Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα! 7.47 βάζαμε θερμόμετρο για να δούμε πόσο πυρετό ανεβάσαμε με το εμβόλιο. 37.7 και περιμέναμε μέχρι τις 8.20 που είχαμε 37 για να φύγουμε... στο δρόμο κοιμήθηκε! Είχε να κοιμηθεί από τότε που αλλάξαμε καθισματάκι!!!! 3 μήνες! Ελπίζω να περάσει και να είναι απλώς το πρώτο 24ωρο... γιατί αλλιώς αντίο σχέδια ΣΚ...

balou καλώς ήρθες :)

Αγγελίνα μου είσαι άδικη! Εγώ εξαιρούμαι από αυτά που λες ναι;

Χριστίνα που την πήγες? το κοριτσάκι το γλυκό...:tongue:

Τι σχέδια έκανες για το ΣΚ? για πες...

Αν είναι από το εμβόλιο, κι όχι γρίπη/κρύωμα δεν θα κρατήσει παραπάνω...don't worry!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πείτε μου τι να πάρω... που βήχω σα γαϊδούρι.. νομίζω ότι θα μου πεταχτούν τα πνευμόνια έξω...

Να πας στο γιατρό!!!!! Τώρα όχι αύριο!

Στον παιδικό την πήγα καλέ! Που να την πάω;

Θα την κρατούσε η πεθερά μου αύριο για να πάμε να δούμε για καναπέ, να πάμε στο σεμινάριο των γονέων του παιδικού και να βγαίναμε ίσως το βράδυ... θα δούμε όμως γιατί οκ δεν τρελαίνομαι να βγω κιόλας παρόλο που έχει γενέθλια η κολλητή μου σήμερα και ήθελε να μας βγάλει για μάσα... θα δείξει.

Εξαιρείσαι σαφώς, Αερικούλι μου. :-D Ποιο εμβόλιο έκανε το μωρό? Πουλάκι μου...αυτά είχα συνέχεια με τον μεγάλο. Περαστικά σας!

Εσύ Νίτσα μη μου κουνιέσαι, γιατί ήσουν η πρώτη που παραπονέθηκες για τα ματάκια σου. Α! :tongue:

Εξαιρείσαι σαφώς, Αερικούλι μου. :-D Ποιο εμβόλιο έκανε το μωρό? Πουλάκι μου...αυτά είχα συνέχεια με τον μεγάλο. Περαστικά σας!

Εσύ Νίτσα μη μου κουνιέσαι, γιατί ήσουν η πρώτη που παραπονέθηκες για τα ματάκια σου. Α! :tongue:

Άντε ρεεεεεεε και το πήρες στα σοβαρά??? :cool:

Πλάκα σου έκανα, αζούλα:tongue::tongue::tongue:

Αερικό, τι κρίμα που την πήγες με πυρετό, την καϋμενούλα...Για την έξοδο, βλέπεις, πως θα είναι η μικρή κι αν είναι σε θέση να μείνει στη γιαγιά και κρίνεις..

Και αρνούμαι να πάω στο γιατρό. Πέρα από το γυναικολόγο/οδοντίατρο/ορθοδοντικό πουθενά αλλού... δεν τους εμπιστεύομαι..

Το infrarix....

Μας είχε κάνει πυρετό και η πρώτη δόση από αυτό!

Άσε που πλάνταξε στο κλάμα το μωρό μου!

Μετρήσαμε σύνολο 7 βγαλμένα δόντια και έχουμε άλλα δύο στα σκαριά :D

Δεν σας είπα ότι ακροάστηκε τη μικρή και ο πνευμονολόγος σας το είπα; Την ακροάστηκε και είναι τέλεια :D

Διαφημίσεις

Και αρνούμαι να πάω στο γιατρό. Πέρα από το γυναικολόγο/οδοντίατρο/ορθοδοντικό πουθενά αλλού... δεν τους εμπιστεύομαι..

