπιτι.. Ολα αυτα μου φαινονται πολυ μακρινα και δεν ειναι και το ζητουμενο μου τωρα..

Αυτο που με νοιαζει ειναι που εχουμε την υγεια μας και που κατα βαθος ο,τι κι αν γινει ξερει και εκεινος πως τον αγαπαω, αλλα κι εγω πως με αγαπαει εκεινος. Εχουμε το παιδακι μας, το αμαξακι μας και μου αρκουν αυτα.. Οχι πως δεν πιεζομαι, αλλα ειμαι καλα σε γενικες γραμμες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υγεία πάνω από ολα...Όσο είμαστε υγιείς όλα γίνονται!!!

αυτό ακριβώς!!!!!!!

κι αγάπη, στήριξη και κατανόηση με το σύντροφο μας!!!!!!

και τα υλικά αγαθά όσο απαραίτητα κι αν φαντάζουν δε μας κάνουν κι απολυτα ευτυχισμένους.....

η ευτυχία κρύβεται κάπου εκεί, ανάμεσα στις μικρές, ασήμαντες, καθημερινές στιγμές μας!!!!

Λοιπόν Φαίη, τον άντρα σου τον έχω κατασυμπαθήσει!!!!!!! Τι ιππότης!!!!!!!

Ο Γ. ποτέ δεν με υπερασπίστηκε...Θες επειδή είμαι εγώ πολύ δυναμική κι εκείνος πιο ήπιων τόνων, θες επειδή δεν ασχολείται, θες επειδή δεν τον νοιάζει...Δεν ξέρω!

Πολύ σωστός! Φαντάζομαι την ευχαρίστηση που θα ένιωσες...

αυτό ακριβώς!!!!!!!

κι αγάπη, στήριξη και κατανόηση με το σύντροφο μας!!!!!!

και τα υλικά αγαθά όσο απαραίτητα κι αν φαντάζουν δε μας κάνουν κι απολυτα ευτυχισμένους.....

Τα υλικά αγαθά δεν μας κάνουν σε καμία περίπτωση ευτυχισμένους. Απλά όταν δεν υπάρχουν εφόδια για να στηθεί ένα σπίτι εκεί δοκιμάζεσαι!!!

Σ' εμάς τουλάχιστον, επειδή εγώ ήμουν μικρή και καλομαθημένη, όλοι πίστευαν πως δεν θ' άντεχα να ζω υπο τέτοιες συνθήκες!:rolleyes:

Αλλά στάθηκα παλικάρι δίπλα στον άντρα μου και το λέω και το χαίρομαι! Επειδή πάντα με υπολόγιζε ο Γ. πολλοί δεν με θέλανε κι εξακολουθούν...Όχι ότι με νοιάζει απλά υπάρχει πολλή κακία εκεί έξω και για να μπορέσεις να επιβιώσεις πρέπει να έχεις πολύ αγάπη και κυρίως υπομονή μέσα σου;)

Μπουνιτσα.. Το μικρουλι σου ειναι πανεξυπνο κα καταλαβαινει απο τον τονο της φωνης σου πως δεν τον παιρνει να κανει και πολλα πραγματα. Δεν καταλαβαινει -ισως- τι απαιτεις να κανει εκεινη τη στιγμη, αλλα εφοσον βλεπει πως δεν εχεις διαθεση για παιχνιδια και ταρζανιες κανει την παπια και κοιμαται..

Εφοσον δεν τσιριζεις και δεν υπερβαινεις τα ορια δεν νομιζω πως βλαπτεις καποιον! Ειδικα απο τη στιγμη που εξηγεις και το λογο που γινεται αυτο.. Η Μαρια περνουσε τετοιες φασεις με τον υπνο μεχρι που βρηκαμε ενα "ποιηματακι" το οποιο το λεμε ΚΑΘΕ βραδυ πριν την αφησουμε στο κρεβατι.. Της εξηγουμε πως ειναι ωρα για υπνο, πως θα ειμαστε απ' εξθω σε περιπτωση που χρειαστει κατι, αλλα θα τα πουμε το πρωι. Απο 10 μηνων που της το ειπαμε αυτο δεν μου ξαναεκανε νερα στον υπνο.... Καταλαβε? Το πηρε ως μερος της ρουτινας? Θα σε γελασω! Παντως εκτοτε, μου εχει σηκωθει μονο αν ειναι αρρωστη και οταν καναμε τη μεταβαση απο κουνια σε κρεβατι μεχρι να συνηθισει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τα υλικά αγαθά δεν μας κάνουν σε καμία περίπτωση ευτυχισμένους. Απλά όταν δεν υπάρχουν εφόδια για να στηθεί ένα σπίτι εκεί δοκιμάζεσαι!!!

