Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σεβη γιατι θελει μεσον καλη μου?

Αφου δουλευεις, ετσι δεν ειναι?

Απο οσο ξερω, οταν δουλευουν και οι δυο γονεις, εχει προτεραιοτητα το παιδακι.

Όταν είναι πολλές οι αιτήσεις παίζει κι αυτό για να είσαι 100% σίγουρη ότι θα στο δεχτούν το παιδί! Ελλάς...

Σεβούλα πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη. Προσπάθησε το, πες τους ότι έχεις ανάγκη κλπ κλπ. και παίρνε συχνά τηλ. Έτσι έκανα με τον Π. και μου τον δέχτηκαν τότε!

Τι έγινε? η νυφούλα μας παίζει με άλλα αγοράκια? τι ακούν τα μάτια μου και βλέπουν τα αυτιά μου?:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τοτε καλα κανει και παιρνει καθημερινα!

Προσπαθησε το Σεβουλα! Ολο και κατι θα καταφερεις! Θα της κανει καλο ο παιδικος! Το ξερεις αλλωστε και απο μονη σου! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μα δεν περπατάει αυτό το παιδί, πετάει! τρέχει γελώντας κ κλείνοντας τα μάτια.

QUOTE]

Καλημέρα και κουράγιο στην Κική !!!!! Ακούς εκεί του ξαναέκαναν ράμματα του παιδιού... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.... Τί είν' τούτοι βρεεεε ???? :!::!::!:

Σέβη,

και η δικιά μου περπατάει και τρέχει μονίμως λες και είναι πιωμένη.... έχεις δει από το Κλαμπ του Μικυ Μάουζ πώς μπαίνει ο Ντόναλντ Ντακ στο Κλαμπ για να χορέψουν τον ποντικο-χορό ????? Ίδιοοοοοοος με την Σεμίνα ένα πράγμα.... :rolleyes:

Σεβη γιατι θελει μεσον καλη μου?

Αφου δουλευεις, ετσι δεν ειναι?

Απο οσο ξερω, οταν δουλευουν και οι δυο γονεις, εχει προτεραιοτητα το παιδακι.

δεν αρκεί. άσε που λόγω επιθέτου-ίδιο με του αππού ανάση, έχουμε ένα προβληματάκι....το οποίο παλεύω να διορθώσω...τον ψήφισα άλλωστε τον νυν...

καλημερα Σεβη!

ναι μας ειπε το παλλαντινακι ότι σήμερα θα πάρουν εξιτηριο..άντε να πανε όλα καλά!

μακάρι να αναρρώσει γρήγορα το παιδί.

Όταν είναι πολλές οι αιτήσεις παίζει κι αυτό για να είσαι 100% σίγουρη ότι θα στο δεχτούν το παιδί! Ελλάς...

Σεβούλα πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη. Προσπάθησε το, πες τους ότι έχεις ανάγκη κλπ κλπ. και παίρνε συχνά τηλ. Έτσι έκανα με τον Π. και μου τον δέχτηκαν τότε!

Τι έγινε? η νυφούλα μας παίζει με άλλα αγοράκια? τι ακούν τα μάτια μου και βλέπουν τα αυτιά μου?:tongue:

έχει αδυναμία στα αγοράκια αποδεδειγμένα. στα μεγαλύτερα!

μη πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα...

είναι αγαπησιάρα Νίτσα μου.

μόνο που το τελευταίο αγοράκι δεν την πρόσεχε κ η δικιά μου τον κοιτούσε σαν κουτάβι απορρημένο τύπου "γιατί δεν με προσέχει":(:confused:

μιλάμε για γέλια! του έλεγε η Χρύσπα τα νιαρ νιουρ της κ εκείνος ούτε βλέμμα, παρόλο που τον χάιδευε στο μπράτσο...;):P

Θα της κανει καλο ο παιδικος! Το ξερεις αλλωστε και απο μονη σου! ;)

επιβάλλεται στην περίπτωσή μας. έχει κακομάθει με τις γιαγιάδες...

μα δεν περπατάει αυτό το παιδί, πετάει! τρέχει γελώντας κ κλείνοντας τα μάτια.

