Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλη μια μερα που τρεχω και δεν φτανω... :rolleyes:

Φαίη, γι αυτά που έλεγες για τον άντρα σου χθες, κάτι ήθελα να σου πω, αλλα θα περιμένω να σε πετυχω στο φέης.

Καλησπερα Αγγελινα μου! Στο τσατ λιγο δυσκολο να με πετυχεις εμενα, ανοιχτο το εχω τις ωρες που ειμαι στο face αλλα δεν πολυγραφω.. Ειδικα απο οταν αρχισε να κολλαει κιολας, μου ερχεται να σπασω το pc, οποτε δεν νομιζω να βρεθουμε ευκολα εκει. Αν θελεις πες το μου εδω ή αν θες να μου το πεις πιο "προσωπικα" στειλτο μου σε μηνυμα! Σε ευχαριστω οπως και να 'χει! :D

Θα ζητήσω άδεια να ξαναπάω στις 12 αφού είναι κοντά το σχολείο και ας ελπίζω να μην βρω ουρά μπροστά μου στις εγγραφές.

Καλη επιτυχια με την εγγραφη, πιστευω να εχεις ξεμπερδεψει! Οσο για τα υπολοιπα, σε νιωθω και σε καταλαβαινω και ας μας λενε υπερβολικες! ;)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Εισαι χρυσο κοριτσακι!! Σμουτς! :D

Καλημέρα και από'μένα.

Προέκυψε θέμα με την κουνιάδα μου. Είχε κάποιες μέρες ροζ βλέννες, πήγε στη γυναικολόγο της και της βρήκε πως το παιδί έχει πλακούντα πολύ χαμηλά, κοντά στον τράχηλο. Ακινησία μέχρι την αυχενική και βλέπουμε. Επίσης θυροειδή με προοπτική για διαβήτη κύησης...:-(:sad::-(

Τέλος πάντων, αυτό παλεύεται. Ο μικρός της από τη στιγμή που κατάλαβε πως δεν θα την έχει να τρέχει από πίσω του για να προλάβει κάθε του επιθυμία, χτυπιέται. Χτες έκλαιγε (χωρίς δάκρυα) επί 5 ώρες μέχρι που εξουθενώθηκε και κοιμήθηκε χωρίς να φάει καν. Δεν δέχεται να τον πάει στην τουαλέτα κανένας άλλος, δεν θέλει άλλον να τον ντύσει κτλ κτλ. Μα πώς τα έχει καταφέρει έτσι αυτή η κοπέλα ρε γμτ???????

:-(:sad::-( Ευχομαι το προβλημα υγειας να ξεπεραστει και να μην εχει θεμα ουτε η μαμα ουτε το μωρακι! Για τα υπολοιπα καλα κουραγια φιλεναδα! :|

Πως διάολο ξεπερνιέται αυτό το 'αγχος αποχωρισμού' ?

Δεν ξερω πως.. Αλλα ευχομαι να ξεπεραστει γιατι ουτε εγω θα το αντεχα! :|

Αλλες δυο ακυρες συνεντευξεις.. Η μια στα jumbo Αλιμου και η αλλη στα lidl. Φυσικα και αφησα βιογραφικο και εκεινοι φυσικα ΘΑ με ειδοποιησουν...:rolleyes:

Εριξα και ενα κουρεματακι σημερα. Δεν τα εκοψα πολυ, τα "καθαρισα" και εκανα αφελειες. Ωραια ειναι.

Το παιδι μου γυρισε απο το σχολειο σημερα φαγωμενο και ενω μεχρι να ανεβουμε τα σκαλια γελουσε και ελεγε τραγουδακια, μολις μπηκαμε σπιτι αρχισε να κλαιει και να ζηταει μαμ, λιλο, νανι, πιπιλα, ΟΛΑ μαζι! :confused: Πιθανολογω πως νυσταζε πολυ γιατι ηταν ξυπνιο απο τις 6.. Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ξεραθηκε κατευθειαν!

