Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

οχι..ειμαστε λιγα άτομα..αν ειναι να πάμε για φουντο θα πάμε ολοι μαζί!!!!!!!

Τι καλά! Όπως κι εμείς, ένα πράγμα...:-(

Μαστογραφια

Μη στενοχωριέσαι. Όλα καλά θα πάνε! Θετική ενέργεια;););)

Νίτσα,

Με γειά οι τέντες !!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! :D:D:D:D

Είναι το μόνο πράγμα αυτές τις μέρες που μ' έκανε τόσο χαρούμενη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί σας έλεγα;

μείωση μισθού στο μισό με τις ίδιες ώρες...

ευτυχώς είπαν θα μου αναθέτουν δικαστήρια, από τα οποία, όταν εισπράττω, θα παίρνω ποσοστό-εργολαβικό.

παίδες, έχω φορτώσει!

μισή ασφάλεια, ίδιες ώρες...

αλλά πού θα μου πάει, θα το φέρω στα μέτρα μου κ θα βγάλω κ κέρδος!

είμαι άποφασισμένη να κερδίσω κ αυτή τη μάχη! γυαλίζει ο μάτις μου!

με γειά τις τέντες!

με γειά το ρεπό!

όλα καλά με τη μαστογραφία, απλά κούλαρε, γιατί πιέζεις τις αντοχές σου!

θέλω να σαπίσω στο ξύλο τον άλλο δικηγόρο, αλλά αντί αυτού έχω άλλο πιο πικρό ποτήρι να του δώσω, την ήττα του από εμένα!τον μαλέφα!!!

Ζούπυ μου, μη μου παρεξηγείσαι.. Η ιδέα για την ομαδα στο fb ήταν δική μου κι εγώ τις παρέσυρα όλες (η αλήθεια είναι!) στο λογαριασμό μου... shaaaaaaaame!!!

ΕΣΥ εισαι η αιτια που υποφερω......νανανανανανα......Ζωπ εμενα θα πω την αληθεια με βολευει πολυ περισσοτερο το φβ γιατι ειναι πολυ πιο αμ εσο. Μπαινω ομως και εδω και γραφω. Καταλαβαινω και εγω οτι εχεις παρεξηγηθει αλλα η λυση ειναι απλη. Ενα ψευτικο username και θα μας βρεις ΚΑΙ διπλα οπως και εδω πιο αμεσα.

Χαρλοου ευχομαι ΟΛΑ καλα με τα αποτελεσματα σου κουκλα μου......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

τί σας έλεγα;

Σε ολους το ιδιο.....δεν ξερω αν εκανα χαζομαρα που σταματησα δουλεια ή εξυπναδα ωρες ωρες. Δεν θα αντεχα να εβλεπα τον μισθο μου στα δυο, θα ειχα γινει μπουρλοτο....ειδικα με την δουλεια που τους εβγαζα.....:mad:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

τί σας έλεγα;

ευτυχώς είπαν θα μου αναθέτουν δικαστήρια, από τα οποία, όταν εισπράττω, θα παίρνω ποσοστό-εργολαβικό.

Ωραιοι, θέλουν και την πίτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτάτο...

Ενταξει είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα αλλά και πολλοι εργοδοτες βρισκουν πρόφαση την οικονομικη κριση για να πατήσουν στον λαιμό τους εργαζόμενους (βγήκε η Παπαρήγα από μέσα μου...)

Η δικια μας η διευθυντρια σας ειπα που προτεινε σε μια κοπέλα που γεννησε πριν ένα χρόνο να φυγει οικειοθελώς και να την αποζημιώσει?????

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Εξαφανιστηκα σημερα.. Σορρυ ρε κορες αλλα γενικα δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου και δεν θελω να σας το μεταφερω γιατι θελω να ειστε ολες καλα και να μη σας μαυριζει τιποτα.. :)

Ζουπυ μου (και οι υπολοιπες) εγω ειμαι καπου αναμεσα στις αποψεις περι φατσοβιβλιου και καφε, η αληθεια ειναι ομως -το εχω πει και στα αλλα κοριτσια- πως προτιμω το καφε μας. Ισως επειδη θελω να μαθετε νεα μου ολες, επειδη δεν εχω χρονο να καθησω στο face και να κανω τσατ, επειδη το θεωρω πιο "ζεστο" το απο 'δω. Αλλα ειναι και πως βολευεται ο καθενας, δεν θα κακοκαρδισει καμμια απο εδω την αλλη (και το πιστευω αυτο) επειδη προτιμα μια αλλη εναλλακτικη επικοινωνιας.

