Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας! :) Θα ηθελα να αναφερθω ξεχωριστα στην καθεμια αλλα εχετε γραψει πολλα και θα χαθω, συγχωρεστε με! :oops:

Αλλες δυο συνεντευξεις που φυσικα δεν απεδωσαν.. Η μια σε παπουτσαδικο κοντα στο σπιτι μου και η αλλη σε φουρνο. Δυστυχως αν κανω σουμα μεχρι στιγμη, συμπεραινω πως περασα 7 συνεντευξεις χωρις να κανω απολυτως τιποτα... :(:( Τερμα για αυτη την εβδομαδα, ειμαι πολυ απογοητευμενη και δεν θελω να το συνεχισω! Απο Δευτερα..

Συνεννοηθηκα με το baby beauty να κουρεψουν σημερα τη Μαρια αντι για αυριο. Οποτε δεν εχω "φορτωσει" πολυ το αυριανο απογευμα και θα μπορω να ειμαι εγκαιρως οπουδηποτε! ;)

Κατα τα αλλα, θκατουλες! Ο Β στη δουλεια, η Μαρια στο σταθμο, εγω σπιτι. Τουλαχιστον φαινομαι χρησιμη κι εδω που ειμαι, βρισκουν ενα φαγητακι οποτε ερχονται απ' εξω.. Και προσπαθω να τους εχω καθαρους και τακτοποιημενους.. Απλα με εχει παρει λιγακι απο κατω και σκεφτομαι αν ειναι αρκετα αυτα που προσφερω.. ΕΓΩ, οχι μεσω της μανας μου που τσονταρει στο οικονομικο... Εγω ως Φαιη, αρκω? Τι κανω? Τεσπα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη !!!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΛΘΕ !!!! Διαβάζεις τί γράφεις ???? Εάν είσαι επαρκής ???? Μάνα, σύζυγος, γυναίκα - ερωμένη κλπ κλπ ???? Για κουνήσου από την καρέκλα που κάθεσαι και "πέφτεις"... να θυμάσαι ότι εάν λείψει ό ένας κρίκος σπάει η αλυσίδα. Ο καθένας έχει τον ρόλο του μέσα στην οικογένεια και αυτός είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ και μη αναπληρώσιμος !!!! Τα πήρα τώρα με την πάρτη σου !!! Έλα εδώ να σε σφαλιαρίσω !!!!

Κατά τα άλλα : πολύ καλημέρα σε όλες !!!!

Αερικό,

Μην απελπίζεσαι και μην στεναχωριέσαι με την αντίδραση της Κωτίτας. Την πέρασα κι εγώ αυτή τη φάση με τον Νικόλα μας και για αρκετό διάστημα -κάπου ένα 6μηνο-... να φανταστείς πως είχαμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνουμε στον παιδότοπο και να ντρέπομαι από τις επιθέσεις που εξαπέλυε στα άλλα παιδάκια... γύρναγα γύρω-γύρω και ζήταγα συγγνώμη από τις άλλες μανούλες... με ΠΟΛΥ συζήτηση και υπομονή το ξεπέρασε κι αυτό !

Τώρα πλέον τις "τρώει" μόνο η Σεμίνα... φαύλος κύκλος !

Και ναι κι εγώ έχω ξεπεράσει μια φορά τα όριά μου με τον μεγάλο : σε ανάλογη φάση με την πάνα. Ήταν μέσα στο σκατό και δεν καθόταν με τπτ... σε καποια φάση, έτσι όπως ήταν πασαλειμμένος, χτυπάει με την φτέρνα του την σκατούλα και στο καπάκι μου δίνει μια στην κοιλιά..... ποιός είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε !!!! Ήταν και πρωί !!! Του 'ριξα κάτι ξυλιές στον κ... που ακόμη τις θυμάται "Μαμά ντα ντα"....

Οκ ΕΚΕΊ δεν το διαχειρίστηκα και, ναι, το έχω μετανιώσει. Απλά κάποιες φορές μπορεί και να ξεχειλίσει το ποτήρι...

Φαιη συνελθε δεν πας καλα τελευταια σταματα το αυτομαστιγωμα και τις ενοχες καταστρεφεις την Φαιη ετσι.

Θυμηστε μου να μην ξαναπαρω τον Μαριο για ψωνια μου εβγαλε την πιστη. Καπελα δεν του βρηκα οτι εβρισκα δεν του εκανε στην κεφαλα ευτυχως του βρηκα παπουτσια. Αλλα πρεπει να ξαναπαω μονη μου δεν παλευεται μαζι του εκανε κακο χαμο στα μαγαζια.