Ε κανόνισε να πάθεις ό,τι έπαθα και να σε τραβήξει κι εσένα κανά δίμηνο να έχεις να πορεύεσαι!

Τράβα σε έναν ωρυλά ή πνευμονολόγο... Μην πας σε παθολόγο.

...

balou καλώς ήρθες :)

Καλώς σας βρήκα!!!! Και όταν καταφέρνω να σας παρακολουθήσω, τσουπ όλα κάτι τυχαίνει στη δουλειά και σας χάνω, άντε πάλι διάβασμα:P

..................Θα την κρατούσε η πεθερά μου αύριο για να πάμε να δούμε για καναπέ, να πάμε στο σεμινάριο των γονέων του παιδικού και να βγαίναμε ίσως το βράδυ... θα δούμε όμως γιατί οκ δεν τρελαίνομαι να βγω κιόλας παρόλο που έχει γενέθλια η κολλητή μου σήμερα και ήθελε να μας βγάλει για μάσα... θα δείξει.

Στην μάσα δεν λέμε ποτέ όχι και στις κολλήτες επίσης.

Περαστικά στην μικρή αν και τα δεκατάκια δικαιολογούνται από εμβλόλιο.

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Νίτσα, μην το αφήνεις σου λέω...κυκλοφορούν άσχημες ιώσεις-γρίππες, μια γνωστή μου της το γύρισε σε πνευμονία, 36 χρονών γαϊδούρα. Δεν έχεις ούτε έναν παθολόγο καλό υπόψη? Η μάνα σου πχ σε ποιον πάει?

Το infrarix....

Δεν σας είπα ότι ακροάστηκε τη μικρή και ο πνευμονολόγος σας το είπα; Την ακροάστηκε και είναι τέλεια :D

Αχ το συγκεκριμένο κάνει πάντα πυρετό στην κόρη μου και μάλιστα μέχρι και 38,8. Σε κάθε δόση αναμένω και τον πυρετό. Υπομονή 1 -2, 24ώρα.

line_m123_beg_micky_time_1126756800_text_cf20d4e1f1e6dced20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gifline_flow_rose_beg_39_time_1196744400_text_eae1e920e720d4e6dde9ed20eceff520e5dfede1e92e2e2e.gif

Διαφημίσεις

Αν έχει ΙΚΑ πολύ ευχαρίστως να την στείλω... Είναι στο ΙΚΑ παγκρατίου αλλά βλέπει και στο ιατρείο του το απόγευμα χωρίς ραντεβού. Το ιατρείο είναι στον Βύρωνα.

ballou γιατί έχεις τελίτσα στο τέλος??? (μην πεις πως την είχες πάντα, θα τσιρίξω!)

Είσαι παρατηρητική λέμε, μετά από τόσα μηνύματα τώρα το είδες;

Ε, όχι για να ξέρεις την είχα από ΠΑΝΤΑ, μηηηηηηηηηηηηηηηηη τ' αυτιά μου!

Στο cafe μόνο γιατί τα έκανα σκ#τ& στην εγγραφή και έστειλα τον σύνδεσμο σε αλληνής mail μη ρωτήσεις σε ποια δεν ξέρω.:P

Το infrarix....

Α αυτό είναι όντως "επιλήψιμο"...3 δόσεις, 3 φορές πυρετό ο μεγάλος. :( Ο μικρός τίποτα. :mrgreen:

Κι εμείς 3 βγάζουμε τώρα.

Τέλεια, τέλεια, τέλεια!

Κι άλλους 6 χαρακτήρες για να καταχωρηθεί το μήνυμα...καινούριο είναι αυτό τώρα?

Αν έχει ΙΚΑ πολύ ευχαρίστως να την στείλω... Είναι στο ΙΚΑ παγκρατίου αλλά βλέπει και στο ιατρείο του το απόγευμα χωρίς ραντεβού. Το ιατρείο είναι στον Βύρωνα.

Εδώ δίπλα δηλαδή. Νίτσα Μενίδι δεν μένεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...