Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :) Ελένη ο μπαμπάς! Ο οποίος όταν το είχα κάνει εγώ κάποτε ειχε πάρει ύφος 20 καρδιναλιων και έκανε υψηλή κριτική! Αλλά είναι αλλιώς να ξεπερνάει τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ όρια ;)

Ειρήνη μου άσε το αλλοπρόσαλλο να λέει! Σε καταλαβαίνω τα μάλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χριστίνα όλα τα παιδιά περνούν από τη φάση αυτή. Γίνονται επιθετικά λόγω αλλαγής περιβάλλοντος -στη δική σας περίπτωση είναι ο παιδικός σταθμός- αλλά είναι θέμα ορίων για να ξεπεραστεί. Τα ζω με τον Π. Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο παιδί...Μ' έχει κουράσει! Μονίμως αντίδραση.

Για να καταλάβεις..

Ν. Παναγιωτάκη, πήγαινε να πλύνεις τα χέρια σου.

Π. ....

Ν. Παναγιώτη πήγαινε αγόρι μου να πλύνεις χέρια για να φάμε.

Π. ...

Ν. Πόσες φορές ακόμη θα το πω?

Π. Σταμάταααααααααααα... θα πάω όταν θέλω! θα κάνω ότι θέλω!

Ν. @!$^%@^*#(^#&^ (στο ενδιάμεσο εξοπλίζομαι με full dose υπομονής)

Ωραία εμείς θα κάτσουμε να φάμε εσύ κάνε ότι νομίζεις

Π. Καλά πάω..

Και πόσα αλλα παραδείγματα επιθετικότητας, ανυπακοής, έλλειψης σεβασμού!

Μου λένε, δεν είσαι αυστηρή...Πόσο αυστηρή να γίνω ακόμη?

Κάποια στιγμή είπα να χαλαρώσω και να είμαι πιο διαλλακτική και ήρεμη. Εκεί με καβάλησε. Μου λέγε σε παρακαλώ, σε ικετεύω και έκανε ότι γούσταρε! Ε, δεν μπορώ άλλο κι εγώ. Με φθείρει όλη αυτή η κατάσταση.

Άσχετο, χθες τους ζυγίσαμε... ναι!

16κιλά η Ο., 20κιλά ο Π.!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!

μου άρεσε πολύ ο διάλογος της Φαίης με την Μαρία, της Ζωής με την Ειρήνη,

στέλνω τα φιλάκια μου στην Μαρκοπουλίνα (ωραίο να ζεις ανθρώπινα-οικογενειακά), την μπουνίτσα(περαστικά στον Κωνταστίνοφ), την Κωτίνα (φάση είναι θα περάσει-η Χρύσπα ρίχνει μπουνιές χαιδεύοντας...), την ζωπυρούλα(σε διαβάζω πολύ κουρασμένη...σε παρακαλώ ανέβα), την χάρλοου(έχεις απόθεμα δύναμης, δώσε κ στον χάμπυ), την Νίτσα (τί κάνουν τα πιτσιρίκια σου;),την Μεταξία (εσύ μου αρέσεις γενικώς), σε όλες, ελλάκι, κελλάκι μάκια κ ας μη σας διάβασα σήμερα!

Άντζελα, όλα καλά να σου πάνε με την εγκυμοσύνη κ τη δουλειά.

στο εργοτάξιο στα Τέμπη έδωσαν υποχρεωτικές άδειες μέχρι μέσα Ιουλίου. μετά;;;;άγνωστο. μέσα στους εργαζόμενους κ ο γαμπρός μου...

μαθαίνω ότι κλείνει το πράκτικερ στην Λάρισα.

μαθαίνω ότι συζητούν να μειώσουν τους μισθούς των δασκάλων για τους θερινούς μήνες στο μισό, αλλιώς να τους στείλουν να υπηρετήσουν σε δημόσιες υπηρεσίες εντός του νομού. λογικό το βρίσκω κ πείτε με πικρόχολη.

το αρχαίο θέατρο της Λάρισας, όπως κ όλα τα αρχαία, σκέφτονται να τα δώσουν σε μάνατζερ ιδιώτη για συντήρηση κλπ κ άμεση αξιοποίηση-επισκεψιμότητα για φράγκα. φρέσκα νέα χθεσινά λάηβ. το προσωπικό θα είναι με σύμβαση κ μόνο...

