Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλά εκνευριζόμουν πάρα πολύ που κπ μαμάδες δεν εργάζονταν, έφτιαχναν πλαστά χαρτιά (δε λέω, θέλανε να τα γράψουν! κατανοητό) και τα παίρνανε. Έτσι όμως στερούσαν τη θέση άλλων μαμάδων που εργάζονταν!

ΠΟΛΥ ασχημο αυτο Νιτσα....δεν ξερω ισως με αυτο που μου ειπε η κυρια 'θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε' να περιμενε κατι απο μενα. Λεφτα?...πλαστα χαρτια κατι. Δεν θα το εχει. Αν ειναι να μπουμε θα μπουμε επειδη εχει ελευθερη θεση αλλιως ειναι λαμακια ολο το θεμα. Και να παρουμε θεση αλλου και να χρειαζεται να τους γλυψω. Ευτυχως ακομα δεν το εχω αναγκη αυτο γιατι μου γυρναει το ματι......:mad:

ΥΓ: Ναι βρε Ρινιω μου και το παιδι να σε μαθει και εσυ να μαθεις το παιδι ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ζούμε στη χώρα του παραλόγου, της αρχιλαμογιάς και της ζούλας......

αρκεί να γίνει η δουλειά μας.......

κι ένας κουκος δε φέρνει την άνοιξη.......

δυστυχώς γαμώτο.......

αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια.!

κική να ναι πάντα καλά το παιδάκι σου!!

είστε όλες καλά?

Διαφημίσεις

E ρε Θεέ ε ρε Θεέ!

Δε μου έφταναν τα 2 παιδιά έχω κι ένα τρίτο τον πατέρα μου. Πόσες φορές του έχω πει να μην παίρνει το Μάνο γλειφυτζούρια κτλ τίποτα.

Σήμερα μου λέει οκ δε θα του πάρω. Τον πάει βόλταα, τον βλέπει μια φίλη μου να τρώει γλειφυτζούρι! Αν τον ξαναδεί για βόλτα να κάτσω να με χέσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα κορίτσια...

ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα συλληπητήρια και τα καλά σας λόγια...

...να πω ψέματα...? δεν είμαι καλά... το ίδιο κι ο άντρας μου... η απώλεια είναι πραγματική κι ασήκωτη...

με τη φίλη που έχασα... είχαμε μοιραστεί εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια, πολύ έντονα... μετέπειτα, οι δρόμοι μας ήταν παράληλλοι και ενίοτε διασταυρούμενοι... δεν συναντιόμασταν συχνά αλλά όταν γινόταν, η επικοινωνία ήταν τόσο άμεση - ζεστή - αληθινή - πηγαία... που ήταν σαν να μην μας είχε χωρίσει ούτε ένα λεπτό ούτε ένα χιλιόμετρο... επικοινωνούσαμε με λίγες κουβέντες (καμιά φορά και με τις σιωπές μας) κι αγαπάγαμε βαθιά η μία την άλλη...

θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες με γεγονότα που ζήσαμε μαζί, με γεγονότα που ζήσαμε χωριστά αλλά... μαζί, με απρόσμενες ατάκες της στις πιο σοβαρές στιγμές της ζωής μου που φαινόντουσαν απόκοσμες και μεταφυσικές αλλά εμπεριείχαν όλη την αλήθεια...

ήταν πολύ όμορφη η φίλη μου, πολύ... κυριολεκτικά και μεταφορικά... αλλά εγκληματικά αμελής με τα θέλω της... ίσως και πολύ άτυχη...

με διάφορους αθόρυβους κι αποδεκτούς τρόπους και για διάφορους λόγους... είχε αναχωρήσει... καιρό πριν αποχωριστεί η ψυχή το σώμα της...

την έκλαιγα χρόνια αλλά ήλπιζα... πλέον την κλαίω οριστικά κι αμετάκλητα...

μου λείπει πολύ... είναι τόσο παράλογη κι απίστευτη η απουσία της... που ούτε και η πίστη μου στη μετά θάνατον ζωή... μπορεί να με παρηγορήσει...

θέλω όμως να καταφέρω να σταθώ στην οικογένειά της που περνάει τραγικές ώρες... και κυρίως στα παιδιά της...

προσπαθώ να συνεχίσω... κι ίσως το διαδίκτυο είναι ένας καλός τρόπος και τόπος για να κρυφτώ και να ξεχαστώ... αλλά όχι να ξεχάσω...

θα επανέλθω με τα νέα της καθημερινότητας... συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά ήθελα να σας μιλήσω...

αγγελίνα... σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον...

καλησπέρα κορίτσια...

ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα συλληπητήρια και τα καλά σας λόγια...

...να πω ψέματα...? δεν είμαι καλά... το ίδιο κι ο άντρας μου... η απώλεια είναι πραγματική κι ασήκωτη...