για μενα αν δεν υπάρχουν ψυχικα εφόδια, δοκιμάζεσαι.....

οι δικοί μου πάντα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι.... και κάνανε... περιουσία.... μια χαρα τα καταφέρανε!!! ξέρεις κάτι όμως;;; δε μου λέει τίποτα..... χάσανε τα πιο όμορφα χρόνια με τα παιδιά τους.... τι να τα κάνω εγώ τα σπίτια που στερήθηκα τους γονείς μου;;; να τα χέσω..... και στη τελική σε νοικι μενω κι εγω χωρις καμια βοήθεια.... και πάλι χέστηκα.... είμαστε καλά με το Τολ!!!!!! και μόνο αυτό με κάνει ευτυχισμένη!!!!!!!!!!

θέλω να πω μ' αυτό, πως πάντα πρέπει να υπάρχουν όρια.... να μην υπερβάλουμε....

χωρις παρεξήγηση ε;;;; ;)

Φαίη δε ξέρω τι να πω;;;;;

ειναι πονηρός μάλλον και τόσο καιρό με παίζει.... σου λέει τι θα κάνει;; θα μου κάνει όλα τα χατήρια.... και τώρα δυο φορές που τ' άκουσε γάτα ο τραμπαλιζέ!!!!

ρε μήπως είμαι χαλαρή και με πατάνε;;;;

ο κων πάλι σήμερα με πολύ αποφασηστικό τόνο του ειπα να πάει στο δωμάτιο του και το κρεβατι του... αφού πρώτα είχαμε ετοιμαστεί για ύπνο... είχαμε κάνει αγκαλιές και φιλιά....

τελικά τον βρήκα να κομάται στο πατωμα..... :confused::confused:

καλή μου μπουνίτσα εννοείται ότι μας πουλάνε και μας αγοράζουν από μηνών ακόμη! αυτή τη συζήτηση είχαμε και με μια φίλη στην Αμερική, που μου έλεγε ότι η δικιά της όταν τρώει με τη μπέιμπι σίτερ το σκουπίζει το πιάτο της, όταν τρώει με τη μαμά κάνει κόνξες, ζητάει φρούτο, ζητάει γιαούρτι κλπ και τελικά ούτε τα μισά δεν τρώει. Το ίδιο και στον ύπνο, με τη σίτερ κοιμάται αμέσως χωρίς κιχ, από τη μαμά θέλει να κάθεται δίπλα της, ενίοτε να έχει και το χέρι της κάτω από την κοιλιά της.

ο δικός μου ο εωσπόρος, όταν της λέω σε κάτι "όχι!", το αφήνει και ψευτοκλαίει. όταν της λέει ο πατέρας της όχι, γέρνει το κεφαλάκι στον ώμο και του χαμογελάει όλο νάζι μισοκλείνοντας τα μάτια! και είναι μόνο 11 μηνών!

σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε πιο σταθερές πιστεύω, χωρίς φωνές και υστερίες, αλλά να τους δίνουμε να καταλάβουν τι θέλουμε από αυτά. Βέβαια αυτό στα λόγια καλό ακούγεται, στην πράξη όμως...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

δεν ξέρω ούτε την χάρλοου ούτε τον άντρα της! κάνοντας όμως ένα γενικό σχόλιο, έχω να πω το εξής : σίγουρα η κοινωνική μας συμπεριφορά είναι ενδεικτική της προσωπικότητάς μας αλλά δεν είναι δεσμευτική ως προς την προσωπική μας σχέση! ο καλύτερος φίλος μπορεί να είναι ο χειρότερος σύντροφος, για λόγους που δεν ξέρουμε / δεν βλέπουμε / δεν μπορούμε να δούμε / δεν θέλουμε να δούμε / για λόγους που μας φαίνονται "αστείοι" ή "λίγοι"... μόνο το ζευγάρι ξέρει...

name the place and date..............κερνάω κολόμπαρο λέμε (για τα καλά σου λόγια)..............

