Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ελα ρε άντζελα που δεν καταλαβαινεις το γιατί..οι αλλοι πρέπει να πάρουν αποζημιωση

Δεν θα σου δώσουν τπτ??????? Οι αλήτεεεεεεεεες

Ούτε ταμειο ανεργειας μπαίνεις....Έχεις και το ΤΣΜΕΔΕ να δεις τι θα κανεις....γκρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα πολύ ωραία νέα Ειρήνη και Σέβη:-(

όσο περνάει ο καιρός όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα. Τι θα γίνει άραγε στο τέλος????

το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ!! έλεος μ αυτη την κατάσταση πια :(

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!

χάρλοου, γράψε την σήμερα τη ρημάδα τη μαστογραφία!

όσο για την εγγραφή στο δημοτικό, μέχρι Παρασκευή ολοκληρώνω τους γιατρούς κι από Δευτέρα... κι εγώ με το αέριους στο χέρι...

κιουλτάκι, πάλι καλά... (για την δουλειά λέω)

κοριτσάκια μου γλυκά... για το φατσοβιβλίο... σας κάνω απλά πλάκα! δεν με ξέρετε real life - είμαι μεγάλο πειραχτήρι!

εξάλλου, αν ήθελα δεν ερχόμουν κι εγώ από κει? αλλά δεν θέλω...

ούτως ή άλλως - κι εδώ έχω μειώσει πολύ την συμμετοχή μου...

οπότε γράψτε όπου θέλετε - όταν θέλετε, κανένα πρόβλημα με μένα!!

(η απώλεια της φίλης μου μ' έκανε να επαναπροσδιορίσω λίγο τα θέλω μου και τις ανάγκες μου, τις προτεραιότητές μου, τα σημαντικά και τ' ασήμαντα...)

σας γλυκοφιλώ όλες, προς το παρόν - ίσως να επανέλθω αργότερα, έχω δύσκολοοοοο απόγευμα/βράδυ λέμε!

Ενταξει.. Τωρα που τα πιασατε τα επαγγελματικα να σας πω κι εγω πως ειμαι ψιλοριγμενη ψυχολογικα γι' αυτο.. Εχω περασει 3 συνεντευξεις οι 2 για Σ/Μ και η αλλη για φυλλαδια και ακομα κι εκει μου εριξαν ακυρο αλλα πιο "κομψα".. Ειπαν ΘΑ με ενημερωσουν..

Και παω δις εβδομαδιαιως στον ΟΑΕΔ που εχω και την καρτα αλλα δεν εχουν τιποτα για εμενα λεει...

Κι εχω απογοητευτει.. Στις δυο τελευταιες συνεντευξεις δεν ανεφερα καν πως εχω παιδι γιατι ο πρωτος εργοδοτης στραβωσε..

Σκατα παιδια.. Δεν θελω να τα συζηταω γιατι με πιανει στεναχωρια..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τί σας έλεγα;

μείωση μισθού στο μισό με τις ίδιες ώρες...

ευτυχώς είπαν θα μου αναθέτουν δικαστήρια, από τα οποία, όταν εισπράττω, θα παίρνω ποσοστό-εργολαβικό.

και μη χειρότερα...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΗ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!

τώρα τι να πω βρε κιουλτάκι... τι να πω...:-(

Έλα ρε κιουλτάκι:-(:-(:-(:-(:-(:-( το φελέκι μου μέσα.

Παντού επικρατεί πανικός απ΄ότι καταλαβαίνω, έφτασε ο μήνας στο τέλος κα κάνουν ξεκαθαρίσεις.

Και τι σημαίνει απο Σεπτέμβριο? Θα σε ξαναπάρουν τον Σεπτέμβριο?

Α! ρε Σέβη κι εσύ...........σαν τον άντρα μου.

ΆΚουσε μάλιστα ότι ο λογιστής ετοιμάζεται ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥΣ να τους κολλάει 12 ένσημα το μήνα..........καλά εκεί θα γίνει της επι χρήμασι.

