Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κίνκα σε νιώθω, χάλια μαύρα ο ένας εδώ ο άλλος εκεί.

Νιτσάκι τι γίνεται ρε γμτ με τις δουλειές...

Εμένα μου έστειλαν mail από cedefop απορριπτικό για τη μία τη θέση....:-(

Ωχ Θεέ μου να δούμε που θα μας βγάλει...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικίτσα δεν ξέρω τι γίνεται, ξέρω όμως τι θα γίνει...ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ!!!

Με τρομάζει η μέρα που θα έχω άδειο ψυγείο επειδή θα έχει κλείσει η τράπεζα και δεν θα μπορώ να πάρω χρήματα ή επειδή δεν θα έχω χρήματα οπότε δεν θα χω και λόγο να πάω στην τράπεζα.

Κινκα υπομονή! Τι να κάνεις έτσι που 'χουν τα πράγματα? Εκεί θα μείνεις ή θα πας και στο πατρικό/αδέλφια κλπ?

Είναι ωραίο το summer in Greece. Ο σύζυξ δεν θα έρθει καθόλου για μπανάκια? Δουλεύει ταυτόχρονα?

Έλα Κικίτσα, μην το βάζεις κάτω! Από τη δουλειά τι σου είπανε για το ωράριο?

Νίτσα κι ο δικός μου έτσι ήταν όλο το χειμώνα, μου έφαγε τα συκώτια. Ευτυχώς τώρα ήρθαν κάποιες δουλειές μαζεμένες και αναθάρρησε. Σας είπα που θέλει να με πάει κι εκδρομούλα, ε? Θάσο ονειρεύομαι...για να δούμε, θα μου κάτσει? Θέλω να πάω τη βδομάδα που μας έρχεται τα παιδιά για εμβόλιο και οδοντίατρο, να γράψω και τον μεγάλο στο νήπιο, να είμαι απερίσπαστη. Στον ειδικό εσείς ξαναπήγατε?

Φαίη, δεν έχω Άντζελα, δυστυχώς! Ευτυχώς το χαμήλωσε, το πρωί τον είχαν πιάσει τα μεράκια. Θα βλεπε κανενα ωραίο όνειρο φαίνεται. :rolleyes:

Κίνκα, σκέψου τα θετικά. Οτι θα έχει δυο ζευγαρια χέρια παραπάνω για το μωρό και δε θα χρειάζεται να τρέχεις για όλα μόνη σου. Κι ενα πιατο φαί έτοιμο στο πιάτο, λίγο το χεις? Ξεκουράσου, μαζεψε δυνάμεις. Δεν μπορείς να τους την αφήνεις λίγο το πρωί να κανεις καμια βολτίτσα μόνη σου? Πού είναι το εξοχικό των πεθερικών, είπαμε? Κρίμα που δεν είμαστε κοντα...έχω φάει πολύ κλεισούρα και μοναξια στο πρώτο και σε καταλαβαίνω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κίνκα, σκέψου τα θετικά. Οτι θα έχει δυο ζευγαρια χέρια παραπάνω για το μωρό και δε θα χρειάζεται να τρέχεις για όλα μόνη σου. Κι ενα πιατο φαί έτοιμο στο πιάτο, λίγο το χεις? Ξεκουράσου, μαζεψε δυνάμεις. Δεν μπορείς να τους την αφήνεις λίγο το πρωί να κανεις καμια βολτίτσα μόνη σου? Πού είναι το εξοχικό των πεθερικών, είπαμε? Κρίμα που δεν είμαστε κοντα...έχω φάει πολύ κλεισούρα και μοναξια στο πρώτο και σε καταλαβαίνω.

το κακό είναι ότι η καημένη η πεθερά μου έχει ένα πρόβλημα με τη μέση της και δεν μπορεί να την κρατήσει καθόλου τη μικρή, γιατί ούτε να τη σηκώσει μπορεί, ούτε να σκύψει ούτε τίποτε. Οπότε η πλήρης ευθύνη είναι πάλι δική μου, το μόνο που κάνει είναι να την παρακολουθεί ενώ αυτή παίζει κι εγώ κάνω γυμναστική για καμιά ώρα δλδ. Είναι και μεγάλοι άνθρωποι και δεν έχουν και καλά αντανακλαστικά αλλά και δεν έχουν πλέον στο μυαλό τους τι είναι ασφαλές για ένα μωρό κι έτσι δεν την πολυαφήνω από τα μάτια μου. Όμως το καλό είναι ότι όντως η γυναίκα ένα φαγητό το κάνει, κάνει ψώνια κλπ, όσο μπορεί βοηθάει και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Κικίτσα έχε πίστη και για τη δεύτερη θέση και πού ξέρεις; ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Σε ποιόν ειδικό? τον ψυχοθεραπευτή?

