Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

σας ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση...

η φίλη μου τα είχε όλα...(?) κι έζησε μια πολύ καθώς πρέπει ζωή... αμέλησε όμως πολύ σημαντικά κομμάτια της υγείας της και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε... οι περιγραφές μου είναι για ευνόητους λόγους ασαφείς και μάλλον αδικούν πρόσωπα και καταστάσεις...

αλλά ναι αγγελίνα, θα μπορούσα να το πω κι έτσι... ότι ήταν δυστυχισμένη...

τέλος πάντων!

ελλ, χαλαρά κορίτσι μου, όλα καλά θα είναι! πότε παίρνεις απαντήσεις?

βέβαια κι εγώ έχω τα θεματάκια μου τα γυναικολογικά, με τον μαστό... ψιλοπροβλήματα αλλά προβλήματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζούπη τι να πω;;;;;

:-( :sad: :-( :sad: :-(....

λυπάμαι πραγματικα...... και πιο πολύ για τα παιδάκια της..... κριμα......

Ελλ και φαίη υπομονή κοριτσαρες και σας εύομαι όλα να πάνε καλά...... ;)

Αγγελίνα υπομονή και περαστικά σας....... ;)

εμείς σήμερα, εγώ και τα λαμόγια μου παραδόξως τα 'χουμε πάει πολύ καλά!!!!! αυτή η ψυχολογία τι σου κάνει.....

Ευχαριστω κοριτσακια..

Η σημερινη μερα ηταν λιγακι δυσκολη.. Αφενος αυτο με τα γυναικολογικα, αφετερου μπηκε ο μισθος του Β και ενω ηταν να παρει 1.400 ευρω αυτο το μηνα (λογω καποιων αναδρομικων), ηρθαν στα χερια μας μονο τα 700.. Καποιο μπερδεμα εγινε με την Εθνικη και του κρατησαν 700 ευρω δοση ενω εχει συμφωνηθει να του κρατανε μονο 205.. :(

Μετα πηγαμε στο λογιστη, δεν εκανε δεκτες τις αποδειξεις του ενοικιου στο Λαγονησι γιατι δεν ειχαμε αλλαξει τη διευθυνση (ειχαμε αφησει του παλιο μας σπιτιου). Οποτε πηγανε στραφι 3.600 απο τα ενοικια μονο.. :( Ευτυχως ειχαμε μαζεψει πολλες αποδειξεις απο αγορες και εν τελει θα μας επιστρεψουν πισω 316,53... Ενταξει, αφου δεν ειναι να πληρωσουμε και εφορια δεν παραπονιεμαι..

Σκασαμε και το 50ρικακι στο λογιστη.. Σημερα πληρωθηκε και 1η του μηνα δεν θα εχουμε λεφτα.. :( Τεσπα.. Μη σας ζαλιζω, ετσι κι αλλιως λιγο - πολυ ολοι στο ιδιο ζουμι βραζουμε... :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γλυκοφλεβαρίτσα, το ξαναλές αυτό με τα ενοίκια? δεν το κατάλαβα:confused:

η κίνκα και η μάρα, τι κάνουν?? η άκτιβ?

κικίτσα, σιδερένιο το παιδί - έχω περάσει με το γιο μου περίπου το ίδιο:shock:

Ζουπυ μου ειχαμε μαζεψει αποδειξεις απο τα ενοικια μας στο Λαγονησι. Τις οποιες δεν εκανε δεκτες ο λογιστης γιατι δεν θα περνουσαν στην εφορια, λογω του οτι δεν ειχαμε παει να δηλωσουμε τη νεα μας διευθυνση. Ειχαμε αφησει ως διευθυνση μας, τη διευθυνση του παλιου μας σπιτιου στον Αγιο Δημητριο με αποτελεσμα να φαινεται πως μεναμε εκει. Οποτε μας ειπε δεν γινεται να τις περασει. Και να φανταστεις πως απο αυτες τις αποδειξεις ειχαμε 3.600 ευρω να δηλωσουμε.

Ευτυχως για εμας, οι αποδειξεις αγορων που ειχαμε, εφταναν τα 4.400 και αυτες γινανε δεκτες.. Εξ' ου και η επιστροφη..

Να δεις το χαρτι μισθοδοσιας του Β. να μην ξερεις αν πρεπει να γελασεις ή να κλαψεις.. Ετησιο εισοδημα 15.700 ευρω...

Τεσπα, τουλαχιστον υπαρχει και αυτο το εισοδημα, δεν θελω να γινομαι αχαριστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς ανέκαθεν ο Μάιος ήταν από τους χειρότερους μήνες, μαζί με Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

Μαρκοπουλίνα, πώς τα πάτε εσείς?

Φαίη, άλλη πίκρα κι αυτή με τα λεφτα, άστα, μην τα συζητάς. Το γαμώτο είναι όταν έχεις δάνειο στην πλάτη σου. Εμείς ευτυχώς τον άλλο μήνα ξεφορτωνόμαστε το βραχνά της δόσης του αυτοκινήτου. Είσαι πολύ τυχερή πάντως που η Μαρία προσαρμόστηκε τόσο τέλεια! Κι εγώ δεν το έχω ξανακούσει, μακάρι όλα τα παιδάκια έτσι!