με τη φίλη που έχασα... είχαμε μοιραστεί εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια, πολύ έντονα... μετέπειτα, οι δρόμοι μας ήταν παράληλλοι και ενίοτε διασταυρούμενοι... δεν συναντιόμασταν συχνά αλλά όταν γινόταν, η επικοινωνία ήταν τόσο άμεση - ζεστή - αληθινή - πηγαία... που ήταν σαν να μην μας είχε χωρίσει ούτε ένα λεπτό ούτε ένα χιλιόμετρο... επικοινωνούσαμε με λίγες κουβέντες (καμιά φορά και με τις σιωπές μας) κι αγαπάγαμε βαθιά η μία την άλλη...

θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες με γεγονότα που ζήσαμε μαζί, με γεγονότα που ζήσαμε χωριστά αλλά... μαζί, με απρόσμενες ατάκες της στις πιο σοβαρές στιγμές της ζωής μου που φαινόντουσαν απόκοσμες και μεταφυσικές αλλά εμπεριείχαν όλη την αλήθεια...

ήταν πολύ όμορφη η φίλη μου, πολύ... κυριολεκτικά και μεταφορικά... αλλά εγκληματικά αμελής με τα θέλω της... ίσως και πολύ άτυχη...

με διάφορους αθόρυβους κι αποδεκτούς τρόπους και για διάφορους λόγους... είχε αναχωρήσει... καιρό πριν αποχωριστεί η ψυχή το σώμα της...

την έκλαιγα χρόνια αλλά ήλπιζα... πλέον την κλαίω οριστικά κι αμετάκλητα...

μου λείπει πολύ... είναι τόσο παράλογη κι απίστευτη η απουσία της... που ούτε και η πίστη μου στη μετά θάνατον ζωή... μπορεί να με παρηγορήσει...

θέλω όμως να καταφέρω να σταθώ στην οικογένειά της που περνάει τραγικές ώρες... και κυρίως στα παιδιά της...

προσπαθώ να συνεχίσω... κι ίσως το διαδίκτυο είναι ένας καλός τρόπος και τόπος για να κρυφτώ και να ξεχαστώ... αλλά όχι να ξεχάσω...

θα επανέλθω με τα νέα της καθημερινότητας... συγνώμη αν σας μαύρισα αλλά ήθελα να σας μιλήσω...

αγγελίνα... σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον...

δε μπορώ παρά να σου αφιερώσω το παρακάτω....το ακούω όποτε μου λείπει η μαμά μου (την έχασα στα 10 μου κι είμαι 31...)

να θυμάσαι οτι οι δικοί μας ανθρώποι φευγουν οταν τους ξεχνάμε....τότε και μόνον τότε.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ζωπ δεν εχω λογια......ευχομαι κουραγιο στην οικ. πρωτα απο ολα και επειτα σε σενα. Ο χρονος θα σε μαλακωσει........

Εγω γυρισα απο γυναικολογο και βρηκε .......μεταπτωση σε κυτταρα του τραχηλου.....η οποια εχει μεγαλωσει απο την προηγουμενη φορα. Το προηγουμενο τεστ παπ ηταν καθαρο παρολη την μεταπτωση. Αυτο δεν ξερω.....αλλα μου ανεφερε και τον HPV απεξω απεξω......οποιος γνωριζει καταλαβαινει τι εστι HPV. Δεν θα μπω στο λουκι ακομα. Θα περιμενω να δω τι θα δειξει το παπ, αλλα ειμαι πολυ σκεπτικη και ολιγον μουδιασμενη........

βλεποντας και κανοντας.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Eλλακι πρωτα απο ολα μην πανικοβαλλεσαι οι γιατροι οπως ειδες και στην περιπτωση μου για να ειναι καλλυμενοι λενε παντα ολα τα σεναρια, δεν θα ειναι τιποτα θα δεις, σε ποσες ημερες σου ειπε θα βγει το αποτελεσμα?

Ζοπ καλα εκανες και τα μοιραστηκες μαζι μας ειλικρινα λυπαμαι για την φιλη σου και κυριως για τα παιδακια που μειναν χωρις μαμα, ειναι τραγικο. Απο εκει που ειναι θα σας προστατευει ολους.

Κικη κρατα γερα η μεγαλη μπορα περασε αστα πισω ολα τα ασχημα.

Ελλάκι όλα καλά θα είναι ;) Την ίδια αγωνία περάσαμε και προ τριμήνου με τη συμπεθέρα αλλά η θετική μας ενέργεια έδιωξε όλα τα κακά σενάρια!

Ζούπη... αυτό που με συνταρράσσει στην όλη ιστορία είναι τα παιδάκια της! Κανένα παιδί δεν πρέπει να χάνει την μάνα του ρε γμτ!

