Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αστα να πανε Ρηνιω μου...

Κι ενω μεχρι προτινος ηθελα διακαως ενα ακομα παιδακι, νομιζω πως θα σταματησω εδω.. Καλυτερα ενα και να μη στερηθει -πολλα- πραγματα παρα δυο και να τα βγαζουμε περα ακομα πιο δυσκολα..

Εμεις τωρα τρωμε μπιφτεκακι (μας ταϊζει ο μπαμπας μας) και παμε κουνιες να βρουμε την Κρις με την Κωτανινα!!!!!!! :D:D

καλά να περάσετε!!!!

εγω πάλι ούτε παντρεμένη είμαι ακόμα αλλά δε το βλέπω όσο για παιδί εγω που έλεγα 3 τώρα με βλέπω να βολεύομαι με τ'ανήψια....:tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενταξει.. Τωρα που τα πιασατε τα επαγγελματικα να σας πω κι εγω πως ειμαι ψιλοριγμενη ψυχολογικα γι' αυτο.. Εχω περασει 3 συνεντευξεις οι 2 για Σ/Μ και η αλλη για φυλλαδια και ακομα κι εκει μου εριξαν ακυρο αλλα πιο "κομψα".. Ειπαν ΘΑ με ενημερωσουν..

Και παω δις εβδομαδιαιως στον ΟΑΕΔ που εχω και την καρτα αλλα δεν εχουν τιποτα για εμενα λεει...

Κι εχω απογοητευτει.. Στις δυο τελευταιες συνεντευξεις δεν ανεφερα καν πως εχω παιδι γιατι ο πρωτος εργοδοτης στραβωσε..

Σκατα παιδια.. Δεν θελω να τα συζηταω γιατι με πιανει στεναχωρια..

επίσης το νέο site της Χρυσής Ευκαιρίας είναι δωρεάν κι έχει κομμάτι καλύτερες αγγελίες απο εκείνες του εντύπου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ειρήνη μου λυπάμαι πολύ.

το ίδιο με εσένα θα αντιμετωπίσει αύριο μάλλον κ ο γαμπρός μου που δουλεύει στη σύραγγα Τεμπών...

υγεία παίδες! κ αγάπη με το ταίρι μας.

Αερικό, αν υποψιαστώ ότι θα συστεγαστώ με τα πεθερικά μου ή με τους γονείς μου...θα πεθάΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!ξου!ξου!

με βλέπω μετανάστρια!

κορίτσια, αισιοδοξία!

δεν θα πεθάνουμε από την τρομοκρατία, δεν θα τους περάσει!

αυτό που με ξενίζει περισσότερο δεν είναι η συμπεριφορά της εργοδοσίας, αλλά η συμπεριφορά "συναδέλφου". οχιές παντού!

αλλά όλα εδώ πληρώνονται.κ το καλό το παληκάρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι.

αυτά.

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου λυπαμαι πολυ κοριτσι μου!!

Ολα θα πάνε καλα όμως δεν σε φοβαμαι εγω!!!

Και εμας λοιπον εμαθα εχτες πως απο αυριο μειωση 20% και Παρασκευη οφφ....

για τον Ιουνιο και βλεπουμε απο Ιουλιο πως θα κυλησει....ευτυχως που με προστατευει η μητροτητα ακομη...μετα τον πουλο...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ρηνακι πραγματικα δεν το περιμενα ειχα ησυχασει με τα πρωινα νεα, λυπαμαι πολυ και ευχομαι απο Σεπτεμβρη να σε ξαναπαρουν. Τι να πω εχω μεινει αναυδη.

Ψυχραιμια υγεια να εχετε και θα φτιαξουν τα πραγματα ελπιζω.

καλά να περάσετε!!!!

εγω πάλι ούτε παντρεμένη είμαι ακόμα αλλά δε το βλέπω όσο για παιδί εγω που έλεγα 3 τώρα με βλέπω να βολεύομαι με τ'ανήψια....:tongue:

Χα Μπαααααα.......ετσι ελεγα και εγω....μαλιστα ελεγα 'εγω ΔΕΝ θα κανω ποτε παιδι το ειχα διαισθηση χροοοοοονια' και μου ηρθε απο εκει που δεν το περιμενα και δεν ειχα καν προλαβει να κλαψω την μανα μου να καταλαβεις.....και τωρα τρεχω σε τρελλογιατρους να με σιαξουν........χοχοχοχοχο......:rolleyes::rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ρηνακι πραγματικα δεν το περιμενα ειχα ησυχασει με τα πρωινα νεα, λυπαμαι πολυ και ευχομαι απο Σεπτεμβρη να σε ξαναπαρουν. Τι να πω εχω μεινει αναυδη.

Ψυχραιμια υγεια να εχετε και θα φτιαξουν τα πραγματα ελπιζω.

ναι κιουλτάκι μου...