QUOTE]

Σέβη,

και η δικιά μου περπατάει και τρέχει μονίμως λες και είναι πιωμένη.... έχεις δει από το Κλαμπ του Μικυ Μάουζ πώς μπαίνει ο Ντόναλντ Ντακ στο Κλαμπ για να χορέψουν τον ποντικο-χορό ????? Ίδιοοοοοοος με την Σεμίνα ένα πράγμα.... :rolleyes:

δεν το έχω δει, αν κ αγαπημένο της ανεψιάς μου.

αλλά φαντάζομαι ότι μιλάμε για την ίδια αφασία!

όταν είναι χαρούμενη, ενθουσιασμένη, κλείνει τα μάτια κ ό,τι να ' ναι, όπου να 'ναι!:-P:tongue:

Καλημέρα!

Είμαστε σπίτι και είμαστε καλά!

Βγήκαμε σήμερα όπως το είχαν προβλέψει χθες. Το παιδί είναι μια χαρά. Οι γιατροί μου είπαν οκ για το πάρτι της Δευτέρας, οκ για παιδικό. Στον παιδικό δε θα τον στείλω ακόμη. Θα τον στείλω μετά τις 02/06 που θα βγάλουμε τα ράματα.

Από ότι είπαν τον ξαναέραψαν απλά για να μη φαίνεται πολύ το τραύμα.

Δεν γλυτώνουν όμως από μένα, γιατί΄...δεν έχω λόγια...για τη βρώμα και την αγένειά τους. Ένα θα σας πω: Κάπνιζαν οι παιδοχειρούργοι στο γραφείο τους...γκρρρρρ...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Για όλα!

Εγώ είμαι ράκος. Θα κάνω ένα μπάνιο να ξεβρωμίσω και αυτά.

Λεπτομέρειες μόλις συνέλθω.

Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί το παιδάκι μου σφάδαζε όταν τον ΄ραβανε, γιατί είδα το κρανίο του γιατ΄ιγιατί για πολλά γιατί...

Θα σας δω μετά!

Φιλιά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ειστε σπιτι σας και αυτο ειναι το σημαντικοτερο!

Περαστικα σας Κικιτσα μου!

Κανε μπανακι και ξεκουρασου, εμεις εδω θα ειμαστε!

Να μου το φιλησεις το ταλιμπανακι! :)

gM4vp2.png

Κική

Κι εγώ στεναχωριέμαι που "σε διαβάζω".... κουράγιο μανούλα ! Να είναι το τελευταίο σας ατύχημα !!!Να μου φιλήσεις το Ταλιμπανάκι σου (ΟΚ όχι πάνω στην κουτέλα με τα ράμματα -- στο χεράκι του ίσως) !!!!

Εκλεισα ραντεβου για Παπ..

30/06, 13:00

Συγκρυο με εχει πιασει απο τωρα...

Εν τω μεταξυ δεν πρεπει να τη γλιτωσα τη μυκητιαση απο την αντιβιωση παρολο που παιρνω και τα ultra levure. Εχω φαγουρα και ασπρα κομματα στο χαρτι (μπλιαχ!)..

Θα ξαναπαρω σε λιγο γιατι ειχε ιατρειο εκεινη την ωρα και μιλησα με τη γραμματεα του. Να δω μηπως μου προτεινει καμμια κρεμα .. Τι τραβαμε ρε φιλε εμεις οι γυναικες! :?

