Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια! τι κανετε? :D:D:D

εμεις γυριζουμε τον κοσμον ολον! ξεσαλωσαμε το σκ! πηγαμε πουλικακο, απροσαρμοστους (ναι ναι! χωρις τον πριγκηπα φυσικα!:tongue:) χαινηδες και ειμαστε για να σερνομαστε στα πατωματα! Αλλα ...ωραια!

Γυρίίιιιιιιιιιιιιιισαμε :) Περάσαμε υπέροχα!

Περαστικά ζούπη και Φαίη. Αγγελίνα περαστικά στον μικρό!

Ελλάκι τα 'παμε για τη μικρή... μην την αφήνεις να ταλαιπωρείται και να είναι άλλο παιδί!

Εγώ είμαι πολύ κουκουβά κουκουβά από χθες αλλά θα σας τα πω αύριο γιατί σέρνομαι!

Έχω εκνευριστεί με το θέμα δίπλα...

εμεις γυριζουμε τον κοσμον ολον! ξεσαλωσαμε το σκ! πηγαμε πουλικακο, απροσαρμοστους (ναι ναι! χωρις τον πριγκηπα φυσικα!:tongue:) χαινηδες και ειμαστε για να σερνομαστε στα πατωματα! Αλλα ...ωραια!

ζηλευωωωω!!!:D

Διαφημίσεις

Καλημερα!! :D

Home alone!!!!! Και το καλυτερο ειναι πως εχω και 30 ευρω στο πορτοφολι μου... Τα οποια αν το μοσχαρακι και τα φασολακια εχουν γινει ως τις 11μιση, εχουν γινει κομμωτηριο!!! :mrgreen:

Το βραδυ μας κυλησε -σχετικα- ηρεμα.. Εκανα τα γιατροσοφια που μου ειπατε εχθες στο τσατ.. Χαμομηλια, γιαουρτια, κρεμα... Εστιατοριο το καταντησα, μονο η επιγραφη "ανοιξαμε και σας περιμενουμε" ελειπε!! :lol::lol: Κυλησε καλυτερα απο τις προηγουμενες παντως!

Το Μαρακι ειναι "λολειο" κι εγω μολις εβαλα το μοσχαρακι να βραζει. Ο Β. σχολαει στις 12. Αλλα επειδη δεν ξερω κι εγω τι ωρα εχει σκοπο να επιστρεψει, θελω να ειμαι σιγουρη πως θα ειναι καποιος εδω οταν θα ερθει το σχολικο και γι' αυτο δεν ειμαι σιγουρη αν θα παω κομμωτηριο..

Στο θεμα μας τωρα: Εχθες εγινε κατι που με πειραξε πολυ.... Και θελω να μου πειτε πως να το χειριστω:

Σημερα το βραδυ θα βγουν εξω η α' αλλαγη απο την Αμεση Δραση και θα πανε για φαγητο στα Καλυβια. Θα ειναι εκει πολλα ατομα.. Σκεφτειτε πως θα ειναι εκει περιπολικα, ομαδα ζητα και διας, δηλαδη χαμος! Μου το εχει πει εδω και καιρο και μου εχει πει πως δεν θα παρει κανεις τη γυναικα του κοντα, οποτε μην προετοιμαζομαι για γλεντια και χαρες γιατι απλα δεν θα με παρει μαζι του.. Τεσπα! Το πιστεψα, δεν ειχα και λογο αλλωστε να μην το κανω..

Εχθες το βραδυ, καθησε στο δικο μου υπολογιστη και μπηκε στη σελιδα του στο face. Ξεχασε ομως να βγει και οταν καθησα εγω, βλεπω στα μηνυματα 1 και απο κεκτημενη ταχυτητα το παταω.. Βλεπω λοιπον αποστολεα εναν συναδελφο του (συγκεκριμενα το "ζευγαρι" του στις μηχανες) και απορωντας γιατι εστειλε μηνυμα σε εμενα ο Αγγελος, το ανοιγω και διαβαζω: "Τελικα τι θα κανεις αυριο? Θα ερθεις με τη Φαιη ή οχι? Η Α (οπου Α = η γυναικα του συναδελφου) ειπε να κοψεις τις σαχλαμαρες και να την παρεις μαζι, αφου θα ειναι κι εκεινη και η γυναικα του ταδε και η κοπελα του ταδε (ατομα με τα οποια εχω γνωριστει) και ειπαν κι αλλοι πως θα φερουν τις γυναικες τους".