Ναι αυτον λέω. Μήπως να αναφέρατε και το θέμα με την εργασία του συζύγου, στην επόμενη επίσκεψη...δημιουργούν έξτρα τριβή, τέτοια ζητήματα μέσα σε ένα σπίτι συνήθως...:-(:sad::-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα σας!!

ρε κορίτσια, τι εννοείτε... δεν έχετε πάει ποτέ διακοπές με τα παιδιά??:confused:

μεχρι να κλεισεις 3μηνο καθε 15 πας...και εγω ετσι πηγαινα μετα ανα μηνα..

Μην ανησυχεις ολα καλα, οι γιατροι οτι ειναι το λενε δεν σου κρυβει τπτ.

Αντε με το καλο!!!!Να έχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!

μάλι, έτσι ακριβώς!!

κίνκα, καλώς ήρθες!!!

νιτσάκι, ψυχραιμία για... την δουλειά του συζύγου! αν βγαίνετε οικονομικά με τον δικό σου μισθό...

θάναι κι ευκαιρία να κρατάει τα παιδιά, να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι!;)

αγγελίνα, τι διαβάζω? ρομαντικό τριήμερο?? ζηλεύω!:rolleyes:

άντε, καλό μας απόγευμα!!

Όντως Ζούπυ... Και την χρειάζομαι την ξεκούραση.

Αγγελίνα μου, μας είπε να ξαναπάμε σε 2βδομάδες -από την επόμενη δλδ. Πρέπει να κουβεντιάσω με το Γ. το αν θέλει. Το ζήτημα είναι να πάμε και οι 2.

Δεν έχουμε κάνει διακοπές με τα παιδιά

1ον επειδή φεύγαμε πάντα για λίγο και για να φορτίσουμε μπαταρίες

2ον όταν ο Π. ήταν μικρός μας άλλαζε τα φώτα οπότε δεν ήταν να πάμε όλοι μαζί και να ξεκουραστούμε και

3ον όταν ο Π. μεγάλωσε/ηρέμησε κάναμε την Ο. που ήταν μωρό.

Πέρυσι πήγαμε 5μέρες οι 2 μας και περάσαμε τέλεια. Μετά κάτσαμε 2βδομάδες σχεδόν με τα παιδιά στην Εύβοια.

Φωτεινούλα, καλώς ήρθες!

Κικίτσα, υπομονή κ επιμονή. κάτι θα βρεθει.

Αγγελίνα, να πάτε να ανανεωθείτε!

Χριστίνα ωραίο το βίδεο. θ

υμήθηκα την κουμπάρα μας στο γάμο μου που προσπαθούσε να μας κουνάει τα δάχτυλα, βάζοντάς μας τις βέρες...είχα γουρλώσει μάτι!!!!!!!!!!!

θέλω κι εγώ έστω 4 μερούλες μόνη μου με τον Σ!

κ μετά άλλες 3-4 με την Χρύσπα κάπου εδώ κοντά. αλλά το τελευταίο μάλλον δύσκολο λόγω χαρακτήρα μικρής κ λόγω οικονομικών. εκτός αν ...

θα δείξει, αλλά από τώρα δύσκολο.

...Δεν έχουμε κάνει διακοπές με τα παιδιά

...Μετά κάτσαμε 2βδομάδες σχεδόν με τα παιδιά στην Εύβοια.

βρε συ νιτσάκι μου... κι αυτό διακοπές είναι!!

Κικίτσα, υπομονή κ επιμονή. κάτι θα βρεθει.

θέλω κι εγώ έστω 4 μερούλες μόνη μου με τον Σ!

κ μετά άλλες 3-4 με την Χρύσπα κάπου εδώ κοντά. αλλά το τελευταίο μάλλον δύσκολο λόγω χαρακτήρα μικρής κ λόγω οικονομικών. εκτός αν ...

θα δείξει, αλλά από τώρα δύσκολο.

κικίτσα, συμφωνώ με σέβη! κι εσύ - νομίζω - τα έχεις και τα δύο χαρακτηριστικά!!

σεβούλα, για τα οικονομικά (διακοπές)... δεν μπορώ να πω τίποτα...

για το άλλο που λες όμως, του χαρακτήρα... μήπως είσαι λίγο υπερβολική? παιδάκι είναι!!

γενικά πάντως, πιστεύω τα μικράκια πρέπει να φεύγουν διακοπές - ξέρω... είναι κουραστικό... - αλλά τους κάνει καλό, σε όλους τους τομείς!!