Ζούπυ, η Μάρα τρέχει με τα βαφτίσια και τον πεθερό της, που δεν είναι καλά. Η Κίνκα γυρίζει Ελλάδα σύντομα. Την άκτιβ την έχω χάσει κι εγω, αλλα εγώ ήμουν γενικά χαμένη τελευταία λόγω της κατάστασης...

Έβαλα το μωρό για ύπνο και περιμένω την εξελιξη της βραδιάς. Δυο γουλιές γάλα ήπιε μόνο και ξεράθηκε. Αντιπυρετικό είπα να μην του δώσω για τα δέκατα, καλά δεν έκανα? Σίγουρα θα ξυπνήσει κάποια στιγμή για γάλα, οπότε θα του δώσω τότε αν χρειαστεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

φαίη, νομίζω πως αυτό που λέει ο λογιστής με τα ενοίκια, δεν ευσταθεί... δεν τον ξαναρωτάς? μήπως να κάνατε μια υ.δ. ότι μένατε όντως εκεί?

αγγελίνα, περαστικά σας! όχι, μην δώσεις αντιπυρετικό με τα δέκατα!

Σε ευχαριστω πολυ Αγγελινα μου! Περαστικα στο μικρακι σου!! :)

Ζουπυ τον ρωτησαμε και επεμενε πως οχι.. Τωρα την καταθεσαμε, οποτε.. Παει!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου...

Δυσκολο βραδυ το σημερινο.. Δεν κοιμηθηκα καλα, ειχα φαγουρα απο κατω :oops: και στριφογυρνουσα ολη την ωρα και στο τελος ξυπνησε η Μαρια στις 6μιση και αυτο ητανε!

Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το παιδι.. Εχθες με τα πολλα (ειχαμε και μαλλια να λουσουμε), ξεκινησαμε διαδικασια υπνου πιο αργα. Κοιμηθηκε στις 11 παρα. Παρολαυτα 6μιση ορθιο! :mad:

gM4vp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Εχθές έπεσα σαν τούβλο εννοείται από την κούραση.

Τι κάνετε κοριτσάρες?

Ζούπυ μου...καλά έκανες και τα μοιράστηκες...τι να πω...κάτι τέτοιες στιγμές κατ;αλαβαίνεις αυτό που λένε ματαιότης ματαιοτήτων...

Ελλ περαστικά ρε κορίτσι. Το HPV νομίζω είναι κονδυλώματα...μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου.

Αγγελινούλα περαστικά ρε κορίτσι μου.

Σήμερα θα φτιάξω κουλουράκια με το γιο μου! Το μάτι του είναι πρησμένο νταούλι. Παραμορφωμένος τελείως.

Φαίη δεν έχω χειρότερο από την έλλειψη ύπνου. Αλλά κι ο δικός μου έτσι. 06:30 07:00 μάξιμουμ είναι πάντα στο πόδι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα και από νήσο Σαλαμίνα!

Ζώπυρον αγάπη μου... σε σκέφτομαι. Κι εσένα και τα παιδιά της.:-(

Κική μου έλα πέρασαν τα δύσκολα τώρα. Φιλάκι στον μικρό σου!:P

Ελλ, μην τρελαθείς αλλά παρακολούθησέ το. Κονδυλώματα είναι αλλά αυτά έχουν πολλές μορφές. Εύχομαι να μην είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!

Φαίη κι εσύ μανάρι μου περαστικά. (Νομίζω πως με καμιά αλοιφή που θα σου δώσει ο γιατρός θα συνέρθεις, δεν είναι κάτι τραγικό).

Αγγελίναααααααα! Περαστικά και σ'εσάς!

(Πήγα κομμωτήριο χτες και έκανα ανταύγειες χρυσές. Η Κέλλυ μόλις με είδε τσίριζε! Δεν με γνώρισε το μανάρι μου. Μετά την πήρα αγκαλιά και με επεξεργαζόταν χαχαχα είχε πολλή πλάκα!)

Καλημερα κοριτσακια μου...

Δυσκολο βραδυ το σημερινο.. Δεν κοιμηθηκα καλα, ειχα φαγουρα απο κατω :oops: και στριφογυρνουσα ολη την ωρα και στο τελος ξυπνησε η Μαρια στις 6μιση και αυτο ητανε!

Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το παιδι.. Εχθες με τα πολλα (ειχαμε και μαλλια να λουσουμε), ξεκινησαμε διαδικασια υπνου πιο αργα. Κοιμηθηκε στις 11 παρα. Παρολαυτα 6μιση ορθιο! :mad:

Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει..χεχεχε

Σήμερα θα φτιάξω κουλουράκια με το γιο μου! Το μάτι του είναι πρησμένο νταούλι. Παραμορφωμένος τελείως.

από τη σκάλα που μου έπεσε τρεις μηνες ήταν μαυρισμενο το ματι...περαστικά να είναι και αγυριστα κικιτσα

(Πήγα κομμωτήριο χτες και έκανα ανταύγειες χρυσές. Η Κέλλυ μόλις με είδε τσίριζε! Δεν με γνώρισε το μανάρι μου. Μετά την πήρα αγκαλιά και με επεξεργαζόταν χαχαχα είχε πολλή πλάκα!)

φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...