Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είπα να πω μια καλημέρα κ έπεσα πάνω στα ποτά...

κική μου περαστικά κ αγύριστα,

αγγελίνα περαστικά,

ζώπυ, κουράγιο...

Λευκή, βάλε φωτό κ στο φέης

Φαιάκι, μπορεί κ να μην είναι τίποτα το αίμα, γιατί κι εγώ έχω στους τελευταίους κύκλους μου. έκανα κ υπερηχογράφημα κ τεστ παπ. όλα καλά. οι ορμόνες μου μάλλον...ή την περίοδο της ωορρηξίας κάνει ντου το σύστημα, μπας κ βάλω μπροστά την αναπαραγωγή...αλλά μάταια...

Ελλ, δεν ξέρω τίποτα από το δικό σου θέμα, αλλά ...καλά αποτελέσματα κ τράβα κ σε 2ο γιατρό. δεν μπορείς να φανταστείς διαφορές...τα έχω δει όλα με τον πρώτο μου γυνιακολόγο σε σχέση με αυτή που έχω τώρα. ήταν .........άρας κ με φόρτωσε 10 χρόνια χάπια...

χάρλοου, είσαι ωραίος τύπος ρεεεεεεεε!!!!!!!

φιλιά σε όλες!

πεντικιούρ θέλω κι εγώ, ίσως το ΣΚ, αλλά αυτό το ΣΚ θέλω να ξεκινήσουμε εκπαίδευση πάνας... οπότε χλωμό...

για μανικιούρ δεν μιλάω καθόλου, καθότι δαγκώνω τα νυχάκια μου κ δεν έχει μείνει τίποτις για μόστρα. κληρονομικό κουσούρι, η μάνα μου, ο παππούς μου .....κλπ!

Διαφημίσεις

Μολις γυρισαμε απο το Σ/Μ..

Με πηραν τηλ. απο το σταθμο.. Πηγε ο παιδιατρος για την προγραμματισμενη συναντηση οπως καθε μηνα.. Εξετασε τη Μαρια και ειπε στη διευθυντρια πως με την αντιβιωση ειναι καλυμμενη, αλλα καλυτερα να κανει μασκα aerolin αντι για σιροπι που παιρνει τωρα.. Να κανει δυο "παφ" ανα 6ωρο.

Παιρνω το δικο μας παιδιατρο, του το λεω.. Μου λεει "πως παει το παιδι?" Του λεω πως βηχει λιγοτερο μεν, αλλα τα φλεμματα υπαρχουν ακομα.. Και μου ειπε να συνεχισω οπως εχει με το σιροπακι...

Καταμπερδευτηκα.. Τι να κανω??

Τουλαχιστον σημερα λεει η Ρενα πως εφαγε.. Και πριν φυγει απο εδω εφαγε ενα γεματο πιατο με γαλα και δημητριακα και εκει εφαγε ενα πιατο τιγκα στο φρουτο και μια φετα κεϊκ. Εχουν ψαροσουπα σημερα, οποτε δεν ξερω αν θα φαει το μεσημερι..

Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου? Θα την ξεκινουσατε μασκα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μολις γυρισαμε απο το Σ/Μ..

Με πηραν τηλ. απο το σταθμο.. Πηγε ο παιδιατρος για την προγραμματισμενη συναντηση οπως καθε μηνα.. Εξετασε τη Μαρια και ειπε στη διευθυντρια πως με την αντιβιωση ειναι καλυμμενη, αλλα καλυτερα να κανει μασκα aerolin αντι για σιροπι που παιρνει τωρα.. Να κανει δυο "παφ" ανα 6ωρο.

Παιρνω το δικο μας παιδιατρο, του το λεω.. Μου λεει "πως παει το παιδι?" Του λεω πως βηχει λιγοτερο μεν, αλλα τα φλεμματα υπαρχουν ακομα.. Και μου ειπε να συνεχισω οπως εχει με το σιροπακι...

Καταμπερδευτηκα.. Τι να κανω??

Τουλαχιστον σημερα λεει η Ρενα πως εφαγε.. Και πριν φυγει απο εδω εφαγε ενα γεματο πιατο με γαλα και δημητριακα και εκει εφαγε ενα πιατο τιγκα στο φρουτο και μια φετα κεϊκ. Εχουν ψαροσουπα σημερα, οποτε δεν ξερω αν θα φαει το μεσημερι..

αντιβίωση και σιρόπι ή αντιβίωση και μάσκα?

