Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Υγεια και ολα τα αλλα παλευονται.

Αυτό λέω κι εγώ στον άντρα μου.

Και στο κάτω κάτω ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο καιρό αφού θα μπει και ταμείο ανεργίας.

Μέχρι και η μικρή γυρίζει και μου λεει: "Μαμά τι έχει ο μπαμπάς και είναι στε ναχωρημένος?":shock::shock::shock:

Άντε να απαντήσεις τώρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καποιος μας εχει μουτζωσει.. Δεν παμε καλα!

Χαρλοου πολυ λυπηθηκα, ευχομαι να βρεθει κατι καλυτερο τουλαχιστον!

Μαρκοπουλακι κριμα ρε γμτ.. :( Νεος ανθρωπος! Αυτα ειναι τα ασχημα.. :?

Εμας εφυγε ο μπαμπας μας για δουλεια το απογευμα και ενω ηταν στο πλανο να παμε κουνιες, κατεβαινοντας κατω στο στενο μας, επαιζαν πολλα -μεγαλα- παιδακια κρυφτο. Αυτο ητανε! Η Μαρια κολλησε εκει και ετρεχε πανω - κατω μαζι τους απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 7 και κατι! Λυσσαξε! :lol:

Μετα ανεβηκαμε πανω και ζωγραφισαμε στο μπαλκονι με τις δαχτυλομπογιες! Σωτηριες!! Μεχρι πριν ενα 10λεπτο απασχοληθηκε με αυτες απο τις 7 και κατι το απογευμα!

Πριν λιγο μπηκαμε μεσα, εβαλα να της φτιαξω τραχανουλι για βραδυνο και τωρα μολις το σβησω θα μπουμε για μπανιο. Δεν ξερω αν θα ξαναμπω αργοτερα γιατι το μπαλκονι μας ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης απο τις δαχτυλομπογιες και θελω να μαζεψω!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αγγελίνα, θα την κοιτάει η πεθερά μου τη μικρή, έως τον 9ο, κι εγώ πρέπει να συγκεντρώσω τα χαρτιά όλα σιγά-σιγά για να κάνω τις εγγραφές.

Κανένα ευχάριστο? ε ε ε? πέρα από απολύσεις και καρκίνους έχουμε τίποτα καλό?

Σεβούλα στην ίδια φάση είμαστε, σου λέω, με τη διαφορά ότι εγώ πληρώνομαι on time. Σε λίγο το 6ωρο θα γίνει 10ωρο και 15ωρο...

Είμαι πτώμα, κυριολεκτικά!!!

Υ.Γ. Ζούπυ είμαι γαϊδούρα...Δεν σε ξέχασα αλλά είμαι τόσο πηγμένη όσο δεν πάει αυτές τις μέρες!!!

Εμείς από την άλλη δεν πήγαμε κούνιες. Ήταν η 'τιμωρία' που επέβαλλε ο μπαμπάς επειδή το καμάρι μας σήμερα δάγκωσε δύο παιδάκια :eek: και δεν θα ξαναπάμε κούνιες αν το ξανακάνει!

Παρόλα αυτά δεν νομίζω να της έλειψαν γιατί στο μπαλκόνι έχουμε χαλικάκι Ευβοιώτικο που μαζέψαμε το ΣΚ και το έχουμε για να παίζουμε με το κουβαδάκι, κούνια κάναμε, τραμπάλα κάναμε, ε η τσουλήθρα έμεινε που θα μας την φέρουν στα γενέθλια :eek: .... Γύρω γύρω φυσικά και κάναμε όλοι μαζί!

Είμαι ένα πτώμα γιατί μέσα σε όλα αυτά έκανα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα της και στα συρτάρια της, άπλωσα, και τακτοποίησα!!!

Τί έγινε βρε κορίτσια ????? Κανένας καμία ευχάριστη κουβέντα σήμερα ????

Θα τρελλαθώ !

