Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Νιτσάκι, πολύ λυπάμαι, αλλά από αυτά που έχω καταλάβει ο Γιάννης δεν είναι από τους ανθρώπους που το βάζουν εύκολα κάτω! οπότε...επαναλαμβάνω ότι ο καλός δεν χάνεται.

Κική μου λυπάμαι που ταλαιπωρηθήκατε. πόσο γουρούνια είναι!

όσο για την παρακολούθηση του πάρεντς...κι εμένα με εντόπισαν κάποιοι... στα απ' αυτά μας!

μαρσολανάκι μου καλό. την ώρα που άνθρωποι με πτυχίο πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακά, ενδεχομένως κ με διδακτορικά, με υποτροφίες, με γλώσσες κλπ δέχονται την ήττα του αιώνα, το να πληρώνεται δημόσιος υπάλληλος για μήνες, ενώ δεν προσφέρει τίποτα ακούγεται τραγικά προκλητικό.

σκοπός δεν είναι να σφαχτούμε μεταξύ μας οι κοινωνικές τάξεις, αλλά να μπει μια τάξη στα πράγματα.

έστω να πληρώνεστε τα μισά, όσο κάθεστε.

κ πάλι η απλότητα είναι θέμα υποκειμενική ...αν δεν μπεις στη θεση του άλλου, κυρίως την χειρότερη. γιατί το να μπω στη θεση αυτού που δεν θίγεται, είναι πιο εύκολο.

κ στις δύο περιπτώσεις, είναι άσχημο να θίγονται κεκτημένα.

πιο άσχημο είναι όμως να καταλύεται κάθε έννοια δικαίου κ ισότητας.

άσπρο στο δημόσιο, μαύρο στον ιδιωτικό.

Καλά...πόσες φορές τους γύρισε τα στέφανα? δεν παίζεται ο παπάς!

Εντάξει, δεν θα πεθάνουμε! τι να κάνουμε? πρέπει να κοπούν τα περιττά...Το πώς είναι το θέμα!

Καλομάθαμε στο λαρτζιλίκι..

Καλημέρα...

Άμα σφάξω δίποδο+πεθερικά μαζί, υπάρχει ελπίς να τα ξαναδώ τα παιδάκια μου? Ακούστε τώρα φάση:

Χθες κατάφερα με τα χίλια ζόρια να κοιμηθώ λόγω της κωλοαλλεργίας. το μωρό το είχα κοιμήσει στις 11 παρά (συνεχίζεται το μειωμένο ωράριο). Τα πεθερικά είχανε φύγει στο χωριο και δεν ειδοποίησαν πότε θα έρθουν, οπότε ο άντρας μου ο εξυπνος έβαλε την αμπάρα στην πόρτα της κάτω εισόδου. Στις 7:30 ντριν ντριν ντριν...το θυροτηλεφωνο. Είχαν έρθει και δεν μπορούσαν να μπούνε! Μου ήρθε να βγω στο μπαλκονι και να τους σβουρίξω καμια ζαρνινιέρα στο κεφάλι τους το κλούβιο.:mad::mad::mad: Πετάγονται και τα μωρά πάνω, χαμός. και καθόμαστε από κεινη την ώρα, να νυστάζουνε και να γκρινιαζουνε, αλλα να μη γυρνάνε στο κρεββάτι. :mad::mad::mad: Μόλις ήρθε η νταντά, έκανα έναν διπλό καφέ και κλειδαμπαρώθηκα μπας και μου περάσει ο (χθεσινοβραδινός) πονοκέφαλος και τώρα ο αχαρακτήριστος ο γείτονας, ακούει τέρμα Μάικλ Τζάκσον! Οικτόοοοο...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Κική δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου και πόσο θα είχα συγκρατηθεί, ειλικρινά!!! διότι, γενικά, μετά από πολλές ήττες έμαθα να συγκρατώ τον εαυτό μου αλλά αυτό είναι άνευ ορίων!!!

Σεβούλα μου, το καλό είναι ότι δεν αγχώνεται κι έτσι είμαι κι εγώ πιο ήρεμη. Δεν πανικοβάλλεται. Ίσως επειδή εγώ δουλεύω ακόμη.. Θα δείξει!

Μα Smooth criminal, ο σύχριστος? Πού το θυμήθηκε? Α τώρα παίζει και το Billie Jean, αυτό μου αρέσει τουλάχιστον.

Καλα ο κουμπάρος, τι να πω. Χάθηκε να του κάνανε μια προβα του ευλογημένου? Εγω άμα ήμουν στη θέση της νύφης, καθόλου δε θα γελούσα όμως...μάλλον θα γυρνούσα να του χώσω κανα μπουνίδι. Ο δικός μας στο γάμο είχε κάνει το άλλο φοβερο. Όταν έπρεπε να μας αλλάξει τις βέρες, προσπαθούσε να πάει μπροστα, περνώντας ανάμεσά μας! Τον έκραξαν εγκαίρως οι παπάδες και έκανε το γύρο. Τον καημένο, σαν τώρα το θυμάμαι...στο δικό του το γάμο, είχε πολύ λιγότερο άγχος!