γιατί εδώ γινόταν της Πόπης με τους εργολάβους δημοσίων έργων; ιδιώτες κ νομικά πρόσωπα;

Κάτω τα χέρια από τους εργολάβους :):):):)

Έφαγα χεσ***μο σήμερα από την διευθυντρια μου γιατι επί 2 χρονια κανενας δεν ειχε τραβηξει βιντεο από το έργο. Τα βίντεο θα έρχονταν σε εμένα και εγώ θα τα υπέβαλα. Τώρα ψάχνω πώς θα τα μπαλώσω....σαν τον Κιμούλη στο "Λουφα και παραλλαγή" που έχασε το γκολ και μετά έστησε τους παιχτες και έκανε μοντάζ με βλέπω :P

Καααααααααλημερα.......ειμαστε τελειωμενες.....γυρισαμε απο Εθνικο και ειμαι λες και με πατησε τρενο...διαβαζω χαμο με τα παιδια. Ευχαριστα και μη. Κρις μου ερχονται και φευγουν αυτες οι φασεις. Εμενα ειναι το αναποδο απο επιθετικη. Μιλαει σαν ενηλικας στα αλλα 'Μη εινια δικο μου, εχω νευρα τωρα, φυγε απο δω....' και αντε τωρα το αλλο να καταλαβει. Της το αρπαζει και μετα η δικια μου λιωνει στο κλαμμα και στο παραπονο 'Μαμα γιατιιιιιιιι? του ειπα να φυγει......γιατιιιιιιι?' τι να σου πω. εσυ θες να της μειωσεις την επιθεση εγω θελω να της βαλω επιθεση......θα τον βρουν τον δρομο τους στο τελος......και Κρις 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΡΤΩ για τις πυτζαμες. Κοιμηθηκε ΣΟΥΠΕΡ με αυτες αλλα της την βαζω με μια φανελα χωρις σκεπασμα καθολου. Μονο ετσι την σηκωνει!

Φαιιιιιιιηηηηηηηηηηηη Ειδα τον Μπιλη σημερα εξω απο τον Εθνικο κηπο στο ειπε? Ακουω ενα Κελλυ και γυρναω και βλεπω εναν ενστολο και λεω μ@λακα μας πιασανε....και ηταν ο Β σου.....χαχαχαχαχαχαχα.......του παει η στολη μικρακι ;)

Κουραγιο στους απολυμενους.....τι να πω απο την μια λυπαμαι που αφησα την θεση μου 2.5 χρονια πριν απο την αλλη χαιρομαι γιατι αν με απολυανε θα εσκαγα. Την αγαπαγα πολυ αυτη την δουλεια....και θα με χαλαγε να με ξεφορτωνονταν για τον οποιοδηποτε λογο........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ενα γρήγορο καλησπέρα απο μένα!

η υπόθεση δουλειά πάει καλά ευτυχώς.προσαρμόστηκα ήδη και ο μικρός περνάει μια χαρά με το μπαμπα.μακάρι να κυλισει έτσι όλος ο μήνας

σήμερα το βράδυ το μικρό ξυπνούσε συνέχεια. είχε πάαααρα πολύ ανήσυχο ύπνο. υποθέτω οτι φταίνε τα 4 δοντάκια που βγαζει!(τους κυνόδοντες και τα διπλανά τους).

τώρα κοιμήθηκε και πάω να την πεσω κι εγω γιατί ειμαι ένα όρθιο πτώμα απο την κούραση.

θα σας διαβάσω το βραδάκι

φιλάκια σε όλες!

Ενταξει, μη μου δινετε σημασια, πιεσμενη ειμαι και γραφω σκεψεις μου, θα μου περασει! :D

Αντζελακι καλα ξεμπερδεματα!

Κρις μου ερχονται και φευγουν αυτες οι φασεις. Εμενα ειναι το αναποδο απο επιθετικη. Μιλαει σαν ενηλικας στα αλλα 'Μη εινια δικο μου, εχω νευρα τωρα, φυγε απο δω....' και αντε τωρα το αλλο να καταλαβει. Της το αρπαζει και μετα η δικια μου λιωνει στο κλαμμα και στο παραπονο 'Μαμα γιατιιιιιιιι? του ειπα να φυγει......γιατιιιιιιι?' τι να σου πω. εσυ θες να της μειωσεις την επιθεση εγω θελω να της βαλω επιθεση......θα τον βρουν τον δρομο τους στο τελος.....

Βασικα η δικια μου δεν μιλαει ακομα, απλα τωρα τελευταια εχει μαθει να διεκδικει περισσοτερο. Π.χ. δεν θα αφησει ευκολα αυτο που διεκδικει μαζι με καποιο αλλο παιδακι, ενω παλαιοτερα θα εβαζε τα κλαμματα κατευθειαν. Επισης, ουτε η δικια μου σηκωνει χερι, εχει σηκωσει μονο μια φορα στη Ζωιτσα της Ειρηνης επειδη της πηρε τους μαρκαδορους, αλλα ηταν σπιτι της, στην εδρα της, εκανε πραγματα εκ του ασφαλους. Δεν εχει ξαναχτυπησει παιδι και αν βγει ηττημενη απο τη "μαχη", τοτε αντιδρα οπως η Στεφουλα. Κλαιει.. :( Κι αυτο που υπογραμμισα με απασχολει κι εμενα.. Κι εγω θελω να της βαλω επιθεση.. Να μην ειναι θυμα!