και να συμπληρώσω στη λίστα της Σέβης ότι ετοιμάζονται απολύσεις στο Δημόσιο :eek:

σα να γυρνάει η γη ανάποδα μου ακούγεται αυτό! Από την άλλη όμως... να απολυθούν όσοι τα ξύνουν! Αλλά θα απολυθούν όσοι τα ξύνουν ή απλώς θα απολυθούν 'οι άλλοι' ; οεο;

Γενικά Νίτσα δεν έχω θέματα ανυπακοής πλην την ώρα της αλλαγής της πάνας! Σήμερα έφαγα ξύλο για να την πάω να της αλλάξω την πάνα από τα κακά! Κανονικό ξύλο! Συγκρατήθηκα και δεν σήκωσα χέρι αλλά σήκωσα φωνή.... και το κλάμα κλάμα! Ήρθε ο πατέρας της να δει τι έγινε, της λέω πες του.

Κ. χτύπησα μαμά

Λ. χτύπησες τη μαμά; Δεν είπαμε ότι δεν χτυπάμε κανέναν;

Κ. ναι

Λ. γιατί την χτύπησες;

Κ. γιατί... σέλω....

Χ. γιατί δεν ήθελε να της αλλάξω την πάνα και της εξήγησα ότι αν αφήσουμε τα κακά θα τσούζει ο κώλος της

Κ. κώλος μου (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!)

Μου ζήτησε συγνώμη

Χ. Κάτι μου χρωστάς;

Κ. ναι

Χ. Θα μου ζητήσεις συγνώμη;

Κ. μυμώμη που χτύπησα

Χ. Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι αλλά μην το ξανακάνεις σε παρακαλώ δεν μ' αρέσει να μαλώνουμε.

Κ. αρέσει....

Αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει για μένα... με νοιάζει το παιδί μου να μην είναι επικινδυνο για τα άλλα παιδιά! Αυτό με τρομάζει!

Kαλημερα σε ολους!!!!

Αερικο μου φασεις περνανε μην στενοχωριεσαι και εμεις την περασαμε σταθερη συμπριφορα εσυ και θα περασει και εμεις οταν θα παμε παιδικο μου φαινεται θα την ξαναπερασει αυτη την φαση παλι.

Σεβη καλη δυναμη και σε εσενα με ολα αυτα που συμβαινουν , τι να πω πια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, δεν ξέρω τι να πω, ούτε για τα επαγγελματικά, ούτε για τα θέματα υγείας.

Οι διάλογοι με τα μικρά πάντως είναι καταπληκτικοί!

Κική δες αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36810 στο ποστ 16, είναι εκεί που στέλνεις τον Μάνο νομίζω;

Καλά Κρις γελάω πολύ με τις συζητήσεις σας!

Τα κοριτσάκια είναι διαφορετικά, συνετίζονται πιο εύκολα. Τα αγόρια θέλουν να έχουν το προφίλ του αρχηγού, διαπίστωση!

Έχουν έρθει τα πάνω-κάτω... Να δω που θα φτάσουμε!

Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στο δημόσιο. Λυπάμαι που το λέω επειδή θα μεινει κόσμος στο δρόμο αλλά έτσι είναι! Δε γίνεται ολόκληρη κοινωνία να ζει εις βάρος τους. Είναι δυνατόν να έχουμε τον ίδιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων με τη Γαλλία?!

Στο δήμο μας, ότι ώρα και να πας υπάρχουν σ' ένα χώρο 15-20 υπάλληλοι εκ των οποίων οι 5 δεν έχουν καν Η/Υ ή και χαρτιά μπροστα τους. Απλά δηλώνουν παρόντες! Και είναι όλοι από ρουσφέτια... Με το που αλλάζει δήμαρχος φεύγουν αυτοί κι έρχονται άλλοι! Και μετά κλαίνε ότι έμειναν στο δρόμο χωρίς δουλειά! Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν το γνώθις σ' εαυτόν!

Και πολλά ακόμη αναρίθμητα λάθη που μας έφτασαν εδώ! Και ναι φταίμε όλοι -δεν τα φαγαμε μαζί μη γελιόμαστε αλλά φταίμε!!!

Πριν μερικά χρόνια, πήγαινες στο γιατρό (κι εγώ μαζί!) και δεν έπαιρνες απόδειξη. Έπαιρνες τσιγάρα πάλι το ίδιο. Σου 'λεγε ο πλακάς είναι τόσο, του λεγες κόψε μου λιγότερα για να γλυτώσω το Φ.Π.Α. Χώρια τα υπόλοιπα μαύρα.

Έτσι είναι...δυστυχώς!

