Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίηηηηηηηη! μην κλαις κ μην στενοχωριέσαι...

Ίσως να θέλει κι εκείνος λίγο χώρο. Περίμενε να δεις τι θα σου πει το απόγευμα και αποφασίζεις αν θα πας τελικά.

Αν τελικά σου πει ότι θα πάει μόνος, άφησε το ασχολίαστο. Δεν βγάζει πουθενά το να τσακώνεστε! Απλά, θα πάει κακοκεφος κι εσύ θα γίνεις κουρέλι και θα είσαι σπίτι με το παιδί! δεν κερδίζεις κάτι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου ηρεμησε γυρισε και μου ειπε πως δεν θελει να με παρει μαζι γιατι βγηκα τις προαλλες μονη μου με τις παλιες μου συναδελφους :shock:

χο χο χο δεν στο είχα πει ότι τα μούτρα εκείνης της μέρας ήταν από αυτό;

τους έχω μαθει παιδί μου...

εγώ το θεωρώ λογικό να θελει να βγει μονος του κάποια στιγμή, να νιωσει ότι "απελευθερώνεται" εστω για λιγο από την οικογενειακή ζωή...ασχέτως αν θα το κάνουν ή όχι άλλοι συναδελφοι...

συμφωνώ με αυτό, απλά πικαρίστηκε που βγήκες χωρίς αυτόν, έχει και την ανάγκη να βγει κι αυτός μόνος του, και έγινε αυτό που έγινε

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

τι κανετε? εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα στην Πειραική

Καλά μαρή Καλτ ήρθες μέχρι τα μέρη μου κι ένα τηλέφωνο δεν σε αξίωσε ο Θεός να κάνεις ????? :(

μας εβγαλε έξω η νονά για φαγητο και καφέ και δεν ήξερα τί ειχε κανονισει!

ΟΚ THEN... :-P αφέονταί σου αι αμαρτίαι !!!!!

Καλημέρα κι από εδώ !

Αγγελίνα,

περαστικά σας.

Φαίη,

Αντί να κλαις μόνη σου κάτσε κι εξήγησέ του πως δεν γουστάρεις να σου λέει ψέματα και πως θα ήταν προτιμότερο εξ αρχής να σου εξηγήσει πως έχει την ανάγκη να βγει μια φορά μόνος του ! Όλα τα άλλα, είμαι σίγουρη πως τα είπε πάνω στα νεύρα του και για να αμυνθεί λίγο !:cool:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

Αν ρωτατε τη δικη μου γνωμη ειμαι καπου αναμεσα..

Αφενος οντως ζηλεψε τοτε που βγηκα, γενικοτερα ζηλευει.. Αφετερου του εχουν πεσει ολα μαζεμενα και δεν ξερει πως να το χειριστει.

Εννοειται πως δεν θα το συνεχισω, αλλα εννοειται πως δεν θα παω κιολας μαζι του. Οσο κι αν φαινεται αδιανοητο δεν ειμαι η "χοντρη με το μαστιγιο" και γενικοτερα δεν τον πιεζω για εξοδους και τετοια. Ισα - ισα που τον σπρωχνω να βγει κι εκεινος αρνειται.

Και επειδη τον ξερω τον αντρα μου, ειμαι σιγουρη πως το ιδιο θα ηθελε να κανω κι εγω. Να αρνουμαι να βγαινω δηλ. Σημερα ειμαι 100% σιγουρη πως θα μου προτεινε να παω μαζι του, απλα ειναι ο δικος του τροπος να με "τιμωρησει" για εκεινη τη ρημαδα εξοδο. Το ειπε κιολας απ' εξω - απ' εξω..

Τεσπα.. Εγω εσβησα το φαγακι μου, πηγα μετρο μολ, του αγορασα κι ενα ωραιο παντελονακι να βαλει το βραδυ. Ηπια και τον καφε μου και στανιαρα. Δεν θα δωσω αλλη εκταση.