Εχω μεινει λιγακι κοκκαλο, αφου ο δικος μου μου εχει πει πως θα ειναι αποκλειστικα αντροπαρεα και του λεω πως διαβασα το μηνυμα και θελω να μου πει γιατι δεν με θελει μαζι του. Καταρχην δεχτηκα μια ωραιοτατη επιθεση πως και καλα ψαχνω το λογαριασμο του στο face ενω ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ το εκανα απο κεκτημενη ταχυτητα.. Πανω στην τρελα του κιολας πηγε να σβησει το προφιλ του και μαλιστα απαιτουσε να κανω κι εγω το ιδιο :confused: Μετα βγηκε εξω στο μπαλκονι και καπνισε και στο τελος αφου ηρεμησε γυρισε και μου ειπε πως δεν θελει να με παρει μαζι γιατι βγηκα τις προαλλες μονη μου με τις παλιες μου συναδελφους :shock: και εκτος αυτου, πρεπει να καταλαβω πως τωρα πια εγινα μανα και δεν μπορω σε καθε ευκαιρια να πεταω το σκουφο μου για να βγαινω εξω... :shock:

:(:(:(

Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν απαντησα τιποτα.. Σοκαριστηκα τοσο πολυ που δεν μου εβγαινε λεξη, βγηκα κι εγω στο μπαλκονι να καπνισω και με επιασαν τα κλαμματα και μετα αφου με ειδε κλαμμενη, μου ειπε πως δεν το ειπε στα σοβαρα, πως εκανε πλακα κλπ. και αν θελω να παω μαζι του σημερα. Αλλα εγω φυσικα και δεν γουσταρω να παω, γιατι ξερω πως εχει συζητηθει, και δεν θελω να με αντιμετωπιζει κανεις ως την κακομοιρα που τελικα την εφερε μαζι του ο Β.

Και αυτο.. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη απο εχθες και δεν πολυμιλαμε.. Κι ηθελα και τις γνωμες σας!

Σορρυ που σας επρηξα πρωι - πρωι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου καλημερα!

εγώ το θεωρώ λογικό να θελει να βγει μονος του κάποια στιγμή, να νιωσει ότι "απελευθερώνεται" εστω για λιγο από την οικογενειακή ζωή...ασχέτως αν θα το κάνουν ή όχι άλλοι συναδελφοι...

ξανασυζητήσε μαζί του.....εσύ ρε παιδι μου δεν έχεις ανάγκη να βγεις χωρίς τον Β?

εγώ αν ειχα καποιον να αφήσω την μικρή το βράδυ το πρωτο που θα έκανα θα ηταν να βγω με γυναικοπαρέα παντως :);)

Ναι συμφωνω και δεν ειχα προβλημα..

Προβλημα εχω στο οτι δεν μου ειπε "ξερεις θα ειναι και γυναικες εκει, αλλα εγω θελω να παω μονος μου"

Γιατι ψεμματα? Και τι κουβεντα ηταν αυτη?

Δηλαδη οι μαναδες δεν βγαινουν εξω? Κλεινονται μεσα και παει?

Θελω να πω δεν με πειραξε που θελει να βγει μονος του... Αυτο το ηξερα εδω και καιρο.. Με πειραξε που μου ειπε ψεμματα, που μου επιτεθηκε και που ανοιξε το στομα του και δεν ηξερε τι ελεγε.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι συμφωνω και δεν ειχα προβλημα..

Προβλημα εχω στο οτι δεν μου ειπε "ξερεις θα ειναι και γυναικες εκει, αλλα εγω θελω να παω μονος μου"

Γιατι ψεμματα? Και τι κουβεντα ηταν αυτη?

Δηλαδη οι μαναδες δεν βγαινουν εξω? Κλεινονται μεσα και παει?

Θελω να πω δεν με πειραξε που θελει να βγει μονος του... Αυτο το ηξερα εδω και καιρο.. Με πειραξε που μου ειπε ψεμματα, που μου επιτεθηκε και που ανοιξε το στομα του και δεν ηξερε τι ελεγε.. :(

προφανώς (λεω εγώ) σου είπε ότι δεν θα ερθουν αλλες για να μην τον πρήξεις γιατι να μην πας εσύ!

λογικο όσα σε πειραξαν, συζητήστε τα παλι δεν εχει νοημα τα μουτρα και οι καυγάδες!

Καλημέρα everybody.

Φαιη το ξέρεις κορίτσι μου ότι οι άντρες το'χουν ακατοίκητο? Το μυαλό εννοώ, γιατί το "άλλο" είναι μονίμως κατοικημένο. Έχει φύγει η φαια ουσία από το εγκέφαλο κι έχει πάει εκεί κάτω.

Υποθέτω ότι δεν στο είπε ότι ήξερε ότι θα "μουρμουράς" για να πας μαζί και ήθελε να το απογύγει.

Προτείνω να το πεις το εξής:

"Κοίτα μπουμπούκο (όπως θα λέει καλή ώρα η Ευγενία στον ¨Αδωνη), όταν θες να πάς κάπου μόνος, καλό θα ήταν να μου λες την αλήθεια - γουστάρω να πάω χωρίς εσένα γιατί έτσι μου την κάρφωσε-, για να μην το ανακαλύπτω μόνη μου και αρχίζω τα σενάρια".

PS: Για τα "αποκάτω"σου.............sporanox χάπια.

Εμένα μου'χε πει ο γυναικολόγος μου να μη βάζω daktarin κλπ.

Επίσης αν έχετε "εξασκήσει" το άθλημα πρέπει κι ο μπουμπούκος να κάνει ανάλογη θεραπεία.

ωωωωωωωωωωωωωωω ζηλεύω ταμάλα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!

Αγγελίνα πως είστε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα σε ολες!!!

Φαιη μην στενοχωριεσαι ειναι προφανες αυτο που ηθελε να κανει ο καλος σου. Ενοχληθηκε που βγηκες μονη σου τις προαλλες και θελησε να σε τιμωρησει και καλα και να ζηλεψεις επειδη θα εβγαινε και αυτος μονος του. Τον επιασες κατα λαθος στα πρασσα ομως και μετα τι να πει βγηκε στην επιθεση για να το σωσει. Μην στενοχωριεσαι καθολου και πες του οτι απλα δεν θα πας και μην το συνεχιζεις. Αυτα που ειπε δεν τα εννοει τοσο φανταζομαι απλα τα ειπε για να αμυνθει για την βλακεια που εκανε, προφανως ζηλευει και γιαυτο κανει κολπακια εσυ συνεχισε κανονικα να κανεις αυτο που θελεις, το να βγεις μια στο τοσο δεν ειναι κακο και μην μπαινεις στην διαδικασια να το διαπραγματευτεις καν.

Καλημέραααααααααα!!!

Ξεσαλώσατε βλέπω... Εγώ πάλι πνίγομαι στη δουλειά!

Ναι ο Γ. έφαγε με τον τεντά τον μ@$:#$^#!@ ο οποίος δεν τελείωσε διότι το ύφασμα ήταν πλατύτερο και όχι ραμμένο όπως το θέλαμε. Οπότε πάει πάλι για ραφή! Άμα τον παίζεις... έτσι είναι!

Κουκουβάγιαααααααα τι έγινε?

Ελλ, 25 Ιουν. έχουμε γάμο. Τελικά το καλοκαίρι ενδείκνυται για γάμους/βαπτίσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...