Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα! Το διάβασμα τις ώρες που κοιμάται η μικρή καλά κρατεί. Σήμερα όμως πήγαμε στο πάρτι του Μάνου, στον παιδότοπο, και περάσαμε πολύ ωραία! Είχε στο μέτωπο ακόμα την γάζα, αλλά ήταν χαρούμενος και το διασκέδαζε

Κική τσεκ δις άουτ οπωσδήποτε: http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai_frontcarry.htm

και σχετικά με αυτο που ρωτούσε ο Λ. αν πρέπει κάθε φορά να το λύνεις και να το δένεις http://asterakislings.blogspot.com/2011/04/mei-tai.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι λες ρε Ζουπυ? Εγω δε γραφω??

Να με βαλετε κι εμενα!!

έλα βρε παραπονιάρα γλυκοφλεβαρίτσα! και βέβαια γράφεις!!

τη μπηχτή μου έριξα στις φάτσο-μάνιακ!!

και βέβαια αστειεύομαι, ο καθένας όπως γουστάρει!!

υ.γ. να το πούμε : γλυκο.χα.ζο ???:tongue::lol:

έλα, έλα, είμαι άρρωστη γυναίκα - πάω για ύπνο!!!!!

Γλυκο.χα.ζο ή χα.ζο.γλυκο!

Καληνυχτα Ζουπυ και περαστικα!

Καλαμαριδιο σου απαντησα.. Αλλα επειδη κολλαει, δεν ξερω αν σου ηρθαν οι απαντησεις μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Ζούπυ άει χέθου! Απλά το φέης έχει μια ευκολία με το τσατ!

Τι κάμνετε?

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες!Ο Μάνος μες στην τρελή χαρά!

Η Μαριάνθη μου δάνεισε και το σλινγκ της! Τι να πω...χίλια ευχαριστώ!Σήμ,ερα έχω γενική θα σας δω το μεσημέρι. Μόλις ξύπνησεκι ο Μάνος!Μπάι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερούδια και από εμένα!

Είχαμε συνάντηση χτες με κουνιάδα και σια. Γράφω δίπλα τι έγινε. Εν ολίγοις, της είπε ο Τάσος να τον στείλει στο ποδόσφαιρο (δεν έχει άλλο άθλημα εδώ στα κατσάβραχα) και αυτή αρνήθηκε γιατί φοβάται μη χτυπήσει. Αυτάαααααααα. Τζίφος δλδ. Είχαμε και μια παραλίγο επίθεση την οποία πρόλαβα στο τσακ και γλίτωσε το Κελλάκι μου. (Πήρε το κουταλάκι του παγωτού και της το πέταξε κι εγώ το έπιασα στον αέρα.) Κανείς δεν του είπε τπτ φυσικά. Εμείς πάλι πήραμε τη μικρή διακριτικά και καλά να της δείξουμε κάτι πάπιες και την κάναμε με ελαφρά. Τραβάω μεγάλο άγχος με το θέμα..

Διαφημίσεις

που είσαι κοπελιά?

τι έγινε με τη μαστογραφία??

εντωμεταξύ χάρλοου, λέω να μετανομάσουμε το καφέ μας σε ha.zo (χα.ζο) από τ' αρχικά των νικνέιμ μας (το δικό σου και το δικό μου) γιατί τ' άλλα κοριτσάκια - προφανώς - παίζουν σ' άλλη παραλία...

άντε, περιμένω νέα σου με την εξέταση!!

καλή μας νύχτα!!!

καλημερούδια

Ναι οι σκασμένες, μας κλάνουνε εμάς που δεν έχουμε face:tongue:

Πήγα στο ΙΚΑ σ'εναν παπάρα γυναικολόγο (που τον ξέρω ότι είναι παπάρας) και μου την έγραφε την εξέταση ως προληπτική το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να κλέισω ραντεβού πρωινές ώρες σε εξεταστήρια του ΙΚΑ μετά τις 8 Ιουλίου:mad::mad:.

Του λεω, μεσιέ πως μου βάζετε την λέξη προληπτικός έλεγχος όταν έχω ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΑΑΑ από πίσω μου?

Χέστηκε αυτός, τον ξέχεσα εγώ σηκώθηκα κι έφυγα κι έχω κλείσει σε άλλο γυναικολόγο σήμερα.

Αυτός που πήγαινε και με ήξερε μου έβαζε την λέξη ΕΠΕΙΓΟΝ και πήγαινα και την έκανα εξωτερικά.

Λες και τα βάζουν από την τσέπη τους ρε γαμώτο.

Στο μεταξύ βρήκα ένα κέντρο εδώ κοντά στην περιοχή μου που έχει ψηφιακό μαστογράφο και μόλις πάρω το κωλο-παραπεμπτικό θα πάω να την κάνω εκεί.

Κοίτα με υπέρηχο τον Φεβρουάριο και ψηλάφηση τον Μάρτιο δεν πιστεύω να παίζει κάτι, αλλά θέλω να διασφαλίσω ότι οι καυσαλγίες που έχω είναι από τις κύστες μου και οι πόνοι είναι από τα αρθριτικά μου (με βαράει όλη η δεξιά πλευρά, από την πλάτη μέχρι το στήθος και το δεξί μου χέρι είναι σε αθλία κατάσταση).