νιτσα δεν εχεις άδικο ΑΛΛΑ:

(θα χρησιμοποιησω τον λογο της φιλης παρος)

γιατι τα ΜΜΕ παιζουν πολυ καλα το παιχνιδακι τους ''διαιρει και βασιλευε'' κατηγορωντας καθε φορα και αλλη κοινωνικη ομαδα..και καποια προβατα τα αναπαραγουν και τους σφηνωνεται στο μυαλο οτι φταιει π.χ.

1. ο βενζινοπωλης (φταινε καποιοι γιατι κλεβουν ασυστολα), δεν αναφερει ομως οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ελεγχος στα διυλιστηρια και κανενα πλαφον στους ''μεγαλους'' που τους ανηκουν,ωστε να μην φτανει αυξημενη η τιμη στον βενζινοπωλη..οπως επισης οταν πεφτει διεθνως το βαρελι , το δικο μας να μην κατεβαινει!!!

2. ο ΔΥ (που ναι ειναι αρκετοι αυτοι που ΔΕΝ δουλευουν) αλλα αυτος φορολογειται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και δεν αποκρυπτει εισοδηματα οπως ο ελευθερος επαγγελματιας αλλα αυτοι φταινε που το χρεος εφτασε εδω..

3. ο γεωργος (που ναι ειναι αρκετοι αυτοι που πηραν τις επιδοτησεις και τις φαγανε στα στριπτιτζαδικα) ομως απο το χωραφι στο ραφι του σουπερ μαρκετ η τιμη εκτοξευεται 1000% επανω και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στο σουπερ μαρκετ και στον οποιο μεσαζοντα..

4. ο γειτονας με το αυθαιρετο (ναι φταιει!) κανεις ομως δεν μιλαει για το MALL (Το μεγαλυτερο αυθαιρετο της Ευρωπης)..τον γειτονα ομως θα τον κυνηγησουν μεχρι να του πιουν το αιμα και καλα θα κανουν,αλλα να κανουν το ιδιο και στους μεγαλους γιατι θα χορτασουν περισσοτερο..

και παει λεγοντας η δουλεια..

Ε???????

η Κωτίνα δεν υπάρχει.

είναι υπέροχη κ όταν ξεφεύγει.

η δικιά μου μοιάζει περισσότερο με τον Παναγιώτη της Νίτσας....ακούς συμπεθέρα;

ακούω να λες!

αφού μου λέει ο Σ "βάλε όσους γνωστούς θέλεις για τον δημοτικό παιδικό σταθμό. το ενδεχόμενο να μας παρουν τηλέφωνο να μας πουν ότι δεν μπορούν να την κρατήσουν με αυτό το χαρακτήρα το σκέφτηκες;"

τί να πω.......οι πολλές ώρες με τις γιαγιάδες....οι τύψεις μου...

την έχουν κάνει λιγάκι μονοκόμματη!

αυτό που μου την σπάει είναι που υπάρχουν ακόμα οπαδοί κ δη οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος (εξηγώ ότι έχω σιχαθεί το κομματικό σύμπαν) κ δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα κόντρα στη λογική κ κόντρα στην ηθική.

έχω έναν οπαδό στο σπίτι μου κ φρικΕρνω κάθε φορά που μου "επιχειρηματολογεί" βλέποντας "ειδήσεις".

Αυτό που εγώ βλέπω δίκαιο είναι να μην πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί-παιδαγωγοί τους μήνες, εβδομάδες, μέρες που δεν δουλεύουν. σο σίμπλ!

κ να μπουν επιτέλους ιδιωτικά κριτήρια σε πολλούς τομείς του δημοσίου, ακόμα κ του σκληρού πυρήνα του κράτους π.χ. νοσοκομεία, φυλακές, πανεπιστήμια (εκεί ήδη δρομολογείται να πληρώνουν δίδακτρα στα 600-800 ευρω ετησίως όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ-φερ ινάφ κ άργησε κιόλας),

ιδιωτικοποίηση, ιδιωτικά κριτήρια, σημαίνει ξεσκαρτάρισμα με κριτήρια ανταγωνιστικότητας.

νιτσα δεν εχεις άδικο ΑΛΛΑ:

(θα χρησιμοποιησω τον λογο της φιλης παρος)

γιατι τα ΜΜΕ παιζουν πολυ καλα το παιχνιδακι τους ''διαιρει και βασιλευε'' κατηγορωντας καθε φορα και αλλη κοινωνικη ομαδα..και καποια προβατα τα αναπαραγουν και τους σφηνωνεται στο μυαλο οτι φταιει π.χ.

