Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσουδες!

θα συμφωνησω με τη μαλεκον....πατωντας στη κριση, πολλες εταιριες κοιταζουν πως θα βγαλουν ακομα μεγαλυτερο κερδος. ΔΕΝ εχουν ολες οι εταιριες προβλημα, αλλα το ολο θεματακι το βλεπουν σαν μια χρυση ευκαιρια!

Ειρηνη, μηπως να κοιταζες να κανεις τιποτα ιδιωτικα? Ολο και κατι παιζει, καμια πολεοδομια, κανα τοπογραφικο....κατι τετοιο. Και απο μενα εννοειται οτι θα εχεις ΟΛΗ τη βοηθεια του κοσμου! Το καλο με το επαγγελμα μας ειναι οτι οτι εχει πολυ μεγαλο φασμα αντικειμενου και απο εκει σωζεται καπως η κατασταση ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη = Culte & Μαρκοπολο & εσυ ;)

Ειρηνη φωναζουμε την Culte. :D Εισαι καλα εσυ Ρινιω?

καλά τρόπον τινά....ο μπαμπάς μου μετά το χημειοβολισμό στο συκώτι έχει τρελλές παρενέργειες (πυρετό,βήχα)...εγω προσπαθώ να βρώ κάνα σπιτάκι με το Νικόλα και μαζί δουλειά γιατί αυτό το σπίτι του/σπίτι μου εκτός του οτι με κουράζει με βγάζει και εκτός προγράμματος...παράλληλα ψάχνω για δουλειά (που δεν βρίσκεται τώρα πια και κοιτάζω σε ημιαπασχόληση) κι ένα τρόπο να ισορροπήσω μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου να τρομάζει αντί να χαίρεται,να φοβάται αντί να ξεμυτίζει,να τρομοκρατείται αντί να ορθώνεται...μεταξύ σοβαρού κι αστείου νομίζω οτι οριοβατώ στα όρια της κατάθλιψης.....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μπήκα για καληνύχτα!

Είμαι πτώμα...ήρθε η μάνα μου και κάναμε δουλειές και με ξεπάτωσε!Χώμα είμαι!

Κι εσύ ευχαριστείς την Κρις που υπάρχει στη ζωή σου...που να ξερες....:P

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γεια σου ρε Κικίτσα νοικοκυρά! :D

Μαρή Ζώπυρον τι λες νυχτιάτικα για τρελογιατρούς? Έχουμε και τέτοια? :shock::(

Χάρλοου αρχίσαν οι εγγραφές? Για να πάω στο δικό μας να δω πουρνό πουρνό!

Φαίη, γι αυτά που έλεγες για τον άντρα σου χθες, κάτι ήθελα να σου πω, αλλα θα περιμένω να σε πετυχω στο φέης.

Σέβη, δεν σχολίασα αυτά που είπες για τη δουλειά, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...ωωωωχχχχ είναι μακρύς ο δρόμος, λέμε...:-(

Και κάτι άλλο θέλω να πω και το ξεχνάω. :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Πήγα σήμερα πουρνό πουρνό να κάνω την εγγραφή της μικρής γιατί μου είχε πει μια δασκάλα ότι θα το δεχτεί να πάω νωρίς κατ'εξαίρεση επειδή είμαι εργαζόμενη.

Αλλά μόλις πήγα μου είπε ότι άλλαξε δ/ντρια το σχολείο και δεν μπορεί να δεχτεί την εγγραφή τώρα και να ξαναπάω στις 12 το μεσημέρι.

Ή να πάρω τηλέφωνο αργότερα να συννενοηθώ με την δ/ντρια μήπως μπορέσω να πάω αύριο το πρωί.

Απ΄ότι μου είπε η κοπέλα κάθονται οι δάσκαλοι έξω στην πόρτα μέχρι να κλείσει και μπορεί να έτυχε που δεν είδα εγώ κανένα την προηγούμενη φορά.

Στο μεταξύ την ώρα που μου τα έλεγε άρχιζε να με πιάνει ταχυπαλμία και λέω τώρα θα με πιάσει και η δύσποια και θα γίνω ρεζίλι.:P

Και με τις 2 δασκάλες που μίλησα με πήραν πρέφα ότι κόβω βλέβα από το άγχος και μου λέγανε συνέχεια να ηρεμήσω και ότι όλα καλά θα πάνε.:tongue::tongue: ρεζίλι των σκυλιών έγινα πάλι.

Θα ζητήσω άδεια να ξαναπάω στις 12 αφού είναι κοντά το σχολείο και ας ελπίζω να μην βρω ουρά μπροστά μου στις εγγραφές.

