Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα! Ανοίγω εγώ το μαγαζί μιας και είμαι ξύπνια από τις 5:30.:rolleyes:

Πολύ ζήλεψα που περάσατε καλά χτες ρεεεεεεεεεεε! Ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί αλλά δυστυχώς ο σύζυγος άργησε να γυρίσει. Και σήμερα πάλι έφυγε αχάραγα και θα γυρίσει +άπειρον. Μοναξιές λοιπόν πάλι.

Καλά να περνάτε κούκλες και περαστικά στα αρρωστάκια σας!

Μπουνίτσα κι εμείς με δόντια βασανιζόμαστε, βγάζει 3 μαζεμένα. Κουράγιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Λευκούλα τόσο πρωινός τύπος είναι η μικρή σου?

Ζούπυ έχεις δίκιο...διακοπές είναι! Απλά πάντα αισθανόμουν τύψεις που άφηνα τα παιδιά πίσω κι ας ήξερα ότι δε γινόταν διαφορετικά.

Ανακοινώνω ότι ο σύζυξ από Δευτέρα είναι σπίτι. Θα τον καλούν όταν χρειάζεται.. Νταξξξ, τι να κάνουμε? Καλά που δουλεύω ακόμη εγώ! Χάλασε ο κόσμος όμως να ήμουν εγώ στη θέση του?

Bounitsa τελικά δεν τις γλυτώνουμε τις αρρώστιες ακόμη και το καλοκαίρι γμτ. Περαστικά σας.

Χθες σηκώσαμε χαλιά, άλλαξα κουρτίνες στα υπνοδωμάτια και το βράδυ μου φέρανε το καινούριο τραπέζι..

Τώρα κάθομαι στο μπαλκόνι στο καφέ μου τραπέζι με τις rattan καρέκλες κ απολαμβάνω φραπεδούμπα.

Πως περάσατε χθες?

Η κόρη μου με έχει τρελάνει. Σας το είπα?

Πήρε κάτι παλιές καρέκλες που είχαμε χθες και πήγε να σκαρφαλώσει τα κάγκελα. Έβαλε και δίχτυ ο Γ. και δεν την βολεύει τη μανταμ!

Τώρα το πρωί, πήρε το σφουγγαράκι της κουζίνας κι έχει σαπουνήσει τον τόπο όλο!

Καθαρίζει τα καθαρά...χαχαχα

Καλημερα σε ολες, προσοχη Νιτσα με το μπαλκονι ουτε στιγμη μονη της, τα τρεμω τα μπαλκονια.

Χθες ηταν υπεροχα πραγματικα περασαμε τελεια και ολες οι τρουπρες ηταν αστερια!!!!!! Ο Μαριος ξετρελαθηκε ξυπνησε δυο η ωρα για γαλα το πρωι και μετα κοιμηθηκε σερι.

Ενα εχω να δηλωσω το διποδο της Χαρλοου ειναι αξιολατρευτο!!!!!! Φοβερο χιουμορ και καλοσυνατος και γλυκος ανθρωπος!!! Απο εδω και περα ειμα φαν του διποδο σου Χαρλοου μην ξανακουσω κουβεντα χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χάρλοου, σας έχει μιλήσει η παιδίατρος για το εμβόλιο της φυματίωσης (μετά τα 6)...? έχω μπει (πάλι) σε σκέψεις...

Ο δικός μου παιδιάτρος μου είπε να μην το κάνω γιατί το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν προστατεύει.

Και μου είπε επίσης ότι δεν το λέει μόνο αυτός. Αυτή είναι η θέση της επίσημης παιδιατρικής εταιρείας (ή πως αλλιώς λέγεται).

Οπότε δεν................

Ενα εχω να δηλωσω το διποδο της Χαρλοου ειναι αξιολατρευτο!!!!!! Φοβερο χιουμορ και καλοσυνατος και γλυκος ανθρωπος!!! Απο εδω και περα ειμα φαν του διποδο σου Χαρλοου μην ξανακουσω κουβεντα χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

Είπα εγώ το αντίθετο:?:

Είναι όλα αυτά που λες...................αλλά είναι και μεγάλος σπασαρχίδης ρε φιλενάδα. όπως έχω πει κι άλλες φορές, έχω 2 πεντάχρονα στο σπίτι και όχι ένα.

