Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμεις κουρευτηκαμε σημερα το απογευμα.. Ανεβασα βιντεακι και φωτογραφιες στο face!

άντε και στα δικά μας!!!!! για το Κων λέω....

λέγαμε για αύριο αλλά δε το βλέπω.... με τις μύξες να κρέμονται συνέχεια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Ελένη ο μπαμπάς! Ο οποίος όταν το είχα κάνει εγώ κάποτε ειχε πάρει ύφος 20 καρδιναλιων και έκανε υψηλή κριτική! Αλλά είναι αλλιώς να ξεπερνάει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ όρια ;)

να πω την αλήθεια αυτό που κάνει ο μπαμπάς σας το κάνω κι εγώ στο δικό μας μπαμπά.... του τη λέω όταν ξεσπάει.... αλλά όταν το κάνω εγώ αυτός δε μιλάει.... μάλλον με καταλαβαίνει... αλλά εγώ δε θέλω να ακούω άλλον να τα μαλώνει.... το κων βασικά... τι να μαλώσεις από το τραμπαλιζέ;;;

επίσης ξέρω πως έχω άδικο.....

Καλησπέρα κορίτσια.

Ήθελα να σχολιάσω πολλά από αυτά που είπατε, αλλα δεν έχω το κουράγιο. Με έχει πιάσει κρίση από την αλλεργική ρινίτιδα, φταρνίζομαι συνέχεια, φυσάω ακατάπαυστα τη μύτη μου και μου τρέχουν δάκρυα από τα μάτια. Άθλια κατάσταση. Παράτησα τα παιδιά μέσα με τον άντρα μου και κλειδώθηκα να ηρεμήσω, νομίζω ότι θα μου φύγει το κεφάλι. Πρέπει να πάω σε γιατρό να ρωτήσω αν υπάρχει άλλη αγωγή, γιατί με αυτά που παίρνω και τζάμπα φάρμακα φορτώνομαι και τίποτα δε γίνεται. Μόνο άμα πάω θάλασσα θα ηρεμήσω, εδώ πεθαίνω κάθε ξημέρωμα. Και απόγευμα, επίσης.

Πήγα σήμερα και συμπλήρωσα την αίτηση στο νηπιαγωγείο. Έριξα και μια ματιά στα πέριξ. Όλα καλά, εκείνη η ανοιχτή πόρτα με χάλασε...θα το κανω θέμα όταν θα ξαναπάω με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Και το γεγονός ότι ήταν 27 νήπια την προηγούμενη χρονιά στο τμήμα. :shock::shock::shock: Με δύο νηπιαγωγούς, βέβαια - πάλι καλα. Φέτος τις είδα πολύ αρπαγμένες με τις εγγραφές, ήταν μια μαμά που τα μασούσε για τη διεύθυνση κατοικίας και μόνο που δεν την σιχτίρισαν. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ κεντρικό σχολείο, με μόνο πρωι βάρδια και υπάρχει και κύκλος ολοήμερου, οπότε όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και συνεχίζω:

Κική, διαβάζουν πάρεντς οι ιθύνοντες του σχολείου σας? Θα πάω να δω κι εγω.

Επίσης, όταν θα ξαναπάω στο δικό μας, θα ξεμοναχιάσω τον διευθυντή και θα του πω ότι αν αντιληφθώ να γίνεται εγγραφή σε παιδάκι εκτός του τομέα του σχολείου, θα ενημερώσω και την διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας (είναι μάνα φίλης μας και πελάτισσα στο γραφείο). Αλλα νομίζω ότι κι ο ιδιος έχει τραβήξει πολλά με τη γκρίνια των νηπιαγωγών (πέρισυ φέρανε στη μέση της χρονιάς δεύτερο άτομο) και ευελπιστώ να μην το επαναλάβει.

Ήθελα να πω κι άλλα, αλλά δεν αντέχω. Εμείς κατά τα άλλα, σχτικά καλά. Ο άντρας μου θέλει να με πάει και ΣΚ ταξιδάκι, να δούμε αν θα μας κάτσει το άλλο. Με λυπηθηκε φαίνεται, στα χάλια που με βλέπει.