Σας ευχαριστώ ολες για την υποστηριξη σας...δεν θα πεθανουμε κιολας

εχουμε μαζεψει καποια φραγκα στην ακρη..ο άντρας μου έχει καλή δουλειά...θα επιβιωσουμε ;)

θα κατσω να χαλαρώσω τωρα το καλοκαιρι και αν δεν με ενημερωσουν από εδώ θα ψάξω από Σεπτέμβρη δουλειά :)

Ραννια εκανα παλιά δουλειες ιδιωτικά έκανα στατικα και εχω ακρες..αλλά και πολυ τρεξιμο γμτ και δεν το μπορώ..αλλά αν δεν βγει τιποτα καλό θα επιστρεψω στα παλιά

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Καλημέρα και από'μένα.

Προέκυψε θέμα με την κουνιάδα μου. Είχε κάποιες μέρες ροζ βλέννες, πήγε στη γυναικολόγο της και της βρήκε πως το παιδί έχει πλακούντα πολύ χαμηλά, κοντά στον τράχηλο. Ακινησία μέχρι την αυχενική και βλέπουμε. Επίσης θυροειδή με προοπτική για διαβήτη κύησης...:-(:sad::-(

Τέλος πάντων, αυτό παλεύεται. Ο μικρός της από τη στιγμή που κατάλαβε πως δεν θα την έχει να τρέχει από πίσω του για να προλάβει κάθε του επιθυμία, χτυπιέται. Χτες έκλαιγε (χωρίς δάκρυα) επί 5 ώρες μέχρι που εξουθενώθηκε και κοιμήθηκε χωρίς να φάει καν. Δεν δέχεται να τον πάει στην τουαλέτα κανένας άλλος, δεν θέλει άλλον να τον ντύσει κτλ κτλ. Μα πώς τα έχει καταφέρει έτσι αυτή η κοπέλα ρε γμτ???????

Καλημέρα σε όλη την παρέα! (εμένα δε με αναζήτησε καμία, ε?)

Σας δικαιολογώ όμως λόγω Ειρήνης-Σέβης!

Ειρηνάκι πιο πολύ στενοχωρήθηκα για σένα μιας κ η Σεβούλα είναι στην ίδια θέση με μένα... Κι επειδή ξέρω τι γίνεται εκεί έξω... Υπομονή κορίτσι μου και τα περιττά κομμένα για όλους!!!

Σκέφτομαι τι μπορώ να κόψω και δυσκολεύομαι...

Σήμερα είναι τελευταία μας μέρα με τη νταντά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα.

Προέκυψε θέμα με την κουνιάδα μου. Είχε κάποιες μέρες ροζ βλέννες, πήγε στη γυναικολόγο της και της βρήκε πως το παιδί έχει πλακούντα πολύ χαμηλά, κοντά στον τράχηλο. Ακινησία μέχρι την αυχενική και βλέπουμε. Επίσης θυροειδή με προοπτική για διαβήτη κύησης...:-(:sad::-(

Τέλος πάντων, αυτό παλεύεται. Ο μικρός της από τη στιγμή που κατάλαβε πως δεν θα την έχει να τρέχει από πίσω του για να προλάβει κάθε του επιθυμία, χτυπιέται. Χτες έκλαιγε (χωρίς δάκρυα) επί 5 ώρες μέχρι που εξουθενώθηκε και κοιμήθηκε χωρίς να φάει καν. Δεν δέχεται να τον πάει στην τουαλέτα κανένας άλλος, δεν θέλει άλλον να τον ντύσει κτλ κτλ. Μα πώς τα έχει καταφέρει έτσι αυτή η κοπέλα ρε γμτ???????

Θέλει θυσίες ρε γμτ!!! Δύσκολο πράγμα:(

Βοήθεια έχει? Η πεθερά σου είναι κοντά της?

Θέλει θυσίες ρε γμτ!!! Δύσκολο πράγμα:(

Βοήθεια έχει? Η πεθερά σου είναι κοντά της?

Η πεθερά μου από κάτω της μένει αλλά κι αυτή δεν μπορεί να κάνει πολλά. θα αναλάβει τον μικρό κι αυτό θα είναι άθλος. Φαγητό-πλυσίματα-σιδερώματα θα αναλάβω εγώ και θα βάλουμε μια γυναίκα 2 φορές την εβδομάδα για το καθάρισμα. Για τα καθημερινά, πιάτα κτλ ας ξεκουνηθεί και ο άντρας της, δεν θα του πέσει ο πισινός. Τι να κάνουμε, όλοι θα βοηθήσουμε. Μακάρι να ξεπεραστούν τα προβλήματα γρήγορα.