Θα σας στον στείλω σε όλες να μείνετε μαζί του κα'να μήνα να δείτε και τα κουσούρια του εκτός από την καλοσύνη και το χιούμορ του.:-P

και σιγά μη βρω το δίκιο μου με σας εδώ μέσα:tongue:

και δεν θέλω αντιρρήσεις............είπαμε είμαι νευρασθενική και παίζω σε δική μου κατηγορία:tongue:

Αχ! ωραία ήταν εχτές..............και τα σουβλάκια θεϊκά!!!!

Χάρλοου ήμουν σίγουρη!!!

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτή τη ζωή...χαχαχα

Έπιασα σιδέρωμα κι έχω απηδήσει...Πολύ ρουχομάνι ρε κορίτσια.

Έχω σταματήσει να σιδερώνω κάλτσες και πετσέτες. Ότι χειμωνιάτικο μας ξέμεινε τ' ανεβάζω ασιδέρωτο...Η τεμπέλα!

Το βράδυ περιμένω και κουμπάρους...χμχμχμ

Για το πρωτο και το βιβλιαριο σε εχασα......για τα επιπλα τωρα. Εμεις οταν μειναμε μαζι με τον Λ ειχαμε 2 χαλια απο την γιαγια μου χειροποιητα, ενα πουφ δερματινο και το κρεβαττι που μολις ειχα αγορασει. Τρωγαμε κατω στο πατωμα. Ουτε ΤΒ δεν ειχαμε που λεει. Σιγα σιγα το φτιαξαμε. Αλλα θα σου πω τι καναμε. ΔΕΝ πηραμε φτηνα επιπλα. Καναμε αργααααααα αργα και αγοραζαμε καλα κομματια. Μας πηρε 2 χρονια να το τελειωσουμε αλλα το καναμε οπως θελαμε ακριβως και με επιπλα που θα μεινουν. ΑΛΛΑ αν δεν σε βγαζει καθολου το οικονομικο εγω θα σου ελεγα οχι πρακτικερ αλλα ΙΚΕΑ....πολυ καλυτερο σε ποικιλια απο καναπεδες και κρεβατια μεχρι παπλωματα και πιατα και κατσαρολες. Τα παντα για το σπιτι και για ολα τα πορτοφολια. Καλη αρχη Ρινιω ;)

Εμεις νομιζω.......μμμ......πως ξανακυλησαμε σε ουλοστοματητιδα. Της ειδα το στομα. ΙΔΙΑ εικονα ερεθισμου με την αλλη φορα, ΙΔΙΑ δεκατα 37.7, ιΔΙΑ ολα. Και εχω ΚΑΙ εγω αφθα....μια βεβαια αλλα τυχαιο? δεν νομιζω. Δεν ξερω....τι να πω. Την καθαρισα με σοδα και εβαλα μελανι για το βραδυ που ειναι δυναμιτης. Και βλεπουμε. Δεν λες παλι καλα που ειμαι υποψιασμενη ????

Αντε και καλα ξεμπερδεματα λεμε......

Γεια σας!

Καταρχην Ρηνιω δεν το εχω καθολου αυτο με τα βιβλιαρια και τα λοιπα που λες. Δευτερον για τα επιπλα κι εμεις καπως ετσι ξεκινησαμε με το Β το 2006 που αποφασισαμε να μεινουμε οι δυο μας (στην αρχη μεναμε στο πατρικο μου μαζι με τους δικους μου). Στην αρχη κοιμομασταν στο πατωμα, τρωγαμε ακουμπωντας πανω μας και σιγα - σιγα αγορασαμε διαφορα πραγματακια. Για κρεβατι μπορω να σου πω με σιγουρια πως ναι, τα πρακτικερ ειναι καλα. Απο εκει εχω παρει την κρεβατοκαμαρα μου και μου εχει βγει κατι παραπανω απο γερη. Γενικα η ποιοτητα τους ειναι κατα τη γνωμη μου καλη. Απλα αν θελεις ακομα πιο φθηνες τιμες για τωρα που ειναι αρχη, πηγαινε και απο ΙΚΕΑ ή Leroy Merlin.

Μανουλο-Ελλ περαστικα σας! Ευχομαι να περασει γρηγορα και το ιδιο ελαφρα με την προηγουμενη φορα!

ρηνιώ μου κι εμείς σιγά σιγά τα αγοράσαμε τα πράγματα. όταν μείναμε μαζί με τον Α. είχαμε μόνο τα πράγματα που είχα απο φοιτήτρια και σιγά σιγα αγοράζαμε αυτά που χρειαζόμασταν. καλή αρχη ρηνιώ και σιγά σιγά ολα θα τα τακτοποιήσετε!