Χα Μπαααααα.......ετσι ελεγα και εγω....μαλιστα ελεγα 'εγω ΔΕΝ θα κανω ποτε παιδι το ειχα διαισθηση χροοοοοονια' και μου ηρθε απο εκει που δεν το περιμενα και δεν ειχα καν προλαβει να κλαψω την μανα μου να καταλαβεις.....και τωρα τρεχω σε τρελλογιατρους να με σιαξουν........χοχοχοχοχο......:rolleyes::rolleyes:

μουά οσί...

αγγελίνα, θα σου τηλ αύριο (πιστεύω) :cool: (έχω τρελλό τρέξιμο)

κίνκα και μάρα, που είναι??:confused::confused:

χάρλοου, μπράβο κοριτσάρα!!:D

από υγεία, είμαι στο κακό μου το χάλι, το μαύρο μου το χάλι...

πάω μάλλον ν' αποσυρθώ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου:rolleyes: πριν καταρρεύσω:shock: πήρα και καινούριο μυθιστόρημα, θα σας τα πω άλλη στιγμή!

φιλούθκια σας!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Το απογευμα πηγαμε κουνιες με την Κρις ..

Και μετα στο μετρο μολ ..

Και μετα σπιτι τους ..

:cool:

Το ταλιμπανακι κοιμηθηκε πριν απο λιγο κι εγω χυθηκα στον καναπε!

Χριστινα μου ειχες λειψει παρα - παρα πολυ! Τοσο που δεν το περιμενα! Σε ευχαριστω πολυ για σημερα, σε ευχαριστω γενικα που υπαρχεις στη ζωη μου και ευχομαι να μην ξαναπερασει τοσο μεγαλο διαστημα που δεν θα συναντηθουμε! Ευχαριστω και για τα πυτζαμακια, θα παω να βαλω πλυντηριο σε λιγο να της τα φορεσω αυριο βραδυ!! Καλοριζικο το νεο σας τουτου, καλοταξιδο και επιφυλασσομαι για το "ασημωμα"! ;)

Και αφου πηρα τζουρα απο Κρις σημερα, μπορω να πω πως θα κοιμηθω ηρεμη το βραδυ! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και αφου πηρα τζουρα απο Κρις σημερα, μπορω να πω πως θα κοιμηθω ηρεμη το βραδυ! :D

Η αλήθεια είναι ότι μου 'χει λείψει και μένα μια τζούρα από Κρις.

Έχω στεναχωρεθεί και πολύ με τη Ειρήνη και τη Σέβη.:-(:-(:-(

Αύριο θα πάω να γράψω τη μικρή σχολείο, να μην ξεχάσω να πάρω τις σταγόνες ζιρτεκ μαζί μου γιατί προβλέπω να τις χρειάζομαι.

Κι εμένα μου έλειψες σκατούλα :) Περάσαμε όμορφα όπως πάντα παρόλο που ήμουν υπό κατάρρευση! Σήμερα όμως θα ξεραθώ νωρίς για να είμαι φρεσκαδούρα αύριο μπας και καταφέρω να τα βγάλω πέρα στις κούνιες αν μας αφήσει και πάλι ο καιρός! Ευτυχώς δεν έβρεξε στην Ηλιούπολη!

Για το ασήμωμα έπρεπε να πετάξουμε αυτό που έμεινε στο πιάτο χαχαχα έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό.... θα σταματήσει να είναι καινούργιο μέσα χαχαχα ήδη έχει ψίχουλα ΚΑΙ πίσω! τα μυρμήγκια θα κάνουν πάρτι! Η Κωτίνα λύσσαξε στο δρόμο για να δει τη Μαία που θα έκανε μπάνιο!!!! Έλεος πια με αυτό το "να γιω" (να δω) Το λέει για όλα και όλους! Μου 'χει τσακίσει το νευρικό σύστημα! Χειρότερο και από το 'γικό μου' και το 'αυτό' κατάντησε!

Σας παρακαλώ... βάλτε όλη σας τη θετική ενέργεια να μπει το παιδί μου αύριο χωρίς κλάματα στον παιδικό! Αυτό και την υγεία του θέλω... τίποτα άλλο (άντε και να κοιμηθώ και καμια ώρα παραπάνω αλλά φευ ας ελπίζω σε ό,τι είναι δυνατόν να συμβεί)!

Η Κίνκα είναι Ελλάδα και φαντάζομαι χωρίς pc οπότε αν δεν έχουμε τηλέφωνο μάλλον θα περιμένουμε να ξαναμπεί όποτε μπορέσει.

Η Μάρα έχει αγχωθεί με τις ετοιμασίες του puccoevent :)

γεια σας ωρε παιδες!!!!!!!

αυτά είναι τ' άσχημα με τις δουλειές.... πλέον παρακαλάμε να έχουμε και άυριο δουλειά..... και βλέπουμε..... αναθεμα τη κατάνται ατους, που μας έφερε ως εδω.....

ας είναι.... θετική ενέργεια και αισιοδοξία!!!!

γιατί αμα μας πάρει από κάτω χαθήκαμε.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...