Παντως για να μη νιωθεις μοναξια, εγω σου υπογραφω πως θα μπαινω καθημερινα και θα γραφω στο καφε μας! :)

Κιουλτακι μου στεναχωρεθηκα με τα νεα σας, αλλα ανακουφιστηκα που ηταν μονο αυτο. Υπομονη κοριτσαρα..

Χαρλοου ευχομαι να μην ξανατραβηξεις ταλαιπωρια με τους παλιογιατρους στο ΙΚΑ. Καπως ετσι ειναι η κατασταση παντως με ολους τους ασφαλιστικους φορεις.

Σεβακι καλη υπομονη και σε εσενα.. Ετσι οπως παμε δε βγαινει αλλιως, δυστυχως.

Αυτα τα ολιγα. Το πρωι πηγα απο το κολυμβητηριο κοντα στο σπιτι μας, το Δελφις (ετσι λεγεται, εχουν γραψει και διπλα γι' αυτο). Μαλλον θα γραφτουμε εκει για baby swimming, απλα επειδη θα μπαινω εγω στην πισινα μαζι της, θα περιμενω να αναρρωσω πληρως απο τα γυναικολογικα ζητηματα και μετα. Κριμα ειναι να παρω κανενα μωρουλι στο κεφαλι μου, δεν το σκεφτομαι με τιποτα να ξεκινησουμε τωρα. Ο Β. εχει περιεργες βαρδιες και δεν μπορει να την ξεκινησει εκεινος. Ευτυχως ειναι 4 στασεις με το λεωφορειο απο το σπιτι μας, δηλ. σχετικα κοντα για να την πηγαινοφερνω.

Κρις ισχυει για σημερα? Οταν φτασετε σπιτι και ειστε ετοιμες παρε με ενα τηλ., αλλιως θα σε παρω εγω οταν ξυπνησει το ταλιμπανακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ωραιοι, θέλουν και την πίτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτάτο...

Ενταξει είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα αλλά και πολλοι εργοδοτες βρισκουν πρόφαση την οικονομικη κριση για να πατήσουν στον λαιμό τους εργαζόμενους (βγήκε η Παπαρήγα από μέσα μου...)

Η δικια μας η διευθυντρια σας ειπα που προτεινε σε μια κοπέλα που γεννησε πριν ένα χρόνο να φυγει οικειοθελώς και να την αποζημιώσει?????

πόσο δίκιο έχεις!!πάνε δεν πάνε καλά τα πράγματα τις περικοπές τους τις κάνουν. πχ η αδερφή μου δουλεύει σε γνωστό κατάστημα , το οποίο πάει σούπερ ,είναι τίγκα στην πελατεία αλλά παρολαυτά οι περικοπές δίνουν και παίρνουν.

χάρλοού καλά αποτελέσματα

εγώ ειμαι κάπως σήμερα. αύριο γυρίζω στη δουλειά. απο τη μιά ανυπομονώ τρελλά γιατί δε μπορώ άλλο στο σπίτι, απο την άλλη απο τις 13 του μήνα και ως το τέλος του ιουνίου δεν ξέρω τι θα κάνουμε με το μικρό. έχουμε σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει :confused::confused:

ελπίζω να στε όλες καλά

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΗ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!

:-(:sad::-(:sad:

Κοριτσακι αμα μπορω να κανω κατι για εσενα να μου πεις, ναι?

Λυπαμαι πολυ.. Αληθεια...

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΗ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!

Όχι ρεεεεεε :(:(:(:(:(

Και μόνο με εσένα εγινε αυτο? Γιατί δηλαδή?????

με προσλαμβάνεις??????? χαχαχαχαχ

Μακαρι να μπορουσα!

Εσυ δεν δικαιουσαι αποζημιωση δηλαδη?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...