Εμένα τα πιτσιρίκια μου κοιμήθηκαν νωρίς σήμερα, παίξαμε κάναμε και μπανάκι και τώρα νάνι... αχ Μαρκόπουλο αυτό που λες για τον σύζυγο το ζω κι εγώ καθημερινά και το μεγάλο μου παράπονο είναι πως δεν τον χορταίνουν τα παιδιά... περνάνε τα χρόνια γρήγορα και τί θα έχει να θυμάται από εκείνα ??? Κι εκείνα από τον μπαμπά τους ? Μια Κυριακή μόνο ????

Τί να πω... τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη ε ???

Κουράγιο. Ας ελπίσουμε πως έρχονται καλύτερες ημέρες !

Malecon,

Το μωρό και τα μάτια σου και άσε την προϊσταμένη να λέει τα δικά της ...

Διαφημίσεις

Μεταξακι οι δαχτυλομπογιες ειναι μπογιες (χρωματα) που τα χρησιμοποιεις με τα δαχτυλα! :)

Εμεις εχουμε παρει ασπρα χαρτονια αρκετα μεγαλα (βεβαια οχι και τεραστια) και οταν ζητησει να παιξει, στρωνω κατω ενα παλιοσεντονο, της βαζω απο πανω το χαρτονι, της δινω και τις δαχτυλομπογιες και την αφηνω να ζωγραφισει με τα δαχτυλακια της πανω στο χαρτονι! Της αρεσει παρα πολυ! Βεβαια γινεται ο κακος χαμος μετα αλλα χαλαλι! Σημερα οταν ανεβηκαμε σπιτι απο το δρομο, μου τα ζητησε μονη της!

Μου λεει: -Μαμα να λελωθω? Της απανταω -τι εννοεις? Μου λεει -Μπογιες! (Εννοωντας τις δαχτυλομπογιες). Κι ενω κανω πως δεν την ακουω, εκεινη συνεχιζει "Μαμα ΤΩΑ ειπα" :lol::lol: Ε, μετα της τις εδωσα! :)

Βεβαια ο κακος χαμος εξακολουθει να γινεται κι εγω βαριεμαι να μαζεψω... Πφφ!

Για οσες ξεχασα πριν:

Ζουπυ περαστικα!

Μαλεκον εσυ να κανεις το καλυτερο για το μπεμπε και ασε τα υπολοιπα!

Μεταξακι συλληπητηρια για το γυναικολογο σου!

Νιτσα και Σεβη καλα κουραγια!

Αν ξεχναω κατι ακομα, συγχωρεστε με!

gM4vp2.png

Κρις μπραβο σας!!! :D:D

Οσο για τις δαγκωνιες σας το ειπε μονη της ή σας το ειπε η δασκαλα της? Μη στεναχωριεσαι βρε 'συ! Θα περασει κι αυτο, η Κωτανινα ειναι αστερι αλλωστε! ;)

gM4vp2.png

Η δασκάλα μου το είπε όταν πήγα να την πάρω. Αυτή μου λέει ότι τα χτύπησε τα παιδάκια. Βασικά δεν έχει ξαναδαγκώσει αλλά σήμερα το πρωί έκανα μια μαμακία. Της είπα ότι με 'δάγκωσε' κουνούπι.... (γιατί έτσι ένιωθα και έτσι έμοιαζε όπως είχε γίνει το χέρι μου)... το διόρθωσα βέβαια μετά σε 'τσίμπησε' αλλά μάλλον της έμεινε! Τεσπα... το 'χω βαρεθεί αυτό το κήρυγμα για την επιθετικότητά της! Σήμερα έβγαλε από τα ρούχα του τον πατέρα της και της έδωσα μία στο χέρι. Από τη μία στεναχωρέθηκα γιατί ξέρω πως αισθάνεται από την άλλη το χάρηκα γιατί είναι εύκολο να κάνεις υψηλή κριτική όταν δεν έχεις φτάσει στα όριά σου αλλά όταν τα ξεπερνάς να κάνεις ό,τι κατέκρινες ;) Τουλάχιστον μετά της ζήτησε συγνώμη και ίσως να είναι ένα καλό μάθημα και για εκείνη.