1. ο βενζινοπωλης (φταινε καποιοι γιατι κλεβουν ασυστολα), δεν αναφερει ομως οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ελεγχος στα διυλιστηρια και κανενα πλαφον στους ''μεγαλους'' που τους ανηκουν,ωστε να μην φτανει αυξημενη η τιμη στον βενζινοπωλη..οπως επισης οταν πεφτει διεθνως το βαρελι , το δικο μας να μην κατεβαινει!!!

2. ο ΔΥ (που ναι ειναι αρκετοι αυτοι που ΔΕΝ δουλευουν) αλλα αυτος φορολογειται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και δεν αποκρυπτει εισοδηματα οπως ο ελευθερος επαγγελματιας αλλα αυτοι φταινε που το χρεος εφτασε εδω..

3. ο γεωργος (που ναι ειναι αρκετοι αυτοι που πηραν τις επιδοτησεις και τις φαγανε στα στριπτιτζαδικα) ομως απο το χωραφι στο ραφι του σουπερ μαρκετ η τιμη εκτοξευεται 1000% επανω και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στο σουπερ μαρκετ και στον οποιο μεσαζοντα..

4. ο γειτονας με το αυθαιρετο (ναι φταιει!) κανεις ομως δεν μιλαει για το MALL (Το μεγαλυτερο αυθαιρετο της Ευρωπης)..τον γειτονα ομως θα τον κυνηγησουν μεχρι να του πιουν το αιμα και καλα θα κανουν,αλλα να κανουν το ιδιο και στους μεγαλους γιατι θα χορτασουν περισσοτερο..

και παει λεγοντας η δουλεια..

Ε???????

δεν είναι τελείως άδικα αυτά που λες, αλλά κράτησε πολλά χρόνια η λαμογιά των αιθαίρετων, των απατεώνων βενζινοπωλών, των ασυνείδητων αγροτών, των άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων-κ μη ξαναπιάσουμε την καραμέλα ότι είναι λίγοι ή αρκετοί οι άχρηστοι, γιατί ο συνεπής δημόσιος υπάλληλος είναι η εξαίρεση- όπως εξαίρεση είναι κ ο εξειδικευμένος-πτυχιούχος-προσοντούχος δημόσιος υπάλληλος....

καιρός να λειτουργήσει αυτό το κράτος, να τρέξει.

μερικά από αυτά που δρομολογούνται θα έπρεπε να είναι αυτονόητα εδώ κ δεκαετίες, όπως οι ιδιωτικοποιήσεις.

γιατί στην Αγγλία οι φυλακές ανήκουν σε εταιρείες ιδιωτικές;

γιατί τα καλύτερα πανεπιστήμια έξω είναι ιδιωτικά;

γιατί οι δήμοι έξω έχουν τη μορφή Α.Ε.;

γιατί εδώ όταν λέμε αυτοδιοίκηση δεν εννοούμε αυτοδιοίκηση;

γιατί εδώ γινόταν της Πόπης με τους εργολάβους δημοσίων έργων; ιδιώτες κ νομικά πρόσωπα;

γιατί δεν ελέγχεται καμία εταιρεία αυτόματα από την επιθεώρηση εργασίας αυτόματα ον λάην;

γιατί δεν ελέγχονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εργοδοτών μας που χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους στους εργαζόμενους;

γιατί χρηματοδοτούνται μαύρα τα κόμματα; κ πώς να απεξαρτηθούν από τη μίζα;

γιατί διορίζονται οι ανώτατοι δικαστικοί της χώρας, όπως κ οι καθηγητές των πανεπιστημίων με αδιαφανείς διαδιακσίες; νομότυπες κατά τα άλλα;

γιατί οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι καθοδηγούμενες πολιτικά;

για να μην πω για το Ελεγκτικό Συνέδριο (είναι το δικαστήριο-διοικητικό σώμα που ελέγχει όλες τις δαπάνες του κράτους, στενού κ ευρύτερου-οτα κλπ) λαμογιές ουυυυυυυυυυυ!!!!!!!

γιατί να ανέχομαι την υπάλληλο του δήμου που διορίστηκε με σύμβαση stage για χρήση Η/Υ όταν δεν ξέρει να ανοίγει το ν Η/Υ; κ η οποία κατάφερε να μονιμοποιηθεί, ή κ δικαιωθεί στα δικαστήρια;

έχω κι άλλα, αλλά με καλούν ....:mad::mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...