Αυτα.. Κατα τα αλλα... :rolleyes:

Καλησπερα σας, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι (λεμε τωρα)! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλό Μήνα !

Βλέπω όλες ότι είμαστε "κάπως" ε ???

Σέβη, Ειρήνη,

Υπομονή. Καθίστε στις δουλειές σας για όσο καιρό απομένει... τί να πώ ρε παιδί μου... πού το πάνε δεν καταλαβαίνω ...

Αγγελίνα,

Τρέχεις κι εσύ σαν την μουρλή - με την καλή έννοια-

Φαίη/Νίτσα,

Επίσης....

Κι εγώ σήμερα λίγο γμτ η ψυχολογία μου στα ναδίρ... έμαθα πως πέθανε ο γυναικολόγος μου κι έχω σκάσει λέμε... θα μου λείψει πολύ !!!!!

Καλημέρα... που να την βρείτε την θετική ενέργεια να την στείλετε... με τόσα που συμβαίνουν οκ... το παραδέχομαι... ζήτησα πολλά χαχαχαχα

Πάλι με κλάματα... Ξαναπήγα πριν λίγο για να αφήσω την πιπίλα που έμεινε στο καρότσι και ήταν πανήρεμη! Πως διάολο ξεπερνιέται αυτό το 'αγχος αποχωρισμού' ?

θελει χρονο, θα φυγει μονο του....Κρισακι.....εισαστε στα φορτε τωρα ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαολεμένη μέρα από κάθε άποψη.

Σήμερα εδώ μέσα ανακοινωθήκανε κάποιες απολύσεις........κλάμα από την πιτσιρίκα στο σχεδιαστικό............. εγκεφαλικό σε έναν πωλητή 47 χρονών με 2 παιδιά................δεν συνεχίζω.

Το'σκασα για λίγο και πήγα έγραψα τη μικρή στο σχολείο.

Ο άντρας μου τσακώθηκε χοντρά στην δουλειά του και του είπανε να σηκωθεί να φύγει.

Με πήρε τηλ. από το αυτοκίνητο και του είπα να γυρίσει πίσω και να να του δώσουν τα χαρτιά της απολύσής του για να φύγει, αλλιώς να κάτσει εκεί που βρίσκεται.

Ωραία που περνάμε εις τας εξοχάς!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγγελίνα τους έφαγε η μεγαλομανία κ το ότι έκαναν κακή επιλογή για εξαγορά πριν ...

οπότε τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου...βουλώνουν τρύπες, η αγορά έχει στερέψει, οι δύο νομικοί πρέπει να φορτσάρουν κ το ποσοστό επί των εισπράξεων είναι ένα καλό κίνητρο, αλλά με βάση το μισό μισθό...

να δούνε ποιός αποδίδει κ ποιός πιάνει τόπο.

εκεί ποντάρω εγώ κ έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου κ στη βοήθεια-στήριξη του άντρα μου.

ρε όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά!

όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

κ σίγουρα, αν το παλέψουμε σωστά, μπορεί κ να βγω περισσότερο κερδισμένη από πριν!!!!!!!!!!

άη εβ φέηθ!!!!!!! ή σε μετάφραση "πιστεύω στο δίκαιο κ στην αλήθεια φίλε. ο καλός δεν χάνεται!"

φιλιά πολλά σε όλες, κ κυρίως ψυχραιμία!

Σήμερα εδώ μέσα ανακοινωθήκανε κάποιες απολύσεις........κλάμα από την πιτσιρίκα στο σχεδιαστικό............. εγκεφαλικό σε έναν πωλητή 47 χρονών με 2 παιδιά................δεν συνεχίζω.

Το'σκασα για λίγο και πήγα έγραψα τη μικρή στο σχολείο.

Ο άντρας μου τσακώθηκε χοντρά στην δουλειά του και του είπανε να σηκωθεί να φύγει.

