Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες, πολυ αγχος για το αυριο πολυ αγχος πια για ολους. Τι να πω δυναμη να εχουμε ολοι.

Ζοπ εχεις χαλαστει και το καταλαβαινω αλλα εγω λογω ελλειψης χρονου αδυνατω να μπαινω συνεχεια παντου. Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.

Ελλακι ακομα δοντια?? Εβρε τι εχουμε μπροστα μας ακομα. Ο Μαριος τις τελευταιες ημερες κακοκοιμαται πολυ δυστυχως.

Χαρλοου καλα αποτελεσματα!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα αι χάσου μυρμηγκάκι χαχαχαχα

πάντως προετοιμαστείτε... μας βλέπω σε κατάσταση '60-'70 να ζούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι... πεθερές, μανάδες, πατεράδες, παιδιά κ.λπ. Φροντίστε να τα βρείτε με τις πεθερές σας χαχαχαχα

χαχαχαχαχα αι χάσου μυρμηγκάκι χαχαχαχα

πάντως προετοιμαστείτε... μας βλέπω σε κατάσταση '60-'70 να ζούμε όλοι μαζί σε ένα σπίτι... πεθερές, μανάδες, πατεράδες, παιδιά κ.λπ. Φροντίστε να τα βρείτε με τις πεθερές σας χαχαχαχα

με τιποτα όμως! προτιμώ να μεινω μαζί σας...με θετε???????

Καλημερα....με πολύ πονοκέφαλο από χτες :oops:

Harlow επειδή έχω κ πονοκέφαλο, πότε θα κάνεις την εξέταση? Πιστευω δεν θα δείξει τπτ, αλλά καλύτερα να μην έχεις την έννοια ;)

Και δεν παω να βρω καμια σπηλιά στο βουνο?????? :) το 1000πΧ δηλαδή πώς ζουσαν οι άνθρωποι?

Που σε ρε Μαλυ και χάθηκες?

Άμα πάρω το γαμω-παραπεμπτικό από το ΙΚΑ θα την κάνω.

Εγώ το'χω πει...........όποιος έχει γέρο στο γηροκομείο θα τον πάρει πίσω για να παίρνει την σύνταξη να ζει από αυτήν.

Δεν βγαίνει αλλιώς.

Διαφημίσεις

Καλημερα....με πολύ πονοκέφαλο από χτες :oops:

Harlow επειδή έχω κ πονοκέφαλο, πότε θα κάνεις την εξέταση? Πιστευω δεν θα δείξει τπτ, αλλά καλύτερα να μην έχεις την έννοια ;)

Και δεν παω να βρω καμια σπηλιά στο βουνο?????? :) το 1000πΧ δηλαδή πώς ζουσαν οι άνθρωποι?

χαχαχαχαχαχα καλό πολύ καλό!!!!!!!

Τι εξέταση κάνει η Harlow?

Harlow,

Με το καλό οι εξετάσεις σου ! Ελπίζω να βρεις άλλον γυν/γο του ΙΚΑ που να θέλει να σε εξυπηρετήσει και να τις κάνεις φέτος το καλοκαίρι... όχι του χρόνου !

Έλεος δλδ !!! Τί σκ... πληρώνουμε χρόνια και ζαμάνια τις εισφορές στο ΙΚΑ ? Αφού η εξυπηρέτησή τους είναι μηδενική, απορώωωωωωω.......

Καλτάκι,

Πάλι καλά να λες που προχώρησαν στο υποχρεωτικό "ρεπό", από το να σας απολύσουν είναι σίγουρα καλύτερα...

Και τώρα που το σκέφτομαι με όλα αυτά που γίνονται δεν θα έπρεπε, λέω εγώ τώρα, να ρίξουν λίγο τις τιμές και οι παιδικοί σταθμοί ????

Νίτσα,

Με γειά οι τέντες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...