Αμα δεν μου τη γράψει τη μαστογραφία ο ΙΚΑτζής το πολύ πολύ να παω να την πληρώσω για να ηρεμήσω κιόλας.

Και αν μου βγει ότι έχω τίποτε θα πάω στο ΙΚΑ και θα τον βγάλω στα κανάλια.

Τώρα που θα βρω τα λεφτά......αυτό είναι άλλη ιστορία:tongue: (έχω βάλει χέρι σε κάτι λεφτά του μπαμπά μου τώρα τελευταία και δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά).

Διαφημίσεις

Γεια σας αλλοπρόσαλλες. :)

Ας ξεκινήσω με τα σημαντικά...

Ειρήνη μου, λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ. Ελπίζω να μην το πάρεις κατάκαρδα...σκέψου ότι θα έχεις και λίγο χρόνο για σενα τα πρωινά, μια που η μικρή θα είναι στο σχολείο. Καλά δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό, το ξέρω, αλλα ειλικρινά ελπίζω να μη σε πάρει από κάτω. Από Σεπτέμβριο τι σου είπανε ακριβώς?

Φαίη μου, αυτό που περιέγραφες τις προαλλες με τους μύκητες, το εχω ζήσει κι εγω, αλλα είχα παραμελήσει τη θεραπεία για μηνες, για καποιον λόγο ανεξήγητο. Μια αλλη φορα που επαθα, από το γιατρό το έμαθα, δεν ειχα καταλάβει τπτ.

Για τη δουλειά αυτά που λες, μην τα παίρνεις προσωπικα, το βλέπεις ότι παντου ειναι ετσι τα πράγματα. Ο κουμπάρος μου να φανταστείς, που περιμένει και δευτερο παιδι και η γυναίκα του δεν μπορει να εργαστεί λόγω προβληματος υγείας, έχει πάνω από χρόνο ανεργος. Τοσοι άνθρωποι, τοσον καιρό, δεν μπορεσαμε να του βρουμε κατι. Στενοχωριεμαι πολυ που τον βλέπω όλο και πιο πεσμενο και δεν μπορω να κανω κατι να τον βοηθήσω.

Χάρλοου, μη νιώθεις τύψεις για αυτό που λες, οι περισσότεροι όλο και κάτι αναγκαζόμαστε μήνα με το μήνα να τσιμπάμε από τα έτοιμα. Εμάς μας φάγανε μια περιουσία οι γιατροί φέτος.

Τα δικά μας τώρα:

Εγώ κορίτσια έχω αραιώσει και από εδώ και από δίπλα γιατί σταματήσαμε, οριστικα μαλλον αυτή τη φορά, τον παιδικό. Το πρωί πρέπει να βγάζω το παιδί καμια βόλτα και να κάνω εξωτερικές δουλειές, το απόγευμα έχουμε τις βρωμοασκήσεις με τον επίδεσμο. Και κάπου ενδιαμεσα πρεπει να γίνονται και οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού και να αλλαζω και καμια κουβέντα με το σύζυγο. Άμα πάμε και παραλία, θα σας χάσω τελείως...:-(

Ο μεγάλος μού έβγαλε καινούριο τώρα. Κατα διαστήματα βγάζει κάτι κόκκινα εξανθήματα στο στήθος κυρίως, λίγο στην κοιλιά και στα πλευρά, που σε 1-2 μέρες εξαφανίζονται από μόνα τους, κι εχει κι εναν ηπιο κνησμο, αλλα μονίμως. :confused: Με έχει κοψει κρύος ιδρώτας μπας κι έχει πάθει τίποτα το παιδί από τις πολλές αντιβιώσεις. Αυριο έκλεισα ραντεβού στη δερματολόγο και μπορεί να τον πάω και στην παιδίατρο.

Ο μικρός έστρωσε σχετικά με τον ύπνο, αλλα τα μεσημέρια κοιμάται μάξιμουμ 1 ωρα και το βράδυ όχι νωρίτερα από τις 22:30. Ελπίζω να φταίνε τα δόντια του, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, δε με βλέπω καλά. Ειδικά αυτό το μεσημεριανό είναι πολύ σπαστικό, τι να τον κάνω στις 4 που μου χοροπηδάει?