καλημέρα και σας ευχαριστώ!!

αυτό που εννόησα με το βιβλιάριο ήταν το εξής:αν πιάσω δουλειά ως baby sitter λόγω του ότι δεν θα έχω ένσημα,για να είμαι ασφαλισμένη να με πάρει ο Νίκος στο δικό του βιβλιάριο...αν ξαναβρώ δουλειά όπου ασφαλίζομαι ξαναγυρνώ στο δικό μου,σωστά;

όσο για τα έπιπλα κι εγω προς IKEA προσανατολίστηκα αρχικώς αλλά επειδή η αδερφή μου αλλάζωντας την παλιά της κρεβατοκάμαρα πήρε απο κει και είναι πανέμορφη γι'αυτό μετά σκέφτηκα τα PRAKTIKER.

το θέμα είναι πως δεν βρίσκω δουλειά και όσο και να το σκέφτομαι το εγχείρημα,χωρίς δική μου δουλειά (+1 μισθός δηλαδή) φοβάμαι να το κάνω..φοβάμαι οτι αν αρχίσουν τα οικονομικά θα φθαρεί η σχέση,κι αυτό με τρομάζει όσο τίποτα.

Ellephriem περαστικά σας!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα σας! Ξεκιναω με τα χθεσινα:

Αρια η μικρη ειναι ολοϊδια εσυ! Ειναι πολυ γλυκο πλασματακι, να τη χαιρεσαι!

Μαρκοπουλακι χαρηκα πολυ που εισαι καλυτερα! Ο Μαριος προς το τελος ειχε γινει "ενα" με το Β. το προσεξες? Πολυ πλακα ειχε!!

Harlow εγω για εσενα δεν εχω να σου προσαψω τιποτα! Ισως επειδη μου φανηκε γνωριμη η "τρελα" στο ματι και συμπασχω! ;) Παντως ασε το Χριστιανο ησυχο βρε παιδι μου, μια χαρα ειναι ο ανθρωπος!!

Αερικακι ευχαριστω πολυ για την εξοικονομηση βενζινης και γενικα ευχαριστω για ολα, ξερεις εσυ! ;)

Ειρηνακι η Ζωιτσα ηταν θεα με τα κοτσιδια της! Θα σας δουμε το απογευμα! :D

Οι υπολοιπες που μας τη "σκασατε" ελπιζω να τα καταφερετε την επομενη φορα!

Περασαμε απλα τελεια!!! :D

Στα σημερινα τωρα:

Μανουλο-Ελλ πως ειναι το παιδι? Ελπιζω να ξημερωσατε καλα!

Νιτσα ειδα τη μικρη στο face, θεα ειναι και σου μοιαζει παρα πολυ!

Κικη ξεχαστηκα τις προαλλες, μη σε παιρνει απο κατω, ολα θα πανε καλα!

Ρηνιω ναι, ισχυει αυτο που λες. Κι εμενα ο Β με εχει στο βιβλιαριο του εδω και 3 χρονια που δεν εργαζομαι, οταν βρω δουλεια θα μπω στο δικο μου κανονικα. Για τα επιπλα και -δη- για τις κρεβατοκαμαρες απο το praktiker στο ειπα και χθες: εγω λεω ΝΑΙ δαγκωτο! Και η αδερφη σου την πηρε απο εκει ε? Ειδες τι ομορφες που ειναι? ;) Και πανω απ' ολα γερες! Τωρα για τα οικονομικα και τα υπολοιπα που λες, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα στις εποχες αυτες που διανυουμε, δυστυχως ολες οι σχεσεις δοκιμαζονται. Αν πιστευεις πως θα αντεξετε, τολμησε το! Ειναι γνωστο πως "η φτωχεια φερνει γκρινια" αλλα οταν υπαρχει αγαπη, ολα ξεπερνιουνται! ;)

Λευκη τι ωραρια ειναι αυτα παιδι μου? Καλο κουραγιο!

Μπουνιτσα περαστικα στον Κων/νο και με το καλο να βγουν τα δοντια του Τραμπαλιζε!

Ζουπυ πως εισαι?

Αγγελινα εσυ ολα καλα? Ο μικρος?