gM4vp2.png

Τα ξερω Σεβη ασε.......σημερα με πηραν και εμενα απο τον Δημοσιο της περιοχης που καναμε χαρτια για την μικρη.....χοχοχο......αν η ειλικρινα δεν βγαζει πουθενα τοτε την εκατσα την βαρκα.....με ρωτησε αν ειμαι σε ταμειο ανεργειας και εχω ξεχασει να παω χαρτια, της ειπα οχι, με ρωτησε αν σκοπευω να δουλεψω της ειπα οχι μεχρι να παει νηπιο που θα ειναι υποχρεωτικη πλεον η φοιτηση. Και την ειδα να κομπιαζει και της λεω καλε μην τρελλενεστε το ξερω οτι δεν εχω ΚΑΜΙΑ προτεραιοτητα, εννοειτε πως οι εργαζομενες και του ταμειου ανεργειας προηγουνται. Τωρα αμα μεινει της λεω καμια θεση στο τελος τελος της γραμμης εχετε μας στον νου σας. Δεν θελω πολλες ωρες ενα 3ωρο 4ωρο το ΠΟΛΥ της λεω για να παρει και αλλα ερεθισματα. Γιατι ειμαι μαζι της 24/7 και θελω να κανει παρεα και με παιδακια και να μαθει να χειριζετε τους συνομιληκους καλυτερα. Ναι μου λεει καταλαβαινω το ιδιο θελουν ολες οι μαμαδες.....και της λεω ολα καλα δεν συμβαινει τπτ αν δεν υπαρχει θεση. Και μου λεει ενταξει θα δω τι μπορω να κανω.......

ρε παιδια δεν ξερω ουτε να παρω 300 τηλ να τους πρηξω μου βγαινει, ουτε να παρακαλεσω ουτε τπτ. Τα ειπα ειλικρινα και οτι ειναι να γινει ας γινει........

Φαιη ειπες Παπ και θυμθηκα....σημερα εχω γυναικολογο να δω μηπως παιζει καμια κυστη εδω μεσα και φοβαμαι μην μου βρει κανα καρκινο......δεν ξερω δεξια αριστερα παντου καρκινος.....εγω γιατι να την γλιτωσω......? με εχεις πιασει φοβια ειλικρινα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα!

Είμαστε σπίτι και είμαστε καλά!

Βγήκαμε σήμερα όπως το είχαν προβλέψει χθες. Το παιδί είναι μια χαρά. Οι γιατροί μου είπαν οκ για το πάρτι της Δευτέρας, οκ για παιδικό. Στον παιδικό δε θα τον στείλω ακόμη. Θα τον στείλω μετά τις 02/06 που θα βγάλουμε τα ράματα.

Από ότι είπαν τον ξαναέραψαν απλά για να μη φαίνεται πολύ το τραύμα.

Δεν γλυτώνουν όμως από μένα, γιατί΄...δεν έχω λόγια...για τη βρώμα και την αγένειά τους. Ένα θα σας πω: Κάπνιζαν οι παιδοχειρούργοι στο γραφείο τους...γκρρρρρ...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Για όλα!

Εγώ είμαι ράκος. Θα κάνω ένα μπάνιο να ξεβρωμίσω και αυτά.

Λεπτομέρειες μόλις συνέλθω.

Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί το παιδάκι μου σφάδαζε όταν τον ΄ραβανε, γιατί είδα το κρανίο του γιατ΄ιγιατί για πολλά γιατί...

Θα σας δω μετά!

Φιλιά!

ρε Κικη περαστικα και αγυριστα! φιλακια στο μωρο σου!

Διαφημίσεις

Τα ιδια μας λεγανε και εμας Ελλ.. Κι εμεις ειχαμε και "δοντι" στο δημο μας και μαλιστα χοντρο.. Αλλα απο τη μια δεν ηθελα να παρουμε τη θεση καποιας αλλης μαμας που δεν εχει αλλη επιλογη, απο την αλλη δε γουσταρω να υποχρεωνομαι.. Επισης δεν την περνανε στο δημοσιο τωρα με τιποτα..

Οποτε ιδιωτικος.. Αυτα απο την "ασφαλη" θεση που ειμαι, να πληρωνει η μανα μου.. Αλλιως.... :|

gM4vp2.png

Τα ιδια μας λεγανε και εμας Ελλ.. Κι εμεις ειχαμε και "δοντι" στο δημο μας και μαλιστα χοντρο.. Αλλα απο τη μια δεν ηθελα να παρουμε τη θεση καποιας αλλης μαμας που δεν εχει αλλη επιλογη, απο την αλλη δε γουσταρω να υποχρεωνομαι.. Επισης δεν την περνανε στο δημοσιο τωρα με τιποτα..

