Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και ναι!!!!!!!!

επιτέλους κοιμηθηκε το μεγάλο τέρας!!!!!!

αλλά λόγω συναυλίας της αγέλης βλέπω να ξυπνάει σε λίγο ο τραμπαλιζε........

τι όμορφες και δημιουργικές νύχτες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλο Σ/Κ και απο εμας! :)

Αερικουλι καλο δρομο να εχετε και να περασετε τελεια!

Εμεις ξυπνησαμε πουρνο - πουρνο!

Οπως καταλαβαινετε δεν με εχει αφησει να παρω ανασα. Ο Β ειναι στα πολυιατρεια να παρει αλλες δυο μερες αναρρωτικη και ειμαι μονη μου. Μπορεσα να τη σκαπουλαρω για λιγο απο το τερατακι, μολις τωρα που της εδωσα κατι αυτοκολλητακια να τα κολλησει στο ψυγειο!! :lol:

Ευχομαι να περνατε καλα ο,τι κι αν κανετε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας!

χριστινάκι καλά να περάσετε!

εδω αναρωτιέμαι:ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΩ ΈΞΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΑ?????

ο καιρός είναι χάλια μαύρα, κρύο , βροχή αέρας!!ούτε φθινόπωρο!:evil:

χαχαχα!!!έτσι κι εδω...θα φτιάξει....

αλλά μου θύμισες κάτι γλυκό και τσουχτερό συνάμα...συνηθισμένη να κατεβαίνω κάτω στις καλοκαιρινές διακοπές την πρώτη φορά που κατέβηκα εκτάκτως Μ.Δευτέρα έτυχε να βρέχει....εκεί συνειδητοποίησα οτι βρέχει ΚΑΙ στην Κρήτη....χαχαχαχαχα!!!!μέχρι τότε απλώς αρνιόμουν να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(κουλό,ε;;;;;)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

χαχαχα!!!έτσι κι εδω...θα φτιάξει....

αλλά μου θύμισες κάτι γλυκό και τσουχτερό συνάμα...συνηθισμένη να κατεβαίνω κάτω στις καλοκαιρινές διακοπές την πρώτη φορά που κατέβηκα εκτάκτως Μ.Δευτέρα έτυχε να βρέχει....εκεί συνειδητοποίησα οτι βρέχει ΚΑΙ στην Κρήτη....χαχαχαχαχα!!!!μέχρι τότε απλώς αρνιόμουν να το πιστέψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(κουλό,ε;;;;;)

Και εγω την Κρητη δεν την εχω συνδιασει με βροχη με τπτ, λογω του οτι ειναι πολυ νοτια. Κατ αυτο που ηρθε σε εσας τωρα ηταν σε μας χθες και προχθες.....ακολουθει ηλιος και ζεστη ;).......

Εμεις ολο το πρωι εξω στον εθνικο, το μικρο ξεσαλωσε. Κοιμηθηκε μονο 1 ωρα μεσημερι και την ταιζει τωρα ο πατερας της για να παει νωρις νανι μπας και ξεκουραστουμε και εμεις. Στο συνταγμα ΠΑΛΙ συγκεντρωση σημερα. Εχω αρχισει και μπαινω και εγω στο κλιμα που δεν παω ποτε ;).......μπραβο ......μπραβο σε ολους αλλα δεν ξερω αν ειναι ικανο να αλλαξει τα πραγματα ετσι οπως εχουν γινει.....και θα συνεχισουν να γινονται.

Κρις εισαι Ερετρια τωρα ελπιζω να περνατε καλα προσοχη στον γυρισμο.

Φιλακια σε ολες......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σας κοριτσακια!

Σ/Κ και υπολειτουργουμε ε? :)

Εμεις καλα.. Μολις γυρισαμε απο παιδικο παρτυ και ο μπαμπας μας εχει αναλαβει μπανιο και μασα, οποτε η μαμα χαλαρωνει. Το ταλιμπανακι λυσσαξε.. Ηταν και η μεγαλυτερη εκει που πηγαμε και την ειχε δει αρχηγος... :lol:

Αυριο λεμε το απογευμα να παμε καροτσαδα Συνταγμα, εχει και εκθεση βιβλιου στο Ζαππειο. Καιρου επιτρεποντος βεβαια... Μανουλα-Ελλ να σε παρω κανενα τηλ. μπας και βρεθουμε?

Οι μυκητες απο κατω με εχουν πεθανει, πηγα σε φαρμακειο εχθες, δεν αντεξα και ξεκινησα να βαζω εξωτερικα μια κρεμουλα (τη daktarin -τη ξερετε οι περισσοτερες νομιζω-). Ελπιζω να καλυτερεψει η κατασταση.

Τωρα θα χαζεψω λιγακι στην τηλεοραση.. Χαζομαρες εχει, θα δω λιγο greek idol και θα την πεσω νωρις γιατι και το ταλιμπανακι θα ξυπνησει στανταρ νωρις.

Ασχετο: Πηρα και τη μασκα να την ξεκινησω απο Δευτερα αν δεν δω βελτιωση ουτε αυριο. Ηθελα να επισημανω ομως πως μου εφυγε ο τακος στο ταμειο.. 34 ευρω μονο η συσκευη χωρια το inhaler.. :?

Για την Κρητη εχω να πω μονο τα καλυτερα... Εχω φιλαρακια εκει και πηγα και 5ημερη με το Λυκειο και καταλαβαινετε... Βεβαια απο τοτε δεν μπορω να μυρισω τη ρακη γιατι εκανα το χειροτερο μου μεθυσι με τοσα κερασματα ρακης... Αφου το μονο που θυμαμαι ειναι που ειχα αγκαλιασει τη λεκανη στο ξενοδοχειο, ξερνουσα, η κολλητη μου -τοτε- μου κρατουσε τα μαλλια κι εγω της ελεγα "Πες στην Παναγια να σταματησει το καραβι να κατεβω" :lol::lol::lol::lol::lol: Κατα τα αλλα..... ΚΑΛΑ!!!

Αυτα τα ολιγα..

Φιλακια σε ολες!!

gM4vp2.png

Αυριο λεμε το απογευμα να παμε καροτσαδα Συνταγμα, εχει και εκθεση βιβλιου στο Ζαππειο. Καιρου επιτρεποντος βεβαια... Μανουλα-Ελλ να σε παρω κανενα τηλ. μπας και βρεθουμε?

Στην συγκεντρωση στο συνταγμα λες? εννοειτε ειμαι μεσα.....παρε με τηλ.......;)

ΥΓ: Και η Γιουλη καπου εκει θα βολοδερνει.......να την βρουμε και αυτην.....

Στην συγκεντρωση στο συνταγμα λες? εννοειτε ειμαι μεσα.....παρε με τηλ.......;)

ΥΓ: Και η Γιουλη καπου εκει θα βολοδερνει.......να την βρουμε και αυτην.....

Ναι για αυτη λεω! Θα σε παρω την ωρα που θα κατεβουμε και παιρνουμε και την αλλη αλλοπαρμενη να δουμε που βοσκει!! Τελεια!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι για αυτη λεω! Θα σε παρω την ωρα που θα κατεβουμε και παιρνουμε και την αλλη αλλοπαρμενη να δουμε που βοσκει!! Τελεια!! :D

Οκ παρε με κανα μισαωρο πριν φτασεις, τοσο θελω εγω περιπου με μεγαλη λασκα. Και βρισκουμε και την Αρια.....;) Φιλακια μπουμπου καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...