Το "ενεργο μελος" εχει ψιλοχαθει ή μου φαινεται?? Θα τη βγαζει στις βολτες μαλλον τωρα που ανοιξε ο καιρος! ;)

Εμας ο μπαμπας μας σχολασε στις 6 το πρωι και το πηρε σερι μεχρι τωρα. Δεν ηθελε να κοιμηθει, ειχε υπερενταση και ειπε πως προτιμα να καθησει ξυπνιος! :roll: Η Μαρια σηκωθηκε στις 7 κι εμενα με αφησαν να κοιμηθω και να λιωσω!

Το απογευμα εχουμε θεατρο με την κιουλτοοικογενεια και τη μεταξακοοικογενεια! :-P Και μετα κουνιες στο παρκο στο Γουδη!

Πολλα φιλια και καλο Σ/Κ σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

δε διαφωνώ οτι οι σχέσεις έτσι δοκιμάζονται...εγω όμως πριν 4 χρόνια το είχα ξανακάνει με τον πρώην μου και είδα και τα ζόρια...είμαι σίγουρη δηλ οτι μπορώ να ανταπεξέλθω...ο Νικολάκης που δεν έχει φύγει απο το βρακάκι της μαμας δεν ξέρω...:mad:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

...αυτό που εννόησα με το βιβλιάριο ήταν το εξής:αν πιάσω δουλειά ως baby sitter λόγω του ότι δεν θα έχω ένσημα,για να είμαι ασφαλισμένη να με πάρει ο Νίκος στο δικό του βιβλιάριο...αν ξαναβρώ δουλειά όπου ασφαλίζομαι ξαναγυρνώ στο δικό μου,σωστά;

σωστά! εξάλλου, όταν θα έχεις δικά σου ένσημα, θα σε υποχρεώσουν σε ατομικό βιβλιάριο!

όσο για τα έπιπλα κι εγω προς IKEA προσανατολίστηκα αρχικώς αλλά επειδή η αδερφή μου αλλάζωντας την παλιά της κρεβατοκάμαρα πήρε απο κει και είναι πανέμορφη γι'αυτό μετά σκέφτηκα τα PRAKTIKER.

για το θέμα των επίπλων... όταν μείναμε μαζί με τον άντρα μου (και στη συνέχεια γάμος) αγοράσαμε "καλά" και "βαριά" έπιπλα... τώρα, ετοιμαζόμαστε (μέχρι το τέλος του καλοκαιριού) για μια γενικότερη ανακαίνιση στο σπίτι και μάλλον θα πάμε ικεα... πλέον είμαι της άποψης (να μην είναι και για τα σκουπίδια βέβαια)... ότι πιο ελαφρύ - εύκολο - λιτό - φθηνό - χαριτωμένο, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

τα σπίτια είναι για να τα ζούμε κι όχι για να τα κάνουμε μουσεία!

το θέμα είναι πως δεν βρίσκω δουλειά και όσο και να το σκέφτομαι το εγχείρημα,χωρίς δική μου δουλειά (+1 μισθός δηλαδή) φοβάμαι να το κάνω..φοβάμαι οτι αν αρχίσουν τα οικονομικά θα φθαρεί η σχέση,κι αυτό με τρομάζει όσο τίποτα.

μη φοβάσαι! όχι ότι δεν υπάρχουν πολύ δύσκολες αντικειμενικές συνθήκες αλλά η ζωή δεν σταματά... κι εμείς όταν ξεκινήσαμε, με ελάχιστα ζούσαμε! αλλά ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου...

Ellephriem περαστικά σας!!!

ελλ, γρήγορα περαστικά κι από μένα!! τι της το προκαλεί? φάρμακο / φαγητό??

Ο δικός μου παιδιάτρος μου είπε να μην το κάνω γιατί το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν προστατεύει.

Και μου είπε επίσης ότι δεν το λέει μόνο αυτός. Αυτή είναι η θέση της επίσημης παιδιατρικής εταιρείας (ή πως αλλιώς λέγεται).

Οπότε δεν................

ναι, ξέρω ότι είναι αμφιλεγόμενο εμβόλιο... αλλά έχουν αυξηθεί δραματικά τα ποσοστά φυματίωσης... τέλος πάντων, δεν είναι και για τώρα! από χειμώνα, βλέπουμε...

Είπα εγώ το αντίθετο:?:

Είναι όλα αυτά που λες...................αλλά είναι και μεγάλος σπασαρχίδης ρε φιλενάδα. όπως έχω πει κι άλλες φορές, έχω 2 πεντάχρονα στο σπίτι και όχι ένα.