Οποτε ιδιωτικος.. Αυτα απο την "ασφαλη" θεση που ειμαι, να πληρωνει η μανα μου.. Αλλιως.... :|

Οχι ρε δεν παιρνεις θεση μανας που εχει αναγκη, γιατι εγω δεν εχω σκοπο να λαδωσω για να μπω. Αν μεινει θεση εχει καλως. Κοιτα δεν μου περισσευουν 400 για ιδιωτικο.....δεν παιζει. 150 που ειναι εξτρα ο δημοσιος βαση εισοδηματος μου ναι, αλλα 400 για 3 και 4 ωρες την μερα, οχι δεν μου περισσευουν.

Προτειμω να τα επενδυσω στο σπιτι (μολις πηραμε πορτα ασφαλειας 2000 και εχουμε και δουλειες με τα καγκελα, και βαψιμο κοινοχρηστα και και και). Η μικρη ετσι και αλλιως αν δεν παει στα 3, στα 4 θα παει ουτως ή αλλιως προνηπιο και θα ειναι εδω κατω στο μαρασλειο......οποτε μια η αλλη. Τωρα ΑΝ βρεθει θεση μπαινουμε αν οχι περιμενουμε αλλο 1 χρονο. Φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα μας εμεινε...:P

Κική περαστικά, κοπέλα μου! Λογικό είναι να πονάει η ψυχή σου. Εμάς ματώνουν απλά και παθαίνω!!! εσύ που έβλεπες να του ράβουν το κεφαλάκι δεν θα είχες πάθει σοκ?!

Ελλ και Σεβούλα,

όταν αποφασίσαμε να γράψουμε τον Π. στον παιδικό και να φύγουμε από την ασφάλεια της νταντάς, είχαμε θέματα λόγω πολλών αιτήσεων. Εγώ τότε ειδικά εργαζόμουν και με βαρβάτα ωράρια και ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ! Αφενός δε μπορούσα να πληρώνω πλέον αφετέρου το παιδί έπρεπε να κοινωνικοποιηθεί. Και πήρα πόσες φορές, και παρακάλεσα, και μέσον έβαλα...όλα τα 'κανα! Ευτυχώς με θετικά αποτελέσματα.

Αλλά εκνευριζόμουν πάρα πολύ που κπ μαμάδες δεν εργάζονταν, έφτιαχναν πλαστά χαρτιά (δε λέω, θέλανε να τα γράψουν! κατανοητό) και τα παίρνανε. Έτσι όμως στερούσαν τη θέση άλλων μαμάδων που εργάζονταν!

Ρινιω, πανω στην ζαλουρα μου ξεχασα να σου απαντησω. Ευχαριστω ΠΟΛΥ για την προταση αλλα δυσκολευομαι στα χρηματικα καταλαβαινεις. Εξου και δεν εχουμε νταντα και την κανω εγω την δουλεια. Θα μπορουσα να πληρωνω μια στις τοσες ενα βραδυ με την διαφορα οτι για να ΚΑΤΣΕΙ η μικρη μαζι σου θα επρεπε να εισαι συνεχεια εδω για να σε μαθει......;) οποτε δυσκολο πολυ ολο αυτο.

Αλλα και παλι να'σαι καλα!

δεν ήθελα χρήματα!αλλά αυτό το ότι πρέπει να σε μάθει το πιτσιρίκι είναι σωστό!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εκλεισα ραντεβου για Παπ..

30/06, 13:00

Συγκρυο με εχει πιασει απο τωρα...

Εν τω μεταξυ δεν πρεπει να τη γλιτωσα τη μυκητιαση απο την αντιβιωση παρολο που παιρνω και τα ultra levure. Εχω φαγουρα και ασπρα κομματα στο χαρτι (μπλιαχ!)..

Θα ξαναπαρω σε λιγο γιατι ειχε ιατρειο εκεινη την ωρα και μιλησα με τη γραμματεα του. Να δω μηπως μου προτεινει καμμια κρεμα .. Τι τραβαμε ρε φιλε εμεις οι γυναικες! :?

ένα καλό κόλπο είναι οι πλύσεις με χαμομήλι....αν έχεις βράσε λιγάκι άσ'το να πάρει μια χλιαρή θερμοκρασία και κάνε πλύσεις

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...