Άντε πάλι smooth criminal.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Άντε πάλι smooth criminal.

Smooth criminal rocks λέμε.

Κάτω τα χέρια από το γείτονα:tongue:

Νίτσα πες του δικού σου εν δυνάμε απολυμένου να'ρθει να κάνει παρέ με τον δικό μου.

Εμείς είμαστε στο περίμενε............σήμερα θα σε απολύσω, όχι αύριο θα σε απολύσω:mad:

Διαφημίσεις

κορίτσααααααααα! ήρθε η θεία από το Σικάγο! είμαστε very, very....πώς το λέτε εσείς εδώ; χολοσκασμένες! :tongue:

έχω να πω εν συντονυμία τα εξής:

1. το JFK είναι μακράν το χειρότερο αεροδρόμιο όλων των ηπείρων και πασών των Ρωσιών, και η Delta προσλαμβάνει κόσμο μόνο από το Νταού Πίτσμπουργκ.

2. Μετά από 10 ώρες με ένα χρονιάρικο βρέφος στο αεροπλάνο και στην αγκαλιά σου, η Λεγεώνα των Ξένων φαντάζει παιχνιδάκι (ενδεικτικά, 10 ώρες χωρίς φαγητό, χωρίς καν τουαλέτα, και από τις 10 οι 5 περνάνε με το βρέφος να χοροπηδάει αγκαλιά ενώ πας πάνω-κάτω τους διαδρόμους για να αλλάζει παραστάσεις)

3. Μετά από 4 μέρες με ένα βρέφος σε ώρες Αμερικής, η Μοσάντ σου στέλνει επίσημη πρόσκληση να αναλάβεις τα ηνία.

Όσο για την κατάσταση εδώ, βλέπω τα πράγματα πολύ σκούρα για όλους (αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε culte και άντρες Νίτσας και Harlow) κι όσο βλέπω ειδήσεις (η πεθερά βλέπει δλδ κι εγώ αναγκαστικά ακούω) και ακούω τους διάφορους πολιτικάντηδες να το παίζουν εθνομάρτυρες και ήρωες της εθνεγερσίας, μου γυρνάνε τ' άντερα που έλεγε κι ο αείμνηστος Καζαντζίδης...

Από όλα αυτά που γράψατε, θα σταθώ μόνο στης Σέβης για τους εκπαιδευτικούς. Το να πληρώνονται κανονικά και τους μήνες που δεν δουλεύουν είναι κάτι που γίνεται σε όλο τον κόσμο, και δεν μπορεί να σταματήσει, διότι δεν μπορείς να πεις στον άλλον που έχει κάνει τα κουμάντα του με τον όποιο μισθό του "από σήμερα δεν θα πληρωνεσαι για 4 μήνες το χρόνο". Στην τελική, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας, ας ξεκινήσουν να κόβουν από αλλού. Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι εποχιακοί για να τους πληρώνεις με τους μήνες που δουλεύουν πιστεύω, είναι άλλο το είδος της δουλειάς τους.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλημέρα κ απο μενα

Νιτσα :(:(:(:(:( αμάν πια, τελικα θα φτασουμε σε καθε οικογενεια να δουλευει μονο ο ενας? στην καλύτερη περιπτωση....

Kiknka γιατί χωρίς φαγητό τόσες ώρες? :shock: Περικοπές κάνουν οι γυφτοι? Πάντως είσαι ηρωίδα που έβγαλες τετοιο ταξιδι μονη με μωρό

Γι'αυτο που λες για το κουμαντο που κανει ο καθένας, μην ξεχνάς ότι όλοι σε όσους έγιναν περικοπές (δώρων, επιδομάτων κλπ) ειχαν κάνει κ αυτοι τα κουμαντα τους...πού η διαφορά λοιπόν?

Τα δικά μας νεα :mrgreen:

Πήγαμε χτες στον γιατρό, καθυστερήσε 1 ωρα να μας δει και τελικά είδαμε το σποράκι κ ακουσαμε την καρδούλα :P:p:p ΠΗΤ 17/1/12 (αλλα σιγα μην την φτασουμε)

Το καλό ειναι πως μου επιτρέπει α) έναν καφέ την ημέρα :mrgreen: και β) αεροπορικό ταξίδι μεχρι και τον 8ο

Αυτό που με ανησυχησε ειναι ότι θελει να με δει σε 15 μερες πάλι... Είδε κάτι που δεν μου είπε? :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...