Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με ποιόν να το παρακολουθήσω ρε Ελ?

Όταν με πιάνει αυτή την εποχή που είμαι αλλεργική παίρνω σταγόνες ζιρτεκ, δεν παίρνω πολλά πράγματα και μου φεύγει λίγο η δύσπνοια.

Σε άλλη εποχή (εκτός άνοιξης) απλά παίρνω βαθιές ανάσες.

Να φανταστείς χτες είχα μια κουβέντα για ένα παιδάκι που γύρισε από τ δημοτικό με κάτι μελανιές τεράστιες κι μ'επιασε πάλι το ίδιο...........φαντάσου για ξένο παιδί. Δηλαδή έτσι και μου ακουμπήσω κατά λάθος τρίχα από το δικό μου παιδί τι θα κάνω?

Ή θα πρέπει να πάρω όλο το μπουκάλι το ζιρτέκ ή να πλακώσω στο ξύλο όλους τους δασκάλους του σχολείου.

Απαπαπαπ, δεν παίζομαι......

Να σου πω σε δυσπνοια σου βγαινει ή και σε βηχα..? Ρωταω γιατι αλλεργικο ασθμα εχει η μεγαλη και εχει μεγαλο θεμα. Αν ειναι τπτ τετοιο πρεπει να σε παρακολουθησει πνευμονολογος dear......μην το προσπερνας.......

ΥΓ: Υπαρχει και η αγχωτικη δυσπνοια ΑΛΛΑ αυτη δεν περναει με ζιρτεκ. Αυτη περναει οταν ηρεμησεις. Για να σου περναει με ζιρτεκ δεν ξερω αν ειναι πανικος ή τπτ ασθμα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς δεν μου βγαίνει σε βήχα, οπότε είναι καθαρά (μάλλον) το ψυχολογικό που με βαράει στην αλλεργία μου τέτοια εποχή και μου βγαίνει η δύσπνοια.

Πάω και σε πνευμονολόγο γιατί έχω βρογχεκτασίες και από καιρό σε καιρό πρέπει να πάρω αντιβίωση.

Ευτυχώς δεν μου βγαίνει σε βήχα, οπότε είναι καθαρά (μάλλον) το ψυχολογικό που με βαράει στην αλλεργία μου τέτοια εποχή και μου βγαίνει η δύσπνοια.

Πάω και σε πνευμονολόγο γιατί έχω βρογχεκτασίες και από καιρό σε καιρό πρέπει να πάρω αντιβίωση.

Δεν τον ρωτας μπας και σε βοηθησουν τπτ εισπνεομενα? ειναι πιο αμεσα νομιζω....αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν χωρις κορτιζονη......

καλησπέρα!

λίγη κίνηση στο καφέ μας βλέπω - γιατί?

εγώ τα ίδια σκατά, είμαι με ασπιρίνες και χυμούς για ν' ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου!

γλυκοφλεβαρίτσα, θα συμφωνήσω με ελλ... (αν και μπορεί να ξεκινήσε όντως συνάντηση μπακουριών, να εξελίχθηκε αλλοιώς κι απλά να μην σ' ενημέρωσε...)

χάρλοου, θες να συναντηθούμε να κάνουμε διαγωνισμό δύσπνοιας όσο αφορά τα πρωτάκια μας (κι όχι μόνο)...? (δεν μπορείς να φανταστείς τι ιστορίες ακούω από το Δημοτικό...)

κορίτσια... όσες έχετε ιστορικό / κληρονομικότητα / είστε άνω των 35... οπωσδήποτε μαστογραφία και τεστ παπ, για να μην πω κι ένα γενικό τσεκ απ ετησίως!

μην αμελείτε, η πρόληψη σώζει... η φίλη μου πήγε πολύ αργά στο γιατρό...

καλησπέρα!

χάρλοου, θες να συναντηθούμε να κάνουμε διαγωνισμό δύσπνοιας όσο αφορά τα πρωτάκια μας (κι όχι μόνο)...? (δεν μπορείς να φανταστείς τι ιστορίες ακούω από το Δημοτικό...)

κορίτσια... όσες έχετε ιστορικό / κληρονομικότητα / είστε άνω των 35... οπωσδήποτε μαστογραφία και τεστ παπ, για να μην πω κι ένα γενικό τσεκ απ ετησίως!

μην αμελείτε, η πρόληψη σώζει... η φίλη μου πήγε πολύ αργά στο γιατρό...

Ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ είμαι κουκουβά-υπερβολική ή στέλνουμε στα παιδιά μας στον "πόλεμο", γιατί έτσι νιώθω.

Δηλαδή μου'ρχεται να βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο και δεν θα σπάσει το ξεροκέφαλο.

Εγώ είχα πάει σ'εμα πρόγραμμα ψηλάφισης που είχε ο Δήμος Πειραιά κι είχα κάνει και υπέρηχο.

Μαστογραφία έχω να κάνω ένα χρόνο, αλλά μου'χει κολλήσει και δεν μου ξεκολλάει με τίποτε από το μυαλό μου.

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ είμαι κουκουβά-υπερβολική ή στέλνουμε στα παιδιά μας στον "πόλεμο", γιατί έτσι νιώθω.

Δηλαδή μου'ρχεται να βαράω το κεφάλι μου στο τοίχο και δεν θα σπάσει το ξεροκέφαλο.

Εγώ είχα πάει σ'εμα πρόγραμμα ψηλάφισης που είχε ο Δήμος Πειραιά κι είχα κάνει και υπέρηχο.

Μαστογραφία έχω να κάνω ένα χρόνο, αλλά μου'χει κολλήσει και δεν μου ξεκολλάει με τίποτε από το μυαλό μου.