Όποτε είσαι έτοιμη να γυρίσεις θα γυρίσεις και ναι... το νετ είναι καλή κρυψώνα :D

Καταρχην Ζουπυ μου παρε το χρονο σου και ασε τον εαυτο σου να θρηνησει.. Δεν κανει να τα κραταμε μεσα μας αυτα.. Απομονωσου ή οχι, αντεδρασε οπως θελεις, αλλα δωσε χρονο στον εαυτο σου να ξεπερασει την απωλεια! Και τελικα καταληγω πως η μοιρα των ομορφων ανθρωπων -κυριολεκτικα και μεταφορικα- δεν τους φερεται δικαια.. :( Κουραγιο..

Ελλ.. Καταρχην μεγεια την πορτα σας και με το καλο να γινουν ολες οι δουλειες που θελεις να κανεις στο σπιτακι σας! :) Επειτα με το γυναικολογο.. Μην αγχωνεσαι.. Καλα λεει και το Μαρκοπουλακι οι γιατροι ορισμενες φορες ακουγονται σκληροι για να καλυψουν παν ενδεχομενο, αυτο δε σημαινει απολυτως τιποτα ομως.. ;) Το ειχα γραψει και στα 2χρονα καποια στιγμη αλλα το ξαναγραφω και εδω για να παρηγορηθεις.. Οταν οι υπολοιπες γυναικες πρεπει να κοιταζονται 1 φορα το χρονο, εγω πρεπει δις και αν κριθει απαραιτητο και τρις... Κι αυτο γιατι α)τα κυτταρα στον τραχηλο πολλαπλασιαζονται πολυ γρηγορα και αυτο μπορει να σημαινει κατι ή μπορει και να μη σημαινει τιποτα, παντως πρεπει να ειμαι σε επαγρυπνιση, β) με κολλησε ο Β ερπη που ειναι προδιαθεσικος παραγοντας γα καρκινο, γ) εχουμε ιστορικο με καρκινο του τραχηλου στην οικογενεια..

Να, σημερα τον πηρα για να κλεισουμε για τεστ παπ και του ειπα πως μαλλον λογω της αντιβιωσης για το αναπνευστικο εχω κολλησει μυκητες (τα εγραψα και παραπανω) και μου ειπε "απο το τηλ. στη δικια σου την περιπτωση δεν δινω τιποτα, δεν παιζω με εσενα, ελα να σε δω δωρεαν και βλεπουμε" :( Ειδα και λιγο αιματακι εν τω μεταξυ εγω στο χαρτι, στα μεσα του κυκλου ενω εχω κανει αφαιρεση μορφωματος και καυτηριασμο με laser και καταλαβαινεις τι τρομαρα εχω παρει...

Μη σε ζαλιζω αλλο... ΟΛΑ θα πανε καλα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας ρε κόρες...

Μια χαρά όλες απ' ό,τι βλέπω...:-(

Ζώπυρον, τι ευχαριστείς, χαρά μου? Μακάρι να υπήρχε κάτι αληθινό να κάνω για σένα και για αυτά τα δόλια τα παιδάκια. Αν θέλεις, πες μας κάτι...από τα λεγόμενα σου, κατάλαβα καλά ότι η φίλη σου ήταν δυστυχισμένη στη ζωή της? Σε αυτές τις ηλικίες, εγώ έχω καταλήξει ότι ο καρκίνος είναι η αρρώστια της θλίψης. Η μάνα μου, ας πούμε -χωρίς ιστορικό στην οικογένεια, με δύο παιδιά πριν από τα 30 που τα θήλασε αμφότερα, καρκίνο μαστού στα 36 της. 17 χρόνια μιζέριας μέσα στο γάμο της. Για μένα ήταν αυτό η αιτία και έτερον ουδέν.

Ελλ, έχει δίκιο η Μάρκο, έτσι κάνουν οι σκατογιατροί, σε μαυρίζουν για να τους φιλήσεις τα χέρια όταν θα μάθεις τα ευχάριστα. Πότε περιμένεις αποτελέσματα, κοριτσάκι? Θα πάω να σου αναψω ένα κεράκι με την πρώτη ευκαιρία. Μη στενοχωριέσαι καλή μου, όλα θα πάνε καλά.

Εγώ είμαι με το θερμόμετρο στο χέρι ακόμα...αρχίσαμε την αντιβίωση την Τρίτη το βράδυ και, για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να σταματήσουν τα συμτώματα, αλλα δυστυχώς όχι. Και βήχει το καημένο το μωρό και ανέβασε 38,2 στις 5 το πρωί, 37,9 στις 2.30 το μεσημέρι και πριν λίγο είχε 37,4. Ας είναι το αποψινό το τελευταίο Παναγία μου...όλο το χειμώνα ήταν μια χαρά και τώρα με τη ζέστη βρήκε να ταλαιπωριέται...:-(:sad::-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...