Καλημέρα... που να την βρείτε την θετική ενέργεια να την στείλετε... με τόσα που συμβαίνουν οκ... το παραδέχομαι... ζήτησα πολλά χαχαχαχα

Πάλι με κλάματα... Ξαναπήγα πριν λίγο για να αφήσω την πιπίλα που έμεινε στο καρότσι και ήταν πανήρεμη! Πως διάολο ξεπερνιέται αυτό το 'αγχος αποχωρισμού' ?

καλημέρα!

καλό μήνα!

όχι Νίτσα, δεν είμαστε στα ίδια. εγώ θα δουλεύω τις ίδιες ώρες, με περισσότερες αρμοδιότητες, στα μισά χρήματα κ με άγχος να εισπράξω από τα χρωστούμενα, αλλιώς θα αμοίβομαι με 820 το μήνα. 8ωρο κ 820 για τέτοιες σπουδές κ τέτοια δουλειά ... είναι εκβιασμός.

αλλά επειδή ψιλιάζομαι ότι θα κριθούν κεφάλια...κοινώς θα γίνει ξεσκαρτάρισμα, αν δεν τους αρέσει-συμφέρει το σύστημα αυτό, το επόμενο βήμα είναι το σουτάρισμα.

έλα πάμε γερά!

ανεβείτε!

η ζωή είναι ωραία!

ΥΓΕΙΑ!!!κ ΑΓΑΠΗ!!!!!!

φιλάκια, έχω πολλή δουλειά!

Καλημέρα...ο Θεός να την κάνει. Διαβάζω και φρίττω.

Λευκή, πόσο είναι το παιδάκι? Πες στην κουνιάδα σου πάντως, πως κι εμένα η χειρότερη φάση του μεγάλου μου ήταν κατα τη διάρκεια της δευτερης εγκυμοσύνης, κι όχι αφού γεννήθηκε ο μικρός. Κόντευε να με σκάσει. Αφού έλεγα, άμα γεννηθεί το μωρό, θα τον τρεχουμε για συνεδρίες, αλλιώς το κόβω να το πνίγει. Και μετά...τίποτα. Νορμάλ πράγματα δλδ, όχι τίποτα το φοβερό. :confused: Αυτό θα ήθελα να μου το εξηγούσε κάποιος που κατέχει, γιατί μου έχει μείνει απορία. και δεν είναι να πεις ότι δεν ασχολούμουν με το μωρό, αφού θήλαζα και λόγω της καρδιοπάθειας, ήμουν από πάνω του. Αν πάντως δούνε τους μήνες να περνάνε και τα πράγματα να επιδεινώνονται, καλά θα ήταν να έπαιρναν και τη γνώμη ενός ειδικού...θα δεχθούν, πιστεύεις? Μακάρι να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματά της η κοπέλα και να σταθεί στα πόδια της πάλι.

Νίτσα, τελευταία μέρα με νταντά, ε? Πω πω, πολύ δυσκολο...και τη δικιά μας δεν βλέπω να την κρατάω πάνω από χρόνο ακόμα...θα πέσει μαύρο κλαμα, 3,5 χρόνια είναι εδώ μέσα η γυναίκα. Η δική σας βρήκε αλλού δουλειά? Ποιος θα κοιτάει τη μικρή μέχρι τον Σεπτέμβριο?

Χάρλοου, γιατί φρικάρεις έτσι, ρε κορίτσι? Θα προλάβει να γραφτεί το παιδί, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? στο ίδιο θα πάει που πήγε και νήπια ή θα αλλάξει?

Σέβη, για άλλη μια φορά, δεν έχω λόγια. Μετά από τόσες εξετάσεις, τόσο διάβασμα, ορίστε κατάσταση. Ας ελπίσουμε να στρώσουν τα πράγματα, έλεος δλδ! Υπάρχει όντως ανάγκη για τέτοιες αιματηρές περικοπές ή βρίσκουν και τα κάνουν κι αυτοί? Ανακάλυψαν την Αμερική όλοι οι εργοδότες ξαφνικά, ανάθεμα!

Αερικό, αφού ηρεμεί αμέσως, προφανώς για σένα τα κάνει αυτά. Άμα δείξεις ότι δεν τσιμπάς, κάποια στιγμή θα το κόψει. Λέω εγω τώρα...

Οι υπόλοιπες, καλα? Ζούπυυυυυυυ πού γυρνάς?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...