Με πήρε τηλ. από το αυτοκίνητο και του είπα να γυρίσει πίσω και να να του δώσουν τα χαρτιά της απολύσής του για να φύγει, αλλιώς να κάτσει εκεί που βρίσκεται.

πρώτον έγραψες το παιδί που το είχες άγχος. μπράβο!

δεύτερον είναι σίγουρη η απόλυση ή έγινε εν θερμώ κ θα του πουν να παραμείνει;

όσο για τις απολύσεις, τα βλέπω ρε κορίτσι! αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ....

κ μην αναρωτηθείς αν πήρα τίποτα περίεργο κ δεν έχω καταρρεύσει ακόμα, εγώ που ήμουν μέσα στην γκρίνια στα ψιλά γράμματα...

τώρα επιβάλλεται ψυχραιμία κ αισιοδοξία.

αλλιώς δεν παλεύεται!

ΣΕΒΗ ΕΣΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ :);)
εμότικον που σου δίνει σβουρηχτά φιλάκια στα μαγουλάκια!:);)

ρε κορίτσια, πραγματικά θαυμάζω το θάρρος - ψυχραιμία - κέφι... σας!! όλα κατ' ευχήν να σας πάνε!!

κουραστική μέρα, πολύ...

θελει χρονο, θα φυγει μονο του....Κρισακι.....εισαστε στα φορτε τωρα ;)

ναι, συμφωνώ!

Κι εγώ σήμερα λίγο γμτ η ψυχολογία μου στα ναδίρ... έμαθα πως πέθανε ο γυναικολόγος μου κι έχω σκάσει λέμε... θα μου λείψει πολύ !!!!!

λυπάμαι πολύ...

Αλλη μια μερα που τρεχω και δεν φτανω... :rolleyes:

Αλλες δυο ακυρες συνεντευξεις.. Η μια στα jumbo Αλιμου και η αλλη στα lidl. Φυσικα και αφησα βιογραφικο και εκεινοι φυσικα ΘΑ με ειδοποιησουν...:rolleyes:

συνέχισε γλυκοφλεβαρίτσα - τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά μην το βάζεις κάτω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

ελπίζω αυτός ο μήνας να μας προσφέρει χαρούμενα νέα και καλή διάθεση!

μακάρι ρηνιώ μου! καλό μήνα σε όλους!!

Οι υπόλοιπες, καλα? Ζούπυυυυυυυ πού γυρνάς?

και που δεν γυρνάω... άσε μην μας διαβάσει κι η κοπέλα από δίπλα και μου πει πως έχω χάσει τις προτεραιότητες...

εντωμεταξύ, οι αμυγδαλές μου τουμπανιάστηκαν και... ξεκίνησα αντιβίωση (πάλι)! και γενικά - ως γνωστόν - σέρνομαι...

ο δε ζώπυρος με κορόιδευε ότι φέτος αρρώστησα πολύ κι ότι το σπίτι μας έχει ψιλογίνει νοσοκομείο... κι ήρθε τώρα το μεσημέρι, διπλωμένος στα τέσσερα - δόντια, μέση, ψιλοκρυωμένος...:shock::rolleyes::cool:

αν επιζήσω της (υπόλοιπης) ημέρας (που έχει πολλά ακόμη), θα μπω το βραδάκι για μια καλησπέρα...

σας φιλώ γλυκά όλες!!

Διαφημίσεις

Λεπόν...............η απόλυση του συζύγου όντως έγινε εν θερμώ, αλλά δεν νομίζω να μην προχωρήσει.

Του είπανε να πάει αύριο το πρωί για τα περαιτέρω, για να ρωτήσουν κι αυτοί την επιθεώρηση εργασίας.

Μίλησε και με δικηγόρο και του είπε τι να κάνει.

Περιμένουμε να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουν αύριο.

Αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει καλή κατάληξη το θέμα.

Κι εγώ σαν την Σέβη.......πιστεύω ότι φαίνονται οι καλές ικανότητες των εργαζομένω.