γιατί αν περιμένω από τις άλλες συμπαράσταση σώθηκα:tongue::tongue:

name the place and date..............κερνάω κολόμπαρο λέμε (για τα καλά σου λόγια)..............

γιατί αν περιμένω από τις άλλες συμπαράσταση σώθηκα:tongue::tongue:

τι θα πιεις στο κωλομπαρο εσύ? αναψυκτικο???????? χεχεχεχ

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααα :P

Σόρρυ που χάθηκα χτες, αλλά έτρεχα με την δουλεια να μπαλώσω όσο μπορουσα το κενό για το οποίο τα άκουσα από την διευθυντρια :rolleyes:

Σας ευχαριστώ όλες για τα καθησυχαστικά λόγια, προσπαθώ και εγώ να απομακρύνω τις αμφιβολίες από το μυαλό μου, άλλωστε το άγχος δεν μου προσφέρει τπτ ;)

Ενα εχω να δηλωσω το διποδο της Χαρλοου ειναι αξιολατρευτο!!!!!! Φοβερο χιουμορ και καλοσυνατος και γλυκος ανθρωπος!!!

Άααααααααααντε, δεν σε πιστεύω :D:D:D:D:D

Ρηνιώ δεν ξέρω τι ποιοτητα έχουν τα έπιπλα του πράκτικερ και μάλιστα σε σχέση με ΙΚΕΑ κλπ αλλά έχε υπόψη σου ότι όλες αυτές οι εταιρείες βγάζουν καθορισμένα μεγέθη. Αν δηλ το επιπλο δεν σου κάνει έστω και για λίγα εκατοστά αυτό δεν διορθώνεται, πρέπει να βρεις άλλο.

Ο %@καιρος μου εχει σπάσει τα νευρα. Ήταν να πάμε σε πάρτυ που αναβλήθηκε λόγω βροχής για αύριο :( (θα γινοταν στην ταράτσα)

Απο που να αρχισω, ας αρισω απο το συμπαθες διποδο που προσμετρουνται τα θετικα πιο πολλα απο τα αρνητικα και λιγο στον κοσμο του να ειναι δεν περιαζει βρε Χαρλοου εμπνεει καλοσυνη και αγαπη σαν ανθρωπος μην το ξεχνας οταν σε φρικαρει καμια φορα.

Εγω σπανια πεφτω εξω σε εκτιμηση ανθρωπου κατα βαθος και η ημιτρελη Χαρλοου το ξερει!!!!!!!!χαχα!!!

Ρηνιω ολοι ετσι αρχιζουν μαλλον οι περισσοτεροι. Και εμεις οταν αποφασισαμε να συζησουμε ενα κρεβατι ειχαμε μονο σε 75 τετραγωνικα μετα σιγα σιγα ενα ενα τα πηραμε ολα . Σημασια εχει να ειναι ενωμενο το ζευγαρι αυτο δοκιμαζεται με την συγκατοικηση και πριν παντρευτεις καλο ειναι να το εχεις τσεκαρει. Καλη δυναμη σας ευχομαι!!!!!!

Φαιη πως δεν το προσεξα οπου μπαμπας τσουπ ο Μαριος και τον Λευτερη και τον Βασιλη τους συμπαθει πολυ!!!!

Σημερα απο το πρωι στραβωσε μαζι μου ο Μαριος γιατι του ελεγα να φαει την φρουτοκρεμα και τον επιασε μπαμπακιαση με αποτελεσμα να του λεω ελα να βαλουμε τα ρουχα σου να παμε βολτα και να με διωχνει. Ηθελε χρονο με τον πατερα του μονοι τους προσπαθησα να του πω ξανα ντυσου να παμε ολοι μαζι βολτα αλλιως θα φυγω μονη μου και αυτο με χαιρεταγε να φυγω μονη μου ετσι και εγω ανοιξα την πορτα και εφυγα μονη μου. Στενοχωρηθηκα λιγο αλλα λογικο να του λειπει ο πατερας του. Πηγα βολτα στα μαγαζια και εκανα σοπινγκ θεραπυ πηρα στον Μαριο ωραιο μαγιω και καπελα δυο και γυρισα πισω μετα απο κανενα τριωρο.