Θα σας στον στείλω σε όλες να μείνετε μαζί του κα'να μήνα να δείτε και τα κουσούρια του εκτός από την καλοσύνη και το χιούμορ του.:-P

και σιγά μη βρω το δίκιο μου με σας εδώ μέσα:tongue:

δεν ξέρω ούτε την χάρλοου ούτε τον άντρα της! κάνοντας όμως ένα γενικό σχόλιο, έχω να πω το εξής : σίγουρα η κοινωνική μας συμπεριφορά είναι ενδεικτική της προσωπικότητάς μας αλλά δεν είναι δεσμευτική ως προς την προσωπική μας σχέση! ο καλύτερος φίλος μπορεί να είναι ο χειρότερος σύντροφος, για λόγους που δεν ξέρουμε / δεν βλέπουμε / δεν μπορούμε να δούμε / δεν θέλουμε να δούμε / για λόγους που μας φαίνονται "αστείοι" ή "λίγοι"... μόνο το ζευγάρι ξέρει...

Ζουπυ πως εισαι?

γλυκοφλεβαρίτσα μου, καλύτερα από υγεία! από διάθεση, δεν προλαβαίνω να σκεφθώ... πολύ τρέξιμο αυτή την εβδομάδα!

Το "ενεργο μελος" εχει ψιλοχαθει ή μου φαινεται?? Θα τη βγαζει στις βολτες μαλλον τωρα που ανοιξε ο καιρος! ;)

ναι το σκεφθόμουν κι εγώ! που χάθηκε?? άκτιβββββββββββ??!!!

σας φιλώ κοριτσάκια κι εύχομαι να περάσουμε όλοι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!:D

σ'ευχαριστώ ζούπη που μου δίνεις ακόμα ένα βηματάκι να τολμήσω......

μπορεί να μην το καταλαβαίνετε όλες σας αλλά είστε μια πολύτιμη βοήθεια!!(τουλάχιστον όσον αφορά εμένα!!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ζουπυ μου ευχομαι να καλυτερεψεις απο διαθεση! :D

Ρηνιω κι εγω ετσι αισθανομαι εδω.. Πως η μια με την αλλη εχουμε φτιαξει μια "γροθια" και βοηθιομαστε!

Να μην ανησυχεις παντως... Κι εγω πριν τον αντρα μου δεν ειχα συγκατοικησει με αλλον (ημουν και μολις 19 οταν τον γνωρισα). Ζοριστηκα, δεν αντιλεγω και αν θες ενιωσα πως μεγαλωσα αποτομα.. Οταν π.χ. εγω πηγαινα στα διαλειμματα στη σχολη και κανονιζαν ποσα να βαλει ρεφενε ο καθενας για να πανε Σαββατο στο Βερτη ας πουμε, εγω μονιμως ημουν στην απ' εξω σκεφτομενη πως τα 30 ευρω αυτα, μπορουν να πανε στα κοινοχρηστα ή στη δοση του καναπε ή στην πιστωτικη... Αλλα ειχα και το Β που δεν με αφησε μεχρι στιγμης να το μετανιωσω..

Θα σας πω ενα σκηνικο: Ειχα στη σχολη μια πολυ κακιασμενη συμμαθητρια, η οποια εν πασει περιπτωσει ζηλευε, πεταγε μπηχτουλες τυπου "Στη Φαιη μην πειτε, θα παει νωρις για υπνο το Σαββατο τωρα που παντρευτηκε" και τετοια.. Μου ζητουσε συνεχεια να βρεθουμε, να γνωρισει και το Β αλλα εγω -απο αμυνα θες?- την ειχα στην απ' εξω και το απεφευγα!

