Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρινιω, πανω στην ζαλουρα μου ξεχασα να σου απαντησω. Ευχαριστω ΠΟΛΥ για την προταση αλλα δυσκολευομαι στα χρηματικα καταλαβαινεις. Εξου και δεν εχουμε νταντα και την κανω εγω την δουλεια. Θα μπορουσα να πληρωνω μια στις τοσες ενα βραδυ με την διαφορα οτι για να ΚΑΤΣΕΙ η μικρη μαζι σου θα επρεπε να εισαι συνεχεια εδω για να σε μαθει......;) οποτε δυσκολο πολυ ολο αυτο.

Αλλα και παλι να'σαι καλα!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!

Θα τα πω επιγραμματικα γιατι γραψατε και πολλα να στε καλα...

Κικη.....να πανε ολα καλα μετο παιδακι σου...Κριμα η ψυχουλα μου η καημενη τι τραβαει κι αυτο κι εσεις.Καντε υπομονη και με το καλο να γυρισετε σπιτι σας!Πολυ λυπηθηκα..

Ζωπυρον...να ζησετε να την θυμοσαστε την φιλεναδα σου και να συμπαραστεκεστε οσο μπορειτε στην οικογενεια που αφησε πισω...

Μαρα...τι να πω κοπελα μου για τον πεθερο???Οτι ειναι να ερθει αντιμετωπιστε το οσο δυνατον πιο ψυχραιμα

Περαστικα σε ολες και ολα τα αρρωστακια,υπομονη με τους συζυγους και ευχομαι καλυτερες μερες απο εδω και περα

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσουδια!! :)

Το Μαρακι μου εχθες εβηχε λιγακι το βραδυ μεχρι τη 1. Μετα μου ηρθε η θεια επιφωτιση να της βαλω ενα μαξιλαρακι επιπλεον κατω απο το δικο της και κοιμηθηκε κανονικα, χωρις βηχες - κλαμματα κλπ μεχρι τις 7 το πρωι οπου ηρθε στο κρεβατι και μου ειπε "μαμα το λολειο θα 'ρθει" (εννοωντας φυσικα το σχολικο). Η πρωτη μας μεγαλη προταση!!!!! Εχω κατουρηθει απο τη χαρα μου!! :D:D:D

Μολις ετοιμαστηκαμε και κατεβηκαμε κατω, ηρθε το σχολικο και εκανε τετοιες χαρες!! Δεν μπορω να σας περιγραψω ρε κοριτσακια!! Γελουσε, χτυπαγε παλαμακια, φωναζε "παμε λολειο"!! Ειμαι πολυ χαρουμενη οταν βλεπω πως το παιδι μου παει καπου που δεν ειμαι κι εγω και περναει καλα!! :D

Κικιτσα πως ξημερωσατε κουκλα μου? Τι ειπανε οι γιατροι? Το παιδακι μας ειχε καλο βραδυ? Ευχομαι να σας πουν να βγειτε το συντομοτερο δυνατον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπράβο Φαίη, μπράβο στο Μαράκι!

Εγώ χθες το απόγευμα κατέβασα τα καλοκαιρινά μου και καθάρισα ντουλάπια. Ο Π. με την Ο. παίζανε υποτίθεται. Της είχε καταβρέξει τα μαλλιά και η χαζούλα χαιρότανε. Μετά τη χτένιζε και γελούσανε... Κάποια στιγμή άρχισε να τη βαράει στην πλάτη -γροθιές- τους παίρνω χαμπάρι και παθαίνω σοκ!!! Η Ο. γέλαγε, νόμιζε πως έπαιζε μαζί της! τι μωρό!

Το βράδυ τους άφησα με τον πατέρα τους και πήγα για αποτρίχωση. Ανανεώθηκα λίγο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Ίσως περάσω μια βόλτα γυρνώντας για το σπίτι με το παιδί. Αφού ήταν ήρεμα χθες... Την ίδια ώρα να υποθέσω ε;

Νίτσα την ίδια δουλειά κάναμε χθες. κι εγώ συμμάζεψα καλοκαιρινά, ντουλάπα, συρτάρια, αλλά βγήκε πλύσιμο κ σίδερο.

η δικιά μου κουτουλάει συνεχώς, πέφτει στα παιχνίδια της, στο δρόμο κηνυγώντας αγοράκια (μεγαλύτερα) για να παίξουν κ επί μονίμου βάσεως ματώνει χειλάκια, πηγούνι. ευτυχώς της περνάει εύκολα.

μα δεν περπατάει αυτό το παιδί, πετάει! τρέχει γελώντας κ κλείνοντας τα μάτια.

κατά τα άλλα ο δημοτικός παιδικός σταθμός θέλει μέσον κ εγώ είμαι συνέχεια στα τηλέφωνα.

ούτε για διορισμό να ενδιαφερόμουν...

αυτά φιλάκια σε όλες κ καλημέρες.

κανένα νέο από κική;

Σεβη γιατι θελει μεσον καλη μου?

Αφου δουλευεις, ετσι δεν ειναι?

Απο οσο ξερω, οταν δουλευουν και οι δυο γονεις, εχει προτεραιοτητα το παιδακι.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...