Μια χαρα περασανε οι δυο τους ο Κ του ελεγε να πανε βολτα αλλα αυτος δεν ηθελε προτιμουσε να κατσουν σπιτι οι δυο τους χαμος το σπιτι μετα αλλα δεν πειραζει αφου περασανε καλα.

Τωρα πηγαν μαζι σουπερ μαρκετ στο φτυσιμο εγω σημερα.

Ellaki πως ειστε σημερα?

κορίτσια σας ευχαριστώ που μετριάζετε την αγωνία μου και με βοηθάτε να ηρεμώ!!!οι κουβέντες σας είναι καθησυχαστικές....

ένα-ένα λοιπόν και σιγά-σιγά και όλα φτιάχνουν....ουφ!!!ευτυχώς που υπήρξαν κι άλλοι πριν απο μας κι έτσι μας δείχνουν τον δρόμο!!!!σας ευχαριστώ πολύ!!!

η Μάρα τί κάνει;έχει κάποια επικοινωνία μαζί της;όλα καλά με τον πεθερό της και τη βάφτιση;όποια επικοινωνεί ας της δώσει τις ευχές μου αφ'ενός μεν για τη βάφτιση της μικρής της (να ζήσει το νεοφώτιστο) αφ'ετέρου δε για τον πεθερό της (υπομονή και κουράγιο)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

τι θα πιεις στο κωλομπαρο εσύ? αναψυκτικο???????? χεχεχεχ

kiwi sprite!!! έγω γίνει πολλές φορές ρεζίλι................αλλά όλοι με παίρνουν στην παρέα τους.............κάποιος πρέπει να του γυρίσει το βράδυ σπίτι μετά τους τόνους τα ξύδια που έχουν πιει:tongue::tongue:, γιατί άμα τους σταματήσει καμιά τροχαία δεν θα τους πάρουν απλώς τα δίπλωμα , θα τους σώσουν στην στενή.

Συμφέρω να με έχεις στην παρέα όταν είναι για μπουζούκια και κολόμπαρα.... έχω χρεη σωφέρ μετά!!!:D

Sequel με τη γιαγιά μου: Είμαι στο αμάξι και οδηγάω,πάω να πάρω τα αποτελέσματα της μαστογραφίας (μάλλον θα ζήσω λίγο ακόμα, από ότι διάβασα στα ψιλά γράμματα).

Παίρνει το δίποδο στο κινητό και μου λέει:

-Πήρε ο πατέρας σου τηλέφωνο και είπε ότι τον πήρε η θεία σου. Η γιαγιά έχει 4 μέρες παραισθήσεις τώρα και δεν είναι καθόλου καλά. Φωνάζει τον παππού, το γιο της (τον πατέρα μου) και όποιον έχει αποδημήσει εις Κύριον τα τελευταία 50 χρόνια. Είπε η θεία σου να ανέβει ο πατέρας σου να την δει μπας και πεθάνει και δεν προλάβει!!!!

Αρχίζω και κάνω ράλλυ μέσα στο πασαλιμάνι με φουλ κίνηση να γυρίσω πίσω. Παίρνω τον πατέρα μου και του λέω -ετοιμάσου έρχομαι να σε πάρω.

και λεω του δίποδου ντύσε το παιδί να το πάρω μαζί μου (δεδομένου ότι πεθαίνει η γιαγιά να τη δει για τελευταία φορά).

και αφού έχω φάει ΤΙΣ μούτζες από τους διπλανούς οδηγούς, φτάνω με το αμάξι (ανέπαφο............οποία έκπληξη:tongue::tongue:), το παρατάω στη μέση του δρόμου ανεβαίνω επάνω, αλλάζω, μου λέει το δίποδο θα'χθω μαζί σας (ανακουφίζομαι που δεν θα οδηγήσω γιατί στο μεταξύ μ'εχουν πάρει τα ζουμιά)..............παίρνω το παιδί και κατεβαίνω κάτω να πάρω τον πατέρα μου...........................................