Απλα ξανατονιζω το θεμα μου δεν ηταν το να βγει... Δεν με πειραζει αυτο, ορκιζομαι! Το θεμα μου ειναι πως δεν μου το ειπε.. Πως μου ειπε ψεμματα. Αυτο και τιποτα παραπανω.

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις.. Και εδω και στο τσατ.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη,

Αντί να κλαις μόνη σου κάτσε κι εξήγησέ του πως δεν γουστάρεις να σου λέει ψέματα και πως θα ήταν προτιμότερο εξ αρχής να σου εξηγήσει πως έχει την ανάγκη να βγει μια φορά μόνος του ! Όλα τα άλλα, είμαι σίγουρη πως τα είπε πάνω στα νεύρα του και για να αμυνθεί λίγο !:cool:

;););););)

Τεσπα.. Εγω εσβησα το φαγακι μου, πηγα μετρο μολ, του αγορασα κι ενα ωραιο παντελονακι να βαλει το βραδυ. Ηπια και τον καφε μου και στανιαρα. Δεν θα δωσω αλλη εκταση.

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Απλα ξανατονιζω το θεμα μου δεν ηταν το να βγει... Δεν με πειραζει αυτο, ορκιζομαι! Το θεμα μου ειναι πως δεν μου το ειπε.. Πως μου ειπε ψεμματα. Αυτο και τιποτα παραπανω.

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις.. Και εδω και στο τσατ.

Περίμενε να δεις τι θα σου πει!;)

Φαιη μου, στα ειπαν τα κοριτσια...

Καλα θα κανεις να μην πας και να μην δωσεις εκταση. Και εμενα θα με πειραζε παραααα μα παραααα πολυ αυτο και θα τσακωνομασταν ασχημα πολυ ομως (δεν κρατιεμαι και πολυ ειδικα αν παιζουν και αλλοι παραγοντες κουραση νευρα κτλ...).

εγω βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σημεραα δεν μπορω...ουφ κ παλι σεμιναριο ο δικος μου

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Φαιη μου, στα ειπαν τα κοριτσια...

Καλα θα κανεις να μην πας και να μην δωσεις εκταση. Και εμενα θα με πειραζε παραααα μα παραααα πολυ αυτο και θα τσακωνομασταν ασχημα πολυ ομως (δεν κρατιεμαι και πολυ ειδικα αν παιζουν και αλλοι παραγοντες κουραση νευρα κτλ...).

Κι εγώ θα είχα μεγάλο πρόβλημα, με το ψέμα!!!

Δε θα με πείραζε το ότι θα πήγαινε μόνος...

Αλλά Φαιήτσα, φέρσου γυναικεία+πονηρά=έξυπνα...;)

major panic attack................maaaaaaaaaaajor Μιλάμε

Οι ιθύνοντες εδώ μέσα έχουν meeting για τα οικονομικά της εταιρείας... θα πέσουν κεφάλια είμαι σίγουρη.

Εγώ έχω ραντεβού το απόγευμα στο ΙΚΑ να μου γράψουν μαστογραφία, μπας μουφύει η ιδέα ότι έχω καρκίνο...... αλλά δεν μου φεύγει, χτες βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ κι όλο με ψηλαφούσα.

Επείγον......στείλτε μου καμία σακούλα απ'αυτές που φυσάνε μέσα γιατί έχω ξεχάσει και τα χάπια μου για τις αλλεργίες και θα μου κλείσει ο λαιμός σε λίγο.

Cool Harlow..............cool

(ανάσες, ανάσες)

Διαφημίσεις

Φαιη μου εγω δεν ξερω.....ακομα. Το σκεφτομαι αυτο που εγραψες. Αυτο που σου εδωσε ως δικαιολογια 'τιμωρια' τελος παντων δεν μου στεκει πολυ καλα. Ως προχειρη και ευκολη δικαιολογια για να την πιστεψεις μου ακουγετε. Δεν θελω να αναψω φωτιες αλλα δεν μπορω ειδικα σε σενα να μην πω πως το βλεπω εγω.