Ζούπυ, σόρρυ που δεν σε πήρα καθόλου, αλλα είμαι ως το λαιμό, το ίδιο κι εσύ φαντάζομαι. Ελπίζω να είσαι καλύτερα από υγεία τουλάχιστον.

Σας αφήνω κάπου εδώ. Φιλάκια και τα ξαναλέμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημερα σε ολες...

Διαβασα τα νεα σας,,,δυσκολα τα πραγματα για ολους...αλλους περισσοτερο κι αλλους λιγοτερο...Εμεις παντως το καλοκαιρι που ο συζυγος θα ειναι ανεργος δεν ξερουμε αν θα παρει και Ταμειο Ανεργιας...τοσο καλα!!!

Τα εργασιακα βλεπω τσουρουφλανε,..και μιλω εγω ως Δημοσιος Υπαλληλος απο θεση ισχυος...οπως μου καταλογιζεται απο διαφορους(δεν μιλαω για ατομα απο εδω αλλα στον ευρυτερο κοινωνικο περιγυρο)...

Δεν μπορω παρα να γελασω ειλικρινα...

Συμφωνω με την Σεβη τοσο πολυ στο σκελος "ο καλος δεν χανεται"..το πιστευω ακραδαντα...

Απο την αλλη διαφωνω και μαζι της στο να κοπει η να μειωθει ο μισθος των καθηγητων για δυο μηνες που καθονται λογω των διακοπων των παιδιων...σο σιμπλ...:)

Με ποια λογικη???οτι δεν παραγουν εργο???Ε,ωραια....ας ανοιξουν τα σχολεια και το καλοκαιρι και να παμε εκει να δουλεψουμε δεν με απασχολει προσωπικα....Το να με βαλουν να δουλεψω σε αλλη υπηρεσια,οχι λυπαμαι δεν το δεχομαι(χωρις να σημαινει οτι αν χρειαστει δεν θα το κανω)....δεν ειμαι εφοριακος,ουτε γραμματεας,ουτε η δουλεια μου ειναι να κανω τον κλητηρα....ας με βαλει το κρατος να διδαξω...γι αυτο δεν με πληρωνει?????(Χλωμοτατο βεβαια,πιο πολυ ως ραδιοαρβυλα το ακουω...πιο πολλα εχει να χασει απο μας το δημοσιο εκπαιδευοντας μας για να παμε να κανουμε τι για δυο μηνες????Να αντικαταστησουμε την Χαρλοου πχ στην περιπτωση της αδειας της????)

Παρεμπιπτοντως....το ωραριο των δασκαλων-καθηγητων ειναι το μονο που δεν αγγιχτηκε απο το ¨κρατος¨ τωρα στις τελευταιες μεταρρυθμισεις...Τυχαιο,δεν νομιζω???

Κατα τα αλλα,οι εκπτωσεις στην παιδεια και σε πολλα αλλα συνεχιζονται....Γυριζουμε πισω...μα ποσο πισω....αλλα στην χειροτερη μορφη...

Απο αποψη υγειας να ειμαστε καλα,εμεις και τα παιδακια μας...για μενα αυτο εχει σημασια κι ολα βρισκονται....

Με το καλο οι εγγραφες στα Πρωτακια(Χαρλοου-Ζουπυ)-χαλαρωστε ολα καλα θα πανε....

Αερικο...η Κωτανινα δυναμικη εεεεεεεε???χαχα...ποιος ξερει τι φαση περνα η μικρουλα...

My_Kelly...ουτε ψυλλος στον κορφο σας βρε παιδι μου...Μακαρι να πανε ολα καλα με τη κουνιαδα κι ας τρεχετε...

Φιλια σε ολες...

αν ξεχασα καμια....please forgive me...ειναι και το προχωρημενο της ωρας:)

Διαφημίσεις

Καλημερα :) Όπως έχετε καταλάβει πήζω ασύστολα και στη δουλειά και στο σπίτι. Χθες πήγα και νωρίς για ύπνο (άσχετα αν κοιμήθηκα πάλι 12 παρά). Είχα υπερένταση γιατί η μικρή μας τσάκισε τα νευρα στα ψώνια και από τα νεύρα του (λέει) ο μπαμπάς χτύπησε το αμάξι στο πάρκινγκ.... το ότι του είπα 'να κατέβω να σου πω'; και πήρα ένα ΟΧΙ σαν του μεταξά δεν είχε να κάνει... τεσπα... θα μπορούμε να το παρκάρουμε δεξιά χωρίς να ανησυχούμε αν θα μας το χτυπήσουν άλλοι!!!