Ο οποίος πατέρας μου κάθεται με την ησυχία του και μόλις με βλέπει μου λέει "Πως κάνεις έτσι? Πάμε κι αύριο άμα έχεις δουλειές"

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αρχίζω να βλέπω αστράκια από τα νεύρα μου και λέω -Χάρλοου παιδί μου κρατήσου μέχρι να δούμε ποιός δουλεύει ποιόν.

Τους βάζω όλους στο αμάξι, σωρηδόν πατηδόν για Βάρη.

Φτάνουμε και με γνήσια έκπληξη ρωτάει η θεία μου τι κάνουμε εκεί:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τα νεύρα μου έχουν αρχίσει να με βαράνε σοβαρά, αρχίζει και πονάει όλη η δεξιά μερια του σώματός μου και ο πόνος στη δεξιά μερια τους εγκεφάλου μου με κάνει να βλέπω όντως αστράκια στο δεξί μάτι.

Ρωτάω τη θεία μου τι γίνεται με τη γιαγιά πρώτα απ΄όλα και τη βλέπω κι εγώ ότι όντως δεν έχει πολλά ψωμιά η γριούλα και βασανίζεται να βγει η ψυχή της.

Μου λέει η θεία μου ότι δεν είπε να ανέβουμε μαλιοκούβαρα, απλά είπε να ανέβει ο πατέρας μου ΜΠΑΣ και πεθάνει η γιαγιά και δεν την έχει δει.... αλλά όχι σώνει και καλά τώρα.

Είμαστε όλοι ταλαιπωρημένοι και το δίποδο επίσης και βγαίνει έξω να πάει να πάρει το φρεντο του.

Βλέπει μια γρατζουνιά στο αμάξι του και με αρχίζει στον εξάψαλμο.... λέω από μέσα μου -χέστον και μπαίνω μέσα στο σπίτι.

Έρχεται από πίσω ο πατέρας μου και αρχίζει το σχετικό κήρυγμα για τα αυτοκίνητα (καθότι επαγγελματίας οδηγός για 40 χρόνια).

Και του λεω απερίφραστα "δεν με χέζετε κι εσύ κι ο γαμπρός σου με το γαμημένο το αμάξι του μη του το φέρω καπέλο?"

Αντιλαμβάνετε ο ανθρωπάκος ότι γυαλίζει το μάτι μου και το σταματάει εκεί το θέμα.

Γυρίζουμε όλοι Πειραιά και μόλις αφήνουμε τον πατέρα μου του λέω ( με πολύ ήρεμο τρόπο) "Αγάπη μου πόσες φορές σου έχω πει ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ?"

Απάντηση "Ωχ! συγνώμμη το ξέχασα"

Η ίδια φάση με γρατζουνισμένο αμάξι και σχόλια μπροστά στον πατέρα μου και "ωχ: συγνώμμη το ξέχασα" έχει γίνει τουλάχιστον 6-7 φορές (είπαμε είναι μεγάλος σπασαρχίδης το άτομο).

Χάρλοου ανάπηρη από την δεξία μεριά χαπακώνεται και πέφτει ξερή στο κρεβάτι,

Ξυπνάει 6.30 το απόγευμα παίρνει Χαρλόπαιδο και δίποδο και πάνε σινεμά (KungFu Panda 2).

Γυρίζουμε, χωρίς να χτυπήσει τηλέφωνο, οπότε η γιαγιά ζει ακόμη.

Χάρλοου ανοίγει pc και γράφει τον πόνο της.

Σε λίγο κλείνει pc πάει βάζει πλυντήριο, κάνει ντους και πάει να ξεραθεί.

Ελπίζει ειλικρινά μην πεθάνει η γιαγιά μέσα στη νύχτα γιατί δεν θα αντέξει ξανά να τρέχει στη Βάρη βραδυάτικα.

Αν δεν σαν "ξαναδώ" Καληνύχτα σας;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...