Προσωπικά εγώ σώθηκα από το πρώτο τσουνάμι των απολύσεων εδώ μέσα, χάρη στις ικανότητές μου τις οποίες έχει εκτιμήσει δεόντως ο προϊστάμενός μου και δεν κάνει χωρίς εμένα , μου το'χει πει ανοιχτά.

Αλλά μου είπε επίσης ότι αν η εταιρεία πάει χειρότερα δεν θα τίθεται πλέον θέμα ικανανοτήτων μου, απλά θα καταργηθεί η θέση μου.

Ή θα σταματήσει να υφίσταται η εταιρεία.

Ψυχραιμία, εγώ τουλάχιστον έχω απολυθεί τόσες φορές στην ζωή μου, που δεν μου κάνει τίποτε καινούργιο.

Ο άντρας μου βέβαια δεν μπορεί να το διαχειριστεί (είπαμε "δίποδο":p) και θα πρέπει να αρχίσω να του λέω πάλι "δεν πειράζει, την υγεία σου να'χεις κλπ κλπ".

Γαμώτο, πίνω κι ακριβό καφέ.............freddo:tongue:

Γεια σας και καλό μηνα! Πολλή δουλεια σημερα, τώρα ξεμπέρδεψα και φευγω τρέχοντας για την κόρη μου!

Η διευθυντρια νο2 (δεν ανηκω στην δικια της ομάδα) έμαθε από σπόντα για την εγκυμοσυνη μου και απόρησε πώς τα κάνουμε το ένα πίσω από το άλλο τα παιδιά :shock::D Της είπα ότι θα ξεπατωθώ αλλά α)δεν παθαινω τπτ και β)υπάρχουν άλλες σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμένα

Δεν ξέρω αν της χάλασα τα σχέδια για ενδεχόμενη απόλυσή μου αλλά ούτως ή άλλως δεν μπορεί να με απολύσει αυτη

Ψυχραιμία, εγώ τουλάχιστον έχω απολυθεί τόσες φορές στην ζωή μου, που δεν μου κάνει τίποτε καινούργιο.

Ο άντρας μου βέβαια δεν μπορεί να το διαχειριστεί (είπαμε "δίποδο":p) και θα πρέπει να αρχίσω να του λέω πάλι "δεν πειράζει, την υγεία σου να'χεις κλπ κλπ".

QUOTE]

Φιλενάδα υπάρχει μια τεράαααααααστια διαφορά. Πιο παλια και να σε απέλυαν είχες προοπτική να βρεις κάτι εξίσου καλό ή και καλύτερο....Τώρα όμως??????? :(

Φιλιά καλό απόγευμα!!!!

Φιλενάδα υπάρχει μια τεράαααααααστια διαφορά. Πιο παλια και να σε απέλυαν είχες προοπτική να βρεις κάτι εξίσου καλό ή και καλύτερο....Τώρα όμως??????? :(

Φιλιά καλό απόγευμα!!!!

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ευτυχώς δεν χρωστάω πολλά σε τράπεζες και έχω το δάνειο του σπιτιού που το'χω πάρει από την εργατική εστία και δεν πληρώνω μεγάλο ποσό.

Έχει ο Θεός (εμείς δεν έχουμε:tongue:)

Xαμος.....................

Τι να πω αισιοδοξια και μην το βαζετε κατω οσο ειμαστε ορθιοι ολα γινονται. Τελικα ο οικογενειακος φιλος που λεγαμε διαγνωσθει με καρκινο πνευμονες με μετασταση σε οστα γαματα 45 χρονων με ενα παιδι.

Υγεια και ολα τα αλλα παλευονται.

Σημερα ο αντρας μου ηρθε νωρις γιατι πηγε αυθημερον για μια δουλεια Λαρισα και τωρα παιζει με τον γιο του μπαλα πρωτη φορα καθημερινη ειναι εδω πριν νυχτωσει εδω και δυο χρονια. Τι ωραια εικονα μακαρι να ερχοταν καθε ημερα απογευμα απο την δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...