Για μενα το οτι θα βγουν ολοι με τις γυναικες τους και εκεινος οχι ειναι θεμα. Το οτι σου ειπε ψεματα ειναι θεμα. Δεν ειναι οτι ειναι αντροπαρεα και δεν θελει να φερει γυναικα. Ειναι οτι βγαινουν οικογενειες και εκεινος ειναι μονος. Δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα του ειλικρινα. Για μενα ΚΑΛΑ εκανες και του ψωνισες και δεν θα πας. Εισαι υπερανω. ΑΛΛΑ οταν θα ηρεμησετε κανε κορη μου μια συζυτηση μαζι του και ρωτησε τον για ποιον λογο δεν σου ειπε να πας σε οικογενειακο βραδυ με φιλους? Προφανως ζηλεψε που βγηκες εκεινο το βραδυ και φανηκε απο το 'εισαι μανα δεν χρειαζεται να βγαινεις συνεχεια'.......αλλα μια συζυτηση ηρεμη ισως να σου εδινε μια ολοκληρωμενη προοπτικη πως το βλεπει.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ρε συ κάτι πρέπει να κάνω εγώ με τις κρίσεις πανικού.

Κάποια στιγμή δεν θα μπορώ να τις αντιμετωπίσω και θα'μου ρθει κάτι με τις δύσπνοιες.

Τουλάχιστον να κάνω τη ρημάδα τη μαστογραφία γιατί τα θέματα τα επαγγελματικά κάπως τα αντιμετωπίζω.

Το πολύ πολύ να γίνω σερβιτόρα ή καθαρίστρια, πολύ που με νοιάζει.

Ρε συ κάτι πρέπει να κάνω εγώ με τις κρίσεις πανικού.

Κάποια στιγμή δεν θα μπορώ να τις αντιμετωπίσω και θα'μου ρθει κάτι με τις δύσπνοιες.

Τουλάχιστον να κάνω τη ρημάδα τη μαστογραφία γιατί τα θέματα τα επαγγελματικά κάπως τα αντιμετωπίζω.

Το πολύ πολύ να γίνω σερβιτόρα ή καθαρίστρια, πολύ που με νοιάζει.

Κρισεις πανικου παθαινα πιο νεα....μαυρο χαλι. Ρε συ Χαρλοου το παρακολουθεις με κανενα ή κανεις αυθαιρεσιες του στυλ πεντε χαπακια χαναξ την μερα ειναι οκ? :P μηπως θα επρεπε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κρισεις πανικου παθαινα πιο νεα....μαυρο χαλι. Ρε συ Χαρλοου το παρακολουθεις με κανενα ή κανεις αυθαιρεσιες του στυλ πεντε χαπακια χαναξ την μερα ειναι οκ? :P μηπως θα επρεπε?

Με ποιόν να το παρακολουθήσω ρε Ελ?

Όταν με πιάνει αυτή την εποχή που είμαι αλλεργική παίρνω σταγόνες ζιρτεκ, δεν παίρνω πολλά πράγματα και μου φεύγει λίγο η δύσπνοια.

Σε άλλη εποχή (εκτός άνοιξης) απλά παίρνω βαθιές ανάσες.

Να φανταστείς χτες είχα μια κουβέντα για ένα παιδάκι που γύρισε από τ δημοτικό με κάτι μελανιές τεράστιες κι μ'επιασε πάλι το ίδιο...........φαντάσου για ξένο παιδί. Δηλαδή έτσι και μου ακουμπήσω κατά λάθος τρίχα από το δικό μου παιδί τι θα κάνω?

Ή θα πρέπει να πάρω όλο το μπουκάλι το ζιρτέκ ή να πλακώσω στο ξύλο όλους τους δασκάλους του σχολείου.

Απαπαπαπ, δεν παίζομαι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...