Ζούπυ, σε ξαναρώτησα, τι έκανες με τις φυσιοθεραπείες?

Λευκή, δεν κατάλαβα, τι παίζει με το γιο της κουνιάδας? Έχω χάσει πολλά επεισόδια τελευταία...

Εγω σήμερα παρήγγειλα καινούρια γυαλιά μυωπίας, καθότι, όπως σας ξανάπα, 2 μου χάλασε ο μικρός και 1 αγνοείται. :shock: Πήρα κάτι μαυρα Cavalli, πολύ σοφιστικέ. ευτυχώς με βοηθησε η κολλητή μου να διαλέξω, γιατί εγώ κοιτάω όλο τα ίδια και τα ίδια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και δεν παω να βρω καμια σπηλιά στο βουνο?????? :) το 1000πΧ δηλαδή πώς ζουσαν οι άνθρωποι?

Στη σπηλιά αδερφές μου, στη σπηλιά...

Να δεις που σε λίγο θα θηλάζουν όλες ένα χρόνο, για οικονομικούς λόγους.

Ελλ κι εγώ, δεν έχω μετανιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ που άφησα την δουλειά μου για να μείνω με τη μικρή. Φαντάσου να άφηνα τη μικρή 40 ημερών, και μετά από λίγο να με απέλυαν, θα χτυπούσα τα κεφάλια τους στον τοίχο.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΗ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!

όχι ρε γαμώτο:-(:-(:-(

Ενταξει.. Τωρα που τα πιασατε τα επαγγελματικα να σας πω κι εγω πως ειμαι ψιλοριγμενη ψυχολογικα γι' αυτο.. Εχω περασει 3 συνεντευξεις οι 2 για Σ/Μ και η αλλη για φυλλαδια και ακομα κι εκει μου εριξαν ακυρο αλλα πιο "κομψα".. Ειπαν ΘΑ με ενημερωσουν..

Και παω δις εβδομαδιαιως στον ΟΑΕΔ που εχω και την καρτα αλλα δεν εχουν τιποτα για εμενα λεει...

Κι εχω απογοητευτει.. Στις δυο τελευταιες συνεντευξεις δεν ανεφερα καν πως εχω παιδι γιατι ο πρωτος εργοδοτης στραβωσε..

Σκατα παιδια.. Δεν θελω να τα συζηταω γιατι με πιανει στεναχωρια..

μια απο τα ίδια.....(και κλάάάάάάάάάάάμα η κυρία,ρε παιδάκι μου!!!όπως λέει κι ο Χάρρυ Κλυν)....ο,τι και να βρίσκω στην εφημερίδα κι ο,τι τηλ. κι αν έχω αφήσει τίποτα....και επίσης πάρα πολλά νεύρα που τα ξεσπάω παντού...φαντάσου και να μην ήθελα να δουλέψω....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αστα να πανε Ρηνιω μου...

Κι ενω μεχρι προτινος ηθελα διακαως ενα ακομα παιδακι, νομιζω πως θα σταματησω εδω.. Καλυτερα ενα και να μη στερηθει -πολλα- πραγματα παρα δυο και να τα βγαζουμε περα ακομα πιο δυσκολα..

Εμεις τωρα τρωμε μπιφτεκακι (μας ταϊζει ο μπαμπας μας) και παμε κουνιες να βρουμε την Κρις με την Κωτανινα!!!!!!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λοιπόν πήγα σε άλλο γυναικολόγο και μου την έγραψε τη μαστογραφία να την κάνω έξω.

Οπότε θα την κάνω εκεί που ξέρω ότι έχει ψηφιακό μηχάνημα και γλιτώνω τα 120 ευρώπουλα.

βασικά λαλακία δικιά μου που πήγα στον προηγούμενο γυναικολόγο, ήξερα τι καρα-παπάρας είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...