Φαιιιιιιιηηηηηηηηηηηη Ειδα τον Μπιλη σημερα εξω απο τον Εθνικο κηπο στο ειπε? Ακουω ενα Κελλυ και γυρναω και βλεπω εναν ενστολο και λεω μ@λακα μας πιασανε....και ηταν ο Β σου.....χαχαχαχαχαχαχα.......του παει η στολη μικρακι ;)

Μου το ειπε!! :lol::lol:

Ειναι ωραιος ο ατιμος με τη στολη! Ευχαριστω μανουλο-Ελλ μου! :D

gM4vp2.png

Κοριτσάρες μου,

Σας χαιρετώ. Πάω στην κηδεία που λέγαμε χθές.... άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον Χριστιανό....

Γι΄αυτό σας λέω

"Χαμογέλασε, πάει πέρασε, ό,τι έγινε - έγινε μωρό μου. Τώρα είμαι εδώ και σου τραγουδώ για να πω το πόσο σ΄αγαπώωωωωωω" Ρέμος

.... εγώ έτσι είμαι - λειτουργώ "αντίθετα" (άμυνα)....

Φιλάκια, να προσέχετε !

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα πήγαμε να βγάλουμε να τα ράμματα. Είχαμε χαρτί που έγραφε 02/06 9-11. Πάει ο γιατρός να βγάλει τα ράμματα τρέχει αίμα. Ρωτάει πότε τα βάλαμε, λέμε την Τετάρτη την προηγούμενη. Α, είναι πολύ νωρίς λέει:evil: Να έρθετε ΤΡίτη ή Πέμπτη.

Εννοείται ότι έκανα έγγραφη καταγγελία μέσα στο ιπποκράτειο για τα σημερινά και τα προηγούμενα.

Μάρκο ειλικρινά στενοχωριέμαι πάρα πάρα πολύ...

Φαίη, ειλικρινά θέλω να σε χτυπήσω. Ελπίζω να σε κράζει η Κρις για 2 αλλιώς να μου δώσεις το τηλ σου να σε κράζω και τηλεφωνικά:tongue:. (δε με παρεξηγείς, ναι?από αγάπη στο λέω)

Χάρλοου...σκατά κι απόσκατα με τις απολύσεις.

Κιουλτάκι συμφωνώ.

Σεβούλα...έφτασε και επαρχία η κρίση, ε?χμ...

Ζούπυ, είσαι άρρωστη?

Κρις, εμένα ο δικός μου δαγκώνει και χτυπάει εδώ και καιρό. Κάποιες φορές του το κάνω κι εγώ. Δλδ όταν με χτυπάει τον χτυπάω πίσω (όχι σε φάση δέρνω, την κίνηση ελαφριά) για να του δείξω πόσο ενοχλητικό είναι αυτό που κάνει. Κάποιες άλλες εξηγώ..τι να πω....terrible twos...

Ξέχασα καμμία?

Α, παλ, ναι εκεί το στέλνω. Απλά για να μην απαντάω διπλά, θα απαντήσω εκεί.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! :) Θα ηθελα να αναφερθω ξεχωριστα στην καθεμια αλλα εχετε γραψει πολλα και θα χαθω, συγχωρεστε με! :oops:

Αλλες δυο συνεντευξεις που φυσικα δεν απεδωσαν.. Η μια σε παπουτσαδικο κοντα στο σπιτι μου και η αλλη σε φουρνο. Δυστυχως αν κανω σουμα μεχρι στιγμη, συμπεραινω πως περασα 7 συνεντευξεις χωρις να κανω απολυτως τιποτα... :(:( Τερμα για αυτη την εβδομαδα, ειμαι πολυ απογοητευμενη και δεν θελω να το συνεχισω! Απο Δευτερα..

Συνεννοηθηκα με το baby beauty να κουρεψουν σημερα τη Μαρια αντι για αυριο. Οποτε δεν εχω "φορτωσει" πολυ το αυριανο απογευμα και θα μπορω να ειμαι εγκαιρως οπουδηποτε! ;)

Κατα τα αλλα, θκατουλες! Ο Β στη δουλεια, η Μαρια στο σταθμο, εγω σπιτι. Τουλαχιστον φαινομαι χρησιμη κι εδω που ειμαι, βρισκουν ενα φαγητακι οποτε ερχονται απ' εξω.. Και προσπαθω να τους εχω καθαρους και τακτοποιημενους.. Απλα με εχει παρει λιγακι απο κατω και σκεφτομαι αν ειναι αρκετα αυτα που προσφερω.. ΕΓΩ, οχι μεσω της μανας μου που τσονταρει στο οικονομικο... Εγω ως Φαιη, αρκω? Τι κανω? Τεσπα..