Διαφημίσεις

διάλογος μαμας - ζωής

Ζ: μαμα όταν φεγει η μερα εχεται το φεγγαρι και η νύχτα?

Μ: ναι Ζωή μου

Ζ: μαμά φοβάμαι τη νύχτααααααααααα

Μ: τι φοβάσαι καλέ? παντα με τον μπαμπα και τη μαμά δεν εισαι?

Ζ:μαμά φοβαμαι ειμαι μονη όταν πας στη δουλιτσα

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :(

αντε θα πω εγω κάτι ευχάριστο........

ο Κων είναι κρυωμένος.... βουλωμένες μυτες, μύξες κι άλλα τέτοια όμορφα πραγματάκια.....

ο Τραμπαλιζέ σκάει δοντάκι (αμάν και πότε).... πολύ γκρίνια ειδικά το βράδυ....

κι οι αγώνες για να στρώσουμε το θέμα ύπνου πάνε στράφι.....

μόλις τώρα ξεμπέρδεψα.....

Από τη μία στεναχωρέθηκα γιατί ξέρω πως αισθάνεται από την άλλη το χάρηκα γιατί είναι εύκολο να κάνεις υψηλή κριτική όταν δεν έχεις φτάσει στα όριά σου αλλά όταν τα ξεπερνάς να κάνεις ό,τι κατέκρινες :wink: Τουλάχιστον μετά της ζήτησε συγνώμη και ίσως να είναι ένα καλό μάθημα και για εκείνη.

κι έλεγα πως είμαι η μόνη που ξεπερνάω τα όρια.....

αλλα δε κατάλαβα, εσυ της την εριξες η ο μπαμπας;;;;;

Xαμος.....................

Τι να πω αισιοδοξια και μην το βαζετε κατω οσο ειμαστε ορθιοι ολα γινονται. Τελικα ο οικογενειακος φιλος που λεγαμε διαγνωσθει με καρκινο πνευμονες με μετασταση σε οστα γαματα 45 χρονων με ενα παιδι.

Υγεια και ολα τα αλλα παλευονται.

δεν έχω λόγια...

Αυτό λέω κι εγώ στον άντρα μου.

Και στο κάτω κάτω ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο καιρό αφού θα μπει και ταμείο ανεργίας.

Μέχρι και η μικρή γυρίζει και μου λεει: "Μαμά τι έχει ο μπαμπάς και είναι στε ναχωρημένος?":shock::shock::shock:

Άντε να απαντήσεις τώρα.

είναι τουλάχιστον σε επαγγελματικό τομέα "ζωντανό" ο άντρας σου?

στο παιδί να πείτε την αλήθεια, μην φαντάζεται διάφορα...

Υ.Γ. Ζούπυ είμαι γαϊδούρα...Δεν σε ξέχασα αλλά είμαι τόσο πηγμένη όσο δεν πάει αυτές τις μέρες!!!

κι εγώ το ίδιο Νιτσάκι μου!!

Εμείς από την άλλη δεν πήγαμε κούνιες. Ήταν η 'τιμωρία' που επέβαλλε ο μπαμπάς επειδή το καμάρι μας σήμερα δάγκωσε δύο παιδάκια :eek: και δεν θα ξαναπάμε κούνιες αν το ξανακάνει!

μπήκατε κι εσείς στη φάση του δαγκώματος μάλλον... εμένα, παλιότερα, όταν μ' έβλεπαν με μελανιές οι φίλοι από τα αντίστοιχα κατορθώματα του γιού μου, έλεγε ο ζώπυρος : "μην ξεγελιέστε - δεν είναι προιόν ερωτικής παραφοράς...":rolleyes:

...αχ Μαρκόπουλο αυτό που λες για τον σύζυγο το ζω κι εγώ καθημερινά και το μεγάλο μου παράπονο είναι πως δεν τον χορταίνουν τα παιδιά... περνάνε τα χρόνια γρήγορα και τί θα έχει να θυμάται από εκείνα ??? Κι εκείνα από τον μπαμπά τους ? Μια Κυριακή μόνο ????

Τί να πω... τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη ε ???

εδώ... εγώ... η επίτιμη πρόεδρος...