Μεθαύριο το πρωί ξεκινάω για εγγραφή της μικρής στο σχολείο, δηλαδή παίρνω τα Ζιρτέκ μαζί και πάω και ο Θεός βοηθός τι θα δω μπροστά μου.

Έλεγα μπας και καταφέρω να κάνω καμία εξτρά δουλίτσα να μαζέψγ κα'να φράγκο μπας και την βάλω σε ιδιωτικό, αλλά μετά τα κεφάλια που πέσαν χτες εδώ μέσα, σε λίγο δεν θα'χουμε να φάμε στην κυριολεξία.

Τόσο είναι κιουλτάκι.

Εσύ δεν έχεις ΙΚΑ νομίζω.

Εγώ τόσα χρόνια την κάνω εξωτερικά γιατί μου γράφει ΕΠΕΙΓΟΝ επάνω.

Θα πάω και στον άλλον γυναικολόγο σήμερα να δω τι θα γίνει.

Τόσο είναι κιουλτάκι.

Εσύ δεν έχεις ΙΚΑ νομίζω.

Εγώ τόσα χρόνια την κάνω εξωτερικά γιατί μου γράφει ΕΠΕΙΓΟΝ επάνω.

Θα πάω και στον άλλον γυναικολόγο σήμερα να δω τι θα γίνει.

οχι δεν έχω ΙΚΑ..αλλά αυτό λέω ότι ούτε στο ΤΣΜΕΔΕ την γράφουν

Διαφημίσεις

καλημερες!

ελπίζω να είστε καλά κ τα παιδιά σας καλύτερα!

εμείς τα ίδια.

πήζω στη δουλειά. πολύ άγχος. μεγάλα ζόρια. δεν βρίσκω άκρη. πελάγωσα. νευράκια τσαταλάκια.

κατα τα άλλα η μικρή μου καλά. ακόμα χτυπάει.

χθες ήταν ανήσυχο το γιαβρί μου. τιναζόταν κ έκλαιγε στον ύπνο του. σηκώθηκα για τουαλέτα κ σπάραξε στο κλάμα μέχρι να γυρίσω...

θέλω επειγόντως διακοπές, αλλά αργούν. 2 εβδομάδες τον Αυγουστο δεν αρκούν...κ αργούν!

φιλάκια!

Bonjur Σεβη

Έλα να κάνουμε παρέα στα θέματα δουλειάς.

κιουλτάκι τι έγινε χτες με την δική σας δουλειά μετά το meeting?

σιγην ιχθύος ακομη...ιδωμεν!

καλημερα σεβακι! εγώ εχτές ξυπναγα σαν την κορη σου..θα μας φάει το άγχος!

Καλημέρα :) Τα περί fb θα τα αφήσω απλώς ασχολίαστα.

Πήζω ασύστολα στη δουλειά!

Ελλάκι κι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ! Το Στεφάκι δε, είναι απλώς... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιδί! Τα είπαμε και χθες... είμαστε τελικά πολύ τυχερές ως παρέα! Μία και μία :D

Το μωρό μου μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα! Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο κουλό! Σήμερα αφού ήπιε γάλα σηκώθηκε να φύγει με το πυζαμάκι να πάμε "τρένο τούνελ". Έχει ξετρελαθεί που ερχόμαστε με το μετρό αλλά το κλάμα κλάμα όταν την αφήνω στον παιδικό...

Χαρλοου είναι να μην μπλέξεις με το κωλοΙΚΑ και να έχεις δουλειά και χρήματα να τα πληρώνεις έξω! Τους έχει σιχαθει η ζωή μου!

Για τα πόδια της μικρής που σας έλεγα τελικά είναι τα νύχια της! Την Κυριακή την βάλαμε κάτω και της τα κόψαμε (μας άκουσε όλη η Εύβοια) και από εκείνη την μέρα τα πιάνει και λέει 'δεν πονάει'!

Λευκούλα ειλικρινά αδυνατώ να διαβάσω δίπλα τα όσα σου γράφουν... Νομίζω πως δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε έτσι κι αλλιώς... Αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει και θέλει το παιδί του σε κλουβί και ας είναι επιθετικό δεν μπορείς να τον κάνεις να το δει αλλιώς.

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!

Ζούπυ μου, μη μου παρεξηγείσαι.. Η ιδέα για την ομαδα στο fb ήταν δική μου κι εγώ τις παρέσυρα όλες (η αλήθεια είναι!) στο λογαριασμό μου... shaaaaaaaame!!!

Αλλά... τα απογεύματα μας γενικότερα, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, είναι κάπως δύσκολα με παιδιά, μαγειρέματα και 1002 υποχρεώσεις.

Εγώ προσωπικά, πλέον, μπαίνω από σπόντα κι όταν ξεκλέβω λίγο χρόνο. Τα βράδυα πάλι είμαι dead to bed. Άρχισα να διαβάζω κι ένα βιβλίο, οπότε καταλαβαίνετε!

Αυτά..

Κατά τ' άλλα τελειώσαμε χθες με τις τέντες και είναι ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΕΣ!!!!! Τώρα πρέπει να αγοράσουμε κι ένα τραπέζι καλό για το μπαλκόνι και είμαστε μια χαρά.

Σήμερα ανακάλυψα ότι δεν έχουμε κάνει στην Ο. το mantoux και απαιτείται για την εγγραφή της στο βρεφονηπιακό γμτ... Πρέπει να μιλήσω όπωσδήποτε με παιδίατρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...