Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα..........από το βροχερό "Λονδίνο".

Θα κατέβει η πεθερά μου σήμερα.

Ευτυχώς να κάτσει 2-3 μέρες να της "φορτώσω" λιγο τον terminator γιατί θέλω επειγόντως ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Είπα χαριτολογώντας στο προϊστάμενό μου όταν ήταν να μπει σ'ενα meeting, να εισηγηθεί για την γραμματέα του (εμένα δηλαδή), να της δώσρουν κα'να δίμηνο άδεια μετ' αποδοχών με πληρωμένα έξοδα διακοπών για Μπαρμπάντος.

Δεν μου απάντησε.............υποθέτω ότι δεν έγινε δεκτό το αιτημά μου.

Update: Μετά τις συμβουλές σας για τον αρκούδι μου (του'μεινε το νικ του δόλιου:D), του το'χω γυρίσει στο δούλεμα όταν μου λέει λαλακίες (και λέει πολλές γαμώτο).

Βέβεια προσωρινό το μέτρο γιατί που θα πάει............θα ξαναστραβώσω (δεν ισιώνω εγώ με τίποτε ρε φούστη μου).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.σε ολα τα κοριτσια αστατη νυχτα ειχαμε εμεις και παλι, αστατος και ο καιρος αστα να πανε ωραια ανοιξη....

Και ο δικος μου οτι ωρα κοιμηθει οσες φορες και αν ξυπνησει ενδιαμεσα παντα 6 και μιση με 7παρα ξυπναει καθημερινα δυστυχως.

Καλα το πας Χαρλοου λιγο λιγο ισιωνεις οαο μπορεις, η προσπαθεια μετραει μην τα περνεις ολα επι πονου κριμα να στενοχωριεστε για ασημαντα κρτα τα στραβωματα για τα απολυτως σημαντικα.

Διαφημίσεις

Καλα το πας Χαρλοου λιγο λιγο ισιωνεις οαο μπορεις, η προσπαθεια μετραει μην τα περνεις ολα επι πονου κριμα να στενοχωριεστε για ασημαντα κρτα τα στραβωματα για τα απολυτως σημαντικα.

Το΄χει η κούτρα μου να στραβώνω με το παραμικρό και να μπορώ να διαχειριστώ (ΑΨΟΓΑ ΟΜΩΣ) σημαντικά προβλήματα και κρίσεις, χωρίς να με ακούσεις να βγάλω κουβέντα.

Στραβάδι παιδί μου......όλα ανάποδα τα κάνω.

Δεν το λες και κακο αυτο , καλο ειναι να αντεχεις τα δυσκολα αλλα μην πυροβολεις συνεχεια και τον αρκουδο για ψυλλου πηδημα κριμα ειναι να ειστε συνεχεια σε τεταμενη κατασταση,

Διαφημίσεις

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν "αντέχεις τόσο πολύ στα δύσκολα" (αλλά μιλάμε για τρομερές αντοχές), τότε κάπου αλλού θα σου ξεσπάσει.

Κι εμένα μου τη βαράει αλλού.............δηλαδή να γίνομαι τούρμπο για αστεία πράγματα.

Δεν εξηγείται αλλιώς, είπαμε είμαι καλό εργοσταστιακό "μοντέλο", αλλά δεν επιδέχομαι service:tongue::tongue:

Καλημέρα!

Καλά δεν παίζονται οι κοπέλες με τις συμβουλές! Που όντως υφίστανται οι μέθοδοι που αναφέρουν...

Τι κάνετε?

Κι εγώ πήγα χθες βράδυ για πεντικιούρ Λευκούλα...σούπερ! Τα κοίμησα και τα άφησα με το Γ, ο οποίος είναι χάλια. Τον λυπήθηκα τον άμοιρο, είναι με ίωση. Φοβάμαι μη μου κολλήσει τα παιδιά.

Καλημέρα :) Εμείς κοιμηθήκαμε μια χαρά, ξυπνήσαμε δυο χαρές και ήπιαμε όλο το γάλα :eek: , μπήκαμε στο τρένο τρεις χαρές (όλη η οικογένεια) και τελικά 2 χαρές φτάσαμε στον παιδικό και μπήκαμε επιτέλους χωρίς κλαματα αλλά με λίγη γκρινίτσα!

Πονάνε τα χέρια μου απίστευτα μαμώ τον κωλόκαιρό του μαμώ!

Πετικιούρ, μανικιούρ ελπίζω να κάνω το ΣΚ στην Ερέτρεια αν εδεήσουν να κρατήσουν τη μικρή κανά δίωρο μακριά μου!

Χάρλοου καλά το πας... να τα λες σε εμάς να τη γλιτώνει ο αρκούδος :D Θα δεις... θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα έτσι μακροπρόθεσμα (μην ρωτήσεις πόσο μακροπρόθεσμα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...