ναι, στον πόλεμο τα στέλνουμε...:mad::-(:shock:

(θα επανέλθω με λεπτομέρειες...)

συνέχισε τις εξετάσεις - κι εγώ το ίδιο κάνω...

φεύγω - τα λέμε αργότερα!

υ.γ. ρε κορίτσια... το παραξεχειλώσατε το από κει θέμα με το ροντβάιλερ... αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η κοπέλα τα έχει παίξει...

υ.γ. ρε κορίτσια... το παραξεχειλώσατε το από κει θέμα με το ροντβάιλερ... αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως η κοπέλα τα έχει παίξει...

Δεν παρακολούθησα καθόλου τα εν λόγω θέμα αλλά πήρε το μάτι μου πως το κλείδωσαν...

χάρλοου είσαι έτοιμη προς κατεδάφιση!

Κούλαρε λίγο ρε κορίτσι μου, τα περισσότερα είναι ψυχοσωματικά.;)

Μαμώ το administriliki μου:mad::mad::mad::mad::mad:

Έληξε το meeting.

Ακόμα έχω δουλειά...............ξέρω όμως ποιοί δεν θα έχουν σε λίγο.

Ορισμένες φορές νοσταλγώ τόσο πολύ τις εποχές που ήμουνα σερβιτόρα:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Γεια σας και παλι! :)

Μολις εβαλα για υπνο το ταλιμπανακι μου το οποιο θελει να χορευει με λυσσα το καινουριο χιτ της J.Lopez με τον Pitbull (νομιζω λεγεται on the floor)!! Μιλαμε δεν μπορειτε να φανταστειτε πως κοπανιεται και μολις τελειωσει λεει "παλι"! :lol::lol:

Ηρθε και ο Β. απο τη δουλεια, ψιλοαρπαγμενος γιατι κατι εγινε με καποιον προϊσταμενο και λογομαχησανε.. Δεν καταλαβα πολυ καλα, τα ελεγε κι εκεινος καπως μασημενα, εν πασει περιπτωσει, δεν εκανα κουβεντα σημερα γιατι ηταν πιεσμενος. Του εδωσα το δωρακι του απο το μετρο μολ και η απαντηση που πηρα -μεταξυ σοβαρου και αστειου- ηταν "Δηλ. την πηγες τη βολτουλα σου πρωι - πρωι" :roll: Τεσπα, δεν απαντησα, δεν το συνεχισε, ειπε βεβαια και ευχαριστω και πριν φυγει το βραδυ, ειπε πως του αρεσει πολυ επανω του.

Αυτα.. Παω να ζεστανω φαγητο..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παλευω να κοιμησω το σκατο. Κρις εχεις δικιο. Δοντια εινια ολο αυτο το αναποδιασμα. Και η δυσκολια στον υπνο. Βαζει ολο το χερι μεσα και το μασαει. Ρε δεν καταλαβαμε χριστο σε ολα τα 2.5 χρονια και δυσκολευεται τωρα στα 4 τελευταια. Δεν παμε καλα........

Φαιη....μην δινεις εκταση. Αλλα πρεπει να μιλησετε καποια στιγμη......

Κρις χαρηκαμε ΠΟΛΥ που σας ειδαμε παλι σημερα. Η Κωτινα ρε παιδια ειναι ΑΣΤΕΡΙ! Φοβερα αγαπησιαρικο παιδι. Με τρελλανε με της αγκαλιες της σημερα. Χιλιοχρονη και παντοτε τυχερη ρε παιδι μου να ειναι η κορουλα σας. Και ετσι εξυπνη!. Οπως παντα η φιλοξενια σου ζεστη!. Οταν ρωτησα την μπεμπα αυριο θα παμε Κωνσταντινα ή παπακια μου ειπε Κωνσταντινα παρολο το αρπαγμα της. Ακομα και ο Λ, περασε καλα και ειπε οτι εισαστε πολυ συμπαθητικο ζευγαρι (αυτο για απο τον Λ ειναι μεγα κοπλιμεντο) .......Σε αγαπαμε Κρις......

ΥΓ: Το αυτοκινητο σας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Για αλλη μια φορα καλοταξιδο και με ασφαλεια!

ΥΓ2: Ευχαριστουμε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ποσο για τα 2 φορμακια και θα προσπαθησουμε να σας τα επιστρεψουμε χωρις ζημιες, μαρκαδορους ανεξητηλους και απωλειες!

Φιλακια!

Αυτα τα τελευταια 4 ειναι τα πιο δυσκολα..

Και η Μαρια παιδευεται πολυ με δαυτα..

Μη σας πω πως ο πυρετακος που μου εκανε την περασμενη Κυριακη ηταν απο αυτο..

Υπομονη Μανουλο-Ελλ! Θα βγουν που θα παει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

που είσαι κοπελιά?

τι έγινε με τη μαστογραφία??

εντωμεταξύ χάρλοου, λέω να μετανομάσουμε το καφέ μας σε ha.zo (χα.ζο) από τ' αρχικά των νικνέιμ μας (το δικό σου και το δικό μου) γιατί τ' άλλα κοριτσάκια - προφανώς - παίζουν σ' άλλη παραλία...

άντε, περιμένω νέα σου με την εξέταση!!

καλή μας νύχτα!!!

Τι λες ρε Ζουπυ? Εγω δε γραφω??

Να με βαλετε κι εμενα!!

Κοπελλιαααααααααααααααααααα

σε ψάχνω......θελω να σε ρωτήξω κατις....

σου στελνω μυνημα στο φεις...

συγχωρεστε την παρεμβαση μου... :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...