Εμεις εχουμε παρει ασπρα χαρτονια αρκετα μεγαλα (βεβαια οχι και τεραστια) και οταν ζητησει να παιξει, στρωνω κατω ενα παλιοσεντονο, της βαζω απο πανω το χαρτονι, της δινω και τις δαχτυλομπογιες και την αφηνω να ζωγραφισει με τα δαχτυλακια της πανω στο χαρτονι! Της αρεσει παρα πολυ! Βεβαια γινεται ο κακος χαμος μετα αλλα χαλαλι!

μπράβο βρε γλυκοφλεβαρίτσα, πολύ ωραίο αυτό που κάνει η μικρή σου!! και μπράβο και σε σένα που την αφήνεις!!

διάλογος μαμας - ζωής

κιουλτάκι... συγκινήθηκα...

κι έλεγα πως είμαι η μόνη που ξεπερνάω τα όρια.....

δεν είσαι η μόνη...

πριν από λίγο "τελείωσε" η μέρα μου... και σε 6 ώρες (το αργότερο) ξεκινάει η καινούρια...

Η δασκάλα μου το είπε όταν πήγα να την πάρω. Αυτή μου λέει ότι τα χτύπησε τα παιδάκια. Βασικά δεν έχει ξαναδαγκώσει αλλά σήμερα το πρωί έκανα μια μαμακία. Της είπα ότι με 'δάγκωσε' κουνούπι.... (γιατί έτσι ένιωθα και έτσι έμοιαζε όπως είχε γίνει το χέρι μου)... το διόρθωσα βέβαια μετά σε 'τσίμπησε' αλλά μάλλον της έμεινε! Τεσπα... το 'χω βαρεθεί αυτό το κήρυγμα για την επιθετικότητά της! Σήμερα έβγαλε από τα ρούχα του τον πατέρα της και της έδωσα μία στο χέρι. Από τη μία στεναχωρέθηκα γιατί ξέρω πως αισθάνεται από την άλλη το χάρηκα γιατί είναι εύκολο να κάνεις υψηλή κριτική όταν δεν έχεις φτάσει στα όριά σου αλλά όταν τα ξεπερνάς να κάνεις ό,τι κατέκρινες ;) Τουλάχιστον μετά της ζήτησε συγνώμη και ίσως να είναι ένα καλό μάθημα και για εκείνη.

Εγω πιστευω πως ειναι φαση και θα περασει. Βεβαια εσεις καλα κανετε και της μιλατε, της εξηγειτε και θετετε ορια απλα μη σκας!

διάλογος μαμας - ζωής

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :(

Γιατι γκρρρρ βρε Ειρηνακι μου? Εγω θα ειχα λιωσει αν μου το ελεγε αυτο η Μαρια μου! :)

αντε θα πω εγω κάτι ευχάριστο........

ο Κων είναι κρυωμένος.... βουλωμένες μυτες, μύξες κι άλλα τέτοια όμορφα πραγματάκια.....

ο Τραμπαλιζέ σκάει δοντάκι (αμάν και πότε).... πολύ γκρίνια ειδικά το βράδυ....

κι οι αγώνες για να στρώσουμε το θέμα ύπνου πάνε στράφι.....

μόλις τώρα ξεμπέρδεψα.....

Περαστικα στον Κων/νο, με το καλο το δοντακι του Τραμπαλιζε και ευχομαι να επιστρεψετε και παλι στη ρουτινα σας!

μπράβο βρε γλυκοφλεβαρίτσα, πολύ ωραίο αυτό που κάνει η μικρή σου!! και μπράβο και σε σένα που την αφήνεις!!

Ευχαριστω Ζουπυ μου! :D

πριν από λίγο "τελείωσε" η μέρα μου... και σε 6 ώρες (το αργότερο) ξεκινάει η καινούρια...

Κι εμενα το ιδιο.. Πριν λιγο τελειωσα με τη φασινα και κατα τις 6 θα σηκωθει η μικρη.. Στανταρ ωραριο!

Καλη υπομονη Ζουπυ!

Καληνυχτα και φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...