χάρλοου, σας έχει μιλήσει η παιδίατρος για το εμβόλιο της φυματίωσης (μετά τα 6)...? έχω μπει (πάλι) σε σκέψεις...

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!kinka welcome home!!!:D(ευτυχώς δεν πήγε τζάμπα το Proficiency!!!!!)

Κική...απορρίψεις κι εδω και δεν συζητάω καν για τις αξιόλογες δουλειές...(ξέρεις τι είναι να τρως άκυρο απο telemarketing?)

Νίτσα κι εγω που είμαι αρραβωνιασμένη για φέτος τις διακοπές τις ξέχασα ήδη...

έχω ένα κεφάλι καζάνι...πολλές σκέψεις τις οποίες και δε μπορώ να τις χωρέσω σ'ενα μυαλό αλλα ούτε και να τις επεξεργαστώ καταλλήλως..θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας....σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο baby sitting αλλά επειδή δεν δίνουν ένσημα λέω να πάρει ο Νικόλας στο βιβλιάριό του,να κάνουμε δηλ. πολιτικό γάμο..αν πιάσω δουλειά αλλού μετά ξαναγυρνάω κανονικά,έτσι δεν είναι;

επίσησης επειδή σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε τώρα αλλά απο έπιπλα...δεν!!!!!!!το μόνο που έχω εγω είναι μια κουζίνα,που την είχαμε σε εξοχικό που νοικιάζαμε για τη γιαγιά και τη θεία κι ένα ψυγείο μικρό,ένα καναπέ κρεβάτι και σκεφτόμαστε αρχικώς να πάρουμε το κρεβάτι του Νίκου,είναι ημίδιπλο,μέχρι να μαζέψουμε χρήματα για να τα αντικαταστήσουμε...

σκέφτηκα λοιπόν να πάμε στα PRAKTIKER να πάρουμε κρεβάτι και καναπέ που τα έχει πολύ οικονομικά,τί πιστεύετε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!kinka welcome home!!!:D(ευτυχώς δεν πήγε τζάμπα το Proficiency!!!!!)

Κική...απορρίψεις κι εδω και δεν συζητάω καν για τις αξιόλογες δουλειές...(ξέρεις τι είναι να τρως άκυρο απο telemarketing?)

Νίτσα κι εγω που είμαι αρραβωνιασμένη για φέτος τις διακοπές τις ξέχασα ήδη...

έχω ένα κεφάλι καζάνι...πολλές σκέψεις τις οποίες και δε μπορώ να τις χωρέσω σ'ενα μυαλό αλλα ούτε και να τις επεξεργαστώ καταλλήλως..θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας....σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο baby sitting αλλά επειδή δεν δίνουν ένσημα λέω να πάρει ο Νικόλας στο βιβλιάριό του,να κάνουμε δηλ. πολιτικό γάμο..αν πιάσω δουλειά αλλού μετά ξαναγυρνάω κανονικά,έτσι δεν είναι;

επίσησης επειδή σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε τώρα αλλά απο έπιπλα...δεν!!!!!!!το μόνο που έχω εγω είναι μια κουζίνα,που την είχαμε σε εξοχικό που νοικιάζαμε για τη γιαγιά και τη θεία κι ένα ψυγείο μικρό,ένα καναπέ κρεβάτι και σκεφτόμαστε αρχικώς να πάρουμε το κρεβάτι του Νίκου,είναι ημίδιπλο,μέχρι να μαζέψουμε χρήματα για να τα αντικαταστήσουμε...

σκέφτηκα λοιπόν να πάμε στα PRAKTIKER να πάρουμε κρεβάτι και καναπέ που τα έχει πολύ οικονομικά,τί πιστεύετε;

Για το πρωτο και το βιβλιαριο σε εχασα......για τα επιπλα τωρα. Εμεις οταν μειναμε μαζι με τον Λ ειχαμε 2 χαλια απο την γιαγια μου χειροποιητα, ενα πουφ δερματινο και το κρεβαττι που μολις ειχα αγορασει. Τρωγαμε κατω στο πατωμα. Ουτε ΤΒ δεν ειχαμε που λεει. Σιγα σιγα το φτιαξαμε. Αλλα θα σου πω τι καναμε. ΔΕΝ πηραμε φτηνα επιπλα. Καναμε αργααααααα αργα και αγοραζαμε καλα κομματια. Μας πηρε 2 χρονια να το τελειωσουμε αλλα το καναμε οπως θελαμε ακριβως και με επιπλα που θα μεινουν. ΑΛΛΑ αν δεν σε βγαζει καθολου το οικονομικο εγω θα σου ελεγα οχι πρακτικερ αλλα ΙΚΕΑ....πολυ καλυτερο σε ποικιλια απο καναπεδες και κρεβατια μεχρι παπλωματα και πιατα και κατσαρολες. Τα παντα για το σπιτι και για ολα τα πορτοφολια. Καλη αρχη Ρινιω ;)

Εμεις νομιζω.......μμμ......πως ξανακυλησαμε σε ουλοστοματητιδα. Της ειδα το στομα. ΙΔΙΑ εικονα ερεθισμου με την αλλη φορα, ΙΔΙΑ δεκατα 37.7, ιΔΙΑ ολα. Και εχω ΚΑΙ εγω αφθα....μια βεβαια αλλα τυχαιο? δεν νομιζω. Δεν ξερω....τι να πω. Την καθαρισα με σοδα και εβαλα μελανι για το βραδυ που ειναι δυναμιτης. Και βλεπουμε. Δεν λες παλι καλα που ειμαι υποψιασμενη ????

Αντε και καλα ξεμπερδεματα λεμε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σας!

Καταρχην Ρηνιω δεν το εχω καθολου αυτο με τα βιβλιαρια και τα λοιπα που λες. Δευτερον για τα επιπλα κι εμεις καπως ετσι ξεκινησαμε με το Β το 2006 που αποφασισαμε να μεινουμε οι δυο μας (στην αρχη μεναμε στο πατρικο μου μαζι με τους δικους μου). Στην αρχη κοιμομασταν στο πατωμα, τρωγαμε ακουμπωντας πανω μας και σιγα - σιγα αγορασαμε διαφορα πραγματακια. Για κρεβατι μπορω να σου πω με σιγουρια πως ναι, τα πρακτικερ ειναι καλα. Απο εκει εχω παρει την κρεβατοκαμαρα μου και μου εχει βγει κατι παραπανω απο γερη. Γενικα η ποιοτητα τους ειναι κατα τη γνωμη μου καλη. Απλα αν θελεις ακομα πιο φθηνες τιμες για τωρα που ειναι αρχη, πηγαινε και απο ΙΚΕΑ ή Leroy Merlin.

Μανουλο-Ελλ περαστικα σας! Ευχομαι να περασει γρηγορα και το ιδιο ελαφρα με την προηγουμενη φορα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ρηνιώ μου κι εμείς σιγά σιγά τα αγοράσαμε τα πράγματα. όταν μείναμε μαζί με τον Α. είχαμε μόνο τα πράγματα που είχα απο φοιτήτρια και σιγά σιγα αγοράζαμε αυτά που χρειαζόμασταν. καλή αρχη ρηνιώ και σιγά σιγά ολα θα τα τακτοποιήσετε!

διαβολομέρα............... και λίγα λέω.........

είμαι σκατοκρυωμένη πάλι.... πως γίνεται τον ιούνιο να αρρωσταίνεις;;;;

ο μικρός βγάζει δόντια!!! σήεμρα ειδαμε τα δυο πρωτα κατω!!!!! τη νύχτα στη; 4 ξαφνικά έκανε 38.5 πυρετό.... και πολυ πολυ γκρίνια.... και κλάμα... παραπονιάρικο....

ο Κων κι αυτός άρρωστος.....τι να πω;;;;

και δε κοιμήθηκαν το μεσημέρι κι εγώ να σέρνομαι...

το βράδυ όμως του της την είπα άσχημα... τους τα έψαλα κανονικά.... όχι με φωνές αλλά με έντονο ύφος.... πάλι δε κοιμόντουσαν, κι ο ενας ηθελα αγκαλιες κι ο αλλος τραβαγε μαλλια, και να πάνε στα κρεβατια τους ουτε συζητηση...... ε τα πήρα και τα ακούσανε.....

σε 5 λεπτά σιγή!!!!!!

και ρε γμτ μου κάνει εντύπωση πως ενα μωρο 8,5 μηνών έχει το μυαλό να σε παίζει στα δάχτυλα, να σε κάνει ότι θέλει και μόλις το μαλώσεις να λουφάξει και να μη βγάλει άχνα και να κοιμηθεί σε χρόνο ρεκόρ..... κι ούτε τούτα, ούτε εκείνα.....τι να πω;;;;;

Κίκνα καλως ήρθες στα πάτρια εδάφη ρε!!!!!!!!!!!!!!!

Νίτσα υπομονή... ελπίζω τελικά να μην απολυθεί ο καλός σου!

χαίρομαι όταν ακούω εγκυούλες να λένε ότι χτυπάνε οι καρδούλες!!!!! με το καλό malecon!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...