Σήμερα πρέπει να στρώσω ακόμα περισσότερο τον πισινό μου να τελειώσω τη δουλειά που έχω γιατί χθες ξέχασα να κάνω 2 επείγοντα πράγματα... οπότε δεν με πολυβλέπω για online!

Καλημερα και απο εμενα!

Το παιδι μου ηταν παλι ορθιο απο τις 6! Πως τα καταφερνει ρε γμτ και σηκωνεται τοσο νωρις???

Ετοιμαστηκαμε για το σχολειο σχετικα ευκολα, αφου ειπαμε 100 φορες "κουετηκα" (=κουρευτηκα) και αφου επελεξε εκεινη τα ρουχα της.. Εκει ειλικρινα χρειαστηκα μεγαλη υπομονη καθως η ψωναρα ειχε κολλησει αναμεσα σε ενα ασπρο φορεματακι και μια τζην σαλοπετιτσα και δεν ηξερε -προφανως- ποιο να διαλεξει, με αποτελεσμα να θελει να τα βαλει και τα δυο. Εξηγουσα - εξηγουσα - εξηγουσα.. Πρεπει να τραβηξε γυρω στο 20λεπτο ο "διχασμος" της. Εν τελει κατεληξε στο ασπρο φορεματακι αλλα μετα επρεπε να επιλεξει παπουτσια.. Εκει επρεπε να τη δειτε.. Αλλη τοση ωρα να διαλεξουμε παπουτσια. Μετα την παρεπεμψα στο μπαμπα μας για ταϊσμα δημητριακων με γαλα και τελος μεχρι να πλυνουμε δοντια και να κατεβουμε κατω, ειχε ηδη φτασει το σχολικο (αφου μαμακιζομασταν να περιμενουμε τη Μαρια να διαλεξει ρουχα και παπουτσια).

Αυτα τα ολιγα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα όλη μέρα!

Να ξεκινήσω με τα ευχάριστα...

Βρήκαμε τραπέζι για το μπαλκόνι -αλουμινίου με γυαλί- πολύ σούπερ με 330ε...ΣΟΥΠΕΡ!!!

Χθες έπηξα εντελώς. Πήγα ψώνισα παπούτσια για τον Π., λίγο jumbo, κάτι μαγιό των παιδιών και ψιλοπράγματα..Και μαζευόμαστε σπίτι το βράδυ με το σύζυξ...

Και τι μου λέει (τώρα τα δυσάρεστα...)

Αύριο δε δουλεύω, θα ασχοληθώ με δικές μου δουλειές (οκ μέχρι εδώ!) και μάλλον σταματάω όπου να 'ναι διότι δεν έχουμε δουλειά!!!!!!!!!!!!!

Οπότε.... δούλευε Νίτσα χωρίς να παραπονιέσαι γιατί δε σε βλέπω καλά!

Φαίη μη στενοχωριέσαι! Πάλι καλά να λες που εργάζεται και ο Β. Θα βρεις κι εσύ το δρόμο σου! Κοίτα για part-time, πιο πιθανό είναι να βρεις κάτι.

Διαφημίσεις

Οι συνεντευξεις που εχω περασει μεχρι στιγμης ηταν ολες για part - time! Αλλα και παλι... :lol:

Με γεια τα επιπλα του κηπου! Εχει φθηνα οντως εκει εξω, εμεις πηραμε τραπεζακι, καναπεδακο και 2 πολυθρονες ολα μπαμπου με μπορντω μαξιλαρες και με την εκπτωση που μας κανανε (λογω του οτι ειναι προσωπικο η μανα μου) μας πηγε 280 ευρω! Καλη ερευνα και βρισκεις και καλα και φθηνα πραγματα! ;)

gM4vp2.png

Καλα ενταξει, τα εχω παιξει τελειως.. Πρεπει να το διαβασα και 8 φορες το ποστ για να καταλαβω τι γινεται..

Μη μου δινετε σημασια, ερχεται και ο κουνιαδος -παλι- σημερα και ειμαι στην κοσμαρα μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...