γιατί?????

εμείς όταν ξεκιναμε αντιβίωση κόβουμε τα παντα.....

Ασχετο ειπες δημητριακα και ηθελα να σας πω πως τα cheerrios της nestle ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ! Τρωει καθε 2η μερα εστω και λιγο καμια δεκαρια κουταλιες ετσι οχι τπτ υπερβολικο και η αλλαγη στα κακα της ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ. Πριν εκανε ανα 2 μερες μικρες ποσοτητες και μερικες φορες λιγο δυσκιλια και επρεπε να δωσω nujol.......τωρα κανει παλι καθε 2 μερες αλλα γεμισει το γιογιο με ΠΟΛΥ πραγμα και μαλακο.......!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!:D:D:D

Στην θεση σου εγω με την παιδιατρο που ηδη εχω δεν θα ακουγα ΚΑΝΕΝΑ αλλο, γιατι την εχω σε ΦΟΒΕΡΗ εκτιμηση. Οποτε δεν θα ακουγα τον δευτερο γιατρο με τπτ. Αυτο εχει να κανει με το ποσο καλα αισθανεσαι εσυ τον παιδιατρο σου και ποσο τον εμπιστευεσαι.....;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

αντιβίωση και σιρόπι ή αντιβίωση και μάσκα?

γιατί?????

εμείς όταν ξεκιναμε αντιβίωση κόβουμε τα παντα.....

Ετσι εκαναν στην Δ στην μεγαλη Ειρηνη αστα.....το παιδι πριν 2 βδομαδες επερνε 8 φαρμακα την μερα !!!!!!!! και πριν 1 εβδομαδα 5!!!!!.........και συνεχιζει ακαθεκτη τουλαχιστον μεχρι το τελος της σχολικης χρονιας......δεν ξερω τι να πω....ειλικρινα.......:(

Καλησπερα σε ολες και σας ευχαριστω για το θαρρος. Αποτελεσματα σε 10 μερες.....Σεβη καλη επιτυχια με την πανα.......Κικιτσα φιλακια στο καρουμπαλακι σου το μικρο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Τωρα παιρνει αντιβιωση και σιροπακι αερολιν.

Η παιδιατρος του παιδικου ειπε να συνεχισει την αντιβιωση αλλα αντι για σιροπι αερολιν, να κανει μασκα αερολιν.

Ετσι κι αλλιως η αντιβιωση τελειωνει την Κυριακη το βραδυ.

Θα συνεχισω με σιροπακι αερολιν και αν δεν δω βελτιωση μεσα στο Σ/Κ θα παω σε μασκα. Στο χαρτι που μας ηρθε απο το σταθμο, λεει aerolin inh ανα 6ωρο 2puff με μασκα.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!

Φαίη κι εγώ στην θέση σου θα λάμβανα υπόψην ΜΟΝΟ τις οδηγίες του δικού μου παιδίατρου... κρίμα είναι να μπερδεύεσαι...

Ελλ,

"Περδίκι" είσαι !!! Να σκέφτεσαι θετικά για να είναι και καλά τα αποτελέσματα...

Κική και πάλι περαστικά !

Ζούπυ,

Πραγματικά με συγκίνησαν τα λόγια σου... να τα λες εδώ όποτε αισθάνεσαι την ανάγκη...

Κάτι/κάποιον ξεχνάω λέμε...

Ο λόγος που η μία παιδίατρος προτείνει μάσκα και ο άλλος σιρόπι έχει να κάνει με την σύγχρονη αντίληψη πως τα αντιβηχικά σιρόπια δεν λειτουργούν πλέον! Είναι προτιμότερο (λένε) τα εισπνεόμενα τα οποία δρουν απευθείας χωρίς να επιβαρύνουν το στομάχι!

Οπότε Φαίη κάνε ό,τι σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Φαιάκο, κι εγώ επειδή έχω σε εκτίμηση την παιδίατρό μας, δε θα άκουγα τη δεύτερη με τπτ.

Από την άλλη, θεωρώ πιο ελαφρύ το αντιβηχικό από τη μάσκα, μιας και η 2η απότι ξέρω είναι κορντιζονούχα. Οπότε πάλι στο αντιβηχικό κλίνω.

Αυτό που λες Αερικό δεν το έχω ακούσει καθόλου.

Ευχαριστώ κορίτσια μου για το ενδιαφέρον σας!Χίλια ευχαριστώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...