έκανα bold τη συγκεκριμένη σου παράγραφο γιατί νιώθω τόσο τόσο ίδια...

με κρίσεις πανικού και κλάμα πολύ κλάμα και νομίζω πως είμαι πολύ άχρηστη γενικώς

δουλειά ζητώ όχι να κλέψω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κική διάβασα την απάντησή σου, σωστά αυτά που λες, εμένα πάντως από όσα είπε η άλλη μαμά, περισσότερο με προβλημάτισε η ορθάνοιχτη εξώπορτα, επειδή ξέρω ότι ο Μάνος απομακρύνεται...

Κική διάβασα την απάντησή σου, σωστά αυτά που λες, εμένα πάντως από όσα είπε η άλλη μαμά, περισσότερο με προβλημάτισε η ορθάνοιχτη εξώπορτα, επειδή ξέρω ότι ο Μάνος απομακρύνεται...

Θα σου πω από το τηλ!Είδαν το ποστ από το σχολείο και με πήραν τηλ...θα σου πω από το τηλ ή από κοντά...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Σήμερα πήγαμε να βγάλουμε να τα ράμματα. Είχαμε χαρτί που έγραφε 02/06 9-11. Πάει ο γιατρός να βγάλει τα ράμματα τρέχει αίμα. Ρωτάει πότε τα βάλαμε, λέμε την Τετάρτη την προηγούμενη. Α, είναι πολύ νωρίς λέει:evil: Να έρθετε ΤΡίτη ή Πέμπτη.

Εννοείται ότι έκανα έγγραφη καταγγελία μέσα στο ιπποκράτειο για τα σημερινά και τα προηγούμενα.

Και πολυ καλα εκανες, απλα απαραδεκτοι!

Φαίη, ειλικρινά θέλω να σε χτυπήσω.
Στην ουρα κοπελια, στην ουρα.. Οι αλλες που περιμενουν χαζες ειναι?:tongue:
Ελπίζω να σε κράζει η Κρις για 2 αλλιώς να μου δώσεις το τηλ σου να σε κράζω και τηλεφωνικά:tongue:. (δε με παρεξηγείς, ναι?από αγάπη στο λέω)

Μην ανησυχεις, η Κρις στο τελος θα αγιασει μαζι μου! :lol:

έκανα bold τη συγκεκριμένη σου παράγραφο γιατί νιώθω τόσο τόσο ίδια...

με κρίσεις πανικού και κλάμα πολύ κλάμα και νομίζω πως είμαι πολύ άχρηστη γενικώς

δουλειά ζητώ όχι να κλέψω...

Κουραγιο κοριτσακι κι εσυ.. :(

Εμεις κουρευτηκαμε σημερα το απογευμα.. Ανεβασα βιντεακι και φωτογραφιες στο face!

gM4vp2.png

γειαααααααα

τι να πω;;; μας μουντζωσαν πάλι;;;

ο Κων αρκετα αρρωστούλης τελικά, ο Τραμπαλιζε παλευει με τα δόντια του κ δε ξέρω ποτε θα ησυχασουμε τελικά... κι εγώ πάλι άρρωστη.....

σκατά.... σκατά.... σκατά....

εν τω μεταξύ πολύ άσχημη εποχή ρε γμτ αυτή..... όλο δουλειές ξεφυτρώνουν.... χαλιά, χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά και το λουρί της μάνας....

από την άλλη σε σχέση με το κωλοκράτος μας ένα έχω να πω....

με απογοητεύουν οι νέοι άνθρωποι πλύ γμτ.... όταν ακούω νέους ανθρώπους να μαλώνουν για το πιο από τα δυο κομματα είναι καλύτερο και πιο χειρότερο, όταν συνεχίζουν να ονειρεύονται άκρες και ρουσφέτια για να κανουν τη δουλειά τους, όταν κοιτάνε μόνο πως θα γίνει η δική τους "καλή" κι ας "πατήσουν" το δίπλα τους, όταν θεωρούν πως για όλα πάντα φταίνε οι άλλοι και πολλά άλλα τέτοια χαριτωμένα απογοητεύομαι....

και λέω αν δεν αλλάξουμε στάση ζωής και τρόπο σκέψης δε πρόκειτε να πάμε πουθενά.....

και δεν απαιτώ από τους μεγάλους ανθρώπους να αλλάξουν..... αλλά οι νέοι άνθρωποι;;; ακόμα με παρωπίδες;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...