Τις προαλλες λοιπον, ειμαστε πρωι με τον Β στο μετρο μολ και αφου χαζεψαμε βιτρινες κλπ. καθησαμε για καφεδακι (η Μαρια στον παιδικο). Κι εκει που καθομαστε και συζηταμε, σκαει μυτη το φροκαλο με τον προσποιητο ενθουσιασμο "κανω πως χαιρομαι τρελα που σε βλεπω ενω στην ουσια σε εχω χεσμενη" και με αγκαλιαζει, με φιλαει, με ξαναφιλαει (!!!) και μου λεει " Παχυνες :rolleyes: πες μου πως εκανες και παιδι να πεθανω!" Της λεω κι εγω "ναι, εκανα παιδι, αλλα αμα ειναι να πεθανεις, να σου πω πως εκανα διδυμα για να σου 'ρθει πιο γρηγορα ο θανατος να μην υποφερεις". Ο Β εν τω μεταξυ παρακολουθει.. Μου λεει αυτη "πολυ μικρη βρε 'συ τα εκανες ολα!" και πεταγεται ο Β και της λεει "εμενα ετσι μου αρεσει να ειναι η γυναικα μου, τροφαντη και μικρουλα. Γι' αυτο και την εκανα μανα απο τοσο νωρις!" και γυρναει σε εμενα και μου λεει "δεν θα μας συστησεις αγαπη μου?" Τους συστηνω λοιπον και απαντα το θεϊκο ο Β "Συμμαθητριες ησασταν? Λοιπον, χωρις παρεξηγηση αγαπητη μου, αν σε πετυχαινα καπου εξω, θα σε εκανα τουλαχιστον 5 χρονια μεγαλυτερη απο τη γυναικα μου"

:lol::lol::lol::lol:

Το φροκαλο μας χαιρετησε οπως - οπως και εφυγε κατακοκκινη!!

Μην ανησυχεις λοιπον Ρηνιω μου, ολα καλα θα πανε! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κορίτσια, το έχω ξαναπεί βέβαια, εμείς παντρευτήκαμε πιτσιρίκια, 22εγώ 25ο σύζυξ, δεν είχαμε κυριολεκτικά τίποτα! Στον ήλιο μοίρα δεν είχαμε που λέει ο λόγος...

7μήνες μετά το γάμο ξεκινήσαμε να σκάβουμε, θεμέλια, για να στεγάσουμε τον έρωτα μας :), και τελικώς μετά κόποις και βασάνων μετακομίσαμε στο σπίτι μας με τον Π. 10μηνών και το μόνο που είχαμε ήταν οι τοίχοι.

Ούτε έπιπλα, ούτε κουρτινόξυλα, ούτε καν ντουλάπια! Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τ' αποκτήσουμε όλα! Οι γονείς μας, μας βοήθησαν όσο μπορούσαν με τα ηλεκτρικά και τα χτισίματα. Όλα μόνοι μας, όμως!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ 29 ο Γ. 32, έχουμε τα πάντα. Το μόνο που μας λείπει είναι οι πίνακες, ψιλοπράγματα δλδ... Συντηρούμε 2αυτοκίνητα, βαφτίσαμε 2παιδιά μόνοι μας χωρίς βοήθεια...Για να μπορώ να εργάζομαι πλήρωνα νταντά και στα 2 παιδιά μου. Ε ρε δυσκολίες που περάσαμε!

Υγεία πάνω από ολα...Όσο είμαστε υγιείς όλα γίνονται!!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαστε όλοι ελαφρως καλυτερα!!!!! επιτέλους!!!!

ρε για πειτε μου κατι.....

ο μικρος εχει θέμα με τον υπνο του.... όταν ειναι να κοιμηθεί ασν τον αφησω κατω χαλάει το κοσμο, αν τον εχω αγκαλια μου τραβάει τα μαλλιά....

λοιπόν, χτες μετά τη διαβολομέρα κι εγω ναμη τη παλευω άλλο (εκανε ζέστη, ηθελα μπάνιο, ο λαιμος να ποναει, η μυτη μπουκωμενη... ενα χαλι) τους φωναξα και στους δυο.... ο κων οκ καταλαβαινει και λουφαξε.... ο μικρός μολις αγριέψα κοιμηθηκε πραγματικα χωρις υπρβολές σε 1 λεπτό!!!!!!

και σημερα μου έκανε πάλι τα ίδια, μου τραβαγε τα μαλλια κι εκανε τα δικά του.... και μολις αγριεψα τη φωνη μου τεζα σε 1 λεπτό!!!!

κι οταν λεμε φωναξα δεν εννουμε υστεριες και μαλακιες.... απλα με εντονο υφος, αποφασιστικο, και καλα δε σηκωνω πολλα, κοιμηθειτε..... εξηγώντας παντα τη καταστση.....

αυτο τωρα για ενα μωρο 8,5 μηνων ειναι καλο;;;;;;

ο κων οκ.... ειναι 2 χρ + 1 μηνων.... καταλαβαινει κι ειναι και αλμογιο.... αρα του χρειαζεται......

ο μικρος ειναι δυνατόν να με κανει οτι θελει;;;; μηπως του κανω κακο που του μιλαω ετσι;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...