Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααα!!!!!

Αγγελίνα περαστικά στο παιδί! Υπομονή το καλοκαιράκι πλησιάζει..

Είμαστε ξενυχτισμένοι από βάπτιση. Σύζυγος απενεργοποιημένος και περιμένουμε τεντά για να βάλουμε επιτέλους τις ρημαδοτέντες! Εγώ πρέπει να πάω στη βαπτιστήρα του που χειρουργήθηκε, το μανάρι μου, και μας περιμένουν οι γονείς μου για φαγητό..Θα πάω μόνο εγώ. Ο Γ. ας φάει ντιλίβερι με τον τεντά...

Τι κάνετε εσείς?

Καλησπερα και απο 'δω!

Δυσκολη μερα η σημερινη και δυστυχως απο την ωρα που αλλαξε η χθεσινη.. Θελω να πω πως και το βραδυ μας ηταν σκατουλες... Εγω δεν κοιμηθηκα, η αλοιφη κανει δουλεια αλλα αργα και βασανιστικα.. Με τρελαινει στη φαγουρα και το τσουξιμο και το μονο που μπορω να κανω ειναι να δαγκωνω το μαξιλαρι ενω το μονο που θελω να κανω πραγματικα ειναι να σηκωθω να την ξεβγαλω.. Μεσα σε αυτο το χαμο που γινεται απο κατω μου, με θυμηθηκαν και οι αιμμοροϊδες μου και καταλαβαινετε τι συμπουρδουλο εχει γινει.. Ποναω μιλαμε.. Δεν μπορω να καθησω λεπτο..

Η Μαρια σημερα εχει κυριολεκτικα αφιονιστει.. Δεν τολμω να απαρριθμησω τις μακακιες που εχει κανει απο το πρωι.. Σηκωθηκε στις 8, ηπιε 120 ml γαλα με το ζορι, το υπολοιπο το εχυσε κατω.. Την ωρα της φρουτοκρεμας, εφαγε 2 κουταλιες (μικρες) και επισης την εχυσε κατω.. Απο την ημερα που ξεκινησε παιδικο, ξεκινησε και αυτο το χουϊ... Ο,τι δεν θελουμε το πεταμε μακρια... :? Μετα της εφτιαξα ενα τοστακι, εφαγε το μισο. Δεν εχει σταθει για μισο λεπτο καπου και γκρινιαζει - γκρινιαζει - γκρινιαζει... Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και οπως την ειχα ορθια να της βαλω την πανω πυτζαμα δινει ενα σαλτο και σκαει με τη μεση στο κατω μερος του κρεβατιου (στο ξυλο).. Μελανιασε απο το κλαμμα, εγω τα επαιξα, λεω παει, θα μεινει παραλυτο.. Εκλαιγε εκεινη, εκλαιγα κι εγω... :(

Το απογευμα θα παμε Συνταγμα οπως σας ειπα και εχθες.. Πιστευω εξω θα ειναι πιο ηρεμη..

Αγγελινα περαστικα!

Νιτσα καλοριζικες οι τεντες!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

είμαι πολύ κουρασμένη - εξαντλημένη! ίσως και λίγο κρυωμένη...

κι έχω - από αύριο - μια βδομάδα : μάλλον πρέπει να προσθέσω κι άλλες ώρες στο 24ωρο...

σας φιλώ όλες κορίτσια, καλό απόγευμα!

υ.γ. 1) η κίνκα είναι σ' Ελληνικό έδαφος?

2) η άκτιβ που είναι?

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Μιλάμε οτι αυτή τη στιγμή, ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Αστραπές, βροντές, χαμός! Ευτυχώς το πρωί ήταν καλά, πήγαμε στη βάφτιση και στο τραπέζι κι ευχαριστήθηκε το παιδί παιχνίδι στα φουσκωτά και στον παιδότοπο του καταστήματος.

Καλορίζικες οι τέντες, Νίτσα! Τι χρωμα τις κάνατε?

Φαίη μου, κι εγώ υπέφερα μια φορά τόσο που περιγράφεις από μύκητες, αλλά είχα παραμελήσει μήνες τη θεραπεία, ώσπου έφτασα στο απροχώρητο. Την άλλη φορά που το έπαθα, κι εγω δεν το είχα καταλάβει, ο γιατρός μου το είπε, σαν την Κάντυ. Όσο για αιμορροϊδες, είχα πρόβλημα στην πρώτη λοχεία και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Δραμα, δεν έχω χειρότερο. Κάτι άκουσα ότι τώρα γίνεται ανώδυνη αφαίρεση με λέιζερ, έχει καμια υπόψη?

Ζώπυρον, να ξεκουράζεσαι τις ελεύθερες ώρες σου, αγάπη! Μη σε παίρνει από κάτω, καλοκαίρι έρχεται, όλο και κάπου θα πάτε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο! Φυσιοθεραπείες άρχισες?

Νομίζω η κίνκα θα γυρνούσε σήμερα, θυμάται καμιά?

Οι υπόλοιπες, καλα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ο Φωτης πρεπει να ειναι ηδη Ελλαδα κορες. Εμεις πηγαμε νονα τελικα σημερα και δεν συναντηθηκαμε με Φαιη. Χαλια η μικρη μαυρα. Εκλαιγε με το παραμικρο. Εκει που λεω κοιτα το παιδι ποσο καλα εξελισσετε μου κανει κατι τετοια μουρλα και λεω ωπ τι εγινε ρε φιλε?......χαλι μαυροοοοοοοο........αλλα τα ξαδερφακια περασαν τοσο καλα που οταν φυγαμε εκλαιγαν. Εχουμε και την βαφτιση τους τωρα 25 ιουνιου και θα γινει τουρλουμπουκι. Αυτα. Ειμαι δραματικα κουρασμενη και με φοβερο πονοκεφαλο......θα προσπαθησω να μπω και αργοτερα.

Ζωπ κουραγιο και Φαιη η Ντακταριν ειναι ΠΟΛΥ ελαφρια για την περιπτωση σου νομιζω. Υπαρχουν και πολυ καλυτερες. Ειναι μια που αρχιζει απο Το - κατι δεν θυμαμαι. Κανει ΘΑΥΜΑΤΑ......ρωτα γυναικολογο.

Κρις καλως να γυρισεις.....και προσοχη στον δρομο

Φιλακια στις υπολοιπες......

ΥΓ: Να μην ξεχασω Ειρηνη και Φαιη ΣΗΜΕΡΑ σας ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....πως ειναι να εχεις δυσκολο παιδι. Μου το κανει μια στο 6μηνο αλλα δεν υποφερετε........που να το εχεις καθε μερα........φουυυυυ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσακια μου!

Ρε μανουλο- Ελλ σηκωνε καμμια φορα το τηλ. νομιζα πως ησουν εκει και δεν το ακουγες με τον κακο χαμο που γινοταν.. Εψαχνα - εψαχνα, δεν ειδα ουτε την Αρια και τελικα πηρα τη μικρη και πηγαμε στην εκθεση βιβλιου στο Ζαππειο. Ωραια ητανε, φυσικα δεν σταματησαμε σε κανενα σταντ γιατι η Μαρω με το που πλησιαζα καποιο φωναζε "μαμα ελα γιω" :lol: Τελικα σταματησαμε μονο στο περιπτερο του παιχνιδαγωγειου.. Η Μαρια ζωγραφισε, μυρισε διαφορα υλικα που χρησιμοποιουμε για μαγειρεμα, επαιξε με τα σφηνοτουβλακια και στο τελος μετετρεψε μαζι με την παιδαγωγο που ηταν εκει καποια ξυλα κανελας σε κλεψυδρα, βαζοντας αμμο και γυρνωντας το ξυλακι αλλιως για να χυνεται απο την αλλη μερια η αμμος. Ωραια ητανε. Δωσαμε και τα στοιχεια μας για να μπουμε σε ενα διαγωνισμο που μεταξυ αλλων κερδιζεις και 3 επισκεψεις στο εργαστηρι τους.

Μετα πηγαμε βολτα μεσα στο δασακι, περπατητοι.. Λυσσαξε η Μαρω να τρεχει, να γελαει, το καταευχαριστηθηκε. Περασα νομιζω ενα δημιουργικο απογευμα με το παιδι μου, παρολο που οι προβλεψεις ηταν δυσοιωνες με τον τροπο που ξεκινησε η μερα μας!

Κατινακι ιδεα δεν εχω.. Ξερω μονο πως υποφερω.. :(

Ελλ κουραγιο.. Τουλαχιστον ηταν μια μερα και περασε.. Εμεις που παιρνουμε βαθια ανασα για να ερθει η επομενη, σε νιωθουμε! ;) Αυριο ολα θα ειναι καλυτερα, θα το δεις! :)

Αγγελινα μου τουλαχιστον περασατε καλα, πριν τα χαλασει ο βρωμοκαιρος.. Εγω ειλικρινα δεν ξερω πως να ντυνω το παιδι αυτη την εποχη!

Εχω κι εγω την εντυπωση πως η κινκα ειναι εδω αυτη την περιοδο!

Κρις επιστρεψατε? Περασατε καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις συμβουλες κοριτσακια μου!

Ρε μανουλο- Ελλ σηκωνε καμμια φορα το τηλ. νομιζα πως ησουν εκει και δεν το ακουγες με τον κακο χαμο που γινοταν.. Εψαχνα - εψαχνα, δεν ειδα ουτε την Αρια και τελικα πηρα τη μικρη και πηγαμε στην εκθεση βιβλιου στο Ζαππειο. Ωραια ητανε, φυσικα δεν σταματησαμε σε κανενα σταντ γιατι η Μαρω με το που πλησιαζα καποιο φωναζε "μαμα ελα γιω" :lol: Τελικα σταματησαμε μονο στο περιπτερο του παιχνιδαγωγειου.. Η Μαρια ζωγραφισε, μυρισε διαφορα υλικα που χρησιμοποιουμε για μαγειρεμα, επαιξε με τα σφηνοτουβλακια και στο τελος μετετρεψε μαζι με την παιδαγωγο που ηταν εκει καποια ξυλα κανελας σε κλεψυδρα, βαζοντας αμμο και γυρνωντας το ξυλακι αλλιως για να χυνεται απο την αλλη μερια η αμμος. Ωραια ητανε. Δωσαμε και τα στοιχεια μας για να μπουμε σε ενα διαγωνισμο που μεταξυ αλλων κερδιζεις και 3 επισκεψεις στο εργαστηρι τους.

Μετα πηγαμε βολτα μεσα στο δασακι, περπατητοι.. Λυσσαξε η Μαρω να τρεχει, να γελαει, το καταευχαριστηθηκε. Περασα νομιζω ενα δημιουργικο απογευμα με το παιδι μου, παρολο που οι προβλεψεις ηταν δυσοιωνες με τον τροπο που ξεκινησε η μερα μας!

Κατινακι ιδεα δεν εχω.. Ξερω μονο πως υποφερω.. :(

Ελλ κουραγιο.. Τουλαχιστον ηταν μια μερα και περασε.. Εμεις που παιρνουμε βαθια ανασα για να ερθει η επομενη, σε νιωθουμε! ;) Αυριο ολα θα ειναι καλυτερα, θα το δεις! :)

Αγγελινα μου τουλαχιστον περασατε καλα, πριν τα χαλασει ο βρωμοκαιρος.. Εγω ειλικρινα δεν ξερω πως να ντυνω το παιδι αυτη την εποχη!

Εχω κι εγω την εντυπωση πως η κινκα ειναι εδω αυτη την περιοδο!

Κρις επιστρεψατε? Περασατε καλα?

ΖΗΛΕΥΩ......ΜΑΚΑρι να ειχαμε ερθει απο εσας τελικα, αλλα δεν ειχες παρει μεχρι καποια ωρα και λεω μπα δεν θα παει......και φυγαμε για νονα. ΧΙλιες φορες καλυτερα να ειχαμε ερθει στην εκθεση βιβλιου μα τον Θεο.......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλα ρε Φαίη όλη η γκαντεμιά πάνω σου πέφτει;;; ανάσα δε παίρνεις..... η μικρη ειναι ενταξει μετα τη τούμπα;;;;

πάντως σε ζηλευω που πηγες εκθεση βιβλιου!!!!! α ρε πρωτεύουσα.... μόνο γι αυτά μου λείπεις!!!!!!

Ελλ, τωρα τελευταια καταλαβαίνω κι εγω τι θα πει δυσκολο 2χρονο και να χεις κι ενα τραμπαλιζε 9 μηνων σχεδον..... αχ αχ.....

λεω να κανονισω να δω παιδοψυχολογο.... έχω θέματα με τη συμπεριφορά του Κων.... είναι μια γνωστη μου και λεω να την επισκευτω..... ίσως να υπερβαλλω αλλα θελω να μη κανω μαλακιες.... ειμαι κι εγω αποτομη μερικες φορες όταν με φέρνει στα ορια μου.....

Αγγελινα ευχομαι όλα να περασουν γρήγορα!!!!!!

Ζωπ πολλες θα θελαμε κι αλλες ώρες το 24ωρο αλλα επειδη δε γινεται κλεβουμε χρονο να ξεκουραστούμε!!!!

Καλημέραααααααα!!!!!

Αγγελίνα περαστικά στο παιδί! Υπομονή το καλοκαιράκι πλησιάζει..

Είμαστε ξενυχτισμένοι από βάπτιση. Σύζυγος απενεργοποιημένος και περιμένουμε τεντά για να βάλουμε επιτέλους τις ρημαδοτέντες! Εγώ πρέπει να πάω στη βαπτιστήρα του που χειρουργήθηκε, το μανάρι μου, και μας περιμένουν οι γονείς μου για φαγητό..Θα πάω μόνο εγώ. Ο Γ. ας φάει ντιλίβερι με τον τεντά...

Τι κάνετε εσείς?

εχω περιεργεια αλήθεια, να δω αν τελικά ο άντρας σου έφαγε με τον τεντά......

πολύ γέλασα μ' αυτό.............:P:p:p:p:p

καλησπερα κι απο μενα

φαιάκι περαστικά , να περάσει γρηγορα γρηγορα!

νιτσάκι καλορίζικες οι τέντες!

ζωπυρόν καλή ξεκούραση κοπέλα μου και να ναι πάντα φουλ φορτισμένες οι μπαταρίες

αγγελίνα χθες μου σπασε κι εμένα τα νευρα ο παλιόκαιρος. ευτυχως σήμερα ήταν καλά!ελπίζω σύντομα να μυρίσει φουλ καλοκαιράκι!!

μπουνίτσα, ευχομαι να ναι όλα καλά με τον κών. μίλα με τη γνωστή σου αν αυτο σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!

Επίσης το τραγούδι της υπογραφής σου είναι απο τα αγαπημένα μου. λατρεύω τους στίχους του

ελλακι να περάσει ο πονοκέφαλος γρήγορα

εγώ είμαι κάπως : τετάρτη πάω πίσω στη δουλειά.. μέχρι τις 13/6 θα μπορέσει να τον κρατάει ο άντρας μου, έκανε ρύθμιση στο ωράριο της δουλειάς του . απο κει και πέρα άγνωστο, ακόμη σκεφτόμαστε..!

λογικά η κίνκα είναι Ελλάδα

ΑΚΤΙΒΒΒΒΒΒΒ??????????

μπουνίτσα

Επίσης το τραγούδι της υπογραφής σου είναι απο τα αγαπημένα μου. λατρεύω τους στίχους του

ω ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ αγαπημενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όπως και πολλα άλλα του Παύλου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...