Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη ρε γμτ....Μπορει να μην ειναι και τιποτα και απλα να θελει να σιγουρευτει (ή να πάρει άλλη μια επίσκεψη :tongue:) αλλά εμενα μετα που το ξανασκεφτηκα με έτρωγε...

Την ΠΗΤ στο πρώτο δεν την έφτασα λόγω γηρασμενου πλακούντα, δεν ήθελε να την κρατησει άλλο μέσα

Ποιο τραγουδι ακούς τώρα? :tongue:

μαλεκονάκι δίνουν φαγητό και ωραίο φαινότανε μάλιστα! αλλά με το θείο βρέφος στην αγκαλιά δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξω τραπεζάκι μπροστά μου, να βάλω δίσκο και να φάω, θα κατέληγαν όλα στο πάτωμα, πάνω μου, πάνω της κλπ. οπότε δεν το διακινδύνευσα. ήλπιζα ότι θα κοιμόταν νωρίς και θα τους ζητούσα να μου το φέρουν μετά, αλλά μάντεψε! το σκατούλι δεν ήθελε να κοιμηθεί στην ειδική κούνια (δεν χωρούσε και πολύ καλά βέβαια, οριακά ήταν) αλλά ήθελε μόνο στην αγκαλιά της μαμάς ύπνο!

παιδιά αυτό το ταξίδι είναι απλά εφιαλτικό όταν είσαι ένα άτομο! έπρεπε να με δείτε, να σπρώχνω καρότσι με μικρή, και στην πλάτη να έχω χιαστί το λάπτοπ, πίσω ένα σακίδιο με τζιτζιμπλίκια της μικρής για την πτήση, και στον ώμο την τσάντα μου με χαρτιά και λοιπά τζιτζιμπλίκια μικρής που δεν χωρούσαν στην άλλη... και η μικρή όλο και να πετάει κάτι στο πάτωμα και να πρέπει να σκύβω να το μαζεύω! και οι Αμερικάνοι δεν σε βοηθάνε ΚΑΘΟΛΟΥ και καλά δεν επιτρέπεται... μέχρι να περάσω τους ελέγχους έκανα 500 ώρες! και μετά όπως σας είπα όοολη η πτήση αγκαλιάααα... και μέχρι να κοιμηθεί μας άκουσαν οι αιθέρες όλοι!

ευτυχώς τουλάχιστον δείχνει να στρώνει λίγο από τζετ λαγκ, μέχρι τώρα μου άλλαξε τα φώτα, βραδινός ύπνος πριν τις 4.30 τα ξημερώματα δεν έπαιζε...

αφού είπα του αντρός, άμα θέλει να μας ξαναδεί να έρθει να μας πάρει να φύγουμε όλοι μαζί, εγώ μόνη μου ΔΕΝ ξαναταξιδεύω!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλώς όρισες κι από εδώ kinka !!! Χαρά στο κουράγιο σου που τα κατάφερες με την μικρή τόσες ώρες πτήση !!!

Είδες τί ωραία που τα περνάμε στην πατρίδα οεο ???? όλο ευχάριστα θα ακούς...

Διαφημίσεις

Δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη ρε γμτ....Μπορει να μην ειναι και τιποτα και απλα να θελει να σιγουρευτει (ή να πάρει άλλη μια επίσκεψη :tongue:) αλλά εμενα μετα που το ξανασκεφτηκα με έτρωγε...

Την ΠΗΤ στο πρώτο δεν την έφτασα λόγω γηρασμενου πλακούντα, δεν ήθελε να την κρατησει άλλο μέσα

Ποιο τραγουδι ακούς τώρα? :tongue:

Ένα άσχετο ραπ. :confused::rolleyes::P

Δεν τον παίρνεις ένα τηλ. να μη σε τρώει η αγωνία?

Κίνκα, μόνο με τις γυναίκες της Ηπείρου μπορώ να σε συγκρίνω. Εγω δεν τον έκανα αυτόν τον άθλο, που να με χρύσωνες. Εδώ στη Χαλκιδική δε θέλω να κουβαλήσω μωρό. Διακοπές τον μεγάλο τον πήγα πρώτη φορά στα 3,5. Μπράβο σου, κορίτσι, άξια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ΚΙΝΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΡΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ στην Κολομβία το καταλαβαίνω, μόνο εκεί θα βρεις το καλό το πράμα για να αντέξεις τα δύο μωρά! :D:D

καλά μην νομίζετε ότι είμαι καμιά κομάντο άγρια χήνα (ούτε καν κότα χιχιχιχ), κάποια στιγμή με πήραν τα κλάματα από την απελπισία (κάπου εκεί πάνω από τα νησιά Φερόες θα ήταν) αλλά και τι να κάνεις, άμα μπεις στο χορό θα τη χορέψεις τη ρούμπα! εγώ το λέω, είμαι μια παντρεμένη single mom χεχεχε

αχ στην Αμερική δεν σε ακουμπάνε από το φόβο μην πάθεις τίποτα άσχετο και τους τρέχεις μετά με μυνήσεις... τι να πεις, αυτοί αντί για καλημέρα ανταλλάσσουν εξώδικα ;)

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Αγγελινακι κουραγιο! Βαλε κι εσυ στη διαπασων Αντζελα Δημητριου να δεις για ποτε το κλεινει! :lol: Για τα πεθερικα δεν θα πω τιποτα (ειπαμε περιμενω τον κουνιαδο σημερα), αλλα αυτη η γκρινια που νυσταζουν μεν, αλλα δεν ξανακοιμουνται δε.... ειναι ελεος!

Φωτεινακι ηρωας!! Μπραβο σου!

Αερικο τι λαμακας ο κουμπαρος!! :lol::lol::lol: Πολυ γελιο!

Αντζελακι πολυ χαρηκα που ακουσατε καρδουλα!! Ολα καλα θα πανε, κι εμενα ο γιατρος μου με εβλεπε καθε 15 μερες. Εσενα στην αρχη μεχρι -οπως ειπε και το Αερικο- να κατοχυρωθει η εγκυμοσυνη. Εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη γιατι ημουν υχηλου κινδυνου. Λογω ιστορικου (και των προβληματων που εχω στα γυναικολογικα), παχυσαρκιας και μετα λογω σακχαρωδη διαβητη που δεν ελεγχοταν ουτε με την ινσουλινη.. Τεσπα, ασε τα δικα μου, εσενα μετα την επομενη επισκεψη θα σε βλεπει οποτε πρεπει να σε δει! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυτό που με ανησυχησε ειναι ότι θελει να με δει σε 15 μερες πάλι... Είδε κάτι που δεν μου είπε? :confused:

μεχρι να κλεισεις 3μηνο καθε 15 πας...και εγω ετσι πηγαινα μετα ανα μηνα..

Μην ανησυχεις ολα καλα, οι γιατροι οτι ειναι το λενε δεν σου κρυβει τπτ.

Αντε με το καλο!!!!Να έχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κατ' αρχήν να ρωτησω την αγαπημένη μας φίλη, Κίνκα, πώς νιώθει στο πατρίντα και τι υποδοχή της έκαναν?!

Κι εγώ σαν την Αγγελίνα...δεν έπαιζε να ταξιδέψω με παιδιά με την καμία. Κοιμήθηκε καθόλου στο αεροπλάνο?

Εμείς φανταστείτε ότι διακοπές με παιδιά δεν έχουμε κάνει ΠΟΤΕ! Φέτος, αν τελικά καταφέρουμε να πάμε στο χωριό θα πάρω μόνο τον Π. μαζί μου.

Μάλεκον μην αγχώνεσαι ρε! Ωραία είναι αυτά. Τώρα, κάθε 3 και λίγο στο γιατρό θα είσαι!!! Αχ θυμάμαι πόσο μου άρεσε εμένα όταν πήγαινα.. Ήταν η αγαπημένη μου επίσκεψη.

Harlow θα τον στείλω ευχαρίστως διότι θα μου σπάσει το νευρικό σύστημα. Το χειρότερο είναι που πέρυσι -5μήνες άνεργος- δεν με άφηνε ούτε βρακί να πάρω!!! Είχε αγχωθεί και διαχειριζόμασταν τα χρήματα μας με πολύ προσοχή.

Νίτσα μου από τη μία χαίρομαι που ήρθαμε, ελληνικό καλοκαίρι άλλωστε ;) και η μικρή την έχει καταβρεί, είμαστε στο εξοχικό των πεθερικών κι έχει ξετρελαθεί με το σκυλί και τα γατιά, την αμολάω και στην αυλή με την περπατούρα και ξεδίνει, βλέπει καινούρια πράγματα και πρόσωπα κλπ.

Από την άλλη, σκέφτομαι τον καλό μου που είναι μόνος του και δίνει κι αυτός τον αγώνα του, σκέφτομαι κι εμένα που είμαι πάλι μόνη με το μωρό, χωρίς τον άνθρωπά μου να είμαστε σαν νορμάλ οικογένεια επιτέλους, άσε που η παρέα με τα πεθερικά μόνο κάποια στιγμή σε ζαβλακώνει (είναι χρυσοί άνθρωποι βέβαια και σκίζονται για όλα, παράπονο δεν έχω), οπότε καταλαβαίνεις πάνω-κάτω πώς έχει η κατάσταση ;)

η μικρή κοιμήθηκε στο αεροπλάνο σε δύο φάσεις, αλλά μέχρι να καταφέρει να αποκοιμηθεί - να πέσει ξερή δλδ γιατί στην αγκαλιά μου δυσκολευόταν να κοιμηθεί - είχαμε δράματα. Μαζί της ψευτοκοιμήθηκα κι εγώ, αλλά με την έννοια μην μου πέσει κι από τα χέρια :rolleyes::rolleyes: άσε που όταν φτάναμε δεν ξυπνούσε, γιατί για εκείνη ήταν μαύρα χαράματα και ήταν στο βαθύ